PDA

View Full Version : Проблем с ел. стъкло

filip_gad
11-08-2007, 14:59
Здравейте колеги,
писах наскоро и в друга тема за проблеми с ел. стъклота, но никой не ми отговори. Не, че искам да ставам нахален, но това стъкло ме побърква. Вдига се до половината и се накланя. Прочетох доста, оказа се че и при мен, както и при други колеги е счупен или развален водача. При мен е счупен и не може да се оправи (поне така ми казаха)! Вече 3 седмици търся да си купя такъв водач, ама никъде не мога да го намеря отделно, а ми искат 100 лв. за цялата машинка :( Моля Ви някой ако знае от къде мога да си купя само водача да помага, ще съм ужасно благодарен.

nikola_n
11-08-2007, 15:22
Така като не си написал от къде си, някой и да знае, трудно ще те упъти.

filip_gad
11-08-2007, 16:11
:oops: Съжалявам за пропуска, от София съм.

kanzlera
13-08-2007, 08:02
кой водач по точно ти се е счупил и мойте двата бяха счупени и съм ги правил при стругар, но пролема е че сега не мога да си запоя здраво жилата и постоянно се изважда от спойката

filip_gad
13-08-2007, 09:49
Нямам представа кой точно е счупен :( така ми казаха от сервиза (че водача е счупен де). Те метални ли са, какви са? Нямам никаква представа какво представляват тязи водачи .... ако може и да ми дадете някаква информация за тях, ще съм благодарен ...

kanzlera
13-08-2007, 10:02
колега водачите са пласмасови и се трошат лесно, особенно на лявото стъкло защото много често се използва, два са водачите поне при мен, но долкото знам разликата на 145 - 146 е само дължината на шините на машинката, извади си нашинката и виж какво преставлява и ще добие престава, после вземаш счупения водач и отивам при някой стругар, той ще ти го направи, нам мен ми взеха във варна за двата водача 30лв., купуваш жила и нагласяш нещата, само когато сменяш жилата МЕРИ точно
успех :D :D :D

filip_gad
13-08-2007, 10:09
Благодаря за информацията, но защо трябва да копувам и жила, старите или сиреч, тези които са си в момента на колата не стават ли за нищо? т.е. те не могат ли да се използват?

tokata_pz_flex
14-08-2007, 09:36
и аз го имам същия проблем , излиза когат му е кеф и го бутам назад с ръка за да влезе ;)

filip_gad
14-08-2007, 13:31
Така е колега, много е кофти и мен личко много ме дразни. Но наистина обиколих сума морги и никъде не продават само водачите, затова потърсих сервиз и попаднах на един в, койтоми казаха, че правят всичко, все още не съм ходил, защото колата в момента ми се боядисва, но другата седмица ще отскоча. Сервиза е този: http://www.madjarov-service.com/default.htm ако някой е по-назор от мен може да провери и да сподели мнение. Успех ;)