View Full Version : обороти
колеги даите идея как мога да си намеря номера на моторчето на празния ход и как мога да разбера кое друго моторче е съвместимо с него
============
Пиши по-смислени заглавия!
Crusader
31-07-2007, 20:08
Намира се на дроселовата клапа, ако е модела до 99-та е отгоре, хванато е с 2 болта /главите им са "еврейска звезда"/ Пробвай първо да го почистиш, бе направо го напръскай с ВД-40 или нещо подобно.
Ако мотора е с пластмасовия капак, пръскането с ВД-40 май не помага :( Аз имам проблем с мойто и решението е 250+ лева на господин Роберт Бош ГМБх - ега пришка им излене на гъзо !
Ако мотора е с пластмасовия капак, пръскането с ВД-40 май не помага :( Аз имам проблем с мойто и решението е 250+ лева на господин Роберт Бош ГМБх - ега пришка им излене на гъзо !
да пласмасово е аз съм си намерил от 1.4 т.с ама незнам дали ще стане днес трябва да го взема
да пласмасово е аз съм си намерил от 1.4 т.с ама незнам дали ще стане днес трябва да го взема
Ще стане :)