View Full Version : Тунинг Alfa 147 1,9 JTD '02
gpopivanov
09-08-2007, 10:25
Здравейте,
интересува ме по какви начини може да се тунинтова посочената алфа. Говоря за подобряване на ускорение и двигател.От 115 до колко коня може да се тунингова. С чип доколкото знам става ~ 150???
Също по какъв начин може да се тунинговат и спирачки укачване и вс др каквото се сетите.
Мерси ;)
trustworthy
09-08-2007, 10:42
Изчакай КГБ да види тая тема и ше разбереш ;)
gpopivanov
09-08-2007, 11:11
Той ми е надеждата ;) И тр вече да се наканя да доида на някоя среща на алфистите в софия, че срамм :(
Nasko_77
09-08-2007, 19:02
Изчакай КГБ да види тая тема и ше разбереш ;)Що? Ще го нахрани ли? :lol:
Изчакай КГБ да види тая тема и ше разбереш ;)Що? Ще го нахрани ли? :lol:
Не най накрая можеби ще намери някой като него :twisted: :twisted: :twisted:
Здравейте,
интересува ме по какви начини може да се тунинтова посочената алфа. Говоря за подобряване на ускорение и двигател.От 115 до колко коня може да се тунингова. С чип доколкото знам става ~ 150???
Също по какъв начин може да се тунинговат и спирачки укачване и вс др каквото се сетите.
Мерси ;)
Тунинга става с пари! Ако не стане с пари става с мнооого пари :lol: :lol: :lol:
gpopivanov
12-08-2007, 14:11
наясно съм че става с пати и мн пари. И затова искам да си направя някаквава сметка евентуално за пролет какви финанси ще са ми нужни. До тогава ще посъбера /че си купих красавицата прди месец/.