View Full Version : alfa 146ti
здравейте извинявам се ако ви притеснявам с тъпи вапроси но сам нов и не сам запознат много много с автомобилите АЛФА РОМЕО от скоро имам една 146-ка и има някои неща по нея които трябва да се бутнат не свети нито 1 лампи4ка за осветление на таблото ако някои може да ми каже как се свалят уредите ще сам много благодарен и още един вапрос откаде мога да си сваля пове4е информация за модела ti
Мерси предварително.
Има писано по тази тема
Виж тука: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9292
колега мерси за таблото но ако ми помогнеш и за коп4етата на таблото за парното и климата ще сам ти много благодарен
J_I_V_K_O
16-07-2007, 21:03
поздравления за чудесният избор и аз съм нов, но знаи тук всеки е готов да ти помогне аз сум о4арован от всички :respect:
Колега има търсачка - ползвай я
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9483
И ще те помоля да напишеш в подписа си какъв ти е автомобила - задължително е. ( правила на форума )
P. S.
Успех със средния панел на таблото
извиняваи много а и на вси4ки други снощти го написах в подписа имам отскоро 1 146-ка 2.0тс т.е. ti a за това което си ми пратил много много не ми варши работа защото моята е с 2 AIR BAG-а и там няма как да го сваля но все пак мерси
Щом е с два AIRBAG значи се вади само часта между средния панел и конзолата на AIRBAG-а. Тя е само на щипки. Дърпай смело навън. Започни от сраната на таблото и се опитай да го издърпаш леко към вратата. След като се отдели от средния панел ( се извади от щипката ) хващаш го за там ( където се е отделило ) и дърпаш навътре към купето.
мерси много ще пробвам и един друг вапрос на какжа температура ти седи стрелката в натоварено градсо каране и ако си забелязал кога ти включва перката
На 90 градуса. Много рядко го подминава съвсем малко и то при яко ръчка. След като стрелката се качи малко над 90 градуса включва първата степен на перката.
На 90 градуса. Много рядко го подминава съвсем малко и то при яко ръчка. След като стрелката се качи малко над 90 градуса включва първата степен на перката.
Ма ти си с новия мотор и има разлика :idea: :idea:
по какво се разли4ават новия и стария мотор и как разбра 4е аз сам с новия
Nasko_77
18-07-2007, 20:34
по какво се разли4ават новия и стария мотор и как разбра 4е аз сам с новия :lol: Mury Има на впредвид, че Камен е с новия мотор а не ти. Новия мотор ако не се лъжа, започват да го слагат през 2000-та г.
е добре де как разбрахте 4е сам с стария тогава не 4е ме барка но ми е интересно
Nasko_77
18-07-2007, 20:47
е добре де как разбрахте 4е сам с стария тогава не 4е ме барка но ми е интересно Ами хвърляме Боб. :lol: шегичка. Коя година ти е?
97 моита е 110 кв за новия мотор имаш предвид 112кв но дори и да е с стария температурата колко трябва да и е в задрастване
Nasko_77
18-07-2007, 21:35
97 моита е 110 кв за новия мотор имаш предвид 112кв но дори и да е с стария температурата колко трябва да и е в задрастване Ами и моята е 97-ма и в задръстване се качва до 90 градуса. И както казва Пламен подмине ли ги... перката се включва и не позволява да качва повече. Ако при ТИ е по-различно нещо... Мури да каже. Но не мисля.
Няма нищо различно вече съм казвал над 1000 пъти нормалната температура на бензиновите Алфи в града е 90-100 градуса вече мине ли 100 има проблем :idea: :idea: но не ги ли подминава няма страшно :wink: :wink: Иначе мойта държи 90-95 градуса а в яко задръстване стига почти 100 но е около 97-98 защото тогава се пуска 2 степен на перката :wink: