PDA

View Full Version : Моля за помощ! Музикална ...!

slav40
18-07-2007, 12:49
Трябва ми да отстраня вокала от песента - да остане само мелодията ........... ! Някой може ли да ми помогне .....!
Песента е на Елица тодорова - Вода ..... не безизвестната песен за "Митре ле"
Ако някой може да ми помогне,МОЛЯ да ми изпрати готовия вариянт на sl_markov@abv.bg - Благодаря предварително!

VFTI
18-07-2007, 19:19
Не мога да ти помогна, но ако някой успее нека и на мен я прати...Или Славчо ти ми я прати :P

vfti@abv.bg :D

Давай да сменяме маслото на алфата :P

slav40
18-07-2007, 21:54
Малко ОФФФФФФФФФ..........

Бах ти простоията стана днеска - насред Константин Величков ми изтече антифриза и температурата отиде до 130 градуса...... СРАМ. Явно радиатора на климатика е спукан ............. утре на сервиз -ей ...писна ми от тая кола ............. ! На всичкото отгоре и сутринта ми писаха акт ......... !
Иначе с песента се оправих ........... всичко е ОК!

VFTI
18-07-2007, 22:04
Малко ОФФФФФФФФФ..........

Бах ти простоията стана днеска - насред Константин Величков ми изтече антифриза и температурата отиде до 130 градуса...... СРАМ. Явно радиатора на климатика е спукан ............. утре на сервиз -ей ...писна ми от тая кола ............. ! На всичкото отгоре и сутринта ми писаха акт ......... !
Иначе с песента се оправих ........... всичко е ОК!

Окей...айде прати ми я плсс....

ОФФ:
Кога ще идваш на фитнес да се засечем?..Ако ти трябва антифриз викай :wink: :? :? Акта предполагам е за превишена скорост...

slav40
22-07-2007, 19:30
не съм в Сф вече .....чак есента ......... сега почивка ,море,планина ...... :) Е не е за превишена скорост акта..... като завивам където нетрябва .... А песнта я обработихме и я оставих да си я ползват заинтересуваните,аз я нямам в наличност..............доста е сложно за обяснение ...... !
Вече съм с нов радиатор! Разликата е осезаема!
А маслото ще го сменям след 10 дена като мина през СФ! Ще ти се обадя :)