View Full Version : Табло-156
tipo1960
05-08-2007, 23:16
Някой може ли да ми обясни каква модификация е тази 156-ца,или е монтаж на таблото,с два дисплея.
tipo1960
06-08-2007, 14:58
Баси работата,никой ли няма представа :roll: :?:
аз не мога да те разбера :wink: феислифта има екранче
ALFA CORSE
06-08-2007, 15:50
На горната снимка има дисплей и на оборотомера...
tipo1960
06-08-2007, 18:11
На горната снимка има дисплей и на оборотомера... :th_up:
еми некъф фотошоп е сигурно тва
tipo1960
06-08-2007, 18:22
еми некъф фотошоп е сигурно тваИ аз това си мислех,или пък е прототип и след това са се отказали от единия дисплей при серийното производство.
не можах точно да разбера къде още има дисплей :oops:
Crusader
06-08-2007, 19:12
И на километража и на оборотомера, нормално има само на километража
За селеспейд е тва момчета, за предавките е единият дисплей :wink:.
Може уредите да са сменени от селеспийд :idea:
да това е добър отговор,но защо тогава няма бутони за предавките на волана?
хора вие хептен ме объркахте :? аз имах предвид само този дисплей който е между въздуховодите :roll: иначе аз знам за този който е между килметража и оборотомера :wink: тия които показват х.км. не ги броя :roll:
Я леко да продължа тази безумна тема...
До скоростния лост на снимката (който за жалост не се вижда цял) има някаква картинка, обяснение как се борави с лоста.
Не ми прилича на нормален, нито на селеспийд (май). Некой има ли идеи каква е тая колица?
голямата риба
15-08-2007, 13:19
2.5 V6 Q-system
Хора, аз имам Selespeed. Мога да ви уверя, че скоростния лост не е на Selespeed. А иначе екранчето при километража показва изминатите километри, а екранчето при оборотомера - на коя предавка си (само при версията Selespeed). А защо няма копчета на волана - мистерия! Мойе би наистина е сменяно таблото на обикновена 156 с табло от Selespeed!!!
Хора, аз имам Selespeed. Мога да ви уверя, че скоростния лост не е на Selespeed. А иначе екранчето при километража показва изминатите километри, а екранчето при оборотомера - на коя предавка си (само при версията Selespeed). А защо няма копчета на волана - мистерия! Мойе би наистина е сменяно таблото на обикновена 156 с табло от Selespeed!!!
DJraceman
15-08-2007, 22:05
Тази не е обикновенна 156 виж скоростите както каза колегата това е Q-system тя е автоматична скоростна кутия която може да се ползва в 2 режима 1: като автоматична с 3 режима City,Sport & Ice или 2: обикновенна Q-system режим които позволява да се кара с стандартни скорости тип Н