View Full Version : За клубния сервиз
Колеги кажете ми каде се намира този клубен сервиз, понеже сам нов и как мога да се свържа с хората дето работят в него...
Става втпрос за смяна на Ангенаж, вариатор и обслужващ ремък...
cvetelin
12-07-2007, 18:37
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
Колеги кажете ми каде се намира този клубен сервиз, понеже сам нов и как мога да се свържа с хората дето работят в него...
Става втпрос за смяна на Ангенаж, вариатор и обслужващ ремък...
Принципно може и в нашия сервиз (Екстриийм Туниг) , имаме специализирания инструмент (пети) и никога не стават грешки :wink:
Изборът естествено си остава твой :wink:
Абе дека е модератора бре ?
Колега - има си раздел технически въпроси + раздели по модели.
Боби - не е редно да правите самореклама. Не че има лошо, ама трябва да сте над нещата + че е в разрез с правилата /нали трябва да сме за пример/
Иначе и с пети пак може да сбъркаш :-)))
аз без пети така сбърках че Ку Ве - тата са ми ядосани ;)
но което си е така си е така....при Румен се бачка здраво и бързо... Супер е! Но и в екстрийм са супер.... различни работи правят ;)
ако не е за едните те сами ще те пратят при другите.....
А в тази връзка- в тези сервизи само италиански коли ли се правят или приемат и други?
А в тази връзка- в тези сервизи само италиански коли ли се правят или приемат и други?
В клубния при Румен и чавдар всякакви рпи Бобо и Боби не толкова :wink: :wink: :wink:
П.С.Иначе и аз смятам че и двата сервиза си работят супер и искам да се ИЗВИНЯ ПУБЛИчНО НА Румен затова че в една тема след като Мони ме беше питал дали имат пети аз отговорих че май не,но се оказа че когато се наложи си набавят :wink: :oops: :oops: :oops: В който и от двата сервиза да оридеш няма да сбъркаш вече зависи кой колко работа има и кога ще може да те поеме :wink: :wink: