Log in

View Full Version : Нов автомобил от чужбина

stelt
13-08-2007, 22:39
Интересува ме, дали някой е проявявал интерес как стоят нещата със продажбата на нови автомобили в съседните на нас страни. Лизингови схеми и други подобни плащания,цени ???
Иска ми се да направим някакво сравнение с нас и останалите.

code
18-09-2007, 17:41
Не знам някой да влачи от съседните страни коли втора употреба, сигурно са по-скъпи и от тук :roll:

Kuku
18-09-2007, 20:07
Аз от много далечен човек знам, че например СубаруИмпреза излиза с около 10'000лв. по-евтино купена в Турция и докарана тук, но нищо повече, просто не ми е близък и няма как да го разпитам... :roll:
В Гърция всеки модел Алфа е с около 5000лв. по-скъпа, а някои даже с 10'000лв. :roll:
За Румъния не знам...

Derry
19-09-2007, 16:51
за румъния бях чувал че евросъюза ги наказал нещо заради надигнати цени на вносни коли за да могат да си продават дачиите, сега имат някаква штуротия правителството дава по 900 и няколко евро за всяка кола отпреди 1995 година с цел да се отърват от старите си коли

Z:)m
21-09-2007, 16:35
Аз от много далечен човек знам, че например СубаруИмпреза излиза с около 10'000лв. по-евтино купена в Турция и докарана тук, но нищо повече, просто не ми е близък и няма как да го разпитам... :roll:
За Румъния не знам...
Мисля, че е точно обратното... Поне хората, които познавам, а те не са малко, търсят начин да си купят тук кола и да я ползват там (Турция). Все пак не забравяйте, че и Турция има собствено автомобилно производство, което трябва да бъде защитено... или по-скоро трябва да бъдат защитени интересите на "големите" ;)