PDA

View Full Version : Аз рейцър?!?!Да да?!

VFTI
08-07-2007, 23:38
Много тъпо заглавие и тема, ама какво да се прави...такива сме ние младите :lol: :lol:

Та по темата...Наййй-после след 3седмично отсътвие имах възможността да се прибера по родния край...БЯха направени няколко интервенции по моята алфа-масла, филтри свещи и т.н...

И естетвено следваше 2 дневно яко каране за да се види дали става маслото и дали тия свещи дават искра
:lol: :lol: Оказа за се, че всичко бачкаше на 6 :P

Прилагам и едно видео бих казал доста "накичено", но ми беше кеф докато го правех :P

П.П Същата вечер тъкмо бях си организирал гонка с едно BMW 320:lol: :lol: (което цяла вечер една калибра 150коня го спукваше) , но полицаите ги набараха и нз в последствие какво стана с тия две бегачки...

П.П 2 Колата все още е с оригиналния катализатор на 140хил км :?
надявам се скоро да го разкарам..

Очкавам мнения и дали колцата си върви нормално :P
Видеото е снимано на 6 лентов много дълъг и прав участък..Липсваше всякакво движение и имаше много място за едно безопасно спиране и прочие. Скороста(аз и никога не съм вдигал повече) също не мисля, че е голяма и опасна имайки предвид пътя и обстановката :) :P

http://www.youtube.com/watch?v=Zfw4hFQS_MM

http://www.vbox7.com/play:686d8a41

Пепи
09-07-2007, 01:13
140 не е кой знае каква скорост , но определено стрелката бързо се качи .. предвид това , че сте с обща маса 243 кг ...
Та .. бегал си се с 320 - те са смешни ... такива по светофарите , и на магистралата ги минавам като стой та гледай ...
Имам и историйка .. карам си след караулката , към Нови Хан - Елин Пелин съответно .. да докато съм на караулката , някво Синьо БМВ 320 си кара до мене , и некъв 18 годишен (може и повече ...) седи и ме гледа , беше мноо пълно , и да не кажа , ма с двайсе да караме , и тоя на съединител си вдига обороти , и чака да му отвърна ... гърнето ми беше паднало (смешна история :D) и забравил за него , решавам и аз да "изпъна" малко двигателя - при което се чува някакво зверско бухтене , нямате си и на представа , тоя на затворени прозорци се изплаши :D Та .. разбра , че ще има гонка , ама не разбра , че няма да е пред мене ...

Тръгвам си аз спокойно , Втора лента , и той ме изпреварва ... аз си викам - BMW и Голф няма да ме изпреварят , квото ще да става - имам си за компания още двама с мене , и почвам да набира м ,при което около мене само викат - аре бе , нямаш шанс , нямаш шанс ... боли ме ...
И набира нашата алфа - 110-120-130 и настигам Бавареца ... вече набирам , и давам мигач да го изпреваря , минавам до него , и тоя само почва да го настъпва - дръпва ми напред - така ли ... дай педала до дупка , и на 130 , момчето дето викаше , че нямам шанс , му секна думата , и главата му се удари отзад в облегалката , при което Алфата почва да набира зверски - 130-140-150 и вече съм наравно с него , още малко натискам , и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно , той дава мигач да ме изпревари , аз съм отпуснал педала , дава мигач да изпреварва , натискам педала , вдигам 180 и той остава отзад .. на разклонението Нови Хан (малко след "бабунката") не го виждам зад мен ...

Доволна работа :D

VFTI
09-07-2007, 01:31
А с каква кола си бил?

140км не са много, но не смятам да се самоубивам... Не ми се кара бързо и тази скорост всъщност е максимума, който съм си позволявал да вдигна с алфата :)

Red Devil
09-07-2007, 02:01
А с каква кола си бил?

140км не са много, но не смятам да се самоубивам... Не ми се кара бързо и тази скорост всъщност е максимума, който съм си позволявал да вдигна с алфата :)

Един съвет от мен,не ги прави тея номера както и каквото и да било каране на светеща лампа за резервата.Моето лично мнение е че това е доста вредно за колата особенно на такава възраст.А колкото до скороста,не е нещо особенно,колата може повече :twisted: .За спирането след 160 можеш да се притесняваш

VFTI
09-07-2007, 02:06
А с каква кола си бил?

Един съвет от мен,не ги прави тея номера както и каквото и да било каране на светеща лампа за резервата.Моето лично мнение е че това е доста вредно за колата особенно на такава възраст.А колкото до скороста,не е нещо особенно,колата може повече :twisted: .За спирането след 160 можеш да се притесняваш

Лампичката всъщност не светеше преди това, но това ще го запомня....

А иначе....Айде спрете да ме насърчавате с тия високи скорости де :lol: Ааа ще се караме :lol: Няма пък да вдигна повече от 140 :lol: :P :P Миси за съветите

100letov
09-07-2007, 09:25
Евалата за Алфичката и за ентусиазма батко, наще са си доста хищни зверчета... :D
Само малко да попрактикуваш тръгване и да не влизаш в ограничител щото едно че и е зле на колата, и второ по-бавно засилваш...

@ Пепи
"... аз си викам - BMW и Голф няма да ме изпреварят , квото ще да става"
Братле за Голфовете ОК, ам на някой БМВ-та просто не си им в категорията :!:

BatVas
09-07-2007, 12:17
....... ам на някой БМВ-та просто не си им в категорията :!:

Ами на мен с 318 IS и 320i - мисля са ми в категорията , ама не ми е интересно вече - просто нямат шанс срещу моите 1747 кубика.

gigi
09-07-2007, 15:22

Ами на мен с 318 IS и 320i - мисля са ми в категорията , ама не ми е интересно вече - просто нямат шанс срещу моите 1747 кубика.
те и 325 са уж вървежни ама нещо.... :roll: :roll:

VFTI
09-07-2007, 19:02
А някой с алфа като моята 8В гонил ли се е с 320ка? Аз имам чувството, че ще алфата ще бие, ама знам ли :roll:

П.П Тръгването мисля, че ми се получи добре...Не съм превъртал гуми...За прекъсвача знам...ама какво да се прави ентусиазъм, а и бях твърдо решен да видя колко е макса :oops: :P

Abarth
09-07-2007, 19:51
А някой с алфа като моята 8В гонил ли се е с 320ка? Аз имам чувството, че ще алфата ще бие, ама знам ли :roll:

П.П Тръгването мисля, че ми се получи добре...Не съм превъртал гуми...За прекъсвача знам...ама какво да се прави ентусиазъм, а и бях твърдо решен да видя колко е макса :oops: :P
Ако правиш по добър старт и не вкарваш на прекъсвач всяка предавка,а и ако ти е читава колата де 320 остава много назад ;)

100letov
09-07-2007, 19:56
Не ме разбирайте погрешно за мене БМВ трябва да е голяма кола и по габарити и по литраж. Просто имах предвид колегата да не е толкоз категоричен.
По темата с моита 155 бия 318, 318ис, 320 и 320ис вече ми дръпва на мен. За 5-иците трябва да е поне 525 за да има някъв шанс, говориме за по-старичките разбира се не за последните модели.

Пепи
09-07-2007, 20:02
Точно па на тройките .. не М-ките :D - 316 , 318 , 320 и дизеляка 325 ги взимам за закуска .. :twisted: :x

Mury
09-07-2007, 20:15

те и 325 са уж вървежни ама нещо.... :roll: :roll:

Да да да едно в Дружба се напъваше нещо ма вървяхме наравно :twisted: :twisted: ама аз превключвах на 5500 :twisted: :twisted: ако превключвам на 7000 :twisted: :twisted: ша го отвеем

gigi
10-07-2007, 00:19
Да да да едно в Дружба се напъваше нещо ма вървяхме наравно :twisted: :twisted: ама аз превключвах на 5500 :twisted: :twisted: ако превключвам на 7000 :twisted: :twisted: ша го отвеем
Хихи добре че шофера му не е знаел че шеше се гръмне 8)

Mury
10-07-2007, 19:30
Хихи добре че шофера му не е знаел че шеше се гръмне 8)

100% :twisted: :twisted: :twisted:

Пепи
10-07-2007, 19:48
Да не си бил за ремък , като си превключвал на по-малко обороти ...
Че аз съм за ремък , ама за дръпки не жаля ... :lol: :lol: :roll:

Mury
10-07-2007, 20:10
Да не си бил за ремък , като си превключвал на по-малко обороти ...
Че аз съм за ремък , ама за дръпки не жаля ... :lol: :lol: :roll:

Не просто там си превключвах и колата си вървеше наравно,друг е въпроса че скоро я разработихме тотално :wink: :wink: все пак е на 12 000 от ремонта :wink:

PEPI-2ALFA
11-07-2007, 00:49
...и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно
:shock: Ти по-добре внимавай с "резките" маневри на тия скорости.

VFTI
11-07-2007, 00:59
и на 130 , момчето дето викаше , че нямам шанс , му секна думата , и главата му се удари отзад в облегалката , при което Алфата почва да набира зверски - 130-140-150 (240-60-80-320-360:lol: :lol: :lol: )и вече съм наравно с него , още малко натискам , и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно , той дава мигач да ме изпревари , аз съм отпуснал педала , дава мигач да изпреварва , натискам педала , вдигам 180 и той остава отзад .. на разклонението Нови Хан (малко след "бабунката") не го виждам зад мен ...

Аз във Q4 240коня и не дърпаше толкова много при 130км...А твоя приятел с комоцио ли е след това зверско набиране??

[quote="Пепи":1tll5t7a] ...и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно
:shock: Ти по-добре внимавай с "резките" маневри на тия скорости.[/quote:1tll5t7a]

Той няма книжка ти му говориш за маневри :lol: А и в НФС 160км не са нищо особенно :lol:

hondoman
11-07-2007, 08:35
Здравейте и аз да се включа в темата малко еми тука гледам, че има мнения, че 325 не вьрвели еми сгонвал сьм се 3 пьти с такова и ме бие с около кола някаде е тия бмв-та ги признах че варвят грамотно 8) :D

Mury
12-07-2007, 10:46
Здравейте и аз да се включа в темата малко еми тука гледам, че има мнения, че 325 не вьрвели еми сгонвал сьм се 3 пьти с такова и ме бие с около кола някаде е тия бмв-та ги признах че варвят грамотно 8) :D

Значи не ти върви Хондата или БМВ-то е много правено :wink:

hsr
12-07-2007, 11:47
Колеги,няма де е зле да уточните точно за кави 3-ки става въпрос.Е36 по-големите двигатели(2.0,2.5) назнам как вървят,ама като им гледам данните по каталог не са нещо впечатляващо :D Е30 2,5 обаче е съвсем отделен въпрос.Един приятел имаше такова,баща му го беше внесъл от Германия преди 13-14 г.почти ново и колицата си беше доста вървежна.Така че няма да се учудя ако дръпне колегата с Хондата.А понеже стана въпрос за 320 ис,ако е е30-ка(на която двигатела всъщност е M-power)едва ли има атмосферна кола до 2.0 която да го бие. :roll:

Mury
12-07-2007, 12:02
Колега доколкото знам на Е30 М3 мотора е 2.3 и е около 200 коня което няма нищо общо със спора :idea: :idea: иначе в спора става въпрос за БМВ Е36 доколкото аз съм разбрал :twisted: А и да ти кажа честно аз за такова БМВ 320 ИС за първи път чувам знам че има 318 ИС но 320 незнам :oops: :twisted:

MONI
12-07-2007, 12:13
справка:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Bmw3er.jpg

BMW 320 is има само до 90 година, а дефакто е36 няма с такъв двигател (is)

hsr
12-07-2007, 12:14
Колега.потърси из нета и ще видиш,че има.М3 2.3 си е спортната версия-с 2-те врати и раздутите калници,а 320 ис има и с 4 врати- 2000 кубика,16 клапанов,4 цилиндров М-пауър мотор мисля,че е околу 195 коня.Един приятел,който е член на БМВ-клуба ми каза преди време за него,било предназначено за Италиянския пазар.И аз отначало не вярвах ама проверих и се обедих.Даже в мобиле.бг имаше едно,ама цената беше... :shock: :shock: :shock:А за е36 незнам,нещо не ми допада като визия и не съм се интересувал мн.много от тях,такаче сигурно си прав.

MONI
12-07-2007, 12:23
Колега.потърси из нета и ще видиш,че има.М3 2.3 си е спортната версия-с 2-те врати и раздутите калници,а 320 ис е с 4 врати- 2000 кубика,16 клапанов,4 цилиндров М-пауър мотор мисля,че е околу 195 коня.Един приятел,който е член на БМВ-клуба ми каза преди време за него,било предназначено за Италиянския пазар.И аз отначало не вярвах ама проверих и се обедих.Даже в мобиле.бг имаше едно,ама цената беше... :shock: :shock: :shock:А за е36 незнам,нещо не ми допада като визия и не съм се интересувал мн.много от тях,такаче сигурно си прав.

Линка съм го пуснал да се чете така че не ни пращай да търсим, а прочети! Там ясно пише че има 320ис от 1988 - 1990 г ама като цъкнеш на вида на двигателя и излиза, че е 2.3 192 коня дефакто този който слагат в М-повера. Това е нещо като 316 с 1.8 мотор.

hsr
12-07-2007, 12:37
Сажалявам колега Moni,но въпросния коментар явно съм го писал по времето когато ти си пускал твоя,защото когато почвах да го пиша твоя го нямаше,така че не се отнасяше за теб ,а за колегата Mury.Явно пиша твъреде бавно,за което се извинявам.А относно двигателя аз и в по-горния коментар съм писал,че двигатела всъщност е М,но колата като цяло се води 320 ис.Но за литража не6то не съм гъгласен-Motor S14 B20 2.0 l, 141 kW (192 PS), 210 Nm. Пак ще проверя и ако намеря някакъв линк ще дам.

MONI
12-07-2007, 13:16
Сажалявам колега Moni,но въпросния коментар явно съм го писал по времето когато ти си пускал твоя,защото когато почвах да го пиша твоя го нямаше,така че не се отнасяше за теб ,а за колегата Mury.Явно пиша твъреде бавно,за което се извинявам.А относно двигателя аз и в по-горния коментар съм писал,че двигатела всъщност е М,но колата като цяло се води 320 ис.Но за литража не6то не съм гъгласен-Motor S14 B20 2.0 l, 141 kW (192 PS), 210 Nm. Пак ще проверя и ако намеря някакъв линк ще дам.

Прочети този линк който е именно за S14.

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_S14

Незнам как ти се вижда реално атмосферен двигател от 1988 г от 2000 куб. да е 192 коня.

hsr
12-07-2007, 13:34
Аз линка го видях,не че рабирам много английски,но там пише главно за 2,3 и 2,5 М моторите,а аз убеден,че има и 2.0,който имано се слага на 320 ис.Аз пък попаднах на следното :

# 320 is
# Bj.: 07.09.1988
# Ez.:05.1989 in Italien
# 192 PS aus 1990 ccm
# Lachssilber metallic
# M-Technik II rundum (serie)
# Servo/ABS
# ca. 60/40 tiefer mit italienischem Fahrwerk
# VA: 7,5x16" Borbet Exclusiv mit 205/45/16
# HA: 9x16" Borbet Exclusiv mit 225/40/16
# Silberne Schroth asmIII Hosentrдger Gurte
# 32er Raid HP lesmo Lekrad
# Weisse Front und Seitenblinker

MONI
12-07-2007, 13:38
ами незнам....аз гледам в Укипедията и съм да линк пък от тук нататък да каже някой който наистина знае

П.С. Никой ли от БМВ форума не чете тук????

hsr
12-07-2007, 13:51
О.К.Край на спора.А относно темата с дръпките-някой с Алфа като моята да се е пробвал срещу Golf II GTI 8 v?Гледам в някакъв руски сайт им дават ускорение да 100 като на Алфата-10,3 ама какво ще стане в действителност?Пък и от доста хора съм чувал,че хич на вървяли,дали е вярно? :lol:

MONI
12-07-2007, 13:54
О.К.Край на спора.А относно темата с дръпките-някой с Алфа като моята да се е пробвал срещу Golf II GTI 8 v?Гледам в някакъв руски сайт им дават ускорение да 100 като на Алфата-10,3 ама какво ще стане в действителност?Пък и от доста хора съм чувал,че хич на вървяли,дали е вярно? :lol:

Нее чакай......намерих това за което говориш, явно твоя човек е чел същото:

http://www.bmwe21.net/320is/Image4.jpg

П.С. Значи Уикипедиа нямат пълната информация.

П.П.С. Браво на БМВ за тоя двигател.

hsr
12-07-2007, 14:00
Браво,колега!!!Аз толкова търсих и неможах да го намера :cry: Попадах само на някви откъслечни данни.Явно тоя мотор е мноо рядък :) Както и да е радвам се че се изяснихме.

Mury
12-07-2007, 16:05
Браво,колега!!!Аз толкова търсих и неможах да го намера :cry: Попадах само на някви откъслечни данни.Явно тоя мотор е мноо рядък :) Както и да е радвам се че се изяснихме.

Супер баце мноооо як мотор ма я намери едно такова живо да видиме как върви :idea: :idea: :idea: няма спор вече просто питам :wink: :wink: И аз съм имал Форд с 1.6 мотор атмосферка 8 клапана и беше 115 коня и вървеше на самолет :wink: :wink: и никой не ми вярваше тогава ма аз се разрових в нета и намерих много неща за него,например че са произведени само около 8000 бройки :wink: http://www.rsownersclub.co.uk/car_info/esc31600i.htmето малко инфо за него :wink: :wink: Иначе за Голфа мога да ти кажа че си върви много прилично аз съм имал такъв и има доста потенциал в него :wink:

hondoman
12-07-2007, 17:12
Колега Mury хондата ми варви доста добре мисля, че мога да ти давам ядове, не е заяждане а това бмв с което сьм си правил дрьпка е доста вьрвежно а и има нещо пипнато незнам кво точно но варви добре, тука има една като твоята алфа ti eдин мисля че кадрови войник я кара имам приятел които го познава може да се пробваме с него викат че тия алфи били 150 коня тукмо ми е в категорията :wink:

hsr
12-07-2007, 17:18
Ами гледам,че в немското мобиле има 2 3-ки ама цените са :cry: Едното-5.990 ,а другото-6.800 евро :roll: :roll: :roll: А иначе аз на живо не съм го виждал :frown: Пък Фордчето изглежда е било бегачка,дават му доста прилично ускорение,ама като им знам ламарините мога да си представя в какво състояние ще е днес :cry: А иначе един приятел имаше за кратко XR3 1.6 105 к.с. с това купе и добре си вървеше за състоянието в което беше :D Преди това колата беше на чичо му и той така си я хвалеше,как вървяла когато я взел преди незнам си колко години ама то тогава е имало само лади и москвичи :lol: :lol: :lol:

VFTI
12-07-2007, 20:22
Аз пък да ви кажа, че пичовете от БМВ форума с 2,5 192 коня, толкова се срамуват, че не вървят като за 192коня, че си им правят леки подобрения..... БМВ обаче си имат други предимства...Тва го пиша, за да не стане някакъв спор, макар че на всички им е ясно, че БМВ бе вървят... :)

Хондоман нищо чудно 2.5 да е била леко бутана :wink:
Вишнева ли беше :roll:

Abarth
13-07-2007, 01:07
Колеги,няма де е зле да уточните точно за кави 3-ки става въпрос.Е36 по-големите двигатели(2.0,2.5) назнам как вървят,ама като им гледам данните по каталог не са нещо впечатляващо :D Е30 2,5 обаче е съвсем отделен въпрос.Един приятел имаше такова,баща му го беше внесъл от Германия преди 13-14 г.почти ново и колицата си беше доста вървежна.Така че няма да се учудя ако дръпне колегата с Хондата.А понеже стана въпрос за 320 ис,ако е е30-ка(на която двигатела всъщност е M-power)едва ли има атмосферна кола до 2.0 която да го бие. :roll:
Дали :twisted:

Abarth
13-07-2007, 01:10
справка:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Bmw3er.jpg

BMW 320 is има само до 90 година, а дефакто е36 няма с такъв двигател (is)
Има Е30 и Е36 325is :twisted: А иначе колегата е прав,че 320is на е30 на самия мотор си пише M Power и е 2.0 16V редови 4 цилиндров,но е много рядък :wink:

Abarth
13-07-2007, 01:16
Ами гледам,че в немското мобиле има 2 3-ки ама цените са :cry: Едното-5.990 ,а другото-6.800 евро :roll: :roll: :roll: А иначе аз на живо не съм го виждал :frown: Пък Фордчето изглежда е било бегачка,дават му доста прилично ускорение,ама като им знам ламарините мога да си представя в какво състояние ще е днес :cry: А иначе един приятел имаше за кратко XR3 1.6 105 к.с. с това купе и добре си вървеше за състоянието в което беше :D Преди това колата беше на чичо му и той така си я хвалеше,как вървяла когато я взел преди незнам си колко години ама то тогава е имало само лади и москвичи :lol: :lol: :lol:
В на Али сервиза имало някво 320ис,което се правело нещо :D

hondoman
13-07-2007, 09:09
Аз пък да ви кажа, че пичовете от БМВ форума с 2,5 192 коня, толкова се срамуват, че не вървят като за 192коня, че си им правят леки подобрения..... БМВ обаче си имат други предимства...Тва го пиша, за да не стане някакъв спор, макар че на всички им е ясно, че БМВ бе вървят... :)

Хондоман нищо чудно 2.5 да е била леко бутана :wink:
Вишнева ли беше :roll:Това БМВ е черно момчето обаче не иска да си признае , че е правено вика всичко си е оригинално по колата ама аз чух, от други хора, че не е така докато мойта си е сток 150 коня само с спорет филтьр АЕМ (SRI), гьрненце, свещи Denso iridium power, кабели Магнакор Компетишън това е нищо друго като колектори и т.н. :D

Mury
13-07-2007, 15:53
Колега Mury хондата ми варви доста добре мисля, че мога да ти давам ядове, не е заяждане а това бмв с което сьм си правил дрьпка е доста вьрвежно а и има нещо пипнато незнам кво точно но варви добре, тука има една като твоята алфа ti eдин мисля че кадрови войник я кара имам приятел които го познава може да се пробваме с него викат че тия алфи били 150 коня тукмо ми е в категорията :wink:

Никой не е казвал че няма да ми даваш ядове ма аз ти казвам как се държи моята кола до 325 :idea: :idea: иначе аз няма нищо против да се пробваме макар че твоята кола е доста по-лека :wink: :wink:

викат че тия алфи били 150Точно толкова са ма са към 1400 кг за които обаче вървеша си е повече от добър :wink:

hondoman
14-07-2007, 15:02
Ти как седиш с такова бмв да не би да го биеш незнам бате гонил сьм се с 320 6 цилиндрови май бяха и го бия с две коли а то ва нещо ме сяде 325-та бре бре :D

VFTI
14-07-2007, 15:18
Ти как седиш с такова бмв да не би да го биеш незнам бате гонил сьм се с 320 6 цилиндрови май бяха и го бия с две коли а то ва нещо ме сяде 325-та бре бре :D

Биеш 320 само с 2 коли разлика? много малко ми се струва..И ако биеш 320 150коня само с 2 коли ми се струва нормално да те накаже 325 192коня...където са си 42 коня и още Нм отгоре...макар, че може и 320ката да е пипана...Говорим си пак за Е36

hondoman
14-07-2007, 19:03
Бате незнам по време на дрьпката не можеш точно да определиш с колко го биеш но от моя гледна точка ми се видя , че го бих с около 2 коли :D

Nasko_77
15-07-2007, 03:14
Точно па на тройките .. не М-ките :D - 316 , 318 , 320 и дизеляка 325 ги взимам за закуска .. :twisted: :xЕеее малко преиграваш ми се струва :D И с коя кола ги хапваш?

hondoman
16-07-2007, 09:18
Е ква е тая яка резачка бре я си кажи не бьди скромен :D

tokata_pz_flex
16-07-2007, 10:02
Aз съм в сф , ако искаш ела с твоита да направим една друпка , щом ти вурви толкова колата ... аз сум с 1.6TS :roll:

Събев
16-07-2007, 12:08
145 1.6Т.S. vs CRX 1.6 v-tec ?????? :screwy:

tokata_pz_flex
16-07-2007, 12:46
Нямах това предвид , искам гонка с на колегата Пепи алфата , мн бягала ;) Обаче и CRX-a не ми преши да се пусна , без :screwy:

Nasko_77
16-07-2007, 13:51
ПЕПИ да не е и твоята Алфа някакъв вълк в овча кожа както ония Москвич с мотор на Мазерати :lol:

hondoman
17-07-2007, 08:51
Нямах това предвид , искам гонка с на колегата Пепи алфата , мн бягала ;) Обаче и CRX-a не ми преши да се пусна , без :screwy:E няма проблеми каде ще се дьрпате пишете ми лично може да намина да се сгониме няма ядове пичове ако дрьпката е в София ще дойда :wink:

Nasko_77
17-07-2007, 14:58
Нямах това предвид , искам гонка с на колегата Пепи алфата , мн бягала ;) Обаче и CRX-a не ми преши да се пусна , без :screwy:E няма проблеми каде ще се дьрпате пишете ми лично може да намина да се сгониме няма ядове пичове ако дрьпката е в София ще дойда :wink:Само това чакаш, А? :lol:

Viper_one
17-07-2007, 23:48
Привет :D
Ето 320is, както написа някой в темата - S14B20, 2.0 16v
http://www.cenitel.org/data/albums/2007 ... mmer3.html (http://www.cenitel.org/data/albums/20070621_bmwsabor/slides/bimmer3.html)

И още една
http://img112.imageshack.us/img112/5586/320isen8.jpg (http://imageshack.us)

VFTI
18-07-2007, 00:16
Няма спор красива и вървежна е баварката :P

hsr
18-07-2007, 09:43
Viper_one,тая баварка оригинално ли си е с тоя двигател или е прехвърлян?Аз не съм голям познавач и както вече казах 320 ис съм виждал само на снимки,но останах с впечатление,че въпросния мотор се качва само на купетата с тройния стоп,а тази ако не се лъжа не е.Питам просто за инфирмация да си обогатя малко общата култура :lol: :lol: :lol:

hondoman
18-07-2007, 09:59
[quote="tokata_pz_flex":3o0b4f90]Нямах това предвид , искам гонка с на колегата Пепи алфата , мн бягала ;) Обаче и CRX-a не ми преши да се пусна , без :screwy:E няма проблеми каде ще се дьрпате пишете ми лично може да намина да се сгониме няма ядове пичове ако дрьпката е в София ще дойда :wink:Само това чакаш, А? :lol:[/quote:3o0b4f90]Е що аз може само да гледам може да не влизам в спора между алфите но ако се сьгласят може и да направиме някой ластик :wink:

Viper_one
18-07-2007, 14:36
Viper_one,тая баварка оригинално ли си е с тоя двигател или е прехвърлян?...
Конкретно колата от снимката не е оригинално с този мотор. Извинявам се, бях забравил за това, докато не попита...
А и за другото си прав, 320is има само троен стоп (с 2 и 4 врати)
http://img502.imageshack.us/img502/3271/00570ac6.th.jpg (http://img502.imageshack.us/my.php?image=00570ac6.jpg) http://img502.imageshack.us/img502/8555/o42f7b483af127nm7.th.jpg (http://img502.imageshack.us/my.php?image=o42f7b483af127nm7.jpg)

Nasko_77
18-07-2007, 15:20
[quote="tokata_pz_flex":1zcyehaa]Нямах това предвид , искам гонка с на колегата Пепи алфата , мн бягала ;) Обаче и CRX-a не ми преши да се пусна , без :screwy:E няма проблеми каде ще се дьрпате пишете ми лично може да намина да се сгониме няма ядове пичове ако дрьпката е в София ще дойда :wink:Само това чакаш, А? :lol:Е що аз може само да гледам може да не влизам в спора между алфите но ако се сьгласят може и да направиме някой ластик :wink:[/quote:1zcyehaa]Желаеш го дори :D Нали? Шегувам се. Ся де не вземеш да се натовариш нещо :) Такава гонка няма да има. Сигорен съм. Повече от безсмислено е. 1.4 TS VS 1.6 TS :twisted: Знаеш резултата какъв би бил :twisted: ПЕПИ малко фантазира с тея победи постоянно над доста по-големи мотори 8)

hondoman
18-07-2007, 16:21
Еми да сьс сигурност ще бие 1.6 тс-а, ако разбира се 1.4-та не е пипната нещо :wink: тогава ще стане интересно :D

Nasko_77
18-07-2007, 16:45
Еми да сьс сигурност ще бие 1.6 тс-а, ако разбира се 1.4-та не е пипната нещо :wink: тогава ще стане интересно :DЧе и да е пипната, пак много ме съмнява. От 103к.с до колко може да я докара, че да бие 1.6 ТС. :twisted: Е говоря за малко пари де. Не да са хвърлени безумни суми за тунинг.

100letov
18-07-2007, 18:05
Бахти от един офтопик коментар за БМВ му напълнохте на момчето темата :lol: хехе

hsr
18-07-2007, 19:28
Виновен :Suicide: :Suicide: :Suicide:

VFTI
18-07-2007, 19:47
Да не ви пука...То и мойто е една тема :lol: :lol:

charmario
18-07-2007, 22:49
Тръгвам си аз спокойно , Втора лента , и той ме изпреварва ... аз си викам - BMW и Голф няма да ме изпреварят , квото ще да става - имам си за компания още двама с мене , и почвам да набира м ,при което около мене само викат - аре бе , нямаш шанс , нямаш шанс ... боли ме ...
И набира нашата алфа - 110-120-130 и настигам Бавареца ... вече набирам , и давам мигач да го изпреваря , минавам до него , и тоя само почва да го настъпва - дръпва ми напред - така ли ... дай педала до дупка , и на 130 , момчето дето викаше , че нямам шанс , му секна думата , и главата му се удари отзад в облегалката , при което Алфата почва да набира зверски - 130-140-150 и вече съм наравно с него , още малко натискам , и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно , той дава мигач да ме изпревари , аз съм отпуснал педала , дава мигач да изпреварва , натискам педала , вдигам 180 и той остава отзад .. на разклонението Нови Хан (малко след "бабунката") не го виждам зад мен ...

Тя темичката верно стана много интересна, ама горното изказване е на човек, който или ходи на сън или сънува, докато ходи. Не искам да се заяждам, ама просто много се дразня на такива рацери къде с безакълието си могат да причинят толко неприятности, че им е бедна фантазията. А пък и като тръгнат с техните "бегачки" с 1.4 мотори къде чупят вратове просто се чудя откъде си ги измислят тия истории.

VFTI
18-07-2007, 23:20
Абре искам да питам...Абре Софиянци защо не се качвате по бояна? Дайте малко повечко талиански бегачки да се събират :twisted:

reptli
19-07-2007, 01:23
кво сте се заяли с ПЕПИ бре :shock: кое му е ненормалното да избега на един баварец :shock:

ne0
19-07-2007, 02:45
Абре искам да питам...Абре Софиянци защо не се качвате по бояна? Дайте малко повечко талиански бегачки да се събират :twisted:

ти къде си ....

щот на Бояна сме всяка вечер ;)

VFTI
19-07-2007, 18:54

ти къде си ....

щот на Бояна сме всяка вечер ;)

Ами идвах миналата седмица в Събота... И имаше само 1 алфа.. И тя беше нашата (ходих с приятел)..И мина само още една и толкова...и дръпки нямаше?... Бяхме на ОМВ..>Ще го видим тази седмица където се задава какво ще е, а аз ще пиша като докарам кучката :P

hondoman
19-07-2007, 21:50
Вярно много малко алфи ходят там почти не сьм виждал само един пьт дойте една алфа 145-ца незнам дали е от форума ама ревеше много яко напьлни ми душата хондата ми не важеше по звук пред тая алфа беше червена на цвят, беше една неделя миналата година абе мазало би една астра тогава а момчето което я караше беше голям пич доста си говорехме с него обаче така и не му разбрах името :D

Nasko_77
19-07-2007, 22:06
кво сте се заяли с ПЕПИ бре :shock: кое му е ненормалното да избега на един баварец :shock:Не се заяждаме. понавървява си колицата за 1.4 и си дърпа доволно. Не може да се каже, че е тромава. Ама.... чак пък.
-Първа-втора-трета..... лява лента, дясна лента, 160.... 180...... :go: Айдееее няма Баварки, няма Ферарита.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reptli
20-07-2007, 00:05
кво сте се заяли с ПЕПИ бре :shock: кое му е ненормалното да избега на един баварец :shock:Не се заяждаме. понавървява си колицата за 1.4 и си дърпа доволно. Не може да се каже, че е тромава. Ама.... чак пък.
-Първа-втора-трета..... лява лента, дясна лента, 160.... 180...... :go: Айдееее няма Баварки, няма Ферарита.

сеедно ти не си изпотявал некой бизон отзаде :wink: аре моляви се :lol:

Nasko_77
20-07-2007, 00:27

сеедно ти не си изпотявал некой бизон отзаде :wink: аре моляви се :lol: :DАбе аз съм изпотявал ама то като прочетох онова неговото и ме лепна параноята, че нещо моята хич не върви пък като знам, че тя се е доказала над това дето съм претендирал..... Но със сигорност не бих се изказал така като него. Въртене на гуми на трета, ала-бала, бегачки-мегачки :) първа... втора... трета... шеста.... осма :go: :lol: Абе изобщо като му четох постовете и унемях. Потресен съм :lol: Все едно не 1.4 ТС а нещо близко до катапулт кара :D
Иначе нищо лично де. Дано не се разсърди пича, че направихме толкова историческо изказването му.

100letov
20-07-2007, 17:06
Рацерски истории всякакви.
Аз веднъж с баницата ( Сitroen C15D-50кс.) дръпнах една G55 AMG на цариградско... :D хехе

само дет пак флъдиме темата на пича :roll:

reptli
20-07-2007, 17:22
обаче много ви е кеф да насирате некои :wink:

VFTI
22-07-2007, 23:40
Скивайте тази нощ до мойта рейцърка как е спряла още една :D
Същия енджин :P :P Сега си спят заедно :P

alfa_164
24-10-2007, 02:58
въпроцче кум колегата Muri : само не знам как алфа 164 2.0 тс е 1480 кг а 146-та е 1400........ "Точно толкова са ма са към 1400 кг за които обаче вървеша си е повече от добър"
[/code]

Mury
24-10-2007, 10:43
въпроцче кум колегата Muri : само не знам как алфа 164 2.0 тс е 1480 кг а 146-та е 1400........ "Точно толкова са ма са към 1400 кг за които обаче вървеша си е повече от добър"
[/code]

Нещо не разбрах :roll: :roll: :roll: иначе 146 2.0 ТС тежи точно 1290 кг.а с мен вътре си е точно около 1400 кг. :twisted: :twisted:

1912
24-10-2007, 18:52
и 164 та е 1250 кила а не 1400

thecleaner
25-10-2007, 02:12
малко да посъживя и аз темата италиянската бегачка е Алфа а немската е
БМВ . Относно 318ис и 320и вървят много и за да имате успех трябва алфов мотор поне 140 коня в отлично здраве и по слабичък шофьор . За 325и трябва поне V6 атмосверка останалото е чешене на езици :wink: :wink: :wink: а относно килограмите 145,146,155 са почти еднакви килограми :wink:

gigi
25-10-2007, 10:37
БМВ . Относно 318ис и 320и вървят много и за да имате успех трябва алфов мотор поне 140 коня в отлично здраве и по слабичък шофьор . За 325и трябва поне V6 атмосверка останалото е чешене на езици :wink: :wink: :wink: а относно килограмите 145,146,155 са почти еднакви килограми :wink:
320 ако върви много то значи 2/3-ти от колите вървят много, тва е такъв умрелдак че няма на къде повече една осемклапанова с читав шофъор си го разцепва отвсякъде пробвано е многократно :D , а 325 с QV-то го разсипвах та незнам къв в6 треа на Алфата а да не говориме че 2.4 дизела е по бърз :oops:

castello
25-10-2007, 15:20
BMW 318is, 320, че дори и да е ванос, нямат нищо общо с вървенето...
Аз с мойта кола(1.8 сток)ги бия и двете-ис с много, а 320 ванос-на 200 сам с кола пред него.Ако ги хване някоя Алфа 2.0 8v или 16v направо ще ги прескочи :!:

Mury
25-10-2007, 15:20
а да не говориме че 2.4 дизела е по бърз

А стига бре :twisted: :twisted: :twisted: иначе 325,не върви чак толкова,аз се дърпах с едно случайно,на един светофар :twisted: резултата беше победа с малко за БМВ-то ма аз преявключвах на 5500 :twisted: :twisted: а и то тръгна доста по-рано на светофара :wink:

ne0
25-10-2007, 15:25

дай някоя 325 - ца 192 коня.... да я видим с 1.6

Mury
25-10-2007, 15:33

:go: :twisted: :twisted: :twisted:

thecleaner
25-10-2007, 17:05

твоята Алфа 1.6 Neo сток ли е :shock: :shock: :shock:

ne0
25-10-2007, 17:32
не

thecleaner
25-10-2007, 17:41
това ми беше мисълта то на тоя принцип идва Жоро Карбуратора напуква ни всички и после Лададжиите почват да разправят мани ги тия Алфи :wink:

ne0
25-10-2007, 17:43
ок. имай в предвид че съм карал БМВ, 320 Ванос, купе 0-100км/ч за 10 сек ;)....

thecleaner
25-10-2007, 17:55
съгласен съм с вас бе пичове и аз карам Алфа не БМВ а и по нагоре съм написал че ако Алфата е поне 140коня и нагоре ще има успех така че си говорим май за едно и също :lol: :lol: :lol:

pinko
25-10-2007, 18:53
Аз пък вчера, съвсем случайно, се подиграх с едно 320i купе. Много натокано, със 17-ки, вътре един небрежен пич и неква руса кифла с минижупче (отвисоко сичко се вижда) и тъъъъънка и дъъъъъъълга цигара.

Съвсем нямаше да се занимавам с него, ама на светофара на Герена ме засече много подлярски и после нагоре по Ботевградско му накъсах шортите по всички правила - правех му по 80 - 100 метра между светофарите.

После като пристигаше до мен не можеше да повярва, че един окалян до ушите нафтов Жип с талянски дизелов матор прави немската му бегачка сама да си говори.

Много били вървежни шестаците, ама друг път...

За тоя камион говоря

Като го зех от Балкон Стар изглеждаше така:

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2452.jpg

Обаче след малко екшън

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2500.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2512.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2516.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2520.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2528.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2533.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2535.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_2539.jpg

им го върнах в тоя вид

http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Jeep%20Wrangler/IMG_3564.jpg

hondoman
25-10-2007, 20:07
Бате бати каде си го вкарвал тоя джип хааха браво аз така една лада нива вкарвах в такива фиуми лудница мнго е заразно това офролта иначе за бавариите не казвам нищо ама малко са спьнати :)

gigi
25-10-2007, 23:58

А стига бре :twisted: :twisted: :twisted: :
Да пробаме и да те разпукам :roll: :roll: :P :P за 156 става въпрос де че кораба не го бива от място

castello
26-10-2007, 02:10

Да пробаме и да те разпукам :roll: :roll: :P :P за 156 става въпрос де че кораба не го бива от място
Предполагам, че за на DCH 156-цата говориш :roll: -аз се возих в нея и наистина мноо се изстрелва.Ще е интересно да я видим с 2.0 бензинец...

netsurfer
26-10-2007, 10:58

Предполагам, че за на DCH 156-цата говориш :roll: -аз се возих в нея и наистина мноо се изстрелва.Ще е интересно да я видим с 2.0 бензинец...
невиждам какво ще е интересното??

Gho5t
26-10-2007, 14:07
Аз с мойта алфа като се засиля по сливница нощем дигам 160 без проблеми иначе на дълъг път съм дигал 190 и сам почти с червените демек на мн да дигна 200-210 : ) нз що са сложили 260 .... : ) ааа иначе за набиране е доста доволно яко лепи за седалките ;) иначе сам сменял само аир филтър ииии ремус съм сложил

100letov
27-10-2007, 14:27
Все пак не подхождаите със снизхождение към всички баварци, щото ако попаднете на нещо освен тия спънатите е36 и е34 ще видите зор :!: :wink:

VFTI
27-10-2007, 17:35
Тони качи се ако имаш време тая неделя по бояна :roll: :D Ако е сухо аз ще се поразходя та може да се засечем на ОМВто :P Баварката как е?

100letov
27-10-2007, 18:18
Ще се чуеме да се засечеме утре :wink:
Иначе кораба... добре е, днеска скъса на царитредското R8 и SL55AMG, ама то в шофьорите беше проблема... :lol:

Mury
27-10-2007, 19:01

Ми аде де,неска с бат Бобо опраихме колата и сега не стъпва на гумите :twisted: :twisted: :twisted:

Bobo
27-10-2007, 22:54

Ми аде де,неска с бат Бобо опраихме колата и сега не стъпва на гумите :twisted: :twisted: :twisted:

Айдее тва пак скочи с тея умрелите боклуци дет ми донесе да и сложа очаквай утре да ги е изял мотора (сметам че ще се разложат) :lol: :lol: :lol: Тя колата на изкуственно дишане кара той дръпки ше ми прави :twisted:

Bobi_33
28-10-2007, 10:31

Айдее тва пак скочи с тея умрелите боклуци дет ми донесе да и сложа очаквай утре да ги е изял мотора (сметам че ще се разложат) :lol: :lol: :lol: Тя колата на изкуственно дишане кара той дръпки ше ми прави :twisted:

Ако требе и инхалатор ше и сложим, да диша по-качествено

Mury
28-10-2007, 11:37

Аз за другото говоря не за тея работи :twisted: :twisted: :twisted: иначе от тях ще вземем в понеделник :wink: :wink:

MITKO-RUCHNATA
18-01-2008, 19:55
батко тея баварки за ништо нестават освен да ги млатим секи път по сфетофарите и пистите,дори в шампионат на писта ги млатиме.

sa6o_roman
18-01-2008, 20:34
ти кои бмв-та биеш с 1.4-ката? сериозно питам, не се заяждам. разкажи некои интересен момент
Поздрави

156
22-01-2008, 18:33
Все пак не подхождаите със снизхождение към всички баварци, щото ако попаднете на нещо освен тия спънатите е36 и е34 ще видите зор :!: :wink:
пример: е46 330д :)

Yureti
25-01-2008, 06:37
Иначе кораба... добре е, днеска скъса на царитредското R8 и SL55AMG, ама то в шофьорите беше проблема... :lol:
ЕЕЕЕ тоа воще не би тряало да е потеглил...
... тва много върви просто...
Без да се обиждаш, ама нешо ... :roll: :roll:
:P

Abizianata
23-02-2008, 12:14

бате с тоя баварец - р8немое6 да бие6 та ако 6те с нитро да си а па да не гожориме са сл-а башта ми има цл-550 амг и ти кам просто да се вурне6 в реалноста 6ото си смешен тоя не е искал да дава газ :D :D :D

Abizianata
23-02-2008, 12:19
ина4е аз оважавам BMW просто без да се обижда някои BMW,Mercedes,и AUDI - са просто наи добрите марки за автомобили -вьрвеж , комфорт , здравина всичко това при тях е наи добро са просто няма ко да си говориме

Abizianata
23-02-2008, 12:30
та да се вьрнеме на темата пи4а жика 140 голяма скорост на4и то попринцип за мене ни6то не ама които го е страх си е друго кои как си прецени

100letov
23-02-2008, 12:37

бате с тоя баварец - р8немое6 да бие6 та ако 6те с нитро да си а па да не гожориме са сл-а башта ми има цл-550 амг и ти кам просто да се вурне6 в реалноста 6ото си смешен тоя не е искал да дава газ :D :D :D

ООО пишман рацерите... как сме :lol: хахах
От доста време не бях влизал тука да се посмея на коментари и ето сега виждам сте върнали една тема от далечното минало...
Момчета, много ясно че ако ще да съм с НОС, УШИ и кво ли още не ако тея машини се настъпят няма да мога да им видя и задния номер. Както съм казал и по-горе проблема беше в шофьорите.

@ Abizianata: Ти незнам виждам че си от банкя и баща ти има ЦЛ СЛ и кво ли още не АМГ, ама май не си се качвал на цариградско шосе за да видиш, че там и 1765 коня кола да имаш ако си куц зад волана като 80 годишна тетка нема да караш с повече от 70-80.. Та момчета помислете малко и ше видите че нещата които казвам не са чак толкова невъзможни...

Нито си хваля прогнилата кошница нито себе си, хората от форума който ме познават мисля че ще потвърдят :roll:

OffTopic: VFTI къде се загуби бе, вече е топло навънка айде да палиме гумите некоя вечер :lol:

VFTI
23-02-2008, 20:56
Оххоо Тони здрасти :P :P
Ами аз не съм спирал да ги паля...Не се качвам просто на резиденцията а стоя на ОМВ, че там ставя яко шоу :P

Иначе резултата от тази седмица са 8-10 гонки...а уж бях спрял да натискам колата :oops:

Та снощи отнесох един форд фокус 2000г. 2.0 131коня

Аз +още един човек в колата+музиката ми :) 3:1 за мен...Като му правя по кола кола и половина :)

А също и гонки с 156 2.0 155коня...(това не е от снощи:)). До края на 3та предавка го вземам до 140км...Нагоре той има по хубави скорости(3 та му е до 160км) и просто аз в началото на 4та той е в края на 3та и ме издърпва до 180км... а тогава пък аз почвам да го настигам, но пък прекратяваме гонката :)
Обаче преди да сложи спортния филтър и до 180км го дърпах дееба :? И аз трябва да си сложа явно има ефект нагоре :D

Mury
23-02-2008, 21:36
Обаче преди да сложи спортния филтър и до 180км го дърпах дееба Confused И аз трябва да си сложа явно има ефект нагоре Very Happy

шса сетиш :twisted: :twisted:

Abizianata
23-02-2008, 21:57

бате с тоя баварец - р8немое6 да бие6 та ако 6те с нитро да си а па да не гожориме са сл-а башта ми има цл-550 амг и ти кам просто да се вурне6 в реалноста 6ото си смешен тоя не е искал да дава газ :D :D :D извинявам се ама братож4ет ми е писал глупопости които не знам от каде са му до6ли на акъла тои е на 12 и се мисли за голяма работа извинявам се за по горе писаните ГЛУПОСТИ

Abizianata
23-02-2008, 22:00
тва с спортния филтар е мн вярно има голяма разлика вув вървенвто

миро
24-02-2008, 00:00
Утре вечер има голяма вероятност и аз да се кача на Бояна, щото ми уреждат гонки с 320ки и се налага да покажа възможностите на колата. Чудя се как може да има толкова заблудени хора, които твърдят, че ще падна цитирам "лошо" от такова БМВ :evil:. Въпреки че съм още с катализатор , въпреки че ми сълзи от радиатора, въпреки че не съм състезател, мисля да приема, защото се дразня вече адски много с това подценяване на колите ни... :evil:

Abizianata
24-02-2008, 00:34
и си прав :wink:

VFTI
24-02-2008, 01:09
Имай си едно на УМ!!! Има много бутани баварки и за това явно казват, че ще паднеш... Иначе във БМВ форума има точни хора и тези които не са слепи сектанти си признават, че колите им не са вървежни и даже не си правят труда да падат от разни италианки и да се гонят....

Утре и аз може би ще се кача, така че ще е интересно какъв е резултата....На 320им правя над 2коли....Просто не мога да ги преценя като почнат много да изостават :lol: :lol:

100letov
24-02-2008, 14:09
ЕЕЕ Венци, значи добре се трудиш и през зимния сезон...
Значи кво? До колкото разбрах Утре (Понеделник) на Бояна?
Тамън треа ти покажа новия змей... хаха Харчи също толкова, тежи с 1 тон повече, автоматик е и не върви още повече... :lol: Перфектната примамка за секви рацерчета 8)

Abizianata
24-02-2008, 15:56
момци немога да си намера чип за 155 1.8 тс единствения които намерих беше 600 евра кои може да има extreme tuning ако имате пишете pls :!: :!:

Novachev
24-02-2008, 19:35
момци немога да си намера чип за 155 1.8 тс единствения които намерих беше 600 евра кои може да има extreme tuning ако имате пишете pls :!: :!:
Момко звънни на човека и се разбери с него цената май е около250-300лв
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

VFTI
24-02-2008, 23:21
Не бе Тони ставаше въпрос за тази вечер.... Даже сега се връщам..Днес неделя... Утре няма да се качвам защото вторник имам изпит... А в сряда паля алфата и ще бягам към провинцията за седмица- 2, че там разни калибри по 150коня им се е вдигнало самочувствието :P

Иначе тази вечер на бояна беше ГЪЧ...Многооо хора много нещо :)

100letov
25-02-2008, 16:56
Да бе то мене ми казаха че неделя ше е голямата лудница, ама имах работа и немаше как да се кача и до бояна... има време тепърва идва лятото 8)
Иначе за калибрите... просто ще се въздържа от коментар :lol:

Abizianata
26-02-2008, 20:29
мерси :lol:

миро
15-03-2008, 01:33
Утре вечер има голяма вероятност и аз да се кача на Бояна, щото ми уреждат гонки с 320ки и се налага да покажа възможностите на колата. Чудя се как може да има толкова заблудени хора, които твърдят, че ще падна цитирам "лошо" от такова БМВ :evil:. Въпреки че съм още с катализатор , въпреки че ми сълзи от радиатора, въпреки че не съм състезател, мисля да приема, защото се дразня вече адски много с това подценяване на колите ни... :evil:

Да споделя, пуснах се с въпросното БМВ. Резултата е много в полза на Алтафини. Още на старта БМВето остава мноооого назад, а при 190 е далече в огледалото.
Повече едва ли ще ми сравняват колата с такива немци. :twisted:

миро
21-03-2008, 16:31
Второ БМВ под ножа.
Както си карам културно и забелязвам как отзад някакъв ме настига бързо и се престроява в крайна лява лента на светофара (аз съм в средната). Тръгвам аз културно и на 3000 оборота вкарвам втора, при което чувам страшен рев и ръчка, е как да му откаже човек и както съм на втора в ниските, гаааз до долу и на трета вече беше далече зад мен, задминах го като пътен знак :x. После видях 525tds и то старото. Едва ли е предполагал, че толкова мръсна Алфа без инициали ще го резне по този начин. :twisted:

Mury
22-03-2008, 19:43
Второ БМВ под ножа.
Както си карам културно и забелязвам как отзад някакъв ме настига бързо и се престроява в крайна лява лента на светофара (аз съм в средната). Тръгвам аз културно и на 3000 оборота вкарвам втора, при което чувам страшен рев и ръчка, е как да му откаже човек и както съм на втора в ниските, гаааз до долу и на трета вече беше далече зад мен, задминах го като пътен знак :x. После видях 525tds и то старото. Едва ли е предполагал, че толкова мръсна Алфа без инициали ще го резне по този начин. :twisted:

Аве малкия ти голем рацер ше ми доеш :twisted: :twisted: :twisted:

trouble
22-03-2008, 20:26
Аз пък опънах едно Пунто 55 коня... Мощна ми е Алфата дееаа :lol: :lol: :lol:

миро
29-03-2008, 19:09
Аве малкия ти голем рацер ше ми доеш :twisted: :twisted: :twisted:
Сами си го търсят и го получават, аз не се бутам... :twisted:

slav40
29-03-2008, 19:16
Аз пък опънах едно Пунто 55 коня... Мощна ми е Алфата дееаа :lol: :lol: :lol:
То па с кво се фали - аз резнах един беларус - направо номера не ми видя :lol: -

......... оня ден мисля ,че на Нео Бравото се ежеше около Герена - изпревари ме - настъпи газта и замалко да се забия в мантинелата от тъмницата създадена от печката .......... :lol: