View Full Version : кой беше това ? :)
червена 156 днес до южния парк, с бял надпис на предния джам ? махнамме си :drive: :super: ма не можах да прочета надписа :shock:
червена 156 днес до южния парк, с бял надпис на предния джам ? махнамме си :drive: :super: ма не можах да прочета надписа :shock:
Да си признае тоя дет се мотае в квартала....хахахах :D
Може и "Ксерокса" да е бил!
дизелов ксерокс нема;)
ксерокрса има лилаво крило ;)
trustworthy
18-07-2007, 21:52
дизелов ксерокс нема;)
МИ въпрос на време е може би :) Като гледам тенденцията у 'ортодоксалните' бензинджии :lol: А Ксероксът е добър човек и заслужава едно ЖТД-нце
дизелов ксерокс нема;)
?????
Що пък реши, че е дизел??? Или аз изпускам нещо???
от страната на емил марков на светофара :)
дизелов ксерокс нема;)
МИ въпрос на време е може би :) Като гледам тенденцията у 'ортодоксалните' бензинджии :lol: А Ксероксът е добър човек и заслужава едно ЖТД-нце
Ква е тенденцията ?
дизелов ксерокс нема;)
?????
Що пък реши, че е дизел??? Или аз изпускам нещо???
небе аз им познавам колите на двамата и понеже тая на Мишо редовно я виждам точно там, затова така ;)))
trustworthy
19-07-2007, 12:03
дизелов ксерокс нема;)
Ква е тенденцията ?
След две години да си единствения бензин във форума :lol:
бааааахти спама 8)
истината е, че дизеловите коли са гадни печки и само пушат тракат и миришат :!:
бааааахти спама 8)
истината е, че дизеловите коли са гадни печки и само пушат тракат и миришат :!:
Това не беше много добро ..... 8)
Ми стига с тия дизели писна ми навсякъде да се бутате! Искате власт ми се струва? 100 октанов чук ви се полага! :twisted: :twisted: :twisted:
Честно да ти кажа и на мен ми писна... Не виждам нищо лошо в дизела,но определено и не е нищо уникално....
Ако трябва да сме искрени .. Петкан е виновен... от самото начало той започна тези спорове и благодарение се превърнаха в мода....
Мии... аз съм с червена 156-ца и съм в началото на ул. "Бигла" но нямам надписи на предния прозорец...
Между другото ти да не си от ул. Кричим с тъмно синята 156-ца???
:wink:
Мии... аз съм с червена 156-ца и съм в началото на ул. "Бигла" но нямам надписи на предния прозорец...
Между другото ти да не си от ул. Кричим с тъмно синята 156-ца???
:wink:
Не. На Димитър Манов съм - откъм Витошка. А на последък си кисна само в Лозенец. Ското не съм ходил до Вазов.
DJraceman
19-07-2007, 20:12
На колегата Raddo всеки ден почти му виждам червената 156 МНОГО Е КРАСИВА колега пусни един телефон може и на ЛС ,че като минавам може да се видим. :D
я да видим кой ще се познае :lol: