View Full Version : tomtom mobile
купих си GPS приемник и искам да го ползвам със телефона си нокия 6600,но не знам откъде да сваля карти или програма за телефона или каквото е нужно, че да заработи!трябва ми за испания!ако някой може да помогне,че яко се дразним!
а не ми се ходи по ГСМ форуми,че и сигурно ще ме псуват,че съм толко проС!а ако някой нещо знае да не се притеснява и да обяснява като на индиянец :wink:
Nasko_77
14-08-2007, 01:03
:lol: :lol: :lol:
eee тая крива нива викам си имам отговор и се радвам като малко дете пред майчина гръд,а ти ми се смееш :D
Nasko_77
14-08-2007, 01:52
eee тая крива нива викам си имам отговор и се радвам като малко дете пред майчина гръд,а ти ми се смееш :DПросто не издържах :D
Като ти прочетох поста и си помислих... дали няма утре да срещна и тема за PVC дограма или някаква готварска рецепта. :lol:
Много ме напуши на смях.
Сори... не се засягай.
споко бе и на мене ми е некво смешно,ама яко се нерва на тъпите телефони :D
Абре Наско,
Това тук е общи приаказки, защо да няма и рецепти?
Или пък съвети за дограма, както и теми за климатици, телевизори и каквото още се сетиш. Нали това е идеята да се споделят мнения.
Още повече тук малко или много става дума за навигация, а това си е свързано с автомобилите. Така че не мога да разбера какво толкова се чудиш че пита човека.
Айде и една рецепта от мен че да си спокоен:
Боб с агнешко по хайдушки
Необходими продукти/оборудване
1 Агне - цяло и иакормено
2. 2 кила боо
3. Голяммммм съд за боба
4.Лопата.
Приготовление:
Изкопава се дупка дълбока поне 60-70 сантиметра.
Пали се един хубав огън и се слага боба да ври.
След като заври първият път, се слага нова вода и се оставя да заври още веднъж.
Процедурата се повтаря до 4 завирания на водата, след което боба барабар с гърнето се хвърля в дерето ( даже има и рима:)
Във получената чудесна жарава се мята агнето и увито в кожата си пълнено с каквото се сетиш и се засипва с пръст отгоре.
След 2-3 часа сядаш да ядеш/.
Харесва ли ви рецептата ?
Харесва ли ви рецептата ?
МноУУУ :rotfl:
Nasko_77
14-08-2007, 09:41
:lol: Айде ся нещо вегетарианско, че месо не ядем :D
Чудесен :spam: , а сеа по темата... Томтом ДВД може да си свалиш от торент сайтовете или през е-мулето. Инсталира се на компютър и от него се товарят картите на PDA-то или смартфона. И действаш....
За повече инфо:
http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=26&sid=7b756d3226cf921cf93f503db1011741
жив да си chico,ей сега ще се пробвам!а btw търсил съм в емуле ама нищо не открих!
яйца по панагюрски
-яйца
-кисело мляко
-чесън на вкус
-и пилешки крилца ако нещо евентуално яйцата не стигнат
75TwinSpark
14-08-2007, 13:14
Във получената чудесна жарава се мята агнето и увито в кожата си пълнено с каквото се сетиш и се засипва с пръст отгоре.
Това му се вика по касапски
http://series60.ru/file/category/series_60/
http://series60.ru/file/category/internet/page/4/
търси тука ако не аз имам една ма да видим как ще ти я пратим
Това му се вика по касапски
http://series60.ru/file/category/series_60/
http://series60.ru/file/category/internet/page/4/
търси тука ако не аз имам една ма да видим как ще ти я пратим
ами ако ти е удобно да ми я пратиш :?:
ще съм ти много благодарен :notworthy:
75TwinSpark
15-08-2007, 10:17
Абе аз ще ти я пратя ма нито една от тези на линковете ли не тръгват при тебе
Абе аз ще ти я пратя ма нито една от тези на линковете ли не тръгват при тебе
за жалост не :?
75TwinSpark
15-08-2007, 21:02
Имаш поща
75TwinSpark
16-08-2007, 10:12
върши ли ти работа
намерих и томтом мобиле ако искаш
върши ли ти работа
много ти благодаря,но ще разбера дали ще стане,защото в момента нямам връзка между телефона и компа!
ами томтом мобиле не е ли конкретно за телефон?ако прецениш,4е е е по-добре с мобиле,прати ми го!просто не съм много наясно!
върши ли ти работа
много ти благодаря,но ще разбера дали ще стане,защото в момента нямам връзка между телефона и компа!
ами томтом мобиле не е ли конкретно за телефон?ако прецениш,4е е е по-добре с мобиле,прати ми го!просто не съм много наясно!
Как се прави мусака:
-2 кила картофи
-1 кило кайма
-подправки
Картофите се обелват и се нарязват на ситно (може и на по - едричко - зависи от предпочитанията). Посоляват се (овкусяват се според предпочитанията) и се слагат да се варат. След около половин час, се махат от котлона и се хвърлят, а каймата се прави на кебапчета и кюфтета!
Да ви е сладко!
Как се прави мусака:
-2 кила картофи
-1 кило кайма
-подправки
Картофите се обелват и се нарязват на ситно (може и на по - едричко - зависи от предпочитанията). Посоляват се (овкусяват се според предпочитанията) и се слагат да се варат. След около половин час, се махат от котлона и се хвърлят, а каймата се прави на кебапчета и кюфтета!
Да ви е сладко!
75TwinSpark
21-08-2007, 10:24
ами пич мислех че искаш точно тази програма,затова питам иначе има мн подобни вапроса е какво точно искаш имам и карти на цяла българия и квото се сетиш
75TwinSpark
21-08-2007, 10:24
ами пич мислех че искаш точно тази програма,затова питам иначе има мн подобни вапроса е какво точно искаш имам и карти на цяла българия и квото се сетиш
ами аз както съм написал в темата,трябва ми за испания и тъй като не знам каква е разликата между томтом5 томтом6 или томтом мобиле, съм написал и конкретния телефон,ако избщо това има значение!иначе извинявай,че те занимавам толкова с мойте проблеми
ами аз както съм написал в темата,трябва ми за испания и тъй като не знам каква е разликата между томтом5 томтом6 или томтом мобиле, съм написал и конкретния телефон,ако избщо това има значение!иначе извинявай,че те занимавам толкова с мойте проблеми