View Full Version : Странен ден - вървеше ми на "Алфи"
Днес беше много странен ден .. просто четете .. вкарал съм и малко хумор в последното , но без смях в живота , на къде сме тръгнали.
На околовръстното на София видях една Алфа - 155 TS .. не видях другите означения , а 4 пъти минахме покрай нея ...
Капака беше вдигнат , и собственика обикаляше нервно около колата .. след втория път покрай него вече обикаляше разтревожен ...
Номера беше
С 9537
и някак си ми стана жал , че никой не му помогна за времето за което стоеше там ..
Незнам дали някой му е помогнал , или по друг начин се е прибрал , ама нека да сподели какво го задържа толкова много време.
btw да споделя - На магистралата Пловдив и София , на връщане , пред нашия камион изведнъж Алфа Ромео Брера завъртя пълен наляво и се вряза в мантинелата :shock:
Отбихме моментално с камиона ... да не кажа , че от 3 платна , камиона блокира едно , а алфата най-лявото ...
Незнам кой е собственика ,и дали е регистриран тука , но знам че е здрав - не успяхме да го питаме каква е причината за катастрофата , но просто много брутално разби колата , и ако случайно се явне тука , нека да сподели с нас ....
В Пловдив , на Кукленско Шосе (около номер 80 - 90) с камиона се опряхме на една оранжева! 159-тка .. собственика да извинява, за репликите на Шофьора не е виновен , че се опита да избегне челна катастрофа със някакъв Автовоз ... бронята на камиона не е изкривена , само има малко боя - няма ядове ..
EvgeniiM
09-07-2007, 20:40
Да не ти се повтаря подобен ден
Mind_Control
10-07-2007, 12:30
Днес беше много странен ден .. просто четете .. вкарал съм и малко хумор в последното , но без смях в живота , на къде сме тръгнали.
На околовръстното на София видях една Алфа - 155 TS .. не видях другите означения , а 4 пъти минахме покрай нея ...
Капака беше вдигнат , и собственика обикаляше нервно около колата .. след втория път покрай него вече обикаляше разтревожен ...
Номера беше
С 9537
и някак си ми стана жал , че никой не му помогна за времето за което стоеше там ..
Незнам дали някой му е помогнал , или по друг начин се е прибрал , ама нека да сподели какво го задържа толкова много време.
btw да споделя - На магистралата Пловдив и София , на връщане , пред нашия камион изведнъж Алфа Ромео Брера завъртя пълен наляво и се вряза в мантинелата :shock:
Отбихме моментално с камиона ... да не кажа , че от 3 платна , камиона блокира едно , а алфата най-лявото ...
Незнам кой е собственика ,и дали е регистриран тука , но знам че е здрав - не успяхме да го питаме каква е причината за катастрофата , но просто много брутално разби колата , и ако случайно се явне тука , нека да сподели с нас ....
В Пловдив , на Кукленско Шосе (около номер 80 - 90) с камиона се опряхме на една оранжева! 159-тка .. собственика да извинява, за репликите на Шофьора не е виновен , че се опита да избегне челна катастрофа със някакъв Автовоз ... бронята на камиона не е изкривена , само има малко боя - няма ядове ..
И като се събуди какво стана само не си уточнил? Тва е от серията сънища, в които късаш БМВ 320 с 1.4 туйн спарк.. :lol:
[quote="Пепи":3fj36kmy]Днес беше много странен ден .. просто четете .. вкарал съм и малко хумор в последното , но без смях в живота , на къде сме тръгнали.
И като се събуди какво стана само не си уточнил? Тва е от серията сънища, в които късаш БМВ 320 с 1.4 туйн спарк.. :lol:[/quote:3fj36kmy]
Шшшшт бре...Ти не знаеш колко много върви 1.4 ТС :lol:
П.П Аз няма информация за потребителя на този профил...Предполагам е някой запален 15-16-17годишен младеж(няма нищо лошо, ей "Алфа гъзара" е пекано момчето), но ми се струва че доста глупости се пишат... МОЕ мнение!
Не бе .. хора , сериозно говоря ... относно 155-цата която е закъсала на Околовръстното .. така и не се разбра кой е ..
отнотно катастрофата - Беше си истинска са как да ви убедя незнам , ако искайте вярвайте .... тамън ни изпреварва със 130 и повече , и гледаш как в далечината колата прави рязък ляв завой (поне на рязък приличаше) , и се блъска в Мантинелата ... много брутално изглеждаше ... от страната на насрещното движение имаше някаква бензиностанция ... мантинелата беше изкривена , та чак и другата (нали са 2)
Сега относно Алфиста от мое име по мой адрес - еми , не съм кой знае колко голям - бях с баща ми до Пловдив и обратно ... той е от хората , които няма да спрат така и да ви подминат , ако на пръв поглед е нещо сериозно .. за тва така и не спряхме до 155-цата ....
Mind_Control - тука поне има Алфа Ромео , дето не е играчка , и да ти кажа , тези 320 умрели от гъдел ги бие , вярно , че няма и 1 кола разлика , но важното е , че е първа ... Лично аз никога не съм бил за Алфа Ромео , но откакто един мой мноого добър приятел си взе такава , установих че наистина са коли , и до този момент никога не се обръщах да гледам Алфа ... само за Волво го правех ... и щом 1.4 TS 16V прави с много зор и мъка малко пилаж на трета , има потенциал в колата ...
Може и да пиша глупости , но аз да кажа , че Относно Катастрофата не съм бил по-сериозен , и за ударената оранжева Алфа .. камиона даваше на заден , понеже излизаше на самото Кукленско Шосе , и без малко да ни блъсне един Стралис , като в този момент алфата беше отзад и човека се разбибка и се развика . не беше кой знае какво , но му остана малко от боята по Schmitz-a ... бих и приложил снимка , но камиона е в "Гаража" а аз не съм на работа ...
btw след единствения тунел , на отиване към Пловдив се беше обърнал Турски DAF 95 XF ... ако някой случайно има ходене до Пловдив , нека провери мантинелата и да потвърди че е крива , и да провери дали има Даф XF обърнат , или поне следи от това , че е "паркирал" отстрани в канавката ... на една страна!
Mind_Control
10-07-2007, 15:29
Добре, не се оправдавай 8)
Добре, не се оправдавай 8)
:lol: Мутра 8)