PDA

View Full Version : Алфи в Несебар ?

deyan_88
24-07-2007, 14:32
Ае хора незнам тука кво става ама на 10 коли 1 е Алфа,направо почвам да си мисля ,че сам някаде в Италия :) особенно има едно GTV пред квартирата лелееее очилата ми падат като го видя,че идеята ми е няма как тука да няма някои съфоромник или ако мяма някои които идва тука на моренце да call-не един пат да дранним по някоя бира ,че тука ми писна от "голфаджий" и "аудиджий" 0889295667 ми е номера а ако сте тука пак може да намините при мене на работа да одарите по нещо китаиско аз сам тука в Несебат на българо-китаискота манджа :lol: и ,че такивата работи много ще се кефя ако се видя с някои и ае чао

Nikiboy
24-07-2007, 15:12
ОООО език на нашите деди, доживяхме до НесебАр - Пише се се НесебЪр!!!

cvetelin
24-07-2007, 15:25
ОООО език на нашите деди, доживяхме до НесебАр - Пише се се НесебЪр!!!

знаеш ли от кога го гледам ... ма ми стана неудобно да му направя забележка ... точно за такава правописна грешка ;)

BatVas
24-07-2007, 15:26
може да е ползвал кредора - тогава знаете че се забравя за "Ъ" :roll: А все пак е доста жега :wink:

cvetelin
24-07-2007, 15:28
не е само тази буква още една камара ги превейда по друг начин...

ето ... 'ж' е 'й' и т.н.

TaNo
24-07-2007, 15:58
Той да ви пробва дали ще му откриете грешките :lol:

bass
24-07-2007, 16:24
Ако случайно говорите не за Кредор, а за бутона "Конвертирай на кирилица" до него, викам да попрочетете началните раздели на форума. Там е обяснено кои буквосъчетания как се транскрибират на латиница. После, ако се чувствате достатъчно уверени в лингвистичните си познания, може да коментираме ЗАЩО се транскрибират именно така.
п.п. Няма техника, която да прикрие на 100% неграмотността (освен може би въздържанието от писане и говорене, което не е вариант :-) ).

търтей
24-07-2007, 16:29
...

:roll2:

dievx
24-07-2007, 19:37
Абе май доста станахме с Алфите в Несебър, а до преди 2 години се брояхме на пръсти, ама нали и града е малък та затова така ви се струва ;) сега лятото от цяла България идват. Иначе лошо няма нека малко се разнообрази сивото еднообразие от голфове и беемвета.

reptli
24-07-2007, 19:42
Абе май доста станахме с Алфите в Несебър, а до преди 2 години се брояхме на пръсти, ама нали и града е малък та затова така ви се струва ;) сега лятото от цяла България идват. Иначе лошо няма нека малко се разнообрази сивото еднообразие от голфове и беемвета.

незнам как се оправяте там :cry: с тия високи цени :shock:

Борил
24-07-2007, 20:40
Ае хора незнам тука кво става ама на 10 коли 1 е Алфа,направо почвам да си мисля ,че сам някаде в Италия :) особенно има едно GTV пред квартирата лелееее очилата ми падат като го видя,че идеята ми е няма как тука да няма някои съфоромник или ако мяма някои които идва тука на моренце да call-не един пат да дранним по някоя бира ,че тука ми писна от "голфаджий" и "аудиджий" 0889295667 ми е номера а ако сте тука пак може да намините при мене на работа да одарите по нещо китаиско аз сам тука в Несебат на българо-китаискота манджа :lol: и ,че такивата работи много ще се кефя ако се видя с някои и ае чао

Аз нищо лошо не виждам в това. :D :D :D българина е прагматик.

dievx
25-07-2007, 13:25
незнам как се оправяте там с тия високи цени
Това с високите цени, не е вярно. Наистина по заведенията не е много евтино но и не е скъпо. В големите градове е по-скъпо. Вече не е като едно време цените са Народни :) Само в Сл. Бряг цените са по-високи но само по заведенията. А дрехите там са по-евтени от Несебър и Бургас например, и то направо разликата е драстична. Храната в магазините е по-евтина от големите градове, има няколко големи супермаркета в които ако влезете ще се изненадате приятно от цените. Еми заповядайте и ще се уверите ;)

п.п.
Мамка му снощи пак са ми изкъртили задната емблема :evil: , ем не беше оригиналната ами правена, мръсни копеленца ако ги хвана ще ги потроша :evil:

buldan
25-07-2007, 21:14
Човекът просто си търси "съфорумци" за да пийнат по една бира, а вие се захапхте за граматиката. Я се осъзнайте и му колнете едно телефонче та да се повеселите. Аз лично съм доста далеч от Несебър, а и въобще от морето. Така че мой човек, освен биричка - изкъпи се и един път повече :wink:

deyan_88
26-07-2007, 03:21
Аууу,изядоха ме,имам чувството ,че си пиша с даскалката си по Бг език :shock: първо-ма знаете ли как сам запомнил само тва НесебАр или НесебЪр е все тая,2-ро като го писах това нещо хич не бях на 6/7 бирички :oops: макар и по обят(то тогава най-сладко) 3-то като пиша хич не гледам дали пиша 6 или ш ,4 или ч и т.н. от тия шибани чатове сам макс. небрежен в стилат си на писане и просто гледам ВИЕ да хванете МИСЪЛТА ми ма вие нещо май друго гледате като четете мненията....,ма наистена честно уляхте се,специално за високите цени ми направи впечетление защото предните 2 сезона бях в Приморско и там в ЗАВЕДЕНИЯ И КАФЕТА а не някви закусвални и столови и дупки-като тука цените са 2-а пъти по евтени не е за друго,за "голфаджий" и "аудиджий" казах защотот тука на ден обеснявам и натяквам как Голф 2 не е най-бързата кола на света а 3 е най-яката,и такивата филми.Не честно не бях влизал в този форум от доста време и се обеждавам ,че в Бг няма "голфаджий" и "аудиджий" и "БМВ-фенове и АЛФИСТИ и ала бала" има само трактористи и тук там на по на 321432:1 който наистена гледа как да помогне на някои,дори като му прави забележка не гледа той да се замисли за това какво е направил или "написал"ами гледа как човека от другата страна да се засегне,обиди и да му стане тъпо и смотано и т.н.ами така ще е в Бг сме,от човек до човек разлика ОГРОМНА,и такива простосмъртни и неграмотни като мене по доре да си гледат работата ае беше ми 'МНОГО' приятно да ви прочета мненията на фона на мойте очаквания................................

П.П. "Bass" просто се гордея ,че тука в този форум има хора с такъв висок коефициент на интелигентност и езикова култура :wink: ЕВАЛА.

BatVas
26-07-2007, 10:48
Не се впрягай - все пак в София беше онзи ден 46,5 градуса - изпушили са ни главите и си мислим и ние за морското бризче, а докато мислим се чудим какво да пишем да дойде по бързо отпуската. :wink: :D :D

bass
26-07-2007, 11:08
...
П.П. "Bass" просто се гордея ,че тука в този форум има хора с такъв висок коефициент на интелигентност и езикова култура :wink: ЕВАЛА.

Стига вееее :D Репликите ми бяха подбудени от колегите, дет те емнаха, без да съм искал да засегна и тях. Всеки си има силни и слаби страни и въобще нямаше да ми хрумне да се обаждам, ако не беше засегната темата с кредора и конверсията на кирилица :-)
Аз колко простотии от автотехническо естество съм написал...