Log in

View Full Version : разни неправди по пътя

mim
19-07-2007, 14:33
или споделете си как сте направили на някого добро... и в замяна сте получили псувня (в добрия случай)

http://capital.bg/showblog.php?storyid=360534

неотдавна имаше подобна тема във форума и тя замина в небитието

J_I_V_K_O
19-07-2007, 14:40
за разни неправди веднага ти казвам един случай на кръстовище, в Криводол става въпросният акт... това е уж "град" до Враца и там така нареченият знак път с предимство бе6е един на на другите 3 пресечки имаше знак стоп та... на къде ли е пътят с предимство ? :shock: задачка закачка...
САМО В БГ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ТАКИВА ПРОСТОТИЙ

botsos
19-07-2007, 14:47
Аз наскоро споделих такъффф проблем.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 1%E0%F0%E8 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12849&highlight=%EA%EE%EC%EF%EB%E5%EA%F1%E0%F0%E8) - тук можете да прочетете доста мнения по въпроса.
:):):)

Mind_Control
19-07-2007, 16:08
или споделете си как сте направили на някого добро... и в замяна сте получили псувня (в добрия случай)

http://capital.bg/showblog.php?storyid=360534

неотдавна имаше подобна тема във форума и тя замина в небитието

Е кво толкова еба ти... Защо го е приела толкова навътре не е ясно.. А жените са заспали, щото един мъж просто щеше да покаже среден пръст и да продължи, не да спира цялото движение!!

mim
19-07-2007, 16:15
теб не ти ли иде някой път да слезеш и да му фраснеш 1 по мутрата на такъв зад теб

само дето и аз съм от слаботелесните и минавам със среден

Mind_Control
19-07-2007, 16:17
теб не ти ли иде някой път да слезеш и да му фраснеш 1 по мутрата на такъв зад теб

Не :D аз съм от тия дето не спират на пешеходните пътеки освен ако не е наложително.. Щото така спрях веднъж и те тръгнаха пешеходците ама тоя в лентата до мен не спря и те не го видяха заради моята кола и щеше да стане ЕБА СИ МАЗАЛОТО!! От тогава не спирам на пешеходна пътека!

blank_jack
19-07-2007, 18:33

Не :D аз съм от тия дето не спират на пешеходните пътеки освен ако не е наложително.. Щото така спрях веднъж и те тръгнаха пешеходците ама тоя в лентата до мен не спря и те не го видяха заради моята кола и щеше да стане ЕБА СИ МАЗАЛОТО!! От тогава не спирам на пешеходна пътека!

че мен на шофьорските курсове инструктура ми каза "освен ако няма шанс да го сгазиш минаваш, само на изпита внимавай" и е прав човека. ако спирам на всеки който слезе на пешеходната пътека до ся голям оборот на задни брони щях да съм направил... все пак в Б-я живеем - по законите на джунглата ... а ако всеки който се ядосаше на шофьор който му изсича пътя/ отнема предимство и т.н. .... колите нямаше да се движат, зашото всички ще участват в масово меле "фриии фор ол" :shock:

MONI
23-07-2007, 10:12
според мен пешаходците трябва да се научат да пресичат на означените за това места както и да ползват подлезите и светофарите.

Derry
26-07-2007, 00:10
[quote=mim]теб не ти ли иде някой път да слезеш и да му фраснеш 1 по мутрата на такъв зад теб

че мен на шофьорските курсове инструктура ми каза "освен ако няма шанс да го сгазиш минаваш, само на изпита внимавай" и е прав човека. ако спирам на всеки който слезе на пешеходната пътека до ся голям оборот на задни брони щях да съм направил... все пак в Б-я живеем - по законите на джунглата ... а ако всеки който се ядосаше на шофьор който му изсича пътя/ отнема предимство и т.н. .... колите нямаше да се движат, зашото всички ще участват в масово меле "фриии фор ол" :shock:[/quote:ns77zysd]

Направо ужас, не ми е ясно някога не слизате ли от колите си и не пресичате ли пеш. Имам чувството че единственото във В. Търново човек може да си пресече улицата на пешеходна пътека спокоино и само там съм виждал да глобяват за неправилно пресичане.

Dodo 155
26-07-2007, 00:24

Слагаш една тръба в колата и си свиркаш :idea:

JORDANGT
26-07-2007, 02:30
[quote=mim]теб не ти ли иде някой път да слезеш и да му фраснеш 1 по мутрата на такъв зад теб

че мен на шофьорските курсове инструктура ми каза "освен ако няма шанс да го сгазиш минаваш, само на изпита внимавай" и е прав човека. ако спирам на всеки който слезе на пешеходната пътека до ся голям оборот на задни брони щях да съм направил... все пак в Б-я живеем - по законите на джунглата ... а ако всеки който се ядосаше на шофьор който му изсича пътя/ отнема предимство и т.н. .... колите нямаше да се движат, зашото всички ще участват в масово меле "фриии фор ол" :shock:

Направо ужас, не ми е ясно някога не слизате ли от колите си и не пресичате ли пеш. Имам чувството че единственото във В. Търново човек може да си пресече улицата на пешеходна пътека спокоино и само там съм виждал да глобяват за неправилно пресичане.[/quote:zrlxt30q]
В петък във В.Т. по центъра търчахме като луди и то многократно по пешеходните пътеки за да се пазим от най-различни идиоти.На чужденците от фестивала им напрви много лошо впечатление :!:

BatVas
26-07-2007, 10:41

Направо ужас, не ми е ясно някога не слизате ли от колите си и не пресичате ли пеш. Имам чувството че единственото във В. Търново човек може да си пресече улицата на пешеходна пътека спокоино и само там съм виждал да глобяват за неправилно пресичане.[/quote:1dq660jo]

A точно там като бях командировка ми беше много трудно да пресека - въобще не спират , а да кажеш да е натоварено движението като в София - НЕ Е :!:

Pinky
26-07-2007, 13:41
не можеш ли да изчакаш 2 секунди да мине и после ти? Аз като съм пеша, тръгвам директно само, ако е много натоварено и все някой трябва да спре. Иначе избягвам да карам колите да спират да ми правят път, щото знам, че е много по-лесно аз да спра за секунда-две, отколкото те.