View Full Version : ФЛАНЦИ НА ЗАДНИТЕ КОЛЕЛА
outsider
17-07-2007, 01:38
Здравейте колеги.Извинете ме ако темата е разглеждана.Сложих си нови гуми 205/14/60 и сега когато колата е по натоварена задните гуми ми опират във веждите при по резки неравности на пътя.видях че има два фланеца отзад и си мисля дали ще реша проблема ако махна по 1 от двете страни :?:
ALFA CORSE
17-07-2007, 01:52
видях че има два фланеца отзад и си мисля дали ще реша проблема ако махна по 1 от двете страни :?:
Ами пробвай без тях, но тогава има вероятност да ти опират от вътрешната страна.
Оригинално има по един фланец от всяка страна (4 или 5мм забравих точно), при теб по 2 на страна ли са, че с такова впечатление останах от поста ти?
Аз сега съм с 10мм фланци и гуми 195/55/15 и не опират, дори си мисля за 14мм от известно време.
outsider
20-07-2007, 12:37
видях че има два фланеца отзад и си мисля дали ще реша проблема ако махна по 1 от двете страни :?:
Ами пробвай без тях, но тогава има вероятност да ти опират от вътрешната страна.
Оригинално има по един фланец от всяка страна (4 или 5мм забравих точно), при теб по 2 на страна ли са, че с такова впечатление останах от поста ти?
Аз сега съм с 10мм фланци и гуми 195/55/15 и не опират, дори си мисля за 14мм от известно време.Благодаря колега махнах по 1 и нещата сега са наред.