View Full Version : Идея за надпис на задният капак
Ще слагам надпис и то с дебели букви . Приемам идеи за надписа.Варианти :
1.Спазвай дистанция и то голяма.
2. Не се завирай зад колата
3.Други ??
Вчера за втори път ме удариха отзад без да съм спрял рязко.
Репликата пак беше " Не те видях" Беше една дръглива Лада 2105, на която се разпадна предна броня, нагънат преден капак, малко тунинговани предни калници.
При мен - задната броня е преместена около 3 см напред,обелен заден капак и престилка. Дясна ламарина под стопа огъната навътре около 5 мм от страната на капака. От старната на външният ръб няма деформации. Стопове и средна осветителна планка здрави , без пукнатини.
Капака трябва да се натисне в долният край за да се заключи.
ALFA CORSE
18-07-2007, 23:59
Напоследък май хич не ти върви с алфата :(
Застраховката?
След срещата разбра ли се от какво е проблема?
Слагай теглич...70лв. и не се занимавай с надписи :?
Хах, ако си сложиш теглич си сложи надпис - КУПИ СИ РАДИАТОР :D
Слагай теглич...70лв. и не се занимавай с надписи :?
И аз съм мислил.. мамка му, ако не беше толкова грозно досега да съм сложил.
Alexanderbb
19-07-2007, 09:28
Ами и аз често служа за буфер на разни замплеси. Та може да си сложиш надпис "КАТО МЕ НЯМА ПРЕД ТЕБ КАК СПИРАШ"
Иначе да ти кажа понеже тенекеджията ми е много добър приятел та миналата година като ми оправяше задницата ми каза сега няма да ти закачам долните болтове на бронята а после ще ме почерпиш. И да знаеш прав беше. Последния път една мома с голф (ама каква комбинация) реши да спре в мене. Слизам, гледам голфа бая смачкан а на мене нищо ми няма. Излезе че когато бронята е свободна отдолу като я натиснат тя се извърта под багажника и абсорбира силата на удара без да криви ламарините. След това понеже все пак е еластична пластмаса сама си се връща в нормалното положение
Вече всичко е изпънато .Остава да се вапца задната престилка и капак.
Капака се отваря и затваря бе грам усилие . Да живее крика / червячен/ и талпичките :D
Много здрава задница.По бронята освен обелена боя други поражения няма.
Дежурната фраза е :" не те видях" ба си с камион ли да бъда с автобус ли или с фадрома за да ме видят. :frown:
Nasko_77
20-07-2007, 22:19
Слагай теглич...70лв. и не се занимавай с надписи :?Именно :lol: Е тва е спасението. Грозно, ама действа. И колкото по-голям, толкова по-добре :D
RoMeO_156_GTA
20-07-2007, 23:08
Е тва е спасението. И колкото по-голям, толкова по-добре :D
Да ви кажа хич не е спасение :? Заради един такъв дето не вижда другите и е с теглич - резултат за теб - деформирани праг и врата :? Това е пример от действителността ,при който собственика на "невидимия" автомобил понася последиците :x
Инъче наистина е спасение при някой невинен ,както колегата kris11 ...
Nasko_77
20-07-2007, 23:26
[quote="Nasko_77":sdmvub61] Е тва е спасението. И колкото по-голям, толкова по-добре :D
Да ви кажа хич не е спасение :? Заради един такъв дето не вижда другите и е с теглич - резултат за теб - деформирани праг и врата :? Това е пример от действителността ,при който собственика на "невидимия" автомобил понася последиците :x
Инъче наистина е спасение при някой невинен ,както колегата kris11 ...[/quote:sdmvub61] Ох малиии, теглич да те погали.... :lol: Хулиган кола :lol: :lol: :lol:
Сложи си надпис "И твойта майка също ... " :wink:
Ето вижте какво ми причини на паркинг едно червено комби с теглич - объркал първа и задна и потегля с мръсна газ, ама назад...и право в 166-цата, паркирана зад него...
http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Auto%20Bild/IMG_5987.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Auto%20Bild/IMG_5990.jpg
После естествено офейква, мен цялата случка ми я разказа едно момченце, което си играеше наоколо(обаче не записало номера). Добре че Витоша/Уника са пичове и плащат всичко - иначе нова броня, нов капак и сума ти дребни детайли са за смяна.
Да използвам случая специално да благодаря на колегата Ники, който ми съдейства за протокол от КАТ. :D
Внимавайте с надписите, за да не стане дежурна фразата "докато прочета надписа и...не усетих кога се приближи..." :lol:
Хах, ако си сложиш теглич си сложи надпис - КУПИ СИ РАДИАТОР :D Аз съм ЗА и го остави да стърчи повече :D