View Full Version : шпионски снимки на Maserati Gran Turismo(снимки)
тази сутрин излизайки навън на близкия светофар видях черно мазерати гран туризмо,като се приближих тичайки със вече подготвен за снимки телефон,видях че е леко замаскирано със черно тиксо(както ми се стори отдалеч)!изненадах се защото,доколкото знам то беше офицялно представено в женева през март месец!докато снимах пича вътре ми направи някакъв жест сочейки предната част на колата но не схванах какво искаше да ми каже или покаже!по-късно ще кача снимките!това става във южна испания!няма смисъл да ви обяснявам какъв звук вади тази гняз!надявам се да не се сърдите за тази тема,че не е за алфа!!!
те ги на :wink:
Alfa Pilot
15-07-2007, 13:12
Май не си гледал филма "Бърз или мъртъв" ;)
не не съм,ама гледам,че този филм е леко правен през 1995г.,така че трудно това мазерати ще го има там,ако това искаш да кажеш!ама и определено не ми се вярва,че някой ще си го купи и ще си сложи лепенки, е така за купона! :wink:
не не съм,ама гледам,че този филм е леко правен през 1995г.,така че трудно това мазерати ще го има там,ако това искаш да кажеш!ама и определено не ми се вярва,че някой ще си го купи и ще си сложи лепенки, е така за купона! :wink:
Мисля, че колегата искаше да ти каже, че е добре, че си бил бърз :lol:
Alfa Pilot
16-07-2007, 14:47
Така е, от начало бях голям противник на телефоните с камера ама за шпионски снимки са перфектни ;).
А "Бръз или мъртъв" е класика в каубойските филми според мен.
Така е, от начало бях голям противник на телефоните с камера ама за шпионски снимки са перфектни ;).
А "Бръз или мъртъв" е класика в каубойските филми според мен.
sorry,колега че не съм схванал!респект,пийс :kiss: :wink:
а иначе един приятел ми обсни, че тия коли със червените номера в испания са именно такива,дето ги тестуват!
cvetelin
16-07-2007, 17:37
всичко ми е ясно... ма с кво е загънато тва нещо
нещо като найлон или ?
всичко ми е ясно... ма с кво е загънато тва нещо
нещо като найлон или ?
ами цялата си беше маскирана,така както сме виждали по шпионските снимки и на други коли!предимно лепенки
Е, и какъв е смисъла като вече всички знаем как изглежда! :roll:
RoMeO_156_GTA
16-07-2007, 23:16
Бях чел някъде ,че Масерати ще пускат и версия купе-кабриолет на този модел 8) но на снимката не ми изглежда да е такова тестово :roll: Друго разулно обяснение не откривам ,или е някоя наточена версия ,както има снимки на 159 ГТА примерно :roll:
Това за купе кабриолета малко ме съмнява!Погледни фирмите които все още не са минали на купе кабриолети Aston Martin,Ferrari,Rolls Royce,Lamborghini,Porsche,Jaguar и още много знаини и незнаини воини :lol: просто центъра на тежеста при купе кабриолетите не е толкова добре разпределена както при кабриолетите (поне така съм чел) затова такива известни фирми за супер коли не са минали към тази схема! :wink: Ноооо може пък Maserati да са първите!
RoMeO_156_GTA
17-07-2007, 00:04
и мен ме съмнява ,но ще видим 8)
Mercedes SL / SLK AMG with hard top :roll:
Mercedes наистина имат купе кабриолети но да не забравяме че те са привърженици на този твурдия сгъваем покрив!Те бяха първите които пуснаха сериино,купе кабриолет(първото slk),пък и те мерцедес поне на мен не ми влизат в представите за суперколи :wink:
преди 20 минути я видях на абсолютно същото място!караше я друг чук!огледах я доста повече сега!на задните места имаше пласмасови кукли и вътре цялата беше в кабеляци!гумите и бяха поизстрадали вече!
Мда с тия кабеляци ясна е работата тестват някаква нова версия,но вапроса е каква :wink:
аз имам около 2-3 предположения-
-друг аеродинамичен пакет-имаше некви метални тръбички лепнати за долната част на огледалата,може би са част от датчиците на апаратурата им не знам!но най-важното НЯМА НАРЕЗИ на калника
-друг двигател-хич не ми се вярва,ама звука беше леко по различен от на куатропорте и 4200гт,ама то е обяснимо от ауспухувата система
-друг тип скоростна кутия
Alfa Pilot
19-07-2007, 18:09
Още малко пресни снимки
http://www.italiaspeed.com/2007/events/salon_prive/maserati/gallery/gallery.html
BillyBoy`
20-07-2007, 11:23
искам такава кола :D много яка ееееееххххх мечти :D :D
Дали пък не е нещо като при стария М138 (Coupe) - версия GranSport :gruebel: Защото преди месец в Италия видях същото накичено "муле", но в действие звука беше коренно различен от познатите ни изяви досега :twisted:
има 4 различни режима на ауспуха и по звука надали ще го измислиме :roll:
тази сутрин излизайки навън на близкия светофар видях черно мазерати гран туризмо,като се приближих тичайки със вече подготвен за снимки телефон,видях че е леко замаскирано със черно тиксо(както ми се стори отдалеч)!изненадах се защото,доколкото знам то беше офицялно представено в женева през март месец!докато снимах пича вътре ми направи някакъв жест сочейки предната част на колата но не схванах какво искаше да ми каже или покаже!по-късно ще кача снимките!това става във южна испания!няма смисъл да ви обяснявам какъв звук вади тази гняз!надявам се да не се сърдите за тази тема,че не е за алфа!!!
те ги на :wink:
Браво за шпионските снимки! Не се срещат често такива коли на улицата...
Колега, аз знам "само" за два режима на изпускателната с-ма и ми е ясно каква е разликата при тях :wink: (чувал съм ги няколко пъти доста добре) Според мен се готви нещо "по-сериозно" откъм моторизация :) Ах дано де :!: :twisted: :!:
RoMeO_156_GTA
06-08-2007, 19:44
Ето няколко красиви снимки на Maserati GranTurismo (http://www.worldcarfans.com/2070802.001/maserati-granturismo-in-depth) 8)
:wub:
вече е ясно, било е 450коня
Че то от края на миналата година го има в БГ.
Даже го имам на клипче какъв звук вади и тези дни ще го кача.
Пичове,това е GranTurismo S с 4,7 осмак с 437 к.с. - специално тази версия за БГ пристигна тук през миналото лято (2008-ма). Същата беше показана за сефте на панаира в Пловдив 2008 :coolio:
а някой забеляза ли, че темата е от 2007 година?
Stoyan Georgiev
13-01-2009, 16:51
а някой забеляза ли, че темата е от 2007 година?
не им разваляй кефа
E и???
ми леко не го e имало никъде 4.7 439 коня,когато ги направих въпросните снимки
ми леко не го e имало никъде 4.7 439 коня,когато ги направих въпросните снимки
В нашия град го има това Мазерати и съм се возил,както и в четиривратото които са на един и същи собственик.
Просто си е хубава кола(мечта) от където да я погледнеш.
Имах предвид че няма значение че темата е от 2007-ма, иначе ако желаете снимки на GT S мога да ви накача бая още от завода в Модена, накичена с всевъзможни датчици, странни комбинации на табла, превключвател за избиране режима на дв-е от QP и др. кръстоски и никакъв външен вид. Те така си обикаляха из околностите на Модена още в началото на 2007-ма и тогавашния отговорник за Централна и Източна Европа при въпрос защо има коренно различна работа от 4.2 само загатна - You will see както и по-натам се оказа прав.
Колата на Г-н Касабов от Шумен е "нормалното" GT42A с 4.2 маторя и е 2-то официално поръчано в БГ:coolio:
Имах предвид че няма значение че темата е от 2007-ма, иначе ако желаете снимки на GT S мога да ви накача бая още от завода в Модена, накичена с всевъзможни датчици, странни комбинации на табла, превключвател за избиране режима на дв-е от QP и др. кръстоски и никакъв външен вид. Те така си обикаляха из околностите на Модена още в началото на 2007-ма и тогавашния отговорник за Централна и Източна Европа при въпрос защо има коренно различна работа от 4.2 само загатна - You will see както и по-натам се оказа прав.
Колата на Г-н Касабов от Шумен е "нормалното" GT42A с 4.2 маторя и е 2-то официално поръчано в БГ:coolio:
Първото е СА 1616 СА на колежката.
Колега, не бъркай ГранТуризмо с Купе ГранСпорт - на Г-жа Рачева колата е предишното поколение базирано на палтформа М138! Иначе да, нейното Купе е 1-вото официално за БГ:thumbup: М/у другото уникална цветова комбинация интериор / екстериор и с тези 19-ки Трофео:big_love: , само жалко че за ГС версията не се предлагаха "ръгачки":crybaby:
Колега, не бъркай ГранТуризмо с Купе ГранСпорт - на Г-жа Рачева колата е предишното поколение базирано на палтформа М138! Иначе да, нейното Купе е 1-вото официално за БГ:thumbup: М/у другото уникална цветова комбинация интериор / екстериор и с тези 19-ки Трофео:big_love: , само жалко че за ГС версията не се предлагаха "ръгачки":crybaby:
Приема се, не съм доразбрал какво точно се има в предвид.
http://www.topcars.bg/news.php?id=1291