View Full Version : 24/7
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Аз май вече здавам багажа. Трябва да има вече някой, който да поеме щафетата????
Аз май вече здавам багажа. Трябва да има вече някой, който да поеме щафетата????
Ами на около 5000 км от България го има в момента. И аз съм привърженик на здравия сън. Мога да спя навсякъде и по всяко време :P
В ква посока на 5000 км ?
Ами на около 5000 км от България го има в момента. И аз съм привърженик на здравия сън. Мога да спя навсякъде и по всяко време :P
В ква посока на 5000 км ?
аз съм в Афганистан бе хора. Вие незнаете ли :lol: :lol: :lol:
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:26
ReLaX ... аЗ съм тук поне до о6:о0 ;) не бери грижа за форума :lol:
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:26
ReLaX ... аЗ съм тук поне до о6:о0 ;) не бери грижа за форума :lol:
Никъде не го пише :wink:
Никъде не го пише :wink:
Може пък аз да съм забравил да го спомена. Все пак при нас вече пече яката навън.
Може пък аз да съм забравил да го спомена. Все пак при нас вече пече яката навън.
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:29
:shock: тука поне към 6:3о някъде ако не и по-късно
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:29
:shock: тука поне към 6:3о някъде ако не и по-късно
ReLaX ... аЗ съм тук поне до о6:о0 ;) не бери грижа за форума :lol:Успокоих се. Само неразбрах теб кой ще те сменя?
ReLaX ... аЗ съм тук поне до о6:о0 ;) не бери грижа за форума :lol:Успокоих се. Само неразбрах теб кой ще те сменя?
Kажи ми , че си там с Алфата и ще те призная
Kажи ми , че си там с Алфата и ще те призная
Не, не съм. Тук съм с едни БТР-и и внасям ред и справедливост :usaflag:
сложи му емблема на Алфа :lol:
сложи му емблема на Алфа :lol:
Нямам подръка. Иначе веднага бих оборудвал един. Тук е много прашно и ми се струва, че алфичката ми няма да издържи мизерията
Нямам подръка. Иначе веднага бих оборудвал един. Тук е много прашно и ми се струва, че алфичката ми няма да издържи мизерията
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:38
Нямам подръка. Иначе веднага бих оборудвал един.
Казваи адреса и ти пращам,мен ми се намира под ръка една :lol:
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:38
Нямам подръка. Иначе веднага бих оборудвал един.
Казваи адреса и ти пращам,мен ми се намира под ръка една :lol:
Само 123ки май издържат там :lol:
Само 123ки май издържат там :lol:
KAF-Kandahar-Afganistan/for Bulgarian tower company :lol: :lol: :lol:
KAF-Kandahar-Afganistan/for Bulgarian tower company :lol: :lol: :lol:
Аз ще ходя да закуся нещо и после ще лягам. Така че ви оставям сами. Ще се срещнем пак тук - надявам се
Аз ще ходя да закуся нещо и после ще лягам. Така че ви оставям сами. Ще се срещнем пак тук - надявам се
Уека
Уека
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:44
Aиде лека да ти е
и мерси че ми пази страх :lol: :D
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 05:44
Aиде лека да ти е
и мерси че ми пази страх :lol: :D
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 06:38
Лека на тези които лягат сега и...
ДОБРО УТРО на сички;)
Alfa Mania4ka
17-08-2007, 06:38
ДОБРО УТРО на сички;)
ДОБРО УТРО на сички;)
Добро да е ... много ми е забавно сутрин да я чета тая тема :lol:
Айде отивам да изпия няколко кани кафе :dance: и после съм на кормуване :drive: :drive: :drive:
ДОБРО УТРО на сички;)
Добро да е ... много ми е забавно сутрин да я чета тая тема :lol:
Айде отивам да изпия няколко кани кафе :dance: и после съм на кормуване :drive: :drive: :drive:
RoMeO_156_GTA
18-08-2007, 01:19
Добър вечер :lol: Аз се сетих, че трябва да се прибера :mrgreen: и ще поседя малко на пост 8)
RoMeO_156_GTA
18-08-2007, 01:19
Добър вечер :lol: Аз се сетих, че трябва да се прибера :mrgreen: и ще поседя малко на пост 8)
blank_jack
18-08-2007, 01:33
Welcome home! :D
blank_jack
18-08-2007, 01:33
Welcome home! :D
RoMeO_156_GTA
18-08-2007, 01:35
Странно по едно време гледах че си онлайн в скайп ,а ми пишеше "4 недоставени съобщения" :shock: Май му трябва малко време да влезе във форма 8) :o
RoMeO_156_GTA
18-08-2007, 01:35
Странно по едно време гледах че си онлайн в скайп ,а ми пишеше "4 недоставени съобщения" :shock: Май му трябва малко време да влезе във форма 8) :o
Lame_0ne
18-08-2007, 01:40
Напоследък скайп-чето се е понапило и не му се работи :D :D
Lame_0ne
18-08-2007, 01:40
Напоследък скайп-чето се е понапило и не му се работи :D :D
RoMeO_156_GTA
18-08-2007, 01:44
Е отпускарски сезон ,какво да очакваме ,дори техниката почива 8)
А колега ,ти защо си се разделил с 75цата ,това е кола-мечта на доста хора от форума ,мисля :roll:
RoMeO_156_GTA
18-08-2007, 01:44
Е отпускарски сезон ,какво да очакваме ,дори техниката почива 8)
А колега ,ти защо си се разделил с 75цата ,това е кола-мечта на доста хора от форума ,мисля :roll:
blank_jack
18-08-2007, 01:47
:shock: :shock: :shock: :shock: Стига бе ? Кво е станало с колата? Миналата седмица те видях пред Кастрол сервиза ... :frown:
blank_jack
18-08-2007, 01:47
:shock: :shock: :shock: :shock: Стига бе ? Кво е станало с колата? Миналата седмица те видях пред Кастрол сервиза ... :frown:
Lame_0ne
18-08-2007, 01:48
Миналата събота си карам по път с предимство и един турчин или по-скоро мангал решава, че може да не спре на стоп и направо в предния ми десен калник и всичко е потрошено.
Lame_0ne
18-08-2007, 01:48
Миналата събота си карам по път с предимство и един турчин или по-скоро мангал решава, че може да не спре на стоп и направо в предния ми десен калник и всичко е потрошено.
blank_jack
18-08-2007, 01:51
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
БАСИ .... ТАКИВА ЗАСУЖАВАТ РАЗСТРЕЛ .... явно е бил черен ден .... един приятел са го засекли много лошо на колелото на Васил Априлов ... някаф бус го е обърнал ... същия ден
blank_jack
18-08-2007, 01:51
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
БАСИ .... ТАКИВА ЗАСУЖАВАТ РАЗСТРЕЛ .... явно е бил черен ден .... един приятел са го засекли много лошо на колелото на Васил Априлов ... някаф бус го е обърнал ... същия ден
Lame_0ne
18-08-2007, 01:58
Това както и да е, най-лошото е, че когато дойдоха от КАТ и се почна едно писане, ситуацията става на кръстовището Иван Вазов и Аквсентий Велешки, както беше едно спокойно и няма коли, по едно време минават две коли с по над 100 км/ч и не спират на стоп. Всички очаквахме реакция на КАТ-аджиите, но сигурно се досещате, че тя беше само едно завъртане на главата и поглеждане надолу.
Lame_0ne
18-08-2007, 01:58
Това както и да е, най-лошото е, че когато дойдоха от КАТ и се почна едно писане, ситуацията става на кръстовището Иван Вазов и Аквсентий Велешки, както беше едно спокойно и няма коли, по едно време минават две коли с по над 100 км/ч и не спират на стоп. Всички очаквахме реакция на КАТ-аджиите, но сигурно се досещате, че тя беше само едно завъртане на главата и поглеждане надолу.
blank_jack
18-08-2007, 02:00
:roll: :roll: :roll: там трява да си леко тъп да дигнеш 100 имайки предвид че по Авксентий Велешки на места паветата са адски разместени а откъм градската има спящ полицай .. .. светофарите не работеха ли? Ти имаше ли застраховка? Ше се оправи ли Алфата? :frown:
blank_jack
18-08-2007, 02:00
:roll: :roll: :roll: там трява да си леко тъп да дигнеш 100 имайки предвид че по Авксентий Велешки на места паветата са адски разместени а откъм градската има спящ полицай .. .. светофарите не работеха ли? Ти имаше ли застраховка? Ше се оправи ли Алфата? :frown:
Nasko_77
18-08-2007, 02:01
ИзрУди..
На всякъде са.
Nasko_77
18-08-2007, 02:01
ИзрУди..
На всякъде са.
Lame_0ne
18-08-2007, 02:03
Стопа е на Иван Вазов и те минаха точно през него и не спряха. Дойдоха, гледаха, описваха застрахователите и ми казаха, че ще ми се обадат, като я оценат. Надявам се да се оправи :)
Lame_0ne
18-08-2007, 02:03
Стопа е на Иван Вазов и те минаха точно през него и не спряха. Дойдоха, гледаха, описваха застрахователите и ми казаха, че ще ми се обадат, като я оценат. Надявам се да се оправи :)
blank_jack
18-08-2007, 02:09
стискаме палци!
blank_jack
18-08-2007, 02:09
стискаме палци!
няма ли нокой,досега карах блъскащи колички и не ми се спи ич!!! :roll:
няма ли нокой,досега карах блъскащи колички и не ми се спи ич!!! :roll:
Тука съм тегля си Pantera да си пусна за приспиване :)
Тука съм тегля си Pantera да си пусна за приспиване :)
май ше подушвам възглавницата :surrender:
май ше подушвам възглавницата :surrender:
blank_jack
18-08-2007, 03:34
уффф и на мен как ми замириса на възглавница ... ама още 2 часа и половина .... след това Събота ще я проспя :D
blank_jack
18-08-2007, 03:34
уффф и на мен как ми замириса на възглавница ... ама още 2 часа и половина .... след това Събота ще я проспя :D
Да бе да правите се на скучни пред мене и чакате да си легна че да си правите шолуто чак до сутрента :evil: , знам ви аз ваще номера :lol: :lol: :lol:
Да бе да правите се на скучни пред мене и чакате да си легна че да си правите шолуто чак до сутрента :evil: , знам ви аз ваще номера :lol: :lol: :lol:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 01:52
хахахахаха ...
Най сетне Автора се включи. :lol:
Къде се позатри млади момко
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 01:52
хахахахаха ...
Най сетне Автора се включи. :lol:
Къде се позатри млади момко
Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене и с право можеш да ми викаш батко :D второ съм си се тука вас ви е фанала липсата, чат пат се появите в 4 сутринта и тва е :!: Влизайте в ред деца :lol:
Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене и с право можеш да ми викаш батко :D второ съм си се тука вас ви е фанала липсата, чат пат се появите в 4 сутринта и тва е :!: Влизайте в ред деца :lol:
Lame_0ne
19-08-2007, 01:59
Айде и аз да отразя едно присъствие :D :D
Lame_0ne
19-08-2007, 01:59
Айде и аз да отразя едно присъствие :D :D
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 02:03
еееееее Как не те заболя главата да изпадаш в такива подробности :D
Иначе сме си мн0оо00 У ред.Просто треа да хванеш пиковия момент на темата :lol:
пп:Мерси за предложението да ти викам "батко",но няма да се възползвам от него. :twisted:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 02:03
еееееее Как не те заболя главата да изпадаш в такива подробности :D
Иначе сме си мн0оо00 У ред.Просто треа да хванеш пиковия момент на темата :lol:
пп:Мерси за предложението да ти викам "батко",но няма да се възползвам от него. :twisted:
Се пак съм по голям хахаха :lol: ти май остана най малката :haha:
Се пак съм по голям хахаха :lol: ти май остана най малката :haha:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 02:16
за това пък ми е позволено да правя така :Tease:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 02:16
за това пък ми е позволено да правя така :Tease:
А намене сега ми е позволено да правя така :cussing: :dark2:
А намене сега ми е позволено да правя така :cussing: :dark2:
Lame_0ne
19-08-2007, 02:32
То като си млад, всичко е позволено :!: :!: :wink:
Lame_0ne
19-08-2007, 02:32
Има нещо вярно :D
Има нещо вярно :D
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 02:57
Лека,и да наглеждате тука положението ;)
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 02:57
..........Просто треа да хванеш пиковия момент на темата :lol:
Тая вечер ми се струва няма да има пиков момент :crybaby:
Айде лека и на тебе малката ми поспаланка :waving:
Айде лека и на тебе малката ми поспаланка :waving:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 03:00
събота(неделя) е, не циври
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 03:00
събота(неделя) е, не циври
alfatras
19-08-2007, 05:13
Алоу балоните :D спинкате ли бря :lol: ?
alfatras
19-08-2007, 05:13
Алоу балоните :D спинкате ли бря :lol: ?
RoMeO_156_GTA
19-08-2007, 10:46
Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене
:rotfl: То щом за 2 дена трябва да ти вика батко :lol: ,ти на "Търновската Алфа Фенка" - лельо ли тряа да викаш бре младеж :evil: :haha: :bash:
RoMeO_156_GTA
19-08-2007, 10:46
Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене
:rotfl: То щом за 2 дена трябва да ти вика батко :lol: ,ти на "Търновската Алфа Фенка" - лельо ли тряа да викаш бре младеж :evil: :haha: :bash:
Търновска_алфа_фенка
19-08-2007, 10:56
Да уе аз от тука ще изляза каката :lol:
Така че мен ще слушате, че да няма после глоби... :paddle:
Търновска_алфа_фенка
19-08-2007, 10:56
Да уе аз от тука ще изляза каката :lol:
Така че мен ще слушате, че да няма после глоби... :paddle:
Вижте че е юркам бе, ех ама и вие :D
Търновска_алфа_фенка аз ще се радвам да бъда глобен от тебе :spiteful: благодаря за предложението :lol:
Търновска_алфа_фенка аз ще се радвам да бъда глобен от тебе :spiteful: благодаря за предложението :lol:
Търновска_алфа_фенка
19-08-2007, 17:23
Ти внимавай кака да не те напляска :smackbum:
Търновска_алфа_фенка
19-08-2007, 17:23
Ти внимавай кака да не те напляска :smackbum:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 23:25
Аиде ... народе ...
само без блъскане.. темата отвори :lol:
Alfa Mania4ka
19-08-2007, 23:25
Аиде ... народе ...
само без блъскане.. темата отвори :lol:
RoMeO_156_GTA
19-08-2007, 23:29
Много рано бре :D Те малките деца още не са заспали :lol: :lol:
RoMeO_156_GTA
19-08-2007, 23:29
Много рано бре :D Те малките деца още не са заспали :lol: :lol:
J_I_V_K_O
19-08-2007, 23:30
да трябва да приспим Alfa Mania4kata и тогава да отвори темата :lol:
J_I_V_K_O
19-08-2007, 23:30
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:00
Приспахме я малката колежка :flirt: Сега вече е отворено за делови разговори :lol: 8)
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:00
Приспахме я малката колежка :flirt: Сега вече е отворено за делови разговори :lol: 8)
Речено сторино :wink: вече 20 мин. и чета приказки и мисла че положението е овладяно :D ти оправи търновската фенка :lol:
Речено сторино :wink: вече 20 мин. и чета приказки и мисла че положението е овладяно :D ти оправи търновската фенка :lol:
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 00:07
Че на мене какво има да ми оправят :roll: я сподели, че ми стана интересно :lol:
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 00:07
Че на мене какво има да ми оправят :roll: я сподели, че ми стана интересно :lol:
Гледай ся ти за кво си мислиш "ша та оправят" имам предвит да ти оправи леглото да си лягаш :lol:
Гледай ся ти за кво си мислиш "ша та оправят" имам предвит да ти оправи леглото да си лягаш :lol:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:14
Че на мене какво има да ми оправят :roll:
Разхлопал ти се е левия носач :wink: а и трябва да се изчистят няколко грешки от компа ти :mrgreen: :tooth:
:shock: охо и предложения за оправяне на легло имаш :lol: нема ли некоя булка да погледне и мойто :lol:
RoMeO_156_GTA
Че на мене какво има да ми оправят :roll:
Разхлопал ти се е левия носач :wink: а и трябва да се изчистят няколко грешки от компа ти :mrgreen: :tooth:
:shock: охо и предложения за оправяне на легло имаш :lol: нема ли некоя булка да погледне и мойто :lol:
Търновска_алфа_фенка
Айде айде, ти па от къде знаеш какво си мисля аз :?: :D
А други будни колеги няма ли? Обаждайте се, че да не ме обвинят отново в някои работи(свързани с малкия) :lol:
Търновска_алфа_фенка
Айде айде, ти па от къде знаеш какво си мисля аз :?: :D
А други будни колеги няма ли? Обаждайте се, че да не ме обвинят отново в някои работи(свързани с малкия) :lol:
Ми ето я пред тебе той Живко се отказа, намазвай докато е времето :lol:
Ми ето я пред тебе той Живко се отказа, намазвай докато е времето :lol:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:20
как бе тук съм, чух нещо имало за оправяне :lol:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:20
Привет и от мен. Явно тази вечер ще има хора които да будуват.
Привет и от мен. Явно тази вечер ще има хора които да будуват.
Има, има ама вие квит сте завеяни накрая аз ще го оправа :lol:
Има, има ама вие квит сте завеяни накрая аз ще го оправа :lol:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:22
Привет и от мен. Явно тази вечер ще има хора които да будуват
ако има адреналинки които за разсеиват :roll:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:22
Привет и от мен. Явно тази вечер ще има хора които да будуват
ако има адреналинки които за разсеиват :roll:
Май е малко рано за "оправяне" на легла? Не мислите ли?
Май е малко рано за "оправяне" на легла? Не мислите ли?
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:24
Има, има ама вие квит сте завеяни накрая аз ще го оправа е ок де ам все пак ако не се справиш или ти доиде множко свиркаи :crazy:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:24
Има, има ама вие квит сте завеяни накрая аз ще го оправа е ок де ам все пак ако не се справиш или ти доиде множко свиркаи :crazy:
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 00:25
Абе то хубаво има нещо.... ама аз така и не разбрах какво :roll: :D
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 00:25
Абе момиче неразбра ли че спорим кой да ти оправи леглото и да те цунка за лека нощ :spiteful:
Абе момиче неразбра ли че спорим кой да ти оправи леглото и да те цунка за лека нощ :spiteful:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:30
Обаждайте се, че да не ме обвинят отново в някои работи(свързани с малкия) :lol:
Вече е късно :rotfl: Кога ще венчавката :lol:
До малкия - давай една Алфа ,по възможност с алфистка :roll: и фенката е твоя :hvala:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:30
Обаждайте се, че да не ме обвинят отново в някои работи(свързани с малкия) :lol:
Вече е късно :rotfl: Кога ще венчавката :lol:
До малкия - давай една Алфа ,по възможност с алфистка :roll: и фенката е твоя :hvala:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:31
Ти си още малък за тея работи 8)
RoMeO_156_GTA
Ти си още малък за тея работи 8)
То една дама има във форума по това време и вие бързате да я преспите..... :lol: :lol: :lol:
То една дама има във форума по това време и вие бързате да я преспите..... :lol: :lol: :lol:
J_I_V_K_O
една за теб една за мен и фенка за него хахаха :lol:
J_I_V_K_O
една за теб една за мен и фенка за него хахаха :lol:
Ми кво да ти кажа тя бистуй е няма ич в коментарите поне да знаем къде е че да не кривне от правия път и ние да останем с пръст в уста :P :lol: ей хора, хора добре че съм аз да мисла за сички ви :wink:
Ми кво да ти кажа тя бистуй е няма ич в коментарите поне да знаем къде е че да не кривне от правия път и ние да останем с пръст в уста :P :lol: ей хора, хора добре че съм аз да мисла за сички ви :wink:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:37
да ве я пък ние кви сме ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!! :oops:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:37
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:38
Малък_Alfa_гъзар къде живееш в пловдив ? че аз доста често наминавам
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:38
[quote="Малък_Alfa_гъзар":n743x6h0]
да ве я пък ние кви сме ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!! :oops:[/quote:n743x6h0]
Ша са сетите ама като момичето си легне....
[quote="Малък_Alfa_гъзар":n743x6h0]
да ве я пък ние кви сме ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!! :oops:[/quote:n743x6h0]
Ша са сетите ама като момичето си легне....
В каршака към захарна фабрика (надали ти говори нещо) щом идваш често обади се някой път да се видим, казваш къде и аз ще дойда да не те затроднявам да ме търсиш
В каршака към захарна фабрика (надали ти говори нещо) щом идваш често обади се някой път да се видим, казваш къде и аз ще дойда да не те затроднявам да ме търсиш
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 00:45
ей хора, хора добре че съм аз да мисла за сички ви :wink:
Ми като мислиш за всички ,помисли за предложението ми за фенката и алфата ,и всички доволни :lol: :oops:
RoMeO_156_GTA
ей хора, хора добре че съм аз да мисла за сички ви :wink:
Ми като мислиш за всички ,помисли за предложението ми за фенката и алфата ,и всички доволни :lol: :oops:
J_I_V_K_O
ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после :)
J_I_V_K_O
ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после :)
Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши
Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 00:48
[quote="Малък_Alfa_гъзар":1e570dwr]
Ша са сетите ама като момичето си легне....[/quote:1e570dwr]
Ма няма да си легна спокойно, знам ли ги мъжете какви ги вършат като останат сами :lol:
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 00:48
[quote="Малък_Alfa_гъзар":1e570dwr]
Ша са сетите ама като момичето си легне....[/quote:1e570dwr]
Ма няма да си легна спокойно, знам ли ги мъжете какви ги вършат като останат сами :lol:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:49
[quote="J_I_V_K_O":3tm6zarq]ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после :)
Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:3tm6zarq]
ще го измислим някои ден :drunk:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:49
[quote="J_I_V_K_O":3tm6zarq]ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после :)
Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:3tm6zarq]
ще го измислим някои ден :drunk:
[quote="Малък_Alfa_гъзар":9z9d0so7][quote="J_I_V_K_O":9z9d0so7]ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после :)
Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:9z9d0so7]
ще го измислим някои ден :drunk:[/quote:9z9d0so7]
OK :tequilla:
[quote="Малък_Alfa_гъзар":9z9d0so7][quote="J_I_V_K_O":9z9d0so7]ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после :)
Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:9z9d0so7]
ще го измислим някои ден :drunk:[/quote:9z9d0so7]
OK :tequilla:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:55
Търновска_алфа_фенка май пасува или някои друг е оправил вече... леглото и а тя се гуши в него Няма мн от будните... :sleepy:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 00:55
Търновска_алфа_фенка май пасува или някои друг е оправил вече... леглото и а тя се гуши в него Няма мн от будните... :sleepy:
Наистина няма как да знаеш какво правят мъжете като останат сами :devil: :devil: :devil:
Наистина няма как да знаеш какво правят мъжете като останат сами :devil: :devil: :devil:
Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди :crybaby: :crybaby: :crybaby: помогнете моля ви :!: приятел в нужда се познава...
Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди :crybaby: :crybaby: :crybaby: помогнете моля ви :!: приятел в нужда се познава...
Че защо да ти се сърди? Тя е добро момиче...
Че защо да ти се сърди? Тя е добро момиче...
J_I_V_K_O
20-08-2007, 01:00
или спи :) те принцесите че са глезенки е ясно ам нашата дано не е от тях и да си признае дали Малък_Alfa_гъзар е прав че е сърдита :smackbum:
J_I_V_K_O
или спи :) те принцесите че са глезенки е ясно ам нашата дано не е от тях и да си признае дали Малък_Alfa_гъзар е прав че е сърдита :smackbum:
RoMeO_156_GTA
Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди :crybaby: :crybaby: :crybaby:
охооо :shock: Е аз ти казах как мога да ти помогна ,ама ти нищо :roll: Ще се погрижа за нея и няма да ти се сърди повече 8)
RoMeO_156_GTA
Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди :crybaby: :crybaby: :crybaby:
охооо :shock: Е аз ти казах как мога да ти помогна ,ама ти нищо :roll: Ще се погрижа за нея и няма да ти се сърди повече 8)
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 01:01
Не ти се сърдя бре момче
Поне все още не :lol:
Търновска_алфа_фенка
Не ти се сърдя бре момче
Поне все още не :lol:
J_I_V_K_O
[quote="Малък_Alfa_гъзар":vb8wpokf]Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди :crybaby: :crybaby: :crybaby:
охооо :shock: Е аз ти казах как мога да ти помогна ,ама ти нищо :roll: Ще се погрижа за нея и няма да ти се сърди повече 8)[/quote:vb8wpokf]
ехеееее не рабивай децките мечти плс :)
J_I_V_K_O
[quote="Малък_Alfa_гъзар":vb8wpokf]Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди :crybaby: :crybaby: :crybaby:
охооо :shock: Е аз ти казах как мога да ти помогна ,ама ти нищо :roll: Ще се погрижа за нея и няма да ти се сърди повече 8)[/quote:vb8wpokf]
ехеееее не рабивай децките мечти плс :)
Баце мерси за предложението, оценявам го че винаги си готов да помогнеш :lol: ала не ми се сърди :Yeeeehaaa: добри хора измислили скайпа :D
Баце мерси за предложението, оценявам го че винаги си готов да помогнеш :lol: ала не ми се сърди :Yeeeehaaa: добри хора измислили скайпа :D
Аз си знаех. Нали ти казах бе приятелю.
Аз си знаех. Нали ти казах бе приятелю.
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 01:09
добри хора измислили скайпа :D
Значи ти се оказа мистериозния тип от скайп :lol: Всичко знам аз :twisted:
RoMeO_156_GTA
добри хора измислили скайпа :D
Значи ти се оказа мистериозния тип от скайп :lol: Всичко знам аз :twisted:
Търновска_алфа_фенка
Абе ти ме ошашави с тоя скайп
аз сега разбрах, че ти го имам :shock:
Търновска_алфа_фенка
Абе ти ме ошашави с тоя скайп
аз сега разбрах, че ти го имам :shock:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 01:10
по-добре рано от колкото късно ам и варианта късно-никога може 8)
J_I_V_K_O
20-08-2007, 01:10
по-добре рано от колкото късно ам и варианта късно-никога може 8)
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 01:13
[quote="Малък_Alfa_гъзар":3by5x5ir] добри хора измислили скайпа :D
Значи ти се оказа мистериозния тип от скайп :lol: Всичко знам аз :twisted:[/quote:3by5x5ir]
А като знаеш защо си мълчиш и ме оставяш да се чудя, а? И за тебе ще има глоби...... :twisted:
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 01:13
[quote="Малък_Alfa_гъзар":3by5x5ir] добри хора измислили скайпа :D
Значи ти се оказа мистериозния тип от скайп :lol: Всичко знам аз :twisted:[/quote:3by5x5ir]
А като знаеш защо си мълчиш и ме оставяш да се чудя, а? И за тебе ще има глоби...... :twisted:
J_I_V_K_O
20-08-2007, 01:15
хаиде лека ви нощ от мен, и да не стоите до късно ей :)
J_I_V_K_O
20-08-2007, 01:15
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 01:18
И за тебе ще има глоби...... :twisted:
Виновен :? За наказание може да ме заключиш в някоя алфа с някоя алфистка :flirt:
Лека Живко :clap2: утре пак :D
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 01:18
И за тебе ще има глоби...... :twisted:
Виновен :? За наказание може да ме заключиш в някоя алфа с някоя алфистка :flirt:
Лека Живко :clap2: утре пак :D
Айде лека Живко ако изпуснеш нещо интересно на твоя отговорност :lol:
Айде лека Живко ако изпуснеш нещо интересно на твоя отговорност :lol:
blank_jack
20-08-2007, 01:22
и аз ще ви оставям тая вечер, ама от утре се почва пак :) лека на всички
blank_jack
20-08-2007, 01:22
Lame_0ne
20-08-2007, 01:24
Аз застъпвам здраво, не се притеснявай :D :D
Lame_0ne
20-08-2007, 01:24
Аз застъпвам здраво, не се притеснявай :D :D
Ма ти не си се появявал бре ех да си тука и да малчиш, хубава работа :lol:
Ма ти не си се появявал бре ех да си тука и да малчиш, хубава работа :lol:
Lame_0ne ти се измъкна с този коментар ако има още такива дет са били тука и не са писали утре да отворите темата първи че ша ви глобява търновската принцеса :lol:
Lame_0ne ти се измъкна с този коментар ако има още такива дет са били тука и не са писали утре да отворите темата първи че ша ви глобява търновската принцеса :lol:
Furious 155
20-08-2007, 01:31
ае не е ли работен ден за Вас вече, а ??? :lol:
Furious 155
20-08-2007, 01:31
Lame_0ne
20-08-2007, 01:32
ахахха Търновската принцеса може....... :innocent: :innocent: :innocent: да не ме глобява :D :D
Lame_0ne
20-08-2007, 01:32
ахахха Търновската принцеса може....... :innocent: :innocent: :innocent: да не ме глобява :D :D
Търновска_алфа_фенка
20-08-2007, 01:35
За мене ще стане работен след около 5 часа... а с глобите се захващам вечерта :D
Търновска_алфа_фенка
За мене ще стане работен след около 5 часа... а с глобите се захващам вечерта :D
RoMeO_156_GTA
Ще се мъчим да ставаме утре ,пък .... дали ще можем :lol: Ти не си ли хареса 155ца ,гледам няколко нови има в ПРОДАВА 8)
RoMeO_156_GTA
Ще се мъчим да ставаме утре ,пък .... дали ще можем :lol: Ти не си ли хареса 155ца ,гледам няколко нови има в ПРОДАВА 8)
Lame_0ne
20-08-2007, 01:41
В тая тема имам чувството, че сме защитени от модератори и администратори, то май на никой не пречим, само си помагаме като си правим вятър на устата или по-точно на пръстите, евала на Малък_Alfa_гъзар де, добри идеи ти идват на главата. :D :D
Lame_0ne
20-08-2007, 01:41
В тая тема имам чувството, че сме защитени от модератори и администратори, то май на никой не пречим, само си помагаме като си правим вятър на устата или по-точно на пръстите, евала на Малък_Alfa_гъзар де, добри идеи ти идват на главата. :D :D
Furious 155
20-08-2007, 01:45
има, някои от тях съм гледал.... други не, ама още на снимките се отказвам... странна работа...
Furious 155
20-08-2007, 01:45
има, някои от тях съм гледал.... други не, ама още на снимките се отказвам... странна работа...
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 01:51
Ти не си ли хареса 155ца
кофти тръпка :? Дано пък намериш някоя добра ,късмет :D
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 01:51
Ти не си ли хареса 155ца
кофти тръпка :? Дано пък намериш някоя добра ,късмет :D
Furious 155
20-08-2007, 01:52
[quote="RoMeO_156_GTA":2c2eheq2]
Ти не си ли хареса 155ца
кофти тръпка :? Дано пък намериш някоя добра ,късмет :D[/quote:2c2eheq2]
МЕРСИ! Ще ми трябва, то си е късмет колата втора ръка ;)
Furious 155
20-08-2007, 01:52
[quote="RoMeO_156_GTA":2c2eheq2]
Ти не си ли хареса 155ца
кофти тръпка :? Дано пък намериш някоя добра ,късмет :D[/quote:2c2eheq2]
МЕРСИ! Ще ми трябва, то си е късмет колата втора ръка ;)
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 02:08
Да не заспахте бре хора?
:shock: кЪк можа да се осъмниш ,дори Търновската фенка будува още :lol:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 02:08
Да не заспахте бре хора?
:shock: кЪк можа да се осъмниш ,дори Търновската фенка будува още :lol:
Ами нещо замряхте в приказките и взе да ме наляга скука.... :Suicide: :Suicide: :Suicide:
Ами нещо замряхте в приказките и взе да ме наляга скука.... :Suicide: :Suicide: :Suicide:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 02:15
Нещо позабегнахме в скайпове и други такива вируси 8)
RoMeO_156_GTA
Нещо позабегнахме в скайпове и други такива вируси 8)
Furious 155
ровя си по нета, ама като гледам как спят до мен и аз натам май ще ходя...
Furious 155
ровя си по нета, ама като гледам как спят до мен и аз натам май ще ходя...
Айде аз съм тука бе сичко е под контрол :!:
Айде аз съм тука бе сичко е под контрол :!: