View Full Version : Алфа 155, 2.0i, 16V
Здравейте. Имам Алфа 155, 2.0i, 16V. Прецакан ми е коляновия вал и си търся на старо или цял двигател на старо. Ако знаете нещо,МОЛЯ,пишете ми. Сега съм намерил една катастрофирала. Двигателя е същия, но не е 16 V. Може ли да стане коляновия вал за моя двигател или целия двигателя за моята кола?
Тая ктастрофирала алфа във кой град я намери ?
няма как да стане вал от 8в на 16в:)
обади се на Дани авточасти - телефона го има в Общ технически - "адреси и телефони на сервизи"
Здравейте. Имам Алфа 155, 2.0i, 16V. Прецакан ми е коляновия вал и си търся на старо или цял двигател на старо. Ако знаете нещо,МОЛЯ,пишете ми. Сега съм намерил една катастрофирала. Двигателя е същия, но не е 16 V. Може ли да стане коляновия вал за моя двигател или целия двигателя за моята кола?
Двата двигателя са коренно различни!!! Нито цилиндри, нито бутала, нито биели... абе нищо. Провери в раздел "Продава", там имаше няколко теми на хора, които рециклират и продават двигатели - единият е Краси Рангелов - 02/828 88 61 или 0896 872 833, а за др. в момента не се сещам за име и тел., но потърси в посочения от мен раздел.
А относно двигателя, който си намерил - 2.0ТS 8v - дай някакви координати за него, моля!
колега, първо питай в Александър Ауто. на мен ми доставиха за две седмици чисто нов на монго добра цена. ти от къде си?
Z:)m, ти такъв двигател ли си търсиш? мисля че мога да ти намеря такъв 2.0 8V.
Z:)m, ти такъв двигател ли си търсиш? мисля че мога да ти намеря такъв 2.0 8V.
...по-скоро си търся определени части от него. Но ако няма такъв вариант, при добра цена мога да взема и целия двигател.
ще питам и ще ти кажа в понеделник цената на двигателя...ако не са го продали...
ще питам и ще ти кажа в понеделник цената на двигателя...ако не са го продали...
?!
sorry, че не съм ти отговорил, но тоя е в Италия и не ми отговаря.
имам ли инфо, веднага ще ти кажа.
поздрави,
Z:)m Голяма мания ,голяма страст са тея коли,няма спиране с тяx. :wink: