Log in

View Full Version : no comment

odisey
16-07-2007, 11:00
http://dnes.dir.bg/2007/07/16/news1893084.html

rammstein4o
16-07-2007, 12:17
Не мога да ги разбера тия... Като се качиш на BMW или на Golf ставаш безсмъртен явно... :roll: :roll: :roll:

ПС: Ако си пил слез... искам да стигна жив!!!

botsos
16-07-2007, 12:21
Не мога да ги разбера тия... Като се качиш на BMW или на Golf ставаш безсмъртен явно... :roll: :roll: :roll:

ПС: Ако си пил слез... искам да стигна жив!!!

Ми, то докато бяхме на барбекю си пролича какъв им е манталитета (въпреки че бяха голф и ауди, а не БМВ).

odisey
16-07-2007, 12:22
е, не е основната причина БМВ-то ма все пак...

botsos
16-07-2007, 12:28
Е, то верно не е единствената причина. Алкохола си е казал тежката дума. Но все пак, тия с баварките наистина си мислят, че като са се качили на такава кола, нищо не може да ги спре..... :?

nikola_n
16-07-2007, 12:30
Едва ли марката е причината :!: :wink:

Gorgizario
16-07-2007, 12:47
Естествено че не е причината, една кола сама по себе си нищо не мойе да направи, всичко зависи от зад кoрмилното устройство

rammstein4o
16-07-2007, 14:00
Естествено че не е причината, една кола сама по себе си нищо не мойе да направи, всичко зависи от зад кoрмилното устройство

Аз съм съгласен и със двамата...
Но не можете да отречете че голяма част от потребителите на изброените марки просто имат манталитет на убиици по пътищата... В нашия квартал редовно профучават разни БМВ-та и голфове със над 100 по улиците дето си играят деца и освен това разминаването дори е трудно... Смея да твърдя, че не съм виждал човек със друга марка кола да го прави (не казвам че няма... не съм виждал)...

Пък и във първия си пост съм написал слогана на една кампания, който доста добре подхожда на ситуацията....

virusalfa
16-07-2007, 23:26

Аз съм съгласен и със двамата...
Но не можете да отречете че голяма част от потребителите на изброените марки просто имат манталитет на убиици по пътищата... В нашия квартал редовно профучават разни БМВ-та и голфове със над 100 по улиците дето си играят деца и освен това разминаването дори е трудно... Смея да твърдя, че не съм виждал човек със друга марка кола да го прави (не казвам че няма... не съм виждал)...

Пък и във първия си пост съм написал слогана на една кампания, който доста добре подхожда на ситуацията....В сандански всеки ентусиаст кара голф тройка(селската мечта) и цицка на носа ше му поникне ако не те изпревари :twisted:Даже една селска курва като бях с жигулата и то с предимство,тя беше със колата на петилетката-опел астра и едно,че ми отне предимството,ами взе и да ругае.От там-по нея...... и като й слязох,избега пеша в един магазин.Сигурно в жигулата изглеждам метър и трийсе,еба ли му мамата... :roll:

J_I_V_K_O
16-07-2007, 23:33
Колега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ" :spam_laser:

virusalfa
16-07-2007, 23:38
Колега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ" :spam_laser:не са си найдели майсторо-ше сатне ИЗБИВАНЕ НА ЗЪБИ :wink:

hsr
17-07-2007, 12:23
Колега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ" :spam_laser:

Пропусна надписа GTI 16v :lol: :lol: :lol:

nikola_n
17-07-2007, 12:34
Айдееее, пак оплюхме "братята" голфаджии :lol: . Пак ще се трият постове май, ама и аз ги ненавиждам. :oops:

odisey
17-07-2007, 12:40
трийте смело :!: