View Full Version : Какво карат древните професий
tipo1960
11-08-2007, 21:48
Истински Абарт е,само че мацката блокирала мотора как ли :roll: :?: :cry:
Нещо немога да хвана връзката на снимката с древните професий и общото с блокиралия мотор :?:
Alfa User
11-08-2007, 22:35
Ми може би се има предвид професията на шоферката ... знам ли :roll:
tipo1960
11-08-2007, 22:53
Ми може би се има предвид професията на шоферката ... знам ли :roll: :th_up: роди ме мамо глупава сама ще се изруса,оставила двигателя без масло.
в таз връзка едно приятелче си взе мотор 400 кубика спортен някакъв, дивя една седмица и сега е с блокирал мотор, няма кои да погледне маслто, сега го гледа и му се радва мотора е някаква версия за япония само и няма части
Offtopic: Няма такова нещо като ПрофесиЙ и всякакви такива. Правилното е Професии - двойно ии. Много ме дразни този начин на изписване. В училище не сте ли ходили ? срамота е! ий няма в българския език освен в някои специфични думи разбира се (пролетарий?)
tipo1960
12-08-2007, 11:47
Offtopic: Няма такова нещо като ПрофесиЙ и всякакви такива. Правилното е Професии - двойно ии. Много ме дразни този начин на изписване. В училище не сте ли ходили ? срамота е! ий няма в българския език освен в някои специфични думи разбира се (пролетарий?) :oops:,взимам си поука