View Full Version : Я да си признае кой е :)
Вижте на къкво се натъкнах в българския Аутобилд.На снимката се вижда не само колата,но и собственика,който е с гръб. :wink: Така че да си признае кой е. :wink:
абе не това собственикът на колата :wink:
EvgeniiM
25-07-2007, 12:18
А и ние много добре знаем кой е , ма нема кой да идва по срещи и праиме теми за говорени неща
Alfa Mania4ka
25-07-2007, 12:22
Така че да си признае кой е. :wink:
Pinky е ;)
Така че да си признае кой е. :wink:
Pinky е ;)
не е :roll2:
Alfa Mania4ka
25-07-2007, 12:34
[quote=goro] Така че да си признае кой е. :wink:
Pinky е ;)
не е :roll2:[/quote:2boq48ly]
аа верно ли? Е нали преди тои идваше с нея по срещите :roll:
я я я обясни да знаем незнаещите :lol:
не е ли колата на Пинко с Насо
EvgeniiM
25-07-2007, 12:46
Къде пък Насо намесихте , коса да сте видели по него
Оффф кажете верно кой е де. :P
Къде пък Насо намесихте , коса да сте видели по него
от жегата ще да е :wink: :lol:
trustworthy
25-07-2007, 15:10
Недейте да маскарите Насо, бе!!! Той до ЖТД не припарва даже :)
А, ако не ме лъже паметта по отношение на джантите, този автомобил е един прекрасен варненски екземпляр, който бе отнесен неотдавна към София :)
хихи и Танас е намесн :lol: И последно???И аЗ мисля че е на Pinkо :roll: ???Така добре ли е? :P
Не Pinky а Pinko!
Имаме 2-ма човека с доста сходни никове.
Естествено, това е моята Алфа.
Няма как да съм в кадър, щото в момента на снимката съм задапаратно устройство.
Човекът, дето се прави, че цъка СМС, е колегата Денислав. Забележете талянската връзка - с фанелка Гранде Пунто е :D :D
Естествено, това е моята Алфа.
Няма как да съм в кадър, щото в момента на снимката съм задапаратно устройство.
Човекът, дето се прави, че цъка СМС, е колегата Денислав. Забележете талянската връзка - с фанелка Гранде Пунто е :D :D
Тва с талянската връзка веднага бе забелязано. :wink: Иначе автомобилът ти е много добър,колега.Още когато за пръв път видях снимката джантите ми се сториха много познати.Май съм те виждал и преди из София. :wink:
Вече разбрахме кой е собственика и предлагам някой мод да изтрие темата,защото току що прочетох в списанието,че не бива да се качват статии из форуми заради авторско право.Така че моля,изтрийте темата. :!: :wink:
Вече разбрахме кой е собственика и предлагам някой мод да изтрие темата,защото току що прочетох в списанието,че не бива да се качват статии из форуми заради авторско право.Така че моля,изтрийте темата. :!: :wink:
Тия снимки са си мои, страницата съм я оформил лично аз, така че няма проблеми с авторското право - аФтора разрешава :D :D
Не че съм запознат с авторските права а и да не изпадаме в подробности. Но все пак:
Е добре де нали за това ти плащат заплата, и по тази логика труда ти става собственост на работодателя ти(така е обикновенно).
Освен ако не си ти собственика :)
Абе немците мрънкат, когато в интернет се публикуват техните тестове, напр. последния случай беше за годишния преглед на качеството, дето се появи сканиран по половината автофоруми в БГ.
При публикуване на такива материали има проблеми, иначе наште мили родни простотийки като паркиране с СМС малко ги вълнуват.
Е значи чудесно, щом няма проблем. :wink: