Log in

View Full Version : немърливи автомивки vs. читави

mim
09-08-2007, 14:35
или Къде да Не ходим
1 брой в списъка с немърливите - Дружба зад пица Бачи на Искърско шосе - мога да си рисувам в остатъка от препарат по багажника и не са ми изхвърлили боклуците - услугата вътрешно и външно за 15лв

за сега фаворит ми е Южен парк на ул. Сребърна и като цена и качество - същото но по-добре свършено за 12лв

по пътя за Панчарево преди Панчарево в ляво външното им беше добро, вътрешното не е пробвано за 7лв

odisey
09-08-2007, 14:51
по пътя за Панчарево преди Панчарево в ляво външното им беше добро, вътрешното не е пробвано за 7лв

външното там беше 4 лв. !!!! и съм мн. доволен...

EvgeniiM
09-08-2007, 14:51
На уица Перник има една читава , ма не тази на ъгъла със Сливница, малко по-нагоре :lol:
П.П. много добре подсушават с гюдерия

mim
09-08-2007, 14:53
външното там беше 4 лв. !!!! и съм мн. доволен...

аа сори им
следващия път ще им пробвам и вътрешното

gpopivanov
09-08-2007, 14:57
Пловдив, 10 лв. Перфектно външно измиване, полиране, специални препарати за гуми брони и др работи. Вътрешното супер правят я като нова. Местоположението тр ще ви го обясня, от руски към моста на герджика светофара ляф, пак ляф и е там.

trustworthy
09-08-2007, 15:18
Варна - 2 лв на ОМВ бензиностанцията външно, обаче трябва да си доста бърз :lol:

odisey
09-08-2007, 15:21
Варна - 2 лв на ОМВ бензиностанцията външно, обаче трябва да си доста бърз :lol:

на ОМВ с тия жетончетата не става :( трябва да се търка
един приятел на нащо ОМВ с 1 лв. я мие :D ама търка 20 мин с една гъба :roll:

trustworthy
09-08-2007, 15:27

на ОМВ с тия жетончетата не става :( трябва да се търка
един приятел на нащо ОМВ с 1 лв. я мие :D ама търка 20 мин с една гъба :roll:

Е той същия ефект ше постигне и с две кофи вода на улицата пред тях, бе :)

odisey
09-08-2007, 15:30
А де :) последният път мина с 1 лв. за пароструйката и един леген с гъби и четки 8)

Освен това съм го признал за рекордьор - измива жигула с 1.5 литра вода :!:

skino
09-08-2007, 16:21
Аз съм доволен от автомивката на хладилника
намира се от сребърна към околовръсното първата в ляво
мият колата без контакт - само с водоструйката и не оставят драскотини.
цената е 5лв. за външно и 12 лв за комплексно, и 50 лв с пране на седалки

gorang
09-08-2007, 16:49
Пловдив, 10 лв. Перфектно външно измиване, полиране, специални препарати за гуми брони и др работи. Вътрешното супер правят я като нова. Местоположението тр ще ви го обясня, от руски към моста на герджика светофара ляф, пак ляф и е там.
Жалко че се чака 2-3 часа

MONI
09-08-2007, 16:53
Автомивката на гърба на сервиз Тани този който е под моста на Драган Цанков също се справят доста добре.

Mury
09-08-2007, 21:23
Аз съм доволен от Блясък на Хладилника,но не е най-доброто :twisted: Нео ми каза да пробвам тази на Г.М.Димитров срещу Мултигруп и смята следващото миене да е там :wink: :wink: Иначе и тази на Сребърна посока Е.Марков отляво не е лоша :wink:

pent
09-08-2007, 22:30
Г.М.Димитров срещу Мултигруп на тази съм ходил и наистина момчетата се стараеха доста... поне преди една година :)

DiabL0
09-08-2007, 22:34
оооо да... аз съм МНООГО бърз !! после само с една хавлиена кърпа полираш и става ДЖАМ ! таман и там където не си сварил да изпръскаш - доизбърсваш ...
Аз да ви кажа, ПО УБАВО ОТ ТВА САМ ДА СИ СВЪРШИШ РАБОТАТА НЯМА.
Па и после бирата е по сладка :lol:
аи НАЗДРАВЕ !

Max
09-08-2007, 22:50
Освен това съм го признал за рекордьор - измива жигула с 1.5 литра вода :!:

ОФФ: Изпива водата на екс и после пишка на серии върху колата ли? :P :lol:

viki
10-08-2007, 10:40
Аз да ви кажа, ПО УБАВО ОТ ТВА САМ ДА СИ СВЪРШИШ РАБОТАТА НЯМА.

Да,да...ако беше мацка и даваше по една прилична сума за маникюр всяка седмица едва ли щеше да тръгнеш сам да си миеш колата :wink: :twisted: :lol: :lol:

gpopivanov
12-08-2007, 14:35
Жалко че се чака 2-3 часа
Колега всичко хубаво си иска своето. Но пък сивия дзвер как го лъснаха само последния път ;)

Mury
12-08-2007, 16:28
Днес изпробвах тази срещу Мултигруп и определено съм доволен,момчетата се старят много измиха ми джантите идеално,и вътре където обикновенно не съм доволен са се справили идеално,прозорците блестят,стелките изпрани и изсъхнали/най важното/ :wink: :wink: Даже управителчето е готин и много хареса Алфата :twisted: :twisted:

Nasko_77
12-08-2007, 21:40
Пловдив, 10 лв. Перфектно външно измиване, полиране, специални препарати за гуми брони и др работи. Вътрешното супер правят я като нова. Местоположението тр ще ви го обясня, от руски към моста на герджика светофара ляф, пак ляф и е там. Пада се до ТОХ-а ли някъде?

Dodo 155
12-08-2007, 23:49
Пробвайте автомивката срещу Италсервиз, под моста на 4-ти км :wink:
Вътре и вън = 12лв., но я чистят много добре.
По-добре се справят от тази срещу Мултигруп и тази зад сервиз "Тани" 8)
Имат 8 или 10 клетки, много хубаво кафе и най-много се чака 45 мин., самото чистене и миене.

MONI
13-08-2007, 09:26
Вътре и вън = 12лв., но я чистят много добре.
По-добре се справят от тази срещу Мултигруп и тази зад сервиз "Тани" 8)
Имат 8 или 10 клетки, много хубаво кафе и най-много се чака 45 мин., самото чистене и миене.

Определено и аз мисля да я пробвам и винаги има яки автомобили

търтей
13-08-2007, 10:13

там бяхме ходили една вечер и честно казано претупаха работата

Roberta
13-08-2007, 10:45
Останах много НЕдоволна от автомивката, намираща се на най-голямото Горублянско кръстовище, посока от борсата за коли в ляво.
Мих там служебната мазда и като се върнах пред офиса ми стана лошо от гледката. Е върнах се и я доизмиха, но това ли е начина :evil: :evil: :evil:

valjo
13-08-2007, 12:48
... Иначе и тази на Сребърна посока Е.Марков отляво не е лоша :wink: ние напоследък точно там се влачим, и май не е зле;)

Mury
13-08-2007, 13:33
... Иначе и тази на Сребърна посока Е.Марков отляво не е лоша :wink: ние напоследък точно там се влачим, и май не е зле;)

Мдааа ма аз изпробвам няколко места :wink:

lyuli
13-08-2007, 14:25
на "Гео Милев" 5 (срещу Бастилията) е ок. Изпиране на седалките + тавана и вс. е 30 лева и доста добре се справиха.

DJraceman
13-08-2007, 22:29
Аз си се мия вече сам щото ако не си направя колата сам няма кой да я направи :D

odisey
22-08-2007, 19:55
за сега фаворит ми е Южен парк на ул. Сребърна и като цена и качество - същото но по-добре свършено за 12лв

Много съжалявам но искам да се оплача точно от тази автомивка независимо от всички хвалби. Преди 3-4ч бяхме там с един чудно красив Форд :P и тази кола излезе с по мръсни стъкла отколкото влезе, поради сапуна по тях. Лошо измиване отвън, горе-долу сносно отвътре, сапунисването беше под сяква критика, нито ползваха гъба нито нищо някакъв безцветен препарат почти не видях пяна. И 40 мин чакане за това!!! Не бих си завел Милата там :!:

ПП
Точно за мивка "Южен парк" става дума не за другата...

nasty
22-08-2007, 22:41
Оо В обеля с/у лукойл-а и както каза колегата по горе трябва си бърз но с 1 гъба става работата после 1 прахосмукачка за левче ,а преди това си си взел гудерийка после си минаваш ти сам джамчетата.Не като ги свалиш и като ги вдигнеш да са по зле отпреди..3лв и удоволствието сам да си измиеш колицата :D

Lucky
22-08-2007, 22:48
Аз си се мия вече сам щото ако не си направя колата сам няма кой да я направи :D

да и аз извършвам същото действие :lol:

lyuli
13-09-2007, 16:33
Оо В обеля с/у лукойл-а и както каза колегата по горе трябва си бърз но с 1 гъба става работата после 1 прахосмукачка за левче ,а преди това си си взел гудерийка после си минаваш ти сам джамчетата.Не като ги свалиш и като ги вдигнеш да са по зле отпреди..3лв и удоволствието сам да си измиеш колицата :D

и аз го практикувам това упражнение, но на ОМВ в Дървеница. На автомивките най-досадно ми е чакането, там поне вършиш нещо ;)