View Full Version : ПИтане за температура на водата!Спешно!!!!!!!!!!
alfa_145_boxer
01-08-2007, 17:03
Здравейте,
от няколко дни имам следния проблем, като излезна извънградско температурата пада на 60 градуса, а в градско държи на 80-90. При 90 се включва перката!Мисля че е термостат,и ако е как изглежда и къде се намира за да го сменя че ще пътувам!?Спешно една снимка!!!!
Благодаря предварително !!!
Спокойно не е толкова спешно. Нищо няма да и стане на колата, просто ще ти гори повече. Така че не се шашкай.
А ако не знаеш как изглежда термостата убеден ли си че ще си го смениш сам?
Най- добре се ориентираи към някой сервиз.
alfa_145_boxer
01-08-2007, 17:17
Спокойно не е толкова спешно. Нищо няма да и стане на колата, просто ще ти гори повече. Така че не се шашкай.
А ако не знаеш как изглежда термостата убеден ли си че ще си го смениш сам?
Най- добре се ориентираи към някой сервиз.
За смяната съм доста сръчен щом си смених амортисиорите! и после само един реглаж на предния мост ми направиха!
Да стига да го знам къде е ще го сменя, даже имам друг и не ми е проблем предполагам че е работа за 30мин-1ч.
Дайте снимка де моля ВИ се !!!
Довечера патувам за морето! и не мога да си позволя да ми гори повече!
trustworthy
01-08-2007, 17:21
За да не се трупат прекалено много теми на една и съща тематика, цъкаш Търси (http://www.alfaromeo-bg.com/forum/search.php) и като пуснеш да търси 'термостат' в '145/6' раздела, получаваш цяла страница теми, все за термостати. Seek and you shall find ;)
alfa_145_boxer
01-08-2007, 17:28
За да не се трупат прекалено много теми на една и съща тематика, цъкаш Търси (http://www.alfaromeo-bg.com/forum/search.php) и като пуснеш да търси 'термостат' в '145/6' раздела, получаваш цяла страница теми, все за термостати. Seek and you shall find ;)
Батко видях ги темите но не манирам снимка със местоположението на гадния термостат!!!!!!!!
еми по маркуча по маркуча и хоп - термостат :wink:
Sergey_gigov
01-08-2007, 17:35
нямам снимка ама мога да ти обясня къде се намира
намира се точно под въздуховодите - леко в ляво -като станеш срещу капака на двигателя (едно обло такова с малко тръби по него ) :P
пп внимавай с вакумитр , че да не се чудиш след това защо ти свети инжектора и защо губиш обороти
alfa_145_boxer
01-08-2007, 17:38
нямам снимка ама мога да ти обясня къде се намира
намира се точно под въздуховодите - леко в ляво -като станеш срещу капака на двигателя (едно обло такова с малко тръби по него ) :P
пп внимавай с вакумитр , че да не се чудиш след това защо ти свети инжектора и защо губиш обороти
намерих снимка, изглежда като гъба! след работа го по почвам че да съм готов за илитане към 4-5 сутринта!
Sergey_gigov
01-08-2007, 17:48
успех - и пак казвам да внимаваш с маркучетата на вакума
Здравейте,
от няколко дни имам следния проблем, като излезна извънградско температурата пада на 60 градуса, а в градско държи на 80-90. При 90 се включва перката!Мисля че е термостат,и ако е как изглежда и къде се намира за да го сменя че ще пътувам!?Спешно една снимка!!!!
Благодаря предварително !!!
И при мен е така, но аз смених 3 термостата докато се установи че така трябва да бъде. Не бързай със смяната.