View Full Version : Вече се сдобих с 146
Здравейте колеги,
и аз вече ще се возя в Алфичка 146 1.6 Туин Спарк 97-ма. :D
Много и се радвам на колата, има си климатрониче, но за мое учудване няма АБС, въпреки че спирачките се перфектни! Има си и газов инжекцион БРЦ. На следващата среща във Велико Търново ще мина да се запозная с колегите пък и да видят някой косурчета, които искам да отсраня.
P.S. Ами аз живея на 50 метра от кръчмата където се събират колегите.
RoMeO_156_GTA
22-07-2007, 22:49
Честито колега :D
Задължително в четвъртък да е появиш 8) А спирачките на Алфите са добри 8)
Покажи и някоя снимка да я видим 8) Имам две предположения - черна е или е червена без тасове :roll:
П.С ейй много 146-ци станаха :shock: :lol:
Ами колицата е бордо и е с 15 л дж. Наистина ми се иска да дойда в четвъртък, но няма да съм във ВТ, така че ще е следващият четвъртък.
cvetelin
24-07-2007, 12:43
Браво!
да ти е честита ! :)
много безаварийни км с нея :)
AlfaRomeo
24-07-2007, 13:21
Ами колицата е бордо и е с 15 л дж. Наистина ми се иска да дойда в четвъртък, но няма да съм във ВТ, така че ще е следващият четвъртък.
Колега,я си кажи номер-а на АЛфата,вчера маи те мернат над спорната зала горе до Етерната,да паркираш.Преди това ти премигнах,защото помислих,че е един друг от нашите.Пак такъв цвят и джанти. :roll:
Да може да съм бил аз около обед оставих колегата пред тях, тогава бях със сливенска регистрация, а сега съм с ВТ7335ВА. Другия четвъртък ще дяйда на пишмана, щото тоя ще пътувам към Варна.
AlfaRomeo
24-07-2007, 19:02
Ти си бил значи,над спорната зала улицата която е към 21:40 те мернах.Друг път като те видя,или ако те засека ще спра да се запознаеме.
П.С ако днеска си свободен може да напраим едно къфенце,нещо.Пък иначе заповядаи другата седмица на сбирката.
cvetelin
24-07-2007, 19:55
... много яки капли :)
AlfaRomeo
24-07-2007, 20:46
Ще уговоря,каплите за твоита алфа бартерче ако искаш :roll: :wink:
cvetelin
24-07-2007, 20:48
става .... :)
ма нека да и се порадвам още малко става ли :P
Пичове ще дойда другия четвъртък да се запознаем и да попитам някой неща за колата, че още не съм я опознал добре
Честито и много безаварийни!!! :D
AlfaRomeo
25-07-2007, 19:36
става .... :)
ма нека да и се порадвам още малко става ли :P
Обади се като и се порадваш,каплите за алфичката ти Русенскии приятелио :)
AlfaRomeo
25-07-2007, 19:36
Пичове ще дойда другия четвъртък да се запознаем и да попитам някой неща за колата, че още не съм я опознал добре
Ако си свободен,може и по рано нали ти викам да пием едно къфенце нещо и тогава да полафим :) Ако не ще те чекаме
RoMeO_156_GTA
25-07-2007, 19:45
най-накрая да не уговорите някой бартер помежду си :roll: - единия се радва на боксерите 8) ,на другия му се кара пък дизел :wink: