View Full Version : Какво ни изпревари вчера на път към яз.Искър !!!
С английски номер ... Без думи!
Що и мен не ме изпревари някой ден,това ще ми стига да умра спокоен :shocked: :new_Eyecrazy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :love_umbrella: :big_love: :bouncing_smiley: :big_bow_down:
Ма ти си железен фотограф бе мамкаму :D
msotiroff
13-08-2007, 12:13
Отивал е за риба човека с товарния си автомобил:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . По - интересното е как кара в Англия с този ляв волан... :?: :!:
е то от тия май няма с десен волан...
не знам ма в mobile.de има само 7-8 и то започващи от цена 250 000 евро нагоре и това за 20 годишна кола :shock: ... за сравнение F430 е само :) 150 000. За мен това е КОЛАТА!
Пак ли почвате !? Нема човека пари за Енцо и ето бюджетно решение.... Карат си ги и в Англия такива, то и Интеграле-та нема с десен :roll:
Пак ли почвате !? Нема човека пари за Енцо и ето бюджетно решение....
заеби
то дори аз имам енцо
жълто :wink:
Жълтите са бавни, не са като червените ..
Жълтите са бавни, не са като червените ..
еми само за жълто съм заслужил
ко да са праи
съдба
каква нафта му сипваш ? :oops:
каква нафта му сипваш ? :oops: нафта?
tipo1960
13-08-2007, 22:08
Що и мен не ме изпревари някой ден,това ще ми стига да умра спокоен :shocked: :new_Eyecrazy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :love_umbrella: :big_love: :bouncing_smiley: :big_bow_down:Мен ме изпревари на магистралата,но не можах да реагирам за да го снимам,ще си умираме заедно.Тази кола е :firstprize: :bounce8: :Yeeeehaaa: