View Full Version : Интересна работа с VIN-а на моята 155-ца
mitaka_cs
04-08-2007, 02:54
Здравейте!Та пиша си аз VIN-а и какво виждам! 2 VIN-а,а разликата помежду им само ''Version No'' единия 167A4C ,a другия 167А4А.После проверих разликата между двете версии и видях че са с различни скоростни кутии(от ''repair manuals'') :!: Моля за инфо по въпроса :wink: Не разбирам защо имам двоен VIN :cry: Ето и въпросният VIN- zar16700000063490
virusalfa
05-08-2007, 17:53
Това твойто не е нишо,по логиката на суперграмотните диагностици и супертестерите на ФИАТ-Екзаминер(ега ги екзаминират с по два кубика земя отгоре),като вкарат рамата на моята,излиза,че няма такава кола :wink: Да си махнат емблемата на алфа от тестера и да си проверяват фичовците само!Да се знае,че в тая държава няма сервиз за тия коли и това е :!:
Не знам откъде ги взе тези номера ?
По еPer а излизат :
167.556.0(0) T.SPARK 1.8 SUPER'92 RAPP.16/57 AR67102
167.556.0(1) T.SPARK 1.8 SUPER'92 RAPP.17/57 AR67102
Ако е верен VIN който си посочил.
ти посочваш някакъв код на варианта
Свали си 1 програма "Compact 98" и там ще видиш какво разнообразие от скоростни кутии е :roll: :roll:
Само с буква "F " вида:
-С1124 с нови з.колела на 1,3,4,и 5 та 3х зъби НСR DA 04.1994
-D 1104 Премахната опция дист. блок . на вратите и сменен електронен модул против кражба DA 02.1994
-C2168 - нови полуоски с капачки ,кинетична муфа от материал -"HYTREL" DA :VET0166650
Скоростната кутия има маркировка с буква около 40мм на 15-20 с дебелина на стената около 4-5 мм. Но збарваих къде се намира точно. Мога да погледна утре на старата ск.кутия.
За останалите видове кутии нямам нервички да ги пиша защото не става с копиране.
mitaka_cs
05-08-2007, 19:01
Шантава работа :!: Но благодаря много и сега ще видя програмата
:wink:
mitaka_cs
05-08-2007, 19:06
Само не знам от къде да сваля ''Compact 98'' :?: Не я намирам в дата и като торент я няма!
Само не знам от къде да сваля ''Compact 98'' :?: Не я намирам в дата и като торент я няма!
http://avtos.info/2007/07/16/fiat_comme ... ct_98.html (http://avtos.info/2007/07/16/fiat_commercial_vehicle_compact_98.html)
засега това намерих. Питай Търтея може да даде БГ линк
Това твойто не е нишо,по логиката на суперграмотните диагностици и супертестерите на ФИАТ-Екзаминер(ега ги екзаминират с по два кубика земя отгоре),като вкарат рамата на моята,излиза,че няма такава кола :wink: Да си махнат емблемата на алфа от тестера и да си проверяват фичовците само!Да се знае,че в тая държава няма сервиз за тия коли и това е :!:
тва за такива като тебе, дето 3та поред година ЛИЧНО ти обесних как да си промениш ВИН-а за да излезе твойта кола.... ама то се иска малко акъл, къде го търса и аз в македонска КРАТУНА!!!
ски, чичо Митко, аман от твоите първосигнални клетви, се на теб некой ти е виновен, сервизи, магазини, диагностици незнам си кво !!!!
фанеш да се замислиш малко що е така ? или викаш "аре бе ке мислим" ... :evil:
Абре ке утепат от смеx в тоя форум :wink: :lol: Маке му и проблем!
....."Премахната опция дист. блок . на вратите и сменен електронен модул против кражба DA 02.1994 ...."
това какво е? и аз имам ли такова нещо?как да разбера?
....."Премахната опция дист. блок . на вратите и сменен електронен модул против кражба DA 02.1994 ...."
това какво е? и аз имам ли такова нещо?как да разбера?
като си видиш буквата на кутията :D
Нямаш я сигурно.Тази опция е сякаш само за Франция.
virusalfa
08-08-2007, 20:18
тва за такива като тебе, дето 3та поред година ЛИЧНО ти обесних как да си промениш ВИН-а за да излезе твойта кола.... ама то се иска малко акъл, къде го търса и аз в македонска КРАТУНА!!!
ски, чичо Митко, аман от твоите първосигнални клетви, се на теб некой ти е виновен, сервизи, магазини, диагностици незнам си кво !!!!
фанеш да се замислиш малко що е така ? или викаш "аре бе ке мислим" ... :evil:Абе ти си врачанска тимбирица и нема да ми стигне место ,един пост да ти обясня.Знам яз,че вместо 164 се въвежда 168.Ама ти май екзаминер не си виждал :!: Приема само последните 8 цифри от рамата,бе,идиото :!: Айде като си толко пеян кажи как да се въведе заветното число 168 :idea: А сега ке ти обясня шо е тва мозък:Орган с който мислиш,че мислиш :!:
virusalfa
08-08-2007, 20:19
Абре ке утепат от смеx в тоя форум :wink: :lol: Маке му и проблем!Тоя с длъгата коса требва да си смени дилъро,кой знае сус шо се е напушил...
ами... добре.. ама още като купих колата и сменях акумулатора и тогава нещо се заключи и колата нещеше да пали... и на чек панела над сд-то се светна едно ключе? това какво е? и как се неутрализира,щото аз го оправих като махнах клемите за един ден...?? :roll: та въпроса ми е:" Уот да фак ис дис?"