View Full Version : Да питам за J&R Filter France
Slavi-Lancia
08-07-2007, 14:58
Колеги намислил съм да се обзаведа с едно такова филтърче, цената е добра а и каквото намерих из форумите и изчетох виждам че няма лоши отзиви за него. Какво е все пак и вашето мнение, по точно въпросите ми са , дали вдига разхода, дали има усещане на разлика в вървенето било то в ниски или високи обороти, и дали си върши работата като филтър (да чисти) ? За звука на мотора вече разбрах че има доста добър ефект но не е работата само на звук да го докараме. :wink:
Ето ти няколко отговора-
1.Разхода определено не се вдига :wink: напротив обратното малко се сваля :wink:
2.Разлика има но трябва хубаво да го изолираш от топлия въздух :wink:
3.За работата че си я върши си я върши но много зависи как го обслужваш :wink: :wink: трябва да се пере хубаво и да не се прекалява с омасляването :wink:
П.С.Моя опит не е с филтри JR но имам опит с OMP и сега съм с Апекси но той е сух филтър демек не се омаслява само се пере.Моат съвет е да си вземеш защото смятам че тази марка е много добра в сравнение цена качество :wink:
Slavi-Lancia
08-07-2007, 21:00
Благодаря колега, къде в софия може да се купи J&R аз тук имам един адрес но не знам това ли е точното място. бул Хан Кубрат 71 магазина маи е ХЕЕД91
Благодаря колега, къде в софия може да се купи J&R аз тук имам един адрес но не знам това ли е точното място. бул Хан Кубрат 71 магазина маи е ХЕЕД91
Не съм много сигурен но мисля точно Хеед внасят тези филтри :wink:
Slavi-Lancia
11-07-2007, 13:36
прословутия филтър вече е при мен :) утре го слагам и да видим кво ша се получи, малко "рядък" ми се вижда нямали да минава прах през него :?
прословутия филтър вече е при мен :) утре го слагам и да видим кво ша се получи, малко "рядък" ми се вижда нямали да минава прах през него :?
Ма взел ли си си масло за омасляване :?: :?: :?: да не вземеш да го сложиш така сух :evil: :evil: :evil: И като го омасляваш не прекалявай просто нанеси тънък слой койте преценяващ че е достатъчен но колокото по дебел е слоя толкова по-лошо за колите с дебитомер :idea: :idea:
Моят дойде готов за поставяне! Като го взимах изрично попитах дали трябва да го спрейна, но нямало нужда: и на опаковката си пише "Ready for use" (или нещо такова)
Верно забравих че повечето идват така ма са нали съм със сух и затва се обърках :oops: :oops: :oops: сори колега значи ако пише готов за употреба напрао монтирай и газ :wink: :wink: Пробвай колата когато е много загряла дали не глъхне защото тогава температурата в коша е адска :idea: :idea: ако го прави му търси друго място или му прави хубав термощит :idea: :idea: Ако имаш още въпроси питай смело :wink: