View Full Version : Проблеми с температурата с 145 1.6 боксер
george_sm
15-07-2007, 12:24
Здравеите,Купих си 145-ца и се сблъсквам с проблеми които немога да разреша.Имам въпрос колко са дачиците за температурата 1.6бокссер?
първо честито ти нова колица. :)
датчика които ти измерва температурата на водата и я показва таблото е 10лв.Има6 датчик които дава инфо на компа за температурата на водата,оба4е са два вида и трябва да се види кои е по точно твоя иначе ценицата му е около 20лв.
всашност имаш и един за лампи4ката на таблото тои е 21лв,а този които вклиючва вентилаторите е 20-25лв пак са няколко варианта
По принцип ги имат в evro07 тези цени са от там пресни пресни :D
значи об6то станаха 4 броя
george_sm
15-07-2007, 16:54
Каде се намират тези всички датчици??? защото аз смених датчика на радиатора и датчика които дава информациата на таблото!!!Други датчици немога да видиа.
Колега пиши на кирилица задължително е,и повече няма да ти превеждам мненията
Каде се намират тези всички датчици??? защото аз смених датчика на радиатора и датчика които дава информациата на таблото!!!Други датчици немога да видиа.
Колега пиши на кирилица задължително е,и повече няма да ти превеждам мненията
отваряш капака и поглейдаш на дясно кам десния всмукателен колектор в долната му част изодзадзе има един датчик тои е за температурата кам компа.потарси там,успех