PDA

View Full Version : какво ли има в багажника на една ALFA

iavkata
06-08-2007, 16:34
и това не е всичко , но другите снимки не са при мене

Търновска_алфа_фенка
06-08-2007, 17:32
Сещам се за един познат, който си си хвърляше боклука в не само в багажника но и в самата кола, за да не му я откраднат...но това тук прилича повече на пиршество :D

RoMeO_156_GTA
06-08-2007, 17:43
И аз обичам такива разхвърляни багажници от този тип 8) :cheers:

TaNo
06-08-2007, 18:18
И аз обичам ама често го чиста, немога да му устоя просто :lol:

trustworthy
06-08-2007, 18:38

Много те е отпуснал местния главатар на сектата :lol:

RoMeO_156_GTA
06-08-2007, 19:48
Ами като ми дава лош пример ,как няма да се разваля :rotfl: Ще го видим и той какво крие в багажника 8)

alf
07-08-2007, 16:48
в багажника на един истински алфист освен задължителното по здп трябва да има още:
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
вода - 1 до 5л според годината на производство
пълен набор гедоре чукове пили триони бургии мултицет и поне 2м кабел
за шофьора храна (за предпочитане са пиолуготови спагети, макарони евентуално консерви) и разбира се за пиенье, спален чувал и/или палатка. за някои модели е добре да имате под ръка картер :lol:

maluk
07-08-2007, 16:52
...и задължително разбира се тоалетна хартия.. :mf_Flush:

odisey
07-08-2007, 17:07
и такива неща има в багажниците на алфите :P

cvetelin
07-08-2007, 17:07
в багажника на един истински алфист освен задължителното по здп трябва да има още:
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
за шофьора храна (за предпочитане са пиолуготови спагети, макарони евентуално консерви) и разбира се за пиенье, спален чувал и/или палатка. за някои модели е добре да имате под ръка картер :lol:

напълно съм съгласен с теб!
очервава ми е едно пътуване до Будапеща с алфата... ще трябва и 2 телефона с карти на различни оператори....(както ме посаветва турбо делта) и от всичко изброено до тук по 2 броя :)

bager
07-08-2007, 22:17
При мен нещата стоят така: в незаетата от баскасата част от багажника има - две въдици и малко тъкъми, федербал, одеало за пикник, пластмасови чашки, фенер, нож, на теслата дръжката, два плажни чадъра, един чадър за дъжд, една малка кутия с инструменти и една чанта, в която вече не помня какво имаше. :gruebel:

Furious 155
07-08-2007, 22:22
При мен нещата стоят така: в незаетата от баскасата част от багажника има - две въдици и малко тъкъми, федербал, одеало за пикник, пластмасови чашки, фенер, нож, на теслата дръжката, два плажни чадъра, един чадър за дъжд, една малка кутия с инструменти и една чанта, в която вече не помня какво имаше. :gruebel:
към одеалцето само остава да сложиш кутийка презервативи и ти е пълен комплекта :D

MrX
07-08-2007, 22:29
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
пълен набор гедоре чукове пили триони бургии мултицет и поне 2м кабел :lol:

абеееееей ти кога ми гледа в багажника бе :twisted: :twisted:
ма не си видял и ремъка,кабелите за свещи,крушките оооооо и дървените трупчета :oops:

vikoalfa
07-08-2007, 22:50
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
Забравяш 2бр крикове,шестограми,щанга,допълнителен акумулатор,още 2м кабел :lol:

Tinoto
08-08-2007, 02:37
Хехе аз освен обичайните масла, крушки и две отверки + .....си возя:
- колело с помощни такива
- плажен чадър,
- федербал
- волейболна топка
- табла
- раница с всякакви кофи и фигурки за плаж
- раница с хавлии за плаж
- пояс и спасителна жилетка,
- сенник за предния джам
- доскоро старите амортисьори на KGB :D :D :D
- дъска - мостра от дюшеме

После някой да дойде да ми каже, че на 156цата багажника й бил малък, предвид че има място и за един телевизор Електрон 714Д :D
Накой ден трябва да си засека разхода с празен багажник :idea:

trustworthy
08-08-2007, 08:52
Айде, бе! какво ги криете тея газови уредби? Никой не споменава водолазния си комплект :)

Grim
08-08-2007, 09:34

и аз имам една такава... скоро ще я споделя с вас.... :hehe:

75TwinSpark
08-08-2007, 10:24
:lol: Работата маи отива на ремарке,ма на алфаромео има ли :lol: :lol: :lol:

mim
08-08-2007, 10:33
вчера в моя имаше освен редовните неща: метанът (ето признавам си :D ), комплект отверки и ключове, че да не искам всеки път от колегите, клещи - да има, над 100-годишна шевна машина, 10м коприна :o , пликове за пазар, паста за полиране, антифриз, вода - да има... не помня всичко, има и още ;)
а и място имаше още :D днес липсват машината и платът

blank_jack
08-08-2007, 18:33
хахах .. в моя багажник има сенник за предното стъкло, карта на родината и едно паве ... то е подарак за един приятел който си ги събира ама ... не съм го виждал скоро да му го дам :D

Yon
09-08-2007, 09:51
Ами като ми дава лош пример ,как няма да се разваля :rotfl: Ще го видим и той какво крие в багажника 8)

Пожарогасителя, желетката, чаршавче и одялце :twisted: :oops: 8)
с една дума ....в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки :lol: :lol:

cvetelin
09-08-2007, 10:06
:roll2: :biggrin: важното е, че квото трябва да се прекара с него се събира въпреки всички работи вътре :)
моя е по скромен:
-бас касата е половината багажник...
-ключ за джантите
-масло за доливане
-хидравлична течност
-течност за спирачки (която изтече и е**а майката на боята при резервната гума)
-карта на Мюнхен и на Европа
- и целия асортимент на кучето :)
-ооо знамето на България се подхвърля там...

chandra
15-08-2007, 11:08
Като стана въпрос за боклуци в колата имам един познат в Ирландия. Кара както можете да се сетите само Алфи. Последната е едно ГТ, в купето на което може да намериш стотина-двеста билета за паркиране, десетки пластмасови бутилки, два костюма, мисля последният път имаше очила за гмуркане, такива неща като гуменки (може и непълен чифт) - за тях няма да говорим.

За жалост снимките не предават напълно усещането в колата. Не ми беше удобно да му снимам кочинката и да му кажа, че ще я публикувам във форум в България...

MONI
15-08-2007, 11:21
Съдейки по чистотата отвън и вътре на ГТто си представям колко са чисти улиците. При мен винаги е обратното, отвън е на кочина, а вътре чиста. http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Yelling/ahhh2.gif

chandra
15-08-2007, 11:27
Съдейки по чистотата отвън и вътре на ГТто си представям колко са чисти улиците. При мен винаги е обратното, отвън е на кочина, а вътре чиста. http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Yelling/ahhh2.gif

Има една приказка защо българите искат да си събуваш обувките като им ходиш на гости. Ако бяха по-чисти улиците, нямаше да се налага да се събуваме.

Относно посочената кочина - в Ирландия по-скоро ще обърнат колата си на боклукчийска кофа, отколкото да изхвърлят фас или боклук на улицата...

muffka
15-08-2007, 12:33
а в моят може да се намерят и доста странни неща:
два броя плажни кърпи, бански , няколко пердета, 3 мостри от паркет, десетина книжки, различни каталози за всевъзможни неща ( дивани , маси , столове, плочки), мостра на камък за облцовка, раница с фитнес принадлежности и такива за катерене , един неопрен , пожарогасител и аптечка, и май осте доста други ненужни неща.
разни дрешки също така се подвизават там.

lyuli
15-08-2007, 13:05
и аз съм още на морска вълна и освен обичайните задължителни глупости като пожарозапалител ;) светлоотразителна жилетка за ку4ето :lol: и т.н. има надуваема топка в надуто състояние ;), плажен чадър, дюшек, фризби, играчките на кучето, мноооооооооого пясък и все такива приятни неща които напомнят морето ;)

mladej_it
19-08-2007, 02:58
По мое скромно мнение "освен куфар с пари и/или документи независимо дали алуминиев или от някаква елегантна имитация на кожа (за да не писнат еколозите) дрго в багажника не ти трябва!" А ако си на почивка "Моляте вземи Фията или Ланчията"
п.п. Всичко е в кръга на шегата, да не вземе някой да се обиди!

mladej_it
19-08-2007, 02:58
По мое скромно мнение "освен куфар с пари и/или документи независимо дали алуминиев или от някаква елегантна имитация на кожа (за да не писнат еколозите) дрго в багажника не ти трябва!" А ако си на почивка "Моляте вземи Фията или Ланчията"
п.п. Всичко е в кръга на шегата, да не вземе някой да се обиди!

Anakon
19-08-2007, 12:41
В моя обикновено се разхождат компект чинели и чифт палки.
Иначе - зелена жилетка, компресор за гуми и един чадър :D
Напоследък гледам че се мотае някаква дебела книга "Основи на педагогиката" или нещо такова, защо е там нямам представа :shock:
(май жената има пръст в тая работа, ще питам нея).

Anakon
19-08-2007, 12:41
В моя обикновено се разхождат компект чинели и чифт палки.
Иначе - зелена жилетка, компресор за гуми и един чадър :D
Напоследък гледам че се мотае някаква дебела книга "Основи на педагогиката" или нещо такова, защо е там нямам представа :shock:
(май жената има пръст в тая работа, ще питам нея).

Lucky
25-08-2007, 09:57
Нищо :D Така ми харесва най много

morskiq80
04-10-2007, 02:45
i niakoia druga buhalka za vseki sluchai

ZoE23
06-10-2007, 03:29
ГаЗова бутилка,реЗервна гума, бас каса, усилвател и няколко отверки...И ето вече починаха още 20 коня :roll2:

mitaka_cs
06-10-2007, 10:48
Аз имам аптечка,глупава бандажна резервна гума,две гедорета ,пожатогасител(че) и две кутии с чаркове от стари коли :lol:

raitchev
06-10-2007, 12:12
:) в моя какво ли няма.
табла за игра, два телескопа за всеки случай ако се появи езерце случайно. кабели за ток, въже за теглене стари части и ключове всякакви... две три книги , абе мамата си трака трябва да го подреда :D
p.s.
и да не забравя задължителните: гума, крик, литър масло за всеки случай и грозната зелена жилетка.

santo_traficante
06-10-2007, 12:16
търкаля се само няква туба за вода на чистачите :roll:

VFTI
06-10-2007, 12:46
Моя е абсолютно напълно изрично точно празен :lol: Не мога да понасям каквото и да е било в багажника или някъде в колата...Стои така, все едно днес съм я взел от завода :lol:

А иначе тази първата снимка...Май ви е малък багажника...Да докарам моята да я понапълним :twisted: А после ще се разберем за изпразването...

bass
06-10-2007, 14:06
Моя е абсолютно напълно изрично точно празен
:clapping:
Тоже

slav40
07-10-2007, 11:15
Моя е абсолютно напълно изрично точно празен :lol: Не мога да понасям каквото и да е било в багажника или някъде в колата...Стои така, все едно днес съм я взел от завода :lol:

А иначе тази първата снимка...Май ви е малък багажника...Да докарам моята да я понапълним :twisted: А после ще се разберем за изпразването...

А бе ти даже и прах нямаш в колата! Е с тия гонки дето постоянно правиш,логично е да нямаш нищо! :go:

В моята има всякакви видове "буклуци" не се знае къде и какво ще ми потрябва!

VFTI
07-10-2007, 11:21

А бе ти даже и прах нямаш в колата! Е с тия гонки дето постоянно правиш,логично е да нямаш нищо! :go:

И за праха си прав :lol: :lol: И преди гонки не пия вода и не ям :lol: :lol: А непосредствено преди гонка си тупам постелките... :lol: :lol:
Айде да не излизаме в офтопик :P :lol:

П.П Айде ела някой път в залата бре ..Къде се изгуби :)

emil georgiev
07-10-2007, 11:29
Моя е абсолютно напълно изрично точно празен
:clapping:
Тоже
да нищо в багажника а презервативите са в подлакетника заедно с ароматизирани кърпички за почистване на главата преди да я олижат

nastybg
07-10-2007, 11:57
В багажника се развозват ремък и ролки, които си чакат реда за смяна и една аптечка ... от хлОпел :oops:

slav40
07-10-2007, 12:18

И за праха си прав :lol: :lol: И преди гонки не пия вода и не ям :lol: :lol: А непосредствено преди гонка си тупам постелките... :lol: :lol:
Айде да не излизаме в офтопик :P :lol:

П.П Айде ела някой път в залата бре ..Къде се изгуби :)
Mързи ме - почивам си 2-3 месеца и пак наново!? Пък и тая зала е толко гнусна ,че ..... :sick: няма никакви уреди........... за нищо не става,освен за контузиии :wink:

spe4elist
08-10-2007, 12:24
В моята пък има велосипед (детски, разбира се), тротинетка, ролери, все такива неща

Roberta
09-10-2007, 10:46
Моя засега е напълно празен и гледката определено ми харесва :lol: :lol: :lol:

pr_00f
09-10-2007, 11:19
Пожелавам ти скоро да го напълниш. :)

Roberta
09-10-2007, 11:25
Пожелавам ти скоро да го напълниш. :)И това време ще дойде съвсем скоро. :lol:

virusalfa
09-10-2007, 11:51
Пожелавам ти скоро да го напълниш. :)Със ШО да го напълни,с буркани с компот ли? :boxed: :hmm:

virusalfa
09-10-2007, 11:56
търкаля се само няква туба за вода на чистачите :roll:И дека са ти инструментите?За тия коли требват доста инструмент :lol:

pr_00f
09-10-2007, 12:41
Ти на твоята да не си забравил да и сложиш инструментите в багажника бре?
Че не доиде на феста за 4-та поредна година.
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Е сега ти определям глоба пеисе кила ракия - място на плащане - пролетният събор на клуба.
А Роберта може да напълни неиният багажник с тубички по 5 литра ракиика и винце, като ти дойдем на гости да де осурвакаме :)

santo_traficante
09-10-2007, 18:28
търкаля се само няква туба за вода на чистачите :roll:И дека са ти инструментите?За тия коли требват доста инструмент :lol:па тя мойта на магия върви вече 2год :Tease: :crazy:
аре бе вирус къде е прослувутата ракия :lol: да доеме да напълниме на жената багажника :crazy: или дето викаш с компоти ще ни изпроводиш :Tease:

lyuli
09-10-2007, 18:45
ох, в моя сега се мотаят едни дехидратори, едни тръби, не е истина.....

Mury
09-10-2007, 20:12
В моя пък в момента едни чували с парцали :shock: :shock: :P

75 2.0 turbo
09-10-2007, 20:45
а в моя няма нищичко само ламарина е освен акумулатора и допълнителния резервоар де :lol:

virusalfa
12-10-2007, 19:24
ох, в моя сега се мотаят едни дехидратори, едни тръби, не е истина.....Части за камиони ли возиме,колежке?Дехидратори там се слагат :roll:В моя се мотат разни ключове 17,19 и 22 най-вече,че се развиват едни шпилки,да им ........................ :idea:

virusalfa
12-10-2007, 19:25
а в моя няма нищичко само ламарина е освен акумулатора и допълнителния резервоар де :lol:В твоята витаят зли духове :idea: Като й се качиш и избегат за малко :wink:

lyuli
12-10-2007, 20:13
ох, в моя сега се мотаят едни дехидратори, едни тръби, не е истина.....Части за камиони ли возиме,колежке?Дехидратори там се слагат :roll:В моя се мотат разни ключове 17,19 и 22 най-вече,че се развиват едни шпилки,да им ........................ :idea:

хахаха dobre be ;) въобще не са части за камиони, ами за климатика, на който най-после му дойде времето да го направя :)

NaSkO_
15-10-2007, 00:23
и това не е всичко , но другите снимки не са при мене
Доста добър багаж :D

jack112
14-11-2007, 14:56
Само това имаше в багажника ми

lyuli
14-11-2007, 15:21

хахаха, аз до 27 на ръка ги завивам :shock:

spe4elist
14-11-2007, 17:06
хи или фи ??? 8)

lord_chuldarkar
24-01-2008, 19:04
аз пък имам лопата в багажника, както и пушка

и разбира се допълнителните екстри като литър масло, помпа, крик, резервна гума, течност за чистачки.

по интересното е че на задната седалка имам кърпа - хавлиена да си бърша стъклата отвътре, четка да си четкам колата като хване скреж и разни работи дет се наслагват там и още не съм ги преместил в багажника :roll:

Kris
24-01-2008, 19:18
Бойлер :shock:
http://img164.imageshack.us/img164/5273/p1030013nd4.jpg

spe4elist
25-01-2008, 12:43
Бойлер :shock:
http://img164.imageshack.us/img164/5273/p1030013nd4.jpg

Аааа, честито ти нов номер! Или искаш да се дигизираш, та да не те познаваме по дръпките :spiteful:

Kris
25-01-2008, 13:17
Абе исках номер 0330, ама ченгето нещо се направи и ми дадоха някакъв тимаджийски - 8 .. 7 .. 6 .. :shock: .. 4 :lol: :lol:

spe4elist
25-01-2008, 13:56
Абе исках номер 0330, ама ченгето нещо се направи и ми дадоха някакъв тимаджийски - 8 .. 7 .. 6 .. :shock: .. 4 :lol: :lol:

Туй дет` си го искал струва пари, затуй. Невър майнд, и тъй си готин! 8)

martzaro
03-02-2008, 18:53
А ве Крис ти на тва ли му викаш бойлер...хахахахахаха я виж мойта 164 верно е с по голям багажник ама аз мога да кажа че имам бойлер от 110 литра....апропо мнооо уважавам багажника остана място и за два трупа в насипно състояние :shock: :shock: :shock: :shock:

lord_chuldarkar
03-02-2008, 20:24
моя бойлер го сложих при резервната гума и сега имам странстваща резервна гума из багажника :roll:

Galiano
12-02-2008, 21:24
Е, как какво има в багажника?
То е ясно:
Чували с презервативи :)

Blade
25-02-2008, 14:58
Моя си го държа подреден и е доста празен, скоро мисля да сложа една туба ;)

Бобби
06-03-2008, 10:52
Различни неща :!: ...зависи за къде съм тръгнал :?: :roll: :?:

pent
06-03-2008, 11:10
кво има ли... въже за теглене на фиат типо и женски обувки, което ме подсеща че трябва да ги махам вече...

Бобби
06-03-2008, 14:41
кво има ли... въже за теглене на фиат типо и женски обувки, което ме подсеща че трябва да ги махам вече.......обувките или въжето :?: :D

pent
06-03-2008, 14:52
....обувките или въжето :?: :D

като ми падне пердето изхвърлям наред :)

Бобби
06-03-2008, 17:02
....обувките или въжето :?: :D

като ми падне пердето изхвърлям наред :).... :D ..а, като се вдигне не сажаляваш ли, някой път?

pent
06-03-2008, 17:28
... :D ..а, като се вдигне не сажаляваш ли, някой път?

мда :) ще ме е яд за въжето... :lol:

slav40
07-03-2008, 08:42
в момента надали има по-мръсен и разхвърлян багажник от моя ........ :oops:

Бобби
07-03-2008, 09:38
... :D ..а, като се вдигне не сажаляваш ли, някой път?

мда :) ще ме е яд за въжето... :lol:... :D :D :D ..дано не ти потрябва :!: ...и повече женски обувки да събереш :wink:

bouncer
07-03-2008, 11:42
при мен не е толкова важно какво има, а какво няма - МЯСТО!!! :evil:

J_I_V_K_O
13-04-2008, 21:28
Примерно 10 000 вестничета с промоция трябващи да се закарат от точка А до точка Б :lol: :lol: :lol: горкара ми "малка" количка

http://www.picvalley.net/u/33/8141_442.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/33/8141_442.JPG)

cvetelin
13-04-2008, 21:32
:lol: :lol: градското весникарче :lol: :lol:

J_I_V_K_O
13-04-2008, 21:38
:lol: :lol: градското весникарче :lol: :lol:

хахаха ти па... требваше да се закарат при хората който да ги раздават за нашия магазин :)

tokata_pz_flex
14-04-2008, 19:44
Еи го моят подреден багажник ;)

EMo0o
17-04-2008, 00:54

Определено цари ред ;)

tokata_pz_flex
17-04-2008, 01:19
15-ката подрежда всичко ;)

ludkanar
23-04-2008, 18:07
моя пък немога го подредя щот един завоъ на дрифт и всичко наопъки :lol: .имам 0.5л масло,2 литра вода(нея ползвам за доливане а за измиване-такае след като обикалям по горичките) :oops: ,макетен нож и там крик,триъгълник,жилетка,аптечка(пална с презервативи) :lol: и друго няя :lol: :lol: :lol: .поздрави

servosterzo
02-05-2008, 03:16
ехааа! Ред и Чистота. :clap:

code
02-05-2008, 09:07
Сенник за предното стъкло, даже резервната гума съм махнал и сега съм с двойно дъно :wink: за трафик това онова :Yoda:
опа и един 80л бойлер залепен за седалките! Селско ама 10лв/100км. Да си селянин понякога е много пУлезно! :hvala:

LeoVin4i
02-05-2008, 19:19
"Чувала" с аптечката, триъгълника, пожарогасител, WD40, спирачна течност и един комплект ключета да си стягам клемите на акумулатора щото само се разхлабват да им е.. ....... и една празна туба от масло (вече я няма)
"Чувала" е залепен с тиксо, за да не се разхожда по завоите из багажника :oops:

Бобби
09-05-2008, 09:16
:roll: ...е па ти почти нямаш багжник :roll: ..остава място за 2 дипломатически куфарчета :idea:

tokata_pz_flex
07-06-2008, 15:29
Епа нали съм дипломат ;)

lord_chuldarkar
07-06-2008, 17:16
от днес имам и кози крак в багажника, сега съм КАТимунен с пушка и козикрак

TaNo
12-06-2008, 21:16
от днес имам и кози крак в багажника, сега съм КАТимунен с пушка и козикрак

да си дойдим на думата :lol:

abart_
05-07-2008, 14:51
в моя доскоро стояха САМО важни работи като.......главата ,буталата биелите,колектори,дебитомера..... :lol: :lol: :lol: само да тръгне веднъж да се движи обещавам да си сложа цял бойскаутски комлект за оцеляване,отзад :wink:

pacho_kardana
06-08-2008, 15:13
Ето какво има в багажника на една Алфа http://www.bgphoto.net/photos/33039/o633500310091810000.jpg