View Full Version : бат бойко
Незнам този човек или има изключителните способности да разбира от всичко или е балон който скоро може да се спука :evil:
този човек сигорно ако го питаш и ядрена физика сигорно и в това ще изкаже компетентно мнение :shock: ...все пак спори за енергетика с хора които се занимават с това от времето когато той си е изкарвал изпитите за пожарникар :evil:
...сега е решил че трябва да се затвори Кремиковци :shock:
ТОЗИ господин май не мисли да спира скоро :screwy:
ПС покрай господин кмета станах врачка :lol: всеки път призовава правителството да се съберат на една кръгла маса и правителството да му реши проблемите :no: подяволите този закаво е избран от столичани да го слушаме как се се правителството му е виновно ли какво :?
Alfamaniak
11-07-2007, 22:39
Перфектен си е бат ти Бойко 8)
То всеки разбира от всичко в тази държава все пак сме българи 8) дали ще е бат Боико няма значение
Перфектен си е бат ти Бойко 8)
То според мене кремиковци отдавна е за спиране ама това е друг въпрос :?
То според мене кремиковци отдавна е за спиране ама това е друг въпрос :?
много хора ще пострадат ако го затворят(не само кремиковчани) :(
но мисълта ми беше че сега по новините го чух че и на металург се прави :shock:
от спирането на непазарното поддържане на такъв гигантски замърсител ми се струва, че повече хора ще спечелят, отколкото ще пострадат
особено като се вземе предвид почти отрицателната безработица в софия в момента.....
Mind_Control
12-07-2007, 00:49
те сега ще му слагат системи за пречистване на въздуха по европейски стандарт..
Споко, скоро този които до "скоро" крадеше бензин от пожарната с баща си виден партиец (изхвърлен от партията, заради тези кражби) ще поиска и цялата власт.
Бойко е неграмотен, без образование, не знае нито един език, РСто му враг номер едно....
За това всички са му виновни, защото това е най-лесното извинение....
Но за съжеление населението ни е толкова ниско образовано, че ще го изберат.....и тогава гаврата с Странджа и тем подобни ще ни се види като ....
Живи и здрави всички....
Mind_Control
12-07-2007, 01:05
Споко, скоро този които до "скоро" крадеше бензин от пожарната с баща си виден партиец (изхвърлен от партията, заради тези кражби) ще поиска и цялата власт.
Бойко е неграмотен, без образование, не знае нито един език, РСто му враг номер едно....
За това всички са му виновни, защото това е най-лесното извинение....
Но за съжеление населението ни е толкова ниско образовано, че ще го изберат.....и тогава гаврата с Странджа и тем подобни ще ни се види като ....
Живи и здрави всички....
Това, че няма дипломи разни не го прави неграмотен.. Аз не го защитавам, обаче може човека да е натрупал достатъчно практически опит, а и най- важното са връзките според мен, а не толкова образованието... Все пак се надявам да не вземе точно той властта :roll:
от непазарно поддържане на такъв гигантски замърсител, ми се струва че повече хора ще спечелят, отколкото ще пострадат
особено като се вземе предвид почти отрицателната безработица в софия в момента.....
ще спечелят само 2-3ма души
и много ще са безработни.към 70%от печалбата на бдж идва от кремиковци горе долу същото е с пристанищата по морето :roll:
така че едва ли държавата ще допусне затварянето на кремиковци :idea:
...а да да не забравяме министерството на екологията за тях да не говориме колко печелят от комбината там служителите взимат по 2 заплати на месец(е не всеки месец де)
Кремиковци... това ми е един от най ярките денски спомени преди години като ме е водил там баща ми. Гледката вътре в комбината приличаше на лунен пейзаж от американски нискобюджетен екшън. Всичко вътре е покрито с дебел слой кафяв прах, а сградите бяха с изпочупени стъкла. В същото време вътрешните пътища са като безкраен лабиринт.
trustworthy
12-07-2007, 06:19
...към 70%от печалбата на бдж идва от кремиковци горе долу същото е с пристанищата по морето :roll: ...
За пристанищата си малко далече от истината ;) Във Варна няма и да се усети спирането на Кремиковци, а в Бургас процентът не надхвърля 40-50 ;)
Кремиковци... това ми е един от най ярките денски спомени преди години като ме е водил там баща ми. Гледката вътре в комбината приличаше на лунен пейзаж от американски нискобюджетен екшън. Всичко вътре е покрито с дебел слой кафяв прах, а сградите бяха с изпочупени стъкла. В същото време вътрешните пътища са като безкраен лабиринт.
Бях там миналата година, малко след като го купиха индийците. Няма промяна :) Точно това ме впечатли най-силно - необятният лунен пейзаж :)
И аз мисля че би било добре да се отървем от Кремиковци от колкото както каза ББ, че индийците само го експлоатират без да влагат и лев. Ако го направят да отговаря на европейските стандарти...добре, иначе да го спират.
Колкото до дипломите и езиците на ББ наистина са важни връзките, но най-вече хората - професионалисти с които се обгражда.
@alfista 146
Колега нали не си мислиш, че ББ се е събудил една сутрин в прохладна Банкя и е решил да спира Кремиковци.......?
*Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. Твърде жалко, че той не плаче. Никога.
*Бойко Борисов не спи. Той чака.
* Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му.
* Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена.
* Когато някой нападне Бойко Борисов, в дознанието полицията записва код 45-11 – “самоубийство”.
* Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там Бойко Борисов ще ви направи инвалид.
* Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името “Кошмари на Елм стрийт”
*Първата сцена от “Спасяването на редник Райън” представлява свободна интерпретация на работна среща на Бойко Борисов с лидери на ДСБ.
* Бойко Борисов веднъж свалил американски бомбардировач, като го посочил с пръст и казал “Бум!”
* Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов
*Когато Бойко Борисов отива да дари кръв, той отказва иглата и иска да му дадат нож и кофа.
* Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност, той е изобретил всички цветове. Освен розовото. Иван Костов е изобретил розовото.
* Когато Господ е произнесъл “Да бъде светлина”, Бойко Борисов му отвърнал: “Кажи моля!”
* Идеята за първото българско шоу Сървайвър е била да оставят 16-те участници на един остров с Бойко Борисов. Шоуто се провалило, защото никой от 16-тимата не оцелял.
* Джордж Буш излъга, че Ирак има оръжия за масово поразяване. Всички знаят, че Бойко Борисов не беше по това време в Ирак.
* Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.
* Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален. Затова се обадили на Шварценегер за ролята.
* Преди няколко хиляди години, Бойко Борисов срещнал мечка. Тя толкова се уплашила, че избягала на северния полюс а козината й побеляла от ужас…
* Бойко Борисов е играл руска рулетка с напълно зареден револвер. И спечелил.
*Всъщност, той е играл руска ролетка и със зареден пистолет Макаров. И пак спечелил.
*Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов.
* Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие докато не си кажат всичко.
* Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.
* Бойко Борисов не притежава микровълнова или готварска печка, защото отмъщението е блюдо, което е най-добре да се сервира студено.
* Оригиналът на Властелина на пръстените бил с Бойко Борисов вместо Фродо. Книгата била 5 страници дълга - Бойко Борисов пребил Саурон и цялата му армия по средата на първа глава.
*Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса.
* Бойко Борисов не стъпва на пръсти. Той стъпва по пръсти.
* Не съществува такова нещо като “глобално затопляне”. Просто на Бойко Борисов по едно време му станало студено и той включил Слънцето на 6.
*Последното нещо, което чуваш преди да те удари Бойко Борисов ? Не се знае – никой не е оцелял за да разкаже.
*Има ред във вселената – пространство, време, Бойко Борисов … бъзикам се, разбира се - Бойко Борисов е първи.
* В израз на своето човеколюбие, Бойко Борисов дарил на Медицинският университет 6000 мъртви тела за научни изследвания.
* Веднъж на Бойко Борисов му дошла идеята да продава потта си като напитка. Можете да я намерите под името Red Bull
*Когато пътува в чужбина, на Бойко Борисов му се налага да регистрира всяка част от тялото си като смъртоносно оръжие, но никога не е плащал такса за това. Просто никой не е посмял да му поиска.
* Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов.
* Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.
* В първия Джурасик парк тиранозавърът всъщност не преследваше джипа. Бойко Борисов преследваше тиранозавъра и джипа…
* Според Библията, Бог създал вселената за 6 дни. Преди това обаче Бойко Борисов създал Бог като щракнал с пръсти.
* За снимките на Криминале (Pulp fiction) на Тарантино му се наложило да вземе на заем портфейла на Бойко Борисов, за да може Самюел Джексън да го използва във филма.
* Ако опитате да потърсите “Бойко Борисов” в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той теб…
*Смята се че динозаврите са измрели заради гигантски метеорит. Това е вярно, ако наричаш Бойко Борисов гигантски метеорит…
* Нищо не може да избяга от гравитационното поле на черната дупка, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки на закуска. Казва, че имат вкус на пилешко.
* Всички обичат Реймънд. Освен Бойко Борисов и аз.
* Оригиналното заглавие на филма Пришълецът срещу Хищникът е било Пришълецът и Хищникът срещу Бойко Борисов. Филмът обаче трябвало да се направи наново, защото кой ще плати 5 лева, за да гледа филм дълъг 3 минути?
* Бойко Борисов не се оглежда за коли, преди да пресече улицата. Колите се оглеждат за Бойко Борисов преди да преминат.
* Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.
* Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов.
* Бисмарк е казал “Ако английската армия акостира в Европа, ще изратя един полицай да я арестува!”. Имал е пред вид, естествено, Бойко Борсов.
* Бойко Борисов не плаче, когато реже лук. Плаче лукът.
* Вместо конец за почистване на зъбите, Бойко Борисов използва бодлива тел.
* Вместо капки за очи – чили сос.
* А вместо автършейв – течна вулканична лава.
* Когато Бойко Борисов е готов да стане, той казва на слънцето, че вече може да изгрее.
* Поради това, човек трябва да стане много рано, ако иска да стане преди Бойко Борисов. Всъщност, по-разумно е изобщо да не си ляга. И пак няма да успее.
* Учените смятат, че началото на Вселената е поставено от Големия взрив. Прави са - Бойко Борисов имал газове…
* На Свети Валентин, Бойко Борисов поднася на приятелката си сърце. Кървавото, все още биещо и топло сърце на нарушител на обществения ред. Понеже е много романтичен, Бойко Борисов смята, че всеки ден е Свети Валентин.
* Бойко Борисов може да разцепи атома. С ръце.
* Когато се родил Бойко Борисов, единственият човек, който плакал е докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето.
* Бойко Борисов знае последната цифра на числото пи.
* И е броил до безкрайност. Два пъти.
* Има древна легенда, че някога огромен дракон родил човешко дете и го закалил в своя огън, за да порасне то смел и могъщ боец, невиждан дотогава. Този боец е легенда, защото скоро след като напуснал пещерата на дракона срещнал Бойко Борисов и умрял от страх.
* Драконът отишъл да търси детето си и от тогава никой не го е чувал. Освен Бойко Борисов, който чул нещо като “Не, не, нееееееееееее, не и опашката нееееееее!!!” на драконски.
* Пулсът на Бойко Борисов се измерва само по скалата на Рихтер
*На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.
* Което значи, че Екатерина Михайлова в най-скоро време ще изчезне от политическия (а и всеки друг) хоризонт…
* Лесбийки не съществуват. Само жени, които още не са срещнали Бойко Борисов.
* Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов.
...към 70%от печалбата на бдж...
БДЖ е губеща от години и скоро няма да додрапа до печалба - всички ние плащаме с данъците си заплатите на заетите там хора. Както каза Вальо, тия антипазарни структури трябва да се разтурят по най-бързия начин.
Добре де, ама мен какво трябва да ме интерсува, че някой някъде ще трябва работа да сменя ? Кремиковци е обречен още от проект за комбинат. Защо трябва да търпим такъв замърсител, само защото някой щял да остане без работа. Пристанищата да измислят алтернатива, ако не значи нямат право да съществуват. БДЖ отдавна трябваше да не съществува.. с това качесто на услугите. Нали е пазарна икономика ? Роувър фалираха и ги затвориха, а ние още го мислим за разни комунистически икони! Време е да си промените мисленето дами и господа. Кремиковци трябва да спазва последните екологични норми или затваря. Да не казвам, че заслужават и наказание за увредената природа.
Добре де, ама мен какво трябва да ме интерсува, че някой някъде ще трябва работа да сменя ? Кремиковци е обречен още от проект за комбинат. Защо трябва да търпим такъв замърсител, само защото някой щял да остане без работа. Пристанищата да измислят алтернатива, ако не значи нямат право да съществуват. БДЖ отдавна трябваше да не съществува.. с това качесто на услугите. Нали е пазарна икономика ? Роувър фалираха и ги затвориха, а ние още го мислим за разни комунистически икони! Време е да си промените мисленето дами и господа. Кремиковци трябва да спазва последните екологични норми или затваря. Да не казвам, че заслужават и наказание за увредената природа.
Не си изцяло прав, и в евро съюза има държавни дотаций, особено в скандинавската група, там 60% от икономиката им е държавна, а останалата на хранилка. Па са едни от най-богатите държави у света. Просто тъпата ни държавка трябва да се насочи към печеливши сектори и там да дотира.
А по темата, сами си го правиме щот народа така гласува и мен ми е кофти, но тъпото пожарникарче е следващия министър председател, факт :?
П.П У събота сме на Батулия, чувствай се поканен. :cheers:
MainaCore
12-07-2007, 12:17
Бойко е нямам думи.... имаше един сайт - още.инфо, в който имаше разпространени едни справки на НСС, сайто до скоро излизаше на първо място в гугъл, но вече го няма. Поразрових се и излезна същото другаде, на който му се чете тук (http://patriot2003.hit.bg/)
@alfista 146
Колега нали не си мислиш, че ББ се е събудил една сутрин в прохладна Банкя и е решил да спира Кремиковци.......?
малеее покрай "ББ" се насъбрахме много врачки :P аре да ходиме некаде да предсказваме разни работи :idea: аз поне вече съм врачка с опит и се обзалагам че МК кремиковци няма да бъде затворено :idea:
пс на мен идеята за тази тема ми беше да обсъдим всезнайкото и неговите познания по....абе "всезнаещ" това е достатъчно :lol:
@alfista 146
малеее покрай "ББ" се насъбрахме много врачки :P аре да ходиме некаде да предсказваме разни работи :idea: аз поне вече съм врачка с опит и се обзалагам че МК кремиковци няма да бъде затворено :idea:
пс на мен идеята за тази тема ми беше да обсъдим всезнайкото и неговите познания по....абе "всезнаещ" това е достатъчно :lol:
Абе ти пак не разбра ама айде....
@alfista 146
Абе ти пак не разбра ама айде....
не извинявай аз имам предвит че точно така е станало :roll:
То че замърсява е така ноо развитите държави не печелят и не им зависи икономиката толкова от селско стопанство!Някой кадето ми викат няма смисъл от заводи е с кво ще подържаш стандарт с краставици и домати ли :lol: Не се ли лей стомана нема държава! :lol:Не сме Швеицария закъснели сме с производството на часовници и смрадливо сирене! :lol: а и нямаме банки :wink:
capricorn
12-07-2007, 13:32
нека поговорим малко за кремиковци:
1) Дават работа на около 10 000 души, пряко работещи в сферата на металургията и на още около 30 000 души непряко. Това ще рече
(40 000 / 2 500 000) * 100 = 1.6 % от активното население.
2) Но реално те исзхранват ((40 000 * 4) / 7 000 000 ) * 100 = 2.3% от населението на България. Средната заплата там е нет около 450 лв. за работниците без квалификация. За тези с квалификация говорим за 800 - 1000 лв. , а за инженерите и техническите ръководители - 1200 - 1500 лв.
3) Откъм икономическа гледна точка те докарват около 6.2% от БВП на
Р България.
4) Инвестициите на индийците са структурни и ще се види резултат някакъв в среден и дългосрочен план, демек 5 - 10 дори 15 години.
5) Екология - Кремиковци се нарежда сред 20 - те най-екологични заводи за металообработване и сред тези с най-високо ниво на безопасност ( разбира след Шведските и Германските и доколкото може да се говори за екология при такива заводи).
6) Бате бойко - един нещастник, чийто баща крадеше още от време оно от хладилният завод от завода за телевизори и т.н. , а синчето му е една бездарна мутра по-който се прехласват 'секви плужеци и плужкини. Единственото което започна таз медийна звезда е да ебава майката на софиянци по всякакви поводи и да се бие по гърдите колко е велик. Мога да дам и пример: на концерта и наградите за най-добре представили се училища, учители, самодейни организации ОН ДОДЕ ПО ТЕНИСКА И ДЪНКИ И ГОВОРИ МНОО ЯКО НА СЕЛСКО ЛУЛИНСНКИ ДИАЛЕКТ само прибавям, че тениската му беше МОРЯШКА ... и каза, че образованието не е толкова важно но все пак е дал пари от еврофондовете ...
Пак някой друг ни е крив, а?!
Пак някой друг ни е крив, а?!
Абе то хората са си го казали, че политицете си отговарят на народа ма ние нали си обичаме да "сипваме с големия черпак" на другите.
... и каза, че образованието не е толкова важно но все пак е дал пари от еврофондовете ...
Как ще е важно, след като почти нито един образован човек не му е фен!!!
За разлика от образованите политици, баце ви Бойко говори на народен език и очевадно необразования народ му вярва, не за друго, а просто защото го разбира, какво точно иска да каже :roll:
За разлика от образованите политици, баце ви Бойко говори на народен език и очевадно необразования народ му вярва, не за друго, а просто защото го разбира, какво точно иска да каже :roll:
ми да отиде у евро парламента да се оплаква от правителството на народен език :roll:
За какво му е да ходи там :?: :!:
Къде му е кяра в европарламента :lol:
За какво му е да ходи там :?: :!:
Къде му е кяра в европарламента :lol:
образно казано :roll:
но все пак неможе само аз да съм забелязал че след сичките каши дето забърка :evil: почва да разправя как управляващите трябва да направят нещо :shock: че той за кво ни е да се показва пред телевизора сека вечер и да ни забавлява ли? неква медийна звезда.тоя е по зле от ДЕО :lol: на део поне му отива да се прави на палячо :lol:
А другите политици мноооого работа свършиха, докато той забърква каши :lol:
да де тях кой ги избира Панчо и Венетка ли :Tease: :)
Образованите българи :?:
Огромна част от тях отдавна не са в БГрия....
стига де т'ва е грубичко :roll:
но все пак аз немога да коментирам точно тия работи защото съм още ученик и несам гласувал :wink:
Огромна част от тях отдавна не са в БГрия....
това пък показва колко са глупави вече я няма тая преграда която я е имало на времето че да се махат от тук :evil: :roll:
За коя преграда говориш???
Образовани БГри продължават все още да се махат от тук...в БГрия простотията е изградена в култ, това отблъсква всеки по-нормален човек.
В БГрия всеки мрази интелигентния и уважава мутрата и крадеца!
Значи пак се стига до там, че всички в България са необразовани и тогава няма нищо чудно, че Бойко е избран :roll:
имах предвит акълите(в хубавия смисъл) които са избягали преди 90'
по принцип и аз мисля така...че е по добре да се развиваш на вън.Все пак човек има по голями възможности да се развие :roll:
но прозвуча сеедно в БГ са останали само глупаци НЕ е така има много умни и достойни хора за уважение
Тая тема пак ще се превърне в безмислен спор. Кажете според вас Бойко като не си върши работата кой политика го прави.
П.С. Аз не съм фен на Бойко ама гледам да съм обективен и за тва подкрепям мнението на Кики
Бойко може да е крадец второ-трето... десето поколение, ама поне прави нещо около кражбите, за разлика от всички останали крадци, които нищо не правят :!:
Тя цялата ни държава е цветенце, та в Бойко е проблема :lol:
нека поговорим малко за кремиковци:
Средната заплата там е нет около 450 лв. за работниците без квалификация....
трябват ми 2-3 такива, от месеци пускам обяви, готов съм да им плащам и повече, но ще бачкат ... и няма желаещи
Евгени, що не пуснеш някоя тема, че е на изтрещяване ...
И сега идва въпроса какво е направил бат ви Бойко???? за цялата си политическа кариера???
Май ще си остане само с големи медиини изяви :lol:
Нито едно разкрито показно убиство!!!
В момента улиците в София са пълна скръб, от няколко месеца само плашат, че ще ги управят.
Всичките ремонти който другария генерал е започнал на улици са заложени още от времето на Софянски....
Така, че май бат ви Бойки си остава с големите приказки....и как всички му пречат :lol:
Ако не друго то поне Бойко е един изграден и истински простак, с което малко хора могат да се похвалят....Всеки които е имал личен контак с него може да го потвърди!
Но човека все пак е мутра, така че си е нормално да е такъв.
Въпроса е, кой свърши повече :?: :!: :roll:
кирилеее
стига с тоя бойко - понеже той НИЩО не е свършил всеки друг е свършил повече :wink:
Каприкорн, трябва ли да ме интерсува, кой се храни от Кремиковци ? Трови въздуха на (2 500 000 / 6 500 000) * 100 = 38.5% от населението на България - това е достатъчно за затварянето ! Не ми говори, че е сред най-екологичните :) Ами ако започне и да работи ?
Софиянски като кмет, Богомил Бонев като шеф на МВР, Маджо като мутра....за пожарната не знам, но там са ги хванали с баща му на бат Бойко да кръдят бензин по комунистическо време.
Като медиина звезда Бойко се спрява добре... :lol: въпреки, че е пълен клоун, народа му се кефи...
кирилеее
стига с тоя бойко - понеже той НИЩО не е свършил всеки друг е свършил повече :wink:
Точно казано :wink:
нали знаете в кой месец гойко се появавя най-радко по тивито?
========
февруари - шото е най-къс :wink: :lol:
Аз си имам мои виждания, вие ваши - за мен има много по-големи тъпунгери и боклуци в управлението на държавата, за да се търси вина у Бойко Борисов, но понеже другите не се показват по телевизията, това явно ги оневинява... :roll:
според мен хората се залъгват по Борисов защото оня Софиянски неправеше хептен па нищо :? и са защото бат Бойко оправи няколко улици всички му се кефат :shock: чакай бе тва ти е работата :idea:
в Борисов НАЙ-много ме дразни това че се прави на всезнаещ то просто е смешно :? евалата права на Ръмен Петков който каза на Борисов твойта работа не е да си на сека манджа мерудия :lol: какво искам да кажа-искам да кажа че господин Борисов вместо да е зает с разрепшаването на поредното убийство нашия си го гледаме по ТВ и се обяснява на медийте :shock: това не му влиза в задължнията,това е работа на министъра :idea: някой да е виждал новия секретар на МВР :?: аз съм го виждал само когато г.Петков го представи като замесник на Б.Б.
но това е минало.много ми е интересно той от къде имаше информация за аферата с Топлофикация :shock: нали е кмет от къде ги знае тия работи :idea: елементарно Лодсън знаел е за това още докато е бил секретар на МВР що тогава не го е хванал :?: сигорно щото са му тежали джобовете
Аз си имам мои виждания, вие ваши - за мен има много по-големи тъпунгери и боклуци в управлението на държавата, за да се търси вина у Бойко Борисов, но понеже другите не се показват по телевизията, това явно ги оневинява... :roll:
не сме ги подбарали за туй :lol:
... елементарно Лодсън ...
:tooth:
... елементарно Лодсън ...
:tooth:
:offtopic: ама се сетих за нещо пак родено от недочуване :lol: :lol:
имах един колега,който като го закачихме веднъж-"батко дай 5 лева"
се обърна и каза"Дааа бе ..на мен баща ми да не е Ротвайлер"
:tooth: :rotfl:
...ама се сетих за нещо пак родено от недочуване ...
не става въпрос за недочуване, но темата е дълга ...
според мен хората се залъгват по Борисов защото оня Софиянски неправеше хептен па нищо :? и са защото бат Бойко оправи няколко улици всички му се кефат :shock: чакай бе тва ти е работата :idea:
Всички неща които Бойко сега прави са заложени от времето на Софиянски....те се движат от Минко Герджиков и други хора пак от времето на Софиянски!!!
Софиянски е направил много за София и много е откраднал, но е един от малкото политици които наистина направиха нещо. М
Няма нужда да му правя реклама на Софиянски, аз не съм му фен, но направенето от него не може да се отрече.
Има доста изцяло нови булеварди...не пресафалтиране на стари, някой от които е спорно дали имах нужда от преасфалтиране точно сега. Той пусна и Метрото което е започнато през 70те.
Така, че Софиянски ако е направил 100 неща, Бойко е направил 0.5
Бойко също е фурнаджииска лопата...Когато Минко Герджиков се кандидатира за Кмет, Бойко каза, че няма да го вземе да работи при него и го обяви едва ли не за враг номер 1. Но после му беше ясно, че без него не става за нищо...защото и самия Бойко си знае, че нищо не разбира от управата на София....та накрая си го взе тихомълком...иначе е най-големия мъж на света.
Аз лично се надавям леко този народ да се усазнае и да гласува разумно...и най-важното е грамотни хора да излезнат да гласуват!!!
Само ще кажа, че Софиянски беше 10 г. кмет на София и няма как да го сравняваш с ББ.
Имам много добър приятел в столична община(юрист консулт) абсолютно безпартиен и безпристрастен, който работи там от времето на Софиянски и твърди, че се работи два пъти повече от преди. Аз самия също мога да го потвърдя защото знам преди колко свободно време имаше и сега колко има. Заключенията си ги напревете вие.
Не забравяйте, че ББ не е удобен на БСП и сечено ще му правят както и той ще им прави. За съжаление са ни такива управниците и от цялата работа страда народа.
MainaCore
13-07-2007, 09:53
Не забравяйте, че ББ не е удобен на БСП и сечено ще му правят както и той ще им прави. За съжаление са ни такива управниците и от цялата работа страда народа.
ББ е удобен само на тъмночервената част от БСП, откъдето е и той самият :idea: И наистина, доколкото чувам от познати от София, не е сменил почти никой от стария управленски екип, защото той сам нищо не може да свърши. Ето и някой по-горе даде пример с Минко герджиков.