View Full Version : Съвет?
Имам нужда от съвет като провинциалист който трудно се снабдява с някои части :) . Счупих шофьорското огледало/външното/, металния носач вътре в него е от ЦАМ и няма заваряване, има ли по моргите в София огледала и по-специално при този италянеца и ако някой може да ме ориентира в цените? Другия проблем ми е дебитомер :D , знам, че темата е дъвчена до безкрай, но наистина ли единственното спасение е бош-600-700лв., нали се сещате, че цифрата е безбожна... :shock:
... при италианеца огледалото ти е 50лв.
поздрави..
сега звънях на "италянеца", нямат огледала-никакви, някакви други съвети, къде мога да потърся?
Ново ли си търсиш или втора употреба?! Аз на старата така и не можах да и нямеря втора. Та отидох до магазина и си купих ново - без стуклото ми излезе кам 120лв.
е и това е нещо, ако не открия втора ръка, както е тръгнало... мерси все пак!
Alexanderbb
23-07-2007, 15:05
И на моето е строшена вътрешната метална част. А иначе всичко друго си му е здраво и подгряването си работи. Та аз го стегнах здраво с изолирбанд (там където попринцип се върти спрамо стоиката на вратата), пробих му 4 малки дупки в пластмасата и го напълних с монтажен силикон (не цялото само в зоната около строшената част). Единствения недостатък е че вече не може да се завърти ако искаш да спреш някъде на тясно място
WhitePower
23-07-2007, 18:21
И моето но - ПОКСИ ПОЛ заварява всичко
бъркате мажете дебело и навсякаде ( но почистете добре първо )
и та вече 2 години
но не се прибира нагоре Недостатък но пак за 5 лева толкова
BasicElement
23-07-2007, 23:45
За контакти тел.: 0888406339, 0896872833, 02/828 88 61
Красимир Рангелов
ул.Суходолска 107 А http://images18.snimka.bg/003182139.jpg
Алфа Ромео -
Части втора употреба и сервиз
Пробвай тук.
Аз наскоро си търсих дясно огледало и човека беше много любезен. Зарежда доста често, такаче дори да няма нещо, ще го набави.
А иначе пробвай при италианеца, но там такива части не се задържат много. Аз търсих 3 пъти и все нямаше, докато един колега от форума не ми каза, че са докарали.
Зависи и много от това какво ти е огледалото. Механично можеш да намериш много лесно, обаче ел. е друга работа. Особено лявото с подгряване и датчик за климатроника.
И все пак не бързай, не се хвърляй на първата оферта за 100 лв. Ще се намери.
Успех !
Благодаря много на BasicElement за изчерпателните съвети, сега ще звънна на телефоните които си ми изпратил. Еликтрическо е огледалото, 194лв. ми обявиха тук в един магазин в Пазарджик за но наистина няма да бързам, цифрата е много дебела... Абе наситих се на цени, по рано карах Хюндай и си мислех, че корейките са с най скъпи части, обаче не би... И все пак колеги от София като обикаляте напред-назад моля оглеждайте за моето :) огледало - ляво за 155ца, електрическо, принципно системите вътре работят, дори датчика за климатроника съм го резнал сега и си виси направо на буксата... тел ми е 0899119890. Мерси предварително!
колеги , а знаете ли че моето огледало/ и двете де/, са от фиат ТИПО. Става и ел. инсталац. и захващането. НО кората към вратата е по малка и не уплътнява по старите линий, ако се загледаш... АЗ го разбрах след доста време...
Е въпрос на избор,вкус,може би и пари...
У С П Е Х
ParisWind
25-07-2007, 11:00
Имам нужда от съвет като провинциалист който трудно се снабдява с някои части :) . Счупих шофьорското огледало/външното/, металния носач вътре в него е от ЦАМ и няма заваряване, има ли по моргите в София огледала и по-специално при този италянеца и ако някой може да ме ориентира в цените? Другия проблем ми е дебитомер :D , знам, че темата е дъвчена до безкрай, но наистина ли единственното спасение е бош-600-700лв., нали се сещате, че цифрата е безбожна... :shock:
Здрасти колега, аз пък съм от пловдив и като ми потребва некоя джаджа за моят бял дзвер идвам до пазарджик :) В началото на старата магистрала за Велинград в Пазарджик (непосредствено след последното кръгово от дясната страна има автосалон "Автомир" има Алфа 155 на части - от нея са ми всмукателните колектори до колкото знам все още и огледалата са и на место! Ето ти и телефоните и адреса на Автосалона за да провериш: град Пазарджик, ул. ' Хр. Касабвелев' 4, срещу Поделението, 034 444919, 0888213267, 0888806955
надявам се да съм ти бил полезен! Поздрави!
Мерси колега, не знаех, че там има алфа, но принципно им звънях още оня ден и казаха, че нямат огледала, но ще се разходя до там да проверя на място, че може да са се объркали хората...
ParisWind
25-07-2007, 12:49
Мерси колега, не знаех, че там има алфа, но принципно им звънях още оня ден и казаха, че нямат огледала, но ще се разходя до там да проверя на място, че може да са се объркали хората...
Ок колега може и да са ги продали наистина ... другото место за което се досещам и ще ти е близко на теб е "пазарджишко шосе" "Автоморга Найден" за там също сум на 100% сигурен че има 155
Ходих при Мирчо, така се казва собственника на АВТОМИР, оказа се, че ми е съученик, останало е дясното огледало :) , умрях от яд, но пък й купих на тая алфа дебитомера, сложих го и да ти кажа за сега съм доволен, колата не се "чуди" като подавам газ до 2500об. А сагата с лявото ми огледало продължава :lol: , утре ако не ме мързи ще се разкарам до пловдив до тая морга на пазарджишко... Още веднъж мерси!!!
ParisWind
25-07-2007, 18:06
Ходих при Мирчо, така се казва собственника на АВТОМИР, оказа се, че ми е съученик, останало е дясното огледало :) , умрях от яд, но пък й купих на тая алфа дебитомера, сложих го и да ти кажа за сега съм доволен, колата не се "чуди" като подавам газ до 2500об. А сагата с лявото ми огледало продължава :lol: , утре ако не ме мързи ще се разкарам до пловдив до тая морга на пазарджишко... Още веднъж мерси!!!
Аз пук не му казвам Мирчо а Вин Дизел :) баси адската прилика :)
Ок успех