PDA

View Full Version : Китна уличка в центъра на София

kekc
08-08-2007, 13:07
Иван Вазов беше разкопан в петък и до днес никой не беше запълнил дупките. Под дупки не разбирайте стандартно големите, ами от тия дето аз поне забелязах безброй брони задрали, ауспуси , както и 2бр. картери. Полиция идва 2 пъти поне за да пише протоколи и никаква инициатива за маркиране на ямите. Абе... :cussing:

Едно Порше задра във всички дупки и на последната се отказа и обърна. 30 мин. докато успя да премине 100 метра в насрещното!!!

търтей
08-08-2007, 13:09
е как бе
тая баш е маркирана надлежно с червена кофа :lol: :lol:

cvetelin
08-08-2007, 13:11
грозна работа.... дал си 9403284328 евро за кола и няма къде да отидеш да обърнеш едно кръгче ...
красота :)

rammstein4o
08-08-2007, 13:16
Днес вече е затворена и асфалтират... но дупките бяха доста добри :lol: :lol:

odisey
08-08-2007, 13:25
Бе да ти кажа точно за разни такива с поршета хич не ми е жал, че откаде мислиш са им кинтите ? честен труд нали ? тия дето крадат от парите за ремонтите на улиците и те поршета карат...

pent
08-08-2007, 13:51
Бе да ти кажа точно за разни такива с поршета хич не ми е жал, че откаде мислиш са им кинтите ? честен труд нали ? тия дето крадат от парите за ремонтите на улиците и те поршета карат...

е тук не си прав... но като цяло няма миродавно мнение по върпоса :)

nastybg
08-08-2007, 14:06
Точно тея дето крадат от парите за ремонта са предвидливи и си взимат я Cayenne я Q7 я нещо друго като за Оффроуд ... :lol:

WhitePower
08-08-2007, 14:07
еии тва е съвсем вярно -
Работя си аз в гаража и сменям една бензинова помпа и ругая и нещо почва да бучи :roll: викам какво става бе танк ли минава :?:
но :shock: :shock: :shock: минава едвам едвам едно R8 и всички го гледахме как диференяла ще му опре от дупките - мина на милиметри
http://xage.ru/upload/audi-r8/audi-r8-1.jpg

kekc
08-08-2007, 14:30
Днес вече е затворена и асфалтират... но дупките бяха доста добри :lol: :lol:

Само е затворена :cry: Никой не асфалтира.

Mury
09-08-2007, 21:26
еии тва е съвсем вярно -
Работя си аз в гаража и сменям една бензинова помпа и ругая и нещо почва да бучи :roll: викам какво става бе танк ли минава :?:
но :shock: :shock: :shock: минава едвам едвам едно R8 и всички го гледахме как диференяла ще му опре от дупките - мина на милиметри
http://xage.ru/upload/audi-r8/audi-r8-1.jpg

Тва да не става на Димитър Димов :?: :shock: :shock: