View Full Version : Колко хора са със чип от БОБО и колко от други фирми
WhitePower
07-08-2007, 16:35
Колко хора са със чип от БОБО и колко от други фирми и колко са без чип
Задача :Преброяване на тунинг маняците
cvetelin
07-08-2007, 16:37
ти работа ли нямаш :P
чип тц
WhitePower
07-08-2007, 16:40
ти работа ли нямаш :P
чип тц
ми май си нямам
WhitePower
07-08-2007, 17:33
аре бе 45 видяли темата 10 гласували
не хапе пуснете вота
аре аз съм без чип
Furious 155
07-08-2007, 17:39
аз съм без кола ти чип... чипове в компютъра колко щеш :lol:
аз съм без кола ти чип... чипове в компютъра колко щеш :lol:
и аз съм без кола - ти направи една отделна тема .
Колко са без коли ,но мн се кефят на Алфите.?
сорри за спама.
santo_traficante
07-08-2007, 19:36
без :cry:
то на тоз кюмур сигорно не можа и му се сложи :lol: БЕЗ :cry:
vikoalfa
07-08-2007, 22:20
Имам чип.
Абе верно доста хора имали чипове са много малко признават.
Колкото до темата наистина хапе доста :D
Предната май я изтриха...сега тука замирисва повече на заяждане от колкото на истинска анкета....
Един приятел си сложи чип на кучето....... но да ви кажа честно,не стана нито по-бързо,нито по-гладно ....... !
Защо да е заяждане? Тука не виждам некой да си ги мери (както в други теми), просто се проучва... И най-добре ще е да си остане така, без излишни ексцесии. За мен примерно ще е супер полезно да видя резултатите за да реша дали и от кой да си взема. Аз дори я приемам положително тая анкета, като скрита реклама на Бобо :)
А ако некой все пак иска да се заяжда, по-добре да го праи на лични, а най-добре на некоя среща... Щото задочно е най-лесно...
WhitePower
08-08-2007, 11:33
ЕЕеее много сте несериозни 300 видели и само толкова гласували
темата може да е пиперлива, не го приемаите като заяждане , въпреки ,че може много хора направо с рогите напред да тръгнат.
Mind_Control
08-08-2007, 12:36
Я тия с чиповете да кажат има ли някъв ефект от цялата процедура :)
С чип!!!
От друга фирма!
Mind_Control при мен има ефект на високи обороти- след 3500!
Mind_Control
08-08-2007, 12:47
С чип!!!
От друга фирма!
Mind_Control при мен има ефект на високи обороти- след 3500!
и какъв е по точно ефектът?
На QV- то с чип от Бобо 3 години и 50 000км никви ядове разход същия както без чипа вървеж много по добър и то още от ниските всчки се чудеха как алфа може да върви преди 3500. Абе знаете как се движеше и какво съм наказвал (вече бившата :cry: ). На камиона му сложих пак при Бобо разлика голяма засега съм минал за месец и половина 9000км и всичко е перфектно махнах катализатора, но колата почти не изпушва а за вървежа няма да споменавам щото за тая тежка кола просто е невероятен, също така разхода падна ( който иска да се смее ама 166-цата е с бордови и просто няма как да не видя разликата и то по един маршрут (София Бургас) сега като взема колата на баща ми пак ще и сложа чип при Бобо :twisted: :twisted: :twisted:
С чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работа 8) 8) 8)
С чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работа 8) 8) 8)
На един приятел Бобо тури чип и точно след 5-6 дръпки за проба му скапах съединителя :lol: :lol: оказа се оригиналния а колата е на 150 000 та явно си беше тръгнал и мощноста му дойде в повече
На един приятел Бобо тури чип и точно след 5-6 дръпки за проба му скапах съединителя :lol: :lol: оказа се оригиналния а колата е на 150 000 та явно си беше тръгнал и мощноста му дойде в повече
И при мене май така ще стане, мойта няма и 140 000
Имам чип от Бобо. 8 месеца = 31 000 км..... от които 30 800 км над 5000 оборота. ;)
който е с друг чип да доде да пробваме и без тва в Бургас вече има няколко чипосани алфи от 1.6 до 2.0
Mind_Control
09-08-2007, 13:39
А Бобо на други коли слага ли чип? например на новия форд фокус 1.6 115 коня?
WhitePower
09-08-2007, 13:56
А разкодира ли компютри на Пунто ГТ3 ,ако го прави
0885632535 Райчо от бургас ЕЦУ 0 261 204 159
ALFA CORSE
09-08-2007, 15:01
И аз нямам засега...
И твоя не изкара много :).
И твоя не изкара много :).
Да ама поне накладките не ми изпушиха и те :P :P
С чип от Бобо. А аз преди си мислех, че колата ми върви много. Разликата е наистина голяма.
С чип - Бобо
Вървежа честно да кажа не хващам разлика
разхода намаля с 0.5л/100,
изключвам първия месец след чипа, там беше скочил разхода с 1.5л/100, но май тествах колко МНОГО върви с новия чип :oops:
WhitePower
09-08-2007, 16:49
С чип от Бобо. А аз преди си мислех, че колата ми върви много. Разликата е наистина голяма.
на коя от 2 те ??коли на дизела
SamuraiJack
09-08-2007, 16:53
А какви пари излиза чип при Бобо и за колко време се прави?
Аз също съм с чип от Бобо и смея да твърдя че колата върви много добре и определено по-добре от ТИ без чип :twisted: :twisted: :twisted: Правил съм лично сравнение с ТИ-то на потребителя Алфар :wink: :wink: Самия чип е слаган от стария собственик Владу и нека той сподели в началото като го е сложил дали е намерил разлика във вървенето,защото в разхода определено има :wink:
trustworthy
09-08-2007, 22:07
...Самия чип е слаган от стария собственик Владу и нека той сподели в началото като го е сложил дали е намерил разлика във вървенето,защото в разхода определено има :wink:
Не го тормозете човека, бе :lol:
...Самия чип е слаган от стария собственик Владу и нека той сподели в началото като го е сложил дали е намерил разлика във вървенето,защото в разхода определено има :wink:
Не го тормозете човека, бе :lol:
шошо я го питай с кво е на море :twisted: :twisted: :twisted: старата любофффф ръжда не фаща :twisted: :twisted:
trustworthy
09-08-2007, 22:26
Е на 3 гуми ли да беше дошъл :) Иначе добре видях с какво дойде ;) Оная снимка на Екото, като празнеше танковете на бензиностанцията кой мислиш я направи :)
Е на 3 гуми ли да беше дошъл :) Иначе добре видях с какво дойде ;) Оная снимка на Екото, като празнеше танковете на бензиностанцията кой мислиш я направи :)
Оле майко :idea: :idea:
тоз му кажи да ми звънне ;)
А ти пукаш ли на регулатор :roll:
WhitePower
10-08-2007, 12:00
ама телефон остави щото не си член и те нема у списъка
WhitePower
10-08-2007, 12:02
и ша замоля без спам по горе
темата е каде колко и как за чиповете!
Бати си наистина си зле, не искам да те обиждам ама по-голем член ако има от мен евала му кажи ;)
я пак погледни в членове......
спри се излага у форума, моля те.... вече взе да ме избива на смях...
ако искаш инфо и нещо смислено на четири очи или по телефона ;)
WhitePower
10-08-2007, 16:33
Не искам да те обиждам ама по-голем член ако има от мен евала му кажи ;)
прав си не до скивам ;)
EvgeniiM
10-08-2007, 20:22
Аз моята я чипнах на третия месец след кат се запознахме и с новия софт пуска и в г.за
П.П. Яжте риба за бога
WhitePower
10-08-2007, 22:24
Бати си наистина си зле, не искам да те обиждам ама по-голем член ако има от мен евала му кажи ;)
я пак погледни в членове......
спри се излага у форума, моля те.... вече взе да ме избива на смях...
ако искаш инфо и нещо смислено на четири очи или по телефона ;)
Чудя се как да започна и за това ще карам направо
Батко не се занимавай с нещо от което си нямаш представа
говорих с човека от Бургас - казал ти е че ще сменя турбината с Т3, че ще е с 290cc инжектори и т.н.т. и те е питал ти за разкодирането и ясно че 250лв е или за разкодиране или за чип ( от твоя страна ) ама ти не си ги бил правил а друг и .....
Да те питам тука пред всички - този чип дето му предлагаш на момчето за каква турбина е ??? оптимизиран е за IHI и държи 10.5 в целия диапазон от 4000rpm до 7200rpm??? ( щото IHI-то след 5500 RPM пада на 1 бари става много богата и се дави ) или е за голяма турбина от рода на гарет Т3 или мицубиши ТД0414 ( и др турбини с подобна карта) кадето от 4000-7000 ще е на 1.4 бара и пак ще може да я поддържа в 10.5 смес в този диапазон от обороти ????
Мерси за отговора
ne0 аз като собственик на кола с друг чип като бях в софия те питах на лично кога ходите на Бояна да се пробвам с останалите, да видим докъде сме я докарали, но останах без отговор???! :dunno:
Съжалявам, друг път ще ги наредим!!!
vikoalfa
12-08-2007, 22:54
ne0 аз като собственик на кола с друг чип като бях в софия те питах на лично кога ходите на Бояна да се пробвам с останалите, да видим докъде сме я докарали, но останах без отговор???! :dunno:
Съжалявам, друг път ще ги наредим!!!
О да,о да :jumping: :jumping: :jumping:
Остават 500км и аз искам,остави някой ТС и на мене де -егоист :lol: :twisted:
Вие сте мазохисти ? Да ти остави ТС за какво ? Да береш ядове ?
vikoalfa
12-08-2007, 23:09
Обяснението е в подписа ти :wink: :lol:
WhitePower
13-08-2007, 10:44
сектанти :laser: на ТC нож ша вадите а ша ви напляска и двамата :smackbum:
vikoalfa
13-08-2007, 21:33
Не ме разбирайте погрешно :twisted: ,не се заяждам с ТС :respect: ,този или онзи.Просто както Събев :clap2: ,искам да си сверя колата,къде има работа още,къде изоставам,абе докаде съм я докарал.Иначе си абсолютно прав-Болен сектант съм на тема бохери.
Поздрави и млъквам ,че пиша много пък нищо не върша :D
WhitePower
14-08-2007, 11:28
шегувах се ;)))
ами аз нищо не съм правил може и с мене да се мерим
ако искаш с алфата ако искаш с едното пунто може и с другото пинто;))