View Full Version : ПТП - ремонт - сметка..... :(
Имам въпрос. Нов съм във форума и доста неща не са ми ясни, затова ще ви помоля за малко разбиране. Та да си дойда на думата. Катастрофирах със служебната Алфа 146, колата няма автокаско и ще трябва всичко да плащам аз. Щетите на пръв поглед са:
- счупена предна броня;
- изкривен десен калник;
- счупен десен халоген;
- счупен капак на десен фар;
- счупен десен мигач;
- изкривена джанта;
- хлътнала задна дясна врата;
- счупен заден десен прозорец;
- леко хлътнал праг под задната дясна врата.
Та въпроса ми е колко ще ми струва ремонта, приблизително...
Благодаря предварително за мненията ви.
Ако е необходимо ще се постарая да кача и снимки във форума
Здравей и добре дошъл! Пусни и една снимка мисля, че ще бъде полезно.
имай предвид, че ако е служебна, никой не може да те _задължи_ да плащаш ремонта
alfa_145_boxer
27-07-2007, 17:14
имай предвид, че ако е служебна, никой не може да те _задължи_ да плащаш ремонта
Абе щом няма авто каско нещата не са на добре!
Аз преди време размазах служебното рено и добре че имаше каско платиха всичко без едната гума!
Sergey_gigov
27-07-2007, 17:28
счупена предна броня; --100лв
- изкривен десен калник; -50
- счупен десен халоген; 50-на някоя морга
- счупен капак на десен фар; - ----продават само цели -50
- счупен десен мигач; -10
- изкривена джанта; на морга -------- -15
- хлътнала задна дясна врата;
- счупен заден десен прозорец; не знам колко ще е
- леко хлътнал праг под задната дясна врата. - много трудно се изправя
колега общо взето няма да е кой знае колко много -ако се разтърсиш из моргите пряко сили около 400 лв с боята
и въпреки това щом е служебна не може да те задължава да я
правиш ти
ПП да са си направили каско - никой не им е виновен
Patsimir
27-07-2007, 17:55
Имам предна броня 1 в повече за 146 /черна/ с 1 работещ халоген /другия го няма/ - 80 лв, Намира се в София.
Ако имаш интерес - на ЛС
Успех!
charmario
27-07-2007, 17:58
Ей, тия работодатели стават все по-нагли! Ужас! Направо им тегли една ше им се не знае...
абе тоя твоя шеф трябва да ти е благодарен щото така има вазможноста да я пребоидиса цялосно щот с тоя цвят само за TAXI става :wink:
Благодаря за подкрепата :) Както казва един приятел - шеф ли е - е.. го у м....... И все пак вината е моя и мисля, че аз трябва да поема щетите, независимо от това, че е е служебна и не са се сетили (не са искали) да я застраховат. Та доколкото разбрах от вашите мнения около 400 - 500 лв. ще ми легне ремонта. Стискайте палци да се размине само с толкова :) а и ако шефа се смили да ми опрости тоя дълг.... :) Още един път ви благодаря за мненията. Ако има и други съвети с радост ще ги приема. Лека и безаварийна колеги!