View Full Version : Кой пере ?
http://i.data.bg/07/08/08/499212_orig.jpg
Ахахахахаха :lol: :lol: :lol:
П.П
Видима на върха ...Видима първа А група ...Видима европейски шампиони... :lol: :lol: :lol:
Violator
15-08-2007, 23:55
Къде пере там пере :roll:
какво пере ?
посрани сини гащи пере :D
tipo1960
16-08-2007, 01:04
Тампере,тукпере :lol: :lol: :lol: :wink:
Violator
16-08-2007, 01:38
хем пере хем реве :)
баси тъпата година ше е тая ... Левски пада, Манчестър 2 равни, Ферари се гъбаркат.....
cvetelin
16-08-2007, 08:18
баси тъпата година ше е тая ... Левски пада, Манчестър 2 равни, Ферари се гъбаркат.....
за последните 2 си прав... ма за първото .. крайно време е говедата да кацнат на земята и да станат нормален отбор ... стига толкова летене ...
ша бием Барселона у София ... ша бием Вердер ... ша напрайми равен с Челси ... ало герена ... къде се намирата тва да не ви е ей така излизаш и бой наред отбори....
Батков голямата работа... при първата издънка и айде Сираков му виновен. Иначе голямата работа. Плюе и приказва простотии да се прави на интересен...
Извинения за Левскарите ! Това го сложих снощи сред резила на КъдеПере с Розенборг, който щаба на Левски определи като нов шанс за групите на ШЛ :?
Наистина по-добре стана, че отпаднахте.... сега резила щеше да е голем :cry:
Цветелин го каза - време е да слезем на земята (не само Левски) и да признаем, че в България НЯМА футбол !
П.П. Пропър не се ядосвай ! Това са само 2 мача и то първите 2 мача :) Та те още незнаят, че са почнали първенството.... Милан са така всяка година, а накрая.... е глейте :)
Колеги по коя телевизия даваха мача на Подуене с Розенборг ???
И абе къде е Батко оф оф оф ?
ае левски се изложиха.... ама довечера ще стискаме палци на другите отбори! поне коеф. да направят и догодина с 2 отбора в КЕШ
ей един безплатен... локото 1-ца, твърда, докато не е паднал коеф!
0:3
1:1
3:1
дотук добре :D
0:3
1:1
3:1
дотук добре :D
мда 'добри турнирни резултати' :) само цска-то се поизложи, но с оглед на изгонения илиев и това е успех :)
мда 'добри турнирни резултати' :) само цска-то се поизложи, но с оглед на изгонения илиев и това е успех :)
JORDANGT
17-08-2007, 01:18
Аз съм от Левски, но винаги съм се радвал на успехите на другите Бг. отбори.Браво за тази вечер и на трите ни тима :o
JORDANGT
17-08-2007, 01:18
Аз съм от Левски, но винаги съм се радвал на успехите на другите Бг. отбори.Браво за тази вечер и на трите ни тима :o
Левски че падна падна то беше ясно много ме е яд, Ферари че се не стават тая година хубуу ама Юнайтед що така са излага не знам (само телевизора знае колко шута изяде) ....
Левски че падна падна то беше ясно много ме е яд, Ферари че се не стават тая година хубуу ама Юнайтед що така са излага не знам (само телевизора знае колко шута изяде) ....
EEEE споко па ти бре ще почнат да играят пък и все пак не са направили загуби.
EEEE споко па ти бре ще почнат да играят пък и все пак не са направили загуби.
да вее :) тия юнитед са изненадата на сезона :) това 12то място и само 1 отбелязан гол хич не им отива!
сега в неделя ще ги видим гостуват на Сити :) мисля си едно 1X ;)
да вее :) тия юнитед са изненадата на сезона :) това 12то място и само 1 отбелязан гол хич не им отива!
сега в неделя ще ги видим гостуват на Сити :) мисля си едно 1X ;)
virusalfa
17-08-2007, 10:31
П.П
Видима на върха ...Видима първа А група ...Видима европейски шампиони... :lol: :lol: :lol:И Видима,и Левски ще видят зор с Пирин :idea:
virusalfa
17-08-2007, 10:31
П.П
Видима на върха ...Видима първа А група ...Видима европейски шампиони... :lol: :lol: :lol:И Видима,и Левски ще видят зор с Пирин :idea: