View Full Version : Новите джапанки на колата
Ето гфи и новите джанти,най-накрая си намерих 16-ки каквито исках :twisted: :twisted:
Кажи на ква цена си ги взел джапанките, че и аз трябва да си купувам 16ки, ма навсякъде ми викат некви космически цени....
automaniac
27-07-2007, 12:49
А честити ти Мъру ама кат гледам и гумите са опасни ей :coolio: :coolio: :coolio:
С тез джантища спирачните апарати не може да са кви да е - искат си боица сякаш :D
btw Правилно ли забелязвам, че предните ти гуми са Максис MA-Z1, а задните - Marangoni Zeta Linea? Ако да, начи си решил соломоновски мойта дилема отпреди една година :P
Според мен предните са Унироял РайнСпорт1
Иначе Мъри честито...с 16 ки е екстра
П.с. Малко си приличат с мойте.......
Много добре й стоят! 8) Честито! :)
Правилен отговор :twisted: :twisted: иначе ги взех за 700 лв. с гумите които и 4 се чисто нови на 3-4 месеца :twisted: :twisted: Попаднах на тях във Фиат форума/там м.у другото често продават джанти/отидох, видях,капарирах и на другия ден бяха на колата вече :twisted: :twisted: Умирам от кеф а визията на колата вече е уникална пък и седи доста по-добре на пътя :twisted: :twisted:
Правилен отговор
Тряя ти кажа, че аз съм супер доволен от тях, а са доста поизтъркани моите вече въпреки че Бобо каза, че не стават.
mescalin
27-07-2007, 14:00
някви проблеми с напасването?
някви проблеми с напасването?
Не всичко е супер :wink: :wink:
браво колега, супер са застанали на красавицата !!
:clapping: страхотни са :spiteful:
Мда много са арни И джантите,И гумите :) Според мен колата би имала завършен вид с маалко по-свалена задница :wink:
Жив и здрав !!! Не пипай повече - супер е !!!
Дай боже всеки такава красота!!!
Това трябва да е N1 сред 146ците!!! Само безаварийни! :D
charmario
28-07-2007, 16:23
Супер са! Браво! :wub:
готини са :D отиват на колата
как ги пазите обаче, по тези пътища и гепачи...
DJ_STIVAN
29-07-2007, 01:20
Иначе Мъри честито...с 16 ки е екстра
П.с. Малко си приличат с мойте.......
И на мойте, и на мойте :spiteful:
Според мен колата би имала завършен вид с маалко по-свалена задница
Има такива идеи но си търся спортни пружини за отзад :twisted: :twisted:
Това трябва да е N1 сред 146ците!!!
Това трябва да ме кара да се надувам май а :twisted: :twisted:
75 2.0 turbo
29-07-2007, 22:58
на мене ми прилича на голф ГТИ с тея джанти :D а с тоя навирен гъз на тунингован москвич от 80-те :lol: :lol: ако метнеш една болана на таблото и едно куче да си мята главата ще е досущ :twisted:
Търновска_алфа_фенка
30-07-2007, 16:07
Явно аз съм наобратно, обаче на мен най-много м хареса задницата, доста....чаровна :lol: :D
WhitePower
30-07-2007, 17:31
а ускурението как е ???
честито
и аз мислих да ги купувам ама се отказах щото знам че моята малко се спъна с 16 ките
с здраве да си го търкаляш
tipo1960
31-07-2007, 22:22
Е това вече е джиджано Алфе :static: :static: :static: