Log in

View Full Version : "Приятелство"

Nasko_77
15-08-2007, 15:05
Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по. С Опел и Фолксваген е същото.
Не знам дали това произхожда от... кой на кого е собственост или от безумния им фанатизъм.
А с Италиянките е точно обратното :) Алфа, Фиат и Ланчия са много задружни :wink: А така и трябва да е. Не знам да има и "вражда" между.... Ферари, Ламбурджини и Мазерати.
Тея наблюдения са ми от познати и приятели. Всеки плюе другия.
Из форумите им не знам как е, "воюват" ли или не. Просто не ги посещавам.
Има ли такова нещо според вас?

reptli
15-08-2007, 15:13
ми точно преди 1 час видях една 145 да дърпа брава/o и зад тях вървеше едно пунто,което беше с тях естествено :) и точно за това си помислих :shock: и аз съм забелязал такава тенденция :wink:

Слав
15-08-2007, 15:24
Италианките са задружни.

За другите марки не знам.И честно казано не искам и да знам :)

Nasko_77
15-08-2007, 15:42
Много яко съм объркал раздела. :o Моля преместете я в "общи Приказки"

rtfm
15-08-2007, 19:13
:D Сигурно защото имаме време да си общуваме по сервизите и се сприятеляваме :D Това в кръга на шегата. Аз мисля че си зависи от човека а не от марката кола. Аз имам един приятел с голф и доста пъти съм го дърпал както и тои мене.

Nasko_77
15-08-2007, 19:37
:D Сигурно защото имаме време да си общуваме по сервизите и се сприятеляваме :D Това в кръга на шегата. Аз мисля че си зависи от човека а не от марката кола. Аз имам един приятел с голф и доста пъти съм го дърпал както и тои мене.Мене пък все ми струва, че Голфаджиите над Опелджиите.... :haha:
А пък онея там троицата ГОЛЕМЦИ не пропускат да си премерят п....те редовно :D
И не говоря само за дръпки... а по-принцип като цяло.

Colombo
15-08-2007, 19:54
Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по.
Няма нищо за оспорване, BMW е по- и най- във всичко :spiteful:

Nasko_77
15-08-2007, 20:14
Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по.
Няма нищо за оспорване, BMW е по- и най- във всичко :spiteful:Ами ето :lol: Доказваш това за което говоря :)
Щото нали се сещаш, че ония пък вика.... " има две марки, Мерцедес и всички останали"
А ония с Ауди и те не си мълчат хич и почват с някакви куатро-та..... ТТ-та, RS-си от 1 до 20 :D ако спорят за бързини примерно.
Или пък... "нашата лимузина е най луксозна" и тн.т

Colombo
15-08-2007, 20:42
[quote="Nasko_77":2n6x8n22]Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по.
Няма нищо за оспорване, BMW е по- и най- във всичко :spiteful:Ами ето :lol: Доказваш това за което говоря :)
...[/quote:2n6x8n22]
На тоя с Мерцедеса само ще му кажа, че има една марка - BMW, всичко друго е имитация :twisted:
Това е в кръга на шегата де, не приемай нещата толкова буквално. Всяка марка си има и предимства, и недостатъци. Освен това си има както силни модели, така и слаби такива. Аз например съм голям фен на BMW (то си е очевидно), но също така харесвам и AUDI. Mercedes обаче наистина не ми допадат, правят коли за возене, а на мен ми харесва да карам (затова харесвам и ALFA).

Anakon
15-08-2007, 20:47
Тия с Ладите дали "воюват" с Жигулите? :shock:
Понякога се замислям и за Трабант vs Вартбург :roll:
После изпадам в шок :lol:

Nasko_77
15-08-2007, 21:09
[quote="Nasko_77":3sr4n8z0]Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по.
...
На тоя с Мерцедеса само ще му кажа, че има една марка - BMW, всичко друго е имитация :twisted:
Това е в кръга на шегата де, не приемай нещата толкова буквално. Всяка марка си има и предимства, и недостатъци. Освен това си има както силни модели, така и слаби такива. Аз например съм голям фен на BMW (то си е очевидно), но също така харесвам и AUDI. Mercedes обаче наистина не ми допадат, правят коли за возене, а на мен ми харесва да карам (затова харесвам и ALFA).[/quote:3sr4n8z0]Така е разбира се. Прав си.
Просто като, че ли си прехвърчат искрици между тях. Нещо което не съм забелязал между Италиянките. И имат ли си някакъв аналог на Италфеста примерно? Щото това не го знам.

raiders
15-08-2007, 21:17
има хора и хора, има коли и коли, всичко е относително, както пиша тук, така и в Ауди клуба, ако продам алфата мисля, че пак ще си чета и пиша във форума, бях вече и на една среща, запознах се и ми допаднаха, така, че не колата, а хората обединени около нещо създава "приятелството"