Log in

View Full Version : Сектант или не?

jblmusic
26-07-2007, 10:49
От около 4-5 месеца имах огромно желание да карам алфа и по специално 145.Много се бях заребил ама наистина много. Пробвах няколко алфи и докато си търся моята идеална кола :) случайно попаднах на един фиат пунто gt.Покарах го и реших че това е моята кола. В последствие не взех точно същата но пак е gt . Та сега незнам к'во да правя.Да си пиша пак в алфа форума кадето има много повече хора маниаци и разбирачи или да си пиша в фиат форума, кадето ще чакам отговор на мнение по няколко дена.
Благодаря предварително.
Да не вземете да ме изгоните сега от алфа форума с тоя пост. :)

pr_00f
26-07-2007, 10:55
Я стига глупости колега. Пиши си където ти е кеф. Адски много хора от този форум са регистрирани във форумите на Фиат и Ланча и си пишат там, а и обратното е вярно. Така сме се омешали :)

п.с. И внимавай в кой форум на Фиат влизаш.

cvetelin
26-07-2007, 11:47
Така сме се омешали :)

така е, но този е най активен...
другите са супер заспали... да не говорим за фиат форум-а.... даже не го посещавам вече ... от както сложика банери "Вашата Реклама ТУк" почват и парички да трупат :)

jblmusic
26-07-2007, 12:13
Единия е синьо и бяло а другия е кафяво и бяло и има километражи от горе.
Вторият ли е правилният?

cvetelin
26-07-2007, 12:15
Единия е синьо и бяло а другия е кафяво и бяло и има километражи от горе.
Вторият ли е правилният?
аз за кафевия говоря...
тоя синия я го има я го няма ...

jblmusic
26-07-2007, 12:28
Мерси колега
ще се радвам да дойда някой път на срещичка с вас,
или вие на Ал. Невски само алфи се събирате :)

pr_00f
26-07-2007, 12:33
Синия е на митко - фюрера и горещо бих те посъветвал да го избягваш.
Ясно че лочигният избор е кафевият форум с адрес :http://www.fiat-bg.org/forum

@Цветелин- не мога да разбера теб какво те бърка рекламата, и защо си мислиш че един форум се поддържа абсолютно безплатно и не тряба да се дават пари за сървъри и връзка, или пък за хостинг? В повечето форуми има реклами я се огледай малко.
Ти защо влизаш във този форум ? Да не си пропуснал че и тук има реклама ? Ми дай да спрем да пишем като има реклама. Рекламата е нещо естествено и няма мърдане. За поддръжката на един форум трябват ПАРИ. Хората са си го казали - Безплатен обяд НЯМА.

п.с.Естествено че не се събират само Алфи на срещите. Всеки е добре дошъл.

RoMeO_156_GTA
26-07-2007, 13:12
Ами то и мен значи трябва да изгонят :D С тоя Фиат в подписа :lol: И на мен ми се кара много Алфа ,някоя 156-ца 8) или 147 ,но все още не мога да поддържам Алфа :? Пунто ГТ не е лоша кола ,но и 145-цата си има своя чар 8) ,само че ако искаш да върси както старата ти кола трябва да се насочиш към QV :roll:
И все пак съм от тая секта по душа :D

jblmusic
26-07-2007, 13:22
съдбата е била такава явно
няколко месеца да преследвам само алфи 145
накрая да се кача на някво пунто и да ме изкефи
като преди това карах 145 1.8тс

Abarth
26-07-2007, 13:51
Ами то и мен значи трябва да изгонят :D С тоя Фиат в подписа :lol: И на мен ми се кара много Алфа ,някоя 156-ца 8) или 147 ,но все още не мога да поддържам Алфа :? Пунто ГТ не е лоша кола ,но и 145-цата си има своя чар 8) ,само че ако искаш да върси както старата ти кола трябва да се насочиш към QV :roll:
И все пак съм от тая секта по душа :D
А пунто гт викаш ич го нема не върви :lol: :lol: :lol:

jblmusic
26-07-2007, 13:57
колега то и с QV май не може да се сравнява по вървене пунтото ама колегата искаше да каже че визийката на 145 и е по- друга

RoMeO_156_GTA
26-07-2007, 14:10
Върви си и то много прилично :wink: Просто като дизайн са доста различни .А за вървенето - QV с тея кила 1250 ако не се лъжа ,срещу Пунто ГТ - 800кг някъде :lol: Пък и на Пунтото винаги може да му дигнеш конете :wink: с някой кит 200+ 8)