Log in

View Full Version : не ще да запали? code key ? 145 TS

spas
23-07-2007, 14:51
Здрвейте . Проблема ми е следния... значи от преди два три дена както си я карам и ми пресветваше code key , но проблем нямаше ? при палене code само си пресвтваше и палеше, до тази сутрин,когато code key не светна и колата не запали :frown: Кажете какво е според вас ,как и каде може да се оправи???

botsos
23-07-2007, 15:29
Аз имах подобен проблем, но на мен не ми гаснеше. Проблема си го реших, като си понатиснах всички бушони (щото незнам кой точно е бушона) и от тогава нямам проблеми. Пробвай и ти. Ако не помогне - незнам. Успех.

ak47
23-07-2007, 15:34
вуйче пробвай да подкараш колицата със червения ключ ако го имаш, той принципно ресетва ECUто и нещо прави с ключа. Ако не става, мога да ти дам важе да я задърпаш до бобо :crazy:

botsos
23-07-2007, 15:38
вуйче пробвай да подкараш колицата със червения ключ ако го имаш, той принципно ресетва ECUто и нещо прави с ключа. Ако не става, мога да ти дам важе да я задърпаш до бобо :crazy:

А, на мен можеш ли да ми дадеш актуален телефон на БОБО, че тоя дето е по форума ми казва че не е активен?!

ak47
23-07-2007, 15:40
А, на мен можеш ли да ми дадеш актуален телефон на БОБО, че тоя дето е по форума ми казва че не е активен?!

ще е малко непочтенно, що не му праснеш едно ЛС ? мисля ще е най добре, а в интерес на истината незнам аз телефона който имам дали вообще е актуален, но ако държиш ще питам. може да те насоча към борко, колегата му :?

spas
23-07-2007, 18:37
братлета аз със бобо говорих но той ми каза че ще я види у сряда и аз си питам тук ис форума да не би да е нещо малко пък и да понауча нещо!все некои е патил така като мен :cry:

spas
23-07-2007, 18:39
а иаз осввен червения клуч друг нямам!!! благодаря все пак

spas
23-07-2007, 18:43
това ми се случва за втори път първия се разминах лесно .. като махнах клемите за около десетина минути и след това распозна клу ча , но сега маи нещата са по сериозни :?

Novachev
23-07-2007, 20:52
Я виж тук дали проблема ти не е съшия щото ако е много лесно се оправя
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight= (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11290&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=)