Log in

View Full Version : България гори!!!

TaNo
27-07-2007, 23:54
Кво стана с тези пожари, то цяла българия гори. Според мен това са си често умишлени пожари :roll:

TaNo
27-07-2007, 23:57
.......
http://targovishte.com/news.php?item.1522

Aquila
28-07-2007, 03:18
Не мисля,че са умишлени,достатъчно топло е. Виж какво става в цяла Източна и Централна Европа.

blank_jack
28-07-2007, 04:40
Напротив - повечето мисля че са напълно умишлени, в България не знам да има примерно закон според който да не може да се строи на опожарени площи - а за мафията с дърводобива и нашите любими съседи турците просто ... жегите трудно стават причина за пожар без малко помощ от някой предприемач...

Nikiboy
28-07-2007, 10:31
ХАЙДЕ ДА ПОМОГНЕМ!

Да не караме коли и така да намалим затопянето!

Не мислия, че е нещо толкова ненормално. Като се знае какви сме майстори и разбирачи, то колко му е да сме и добри подпалвачи. Става дума за БГ,.

J_I_V_K_O
28-07-2007, 10:53
Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните. Незнам но около враца няма пожари наи близките за в ст.загора а от 2 дена цялата е в дим... :Silent:

TaNo
28-07-2007, 11:35
Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните....
:Silent:

Ниска, ниска ама все ще влезнат в нанякой му в джоба. Територики малко щи поосвободят готови зо строене и изобщо на кой квот му хрумне тва си прави с тази държава.... То ся този пожар няма гасене след още една седмица и ще станем като пустиня няма да остане един зелен храст!

Търновска_алфа_фенка
28-07-2007, 14:15
Това е поредно лято, кеоето не минава без пожари. със сигурност и горешините си казват думата, но както казвате и вие колеги и парите не играят малка роля(както винаги...) А и между другото чух, че имало задържани за умишлени палежи.

Nikiboy
28-07-2007, 14:29
Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните. Незнам но около враца няма пожари наи близките за в ст.загора а от 2 дена цялата е в дим... :Silent:

Твоя проблем е, че не си в далаверата, а само гледаш и си с пръст в ..... там във врачанско си го знаеш!

J_I_V_K_O
28-07-2007, 15:29
как ме хвана...! Точено ми е през... че не съм в далаверата ам както каза колегата от горе след една седмица ще запреличаме на пустиня.... пък ти като си толкова хитър пали и купуваи евтино да искараш "много пари"

Nikiboy
30-07-2007, 13:41
Явно хората се делят на такива на които им стиска и на такива, на които не им стиска.

На мене като не ми стиска, не се изказвам по адрес дали някой е направил далаверата или не.

В Бг сме майстори да констатираме. И кво направи като знаеш как правят далаверата? Пописа във форума и аре. Да си сигнализирал компетентен орган? Да си помогнал в събирането на доказатества а?

TaNo
30-07-2007, 14:30
В Бг сме майстори да констатираме. И кво направи като знаеш как правят далаверата? Пописа във форума и аре. Да си сигнализирал компетентен орган? Да си помогнал в събирането на доказатества а?

Ми точно тва е че нищо неможе да се направи. Всичко тва са си поставени хора, мрасните пари са в тях, власта е в тях и нищо неможе да се направи колкото и доказателства да събираш нито аз, нито ти, нито някой друг можем да оправи нещата.За нас остава просто да си седим из форомите и всеки ден да си съобщаваме пожара какво е изпепелил днес или кво станало някъде другаде :cry:

търтей
30-07-2007, 14:32
много деца има в тоя форум :lol:

Nikiboy
30-07-2007, 15:13
На там духа вятъра. Вече никой не иска да довърши нещо до край.

Любим ми е примера с мойта автомобилна случка преди време, за която трябва ще да или да платя един акт за 100 кинта и да викам - нищо не може да се направи или да си търся правата.

Да, дадох над 500 лв., но се преборих, че не съм виновен и още по-хубавото - след няколко месеца беше оправен пътя, имаше маркировка и знаци.

Ако всеки си сяда на гъзера да чете и да си търси правата по законния ред, а не на приказки във форума има надежда!

Nikiboy
30-07-2007, 15:14

Ми точно тва е че нищо неможе да се направи. Всичко тва са си поставени хора, мрасните пари са в тях, власта е в тях и нищо неможе да се направи колкото и доказателства да събираш нито аз, нито ти, нито някой друг можем да оправи нещата.За нас остава просто да си седим из форомите и всеки ден да си съобщаваме пожара какво е изпепелил днес или кво станало някъде другаде :cry:

Може, но не ти стиска или те мързи или не си убеден в идеята!

J_I_V_K_O
30-07-2007, 15:35
докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите... :!:

Nikiboy
30-07-2007, 16:38
Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!

Слав
30-07-2007, 16:43
докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите... :!:

Именно.Всеки се скътава и чака друг да направи това, което трябва, но не и той самия.

Докато е така ще страдаме...така ни се пада!

Аз лично не съм направил нищо.Бях на работа по време на протестите...и аз съм виновен :roll:

J_I_V_K_O
30-07-2007, 18:10
в моят регион нищо не гори...

TaNo
30-07-2007, 18:43
Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!

И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя :lol: той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт

J_I_V_K_O
30-07-2007, 19:07
е трябва на напиша на алфата НГУ да я боядисам маскировачно и да обикалям горите... :lol:

Слав
30-07-2007, 19:09
И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя :lol: той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт

Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?

И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно :)

TaNo
30-07-2007, 19:36
Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?

И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно :)

Абе не съм бил там ама гледам по TV кво става.
Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некадърни, некомпетентни и не можем да изгасим един пожар в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре :? ебавайтея темата вече!

Слав
30-07-2007, 19:41
Абе не съм бил там ама гледам поTV кво става.
Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некъдърни, некомпитентни и неможем да изгасим едно пожарче в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре :? ебаваитея темата вече!

Тъй...аз не ти казвам какъв си...никъде не съм споменал дали си компетентен да изгасиш пожар, а те помолих да пишеш правилно!Дори в този пост в момента имаш х на брой грешки...направо ме домързя да ги преброя.Не се заяждам.Просто ти казвам.

Не ми увъртай думите :idea:

J_I_V_K_O
30-07-2007, 19:51
Малък_Alfa_гъзар дай да съберем по 2 кофи вода да огасим половин дърво и ето нашият принос, така като гледам всеки е допринесъл със хиляди тонове вода за гасене само ние с теб с нищо не сме направили :shock: дай да се запищем :)

Слав
30-07-2007, 19:57
Не бе продължавайте да си пишете тогава...никой не ви пречи :wink:

Айде лека вечер от мен.Оставям спама на вас.Аз не разбирам от такива неща... 8)

TaNo
30-07-2007, 19:59
Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
Абе ти да не си някой учител по български :?: :lol:

pr_00f
31-07-2007, 09:33
Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
Абе ти да не си някой учител по български :?: :lol:

:lol: :roll: