View Full Version : Един Alfa фен си отиде
BlackStar
15-08-2007, 23:32
В нелеп случка на магистрала ТРАКИЯ във вторник вече почина колегата turbi /винаги ще си с нас фестър/ панахидата ще се състои на централни софииски гробища 16.8.2007 от един часът
лека му птъст
trustworthy
15-08-2007, 23:33
Ужас!!! Лека му пръст! Съболезнования на близките му
Alfa Mania4ka
15-08-2007, 23:53
Въпреки че не го познавах ми стана много тъжно и кофти.
Нека почива в мир!
Dodo 155
16-08-2007, 00:17
Бог да го прости :(
Лека му пръст на момчето ...
Стига бе :o :shock: Това е момчето,което беше взело червената 155-ца 2.0 с черните 17ки :? :cry: Супер гадна работа,някой има ли повече инфо за катастрофата :cry:
Furious 155
16-08-2007, 01:40
Точно той е, за съжаление! Нека почива в мир!!! :cry:
За ужас на всички ни пак е станало в катастрофа явно... нямам думи да изразя какво чувствам в такъв момент....
PEPI-2ALFA
16-08-2007, 01:41
Лека му пръст.
ALFA CORSE
16-08-2007, 02:12
Ужас :cry: :cry: !
А до онзи ден си писах с него :cry:
направо не мога да повярвам, че това е истина :cry:
Лека му пръст!
BlackStar
16-08-2007, 02:18
преди моста ихтима посока софия , уцелил е дупка и е спрял в авариина да погледне колата бил е с жилетка , момчето с него се е ровило в багажника , минал е камион и го е отнесъл и се е опитал да бяга , нелепа идиотщина , пълно е с малоумни и кйорави по пътищата
преди моста ихтима посока софия , уцелил е дупка и е спрял в авариина да погледне колата бил е с жилетка , момчето с него се е ровило в багажника , минал е камион и го е отнесъл и се е опитал да бяга , нелепа идиотщина , пълно е с малоумни и кйорави по пътищата :not-fair: Баси 4естно.....
Furious 155
16-08-2007, 02:22
преди моста ихтима посока софия , уцелил е дупка и е спрял в авариина да погледне колата бил е с жилетка , момчето с него се е ровило в багажника , минал е камион и го е отнесъл и се е опитал да бяга , нелепа идиотщина , пълно е с малоумни и кйорави по пътищата
УЖАССССС!!! Днес пътувах към София оттам!!! Цялата ни магистрала е такава.... уж нова а ДУПКИ и неравности... на места е ужасна... и заради това и състояние, загубихме човек...
бахти камиона
Почивай в МИР брат, доно си на по-хубаво място. Нека всеки се сети за него защото такъв е живота може да е всеки от нас. МИР!
Woodstock
16-08-2007, 03:26
Думите нямат зна4ение, каквото и да се говори мом4ето ве4е не е мевду нас. Дано по4ива в мир!
Лека му пръст на момчето...
cvetelin
16-08-2007, 08:08
еее това не е истина... имахме уговорка на следващото ходене в София да пием кафе! ужас....
Лека му пръст!
Почивай в мир Добри!
Лека му пръст на момчето.
Дано е на по-хубаво място сега.
Странно се чувства човек в такива моменти.... боли някак...
Искрени съболезнования на близките му!
hondoman
16-08-2007, 08:48
Ужас направо не го познавах момчето но ми стана гадно като разбрах причината за трагедията нека почива в мир мани мани фана ме яд нямам думи :x
Ужас! В такива моменти човек остава безмълвен.Не го познавах,но просто главата ми не го побира.Лека му пръст на момчето и дано да почива в мир. :( :( :(
и аз не го познавах, но ми стана много мъчно, особено като разбрах начина по който е загинал........... дано почива в мир ....
И на мен ми стана много мъчно въпреки, че не съм го виждал дори но все пак е част от форума и ми е като близък. Лека му пръст и както каза Не0, дано да е на едно по-добро място.
santo_traficante
16-08-2007, 09:45
Лека му пръст :cry:
болно е, когато някой си отива поради чужда глупост
лека му пръст
Баси и мамата, много лошо се е получило :frown: ония простак невижда ли къде кара бе д**а и .... колкото и да пиша, да псувам и да се ядосвам тва е положението човека е починал и нищо неможе да го върне. Лека му пръс и моите съболезнования
Не познавам човека, но ми стана много криво.
Лека му пръст ...
тежко е когато си отиде някой... сигурен съм че е на по-добро място!
почивай в мир!
почивай в мир :(
.... все си мисля, че няма как да не отиват на по-добро място .... то по-лошо от това има ли?!?! :roll:
всеки ден си отиват хора ей така, без причина ... много нелепо :(
Лека му пръст на момчето!Дано наистина е на по-хубаво място! :(
Съжалявам и аз. Лека му пръст :(
Нелепа смърт :( :( :(
Нека почива в мир.
много кофти инцидент :frown:
почивай в мир
Лека му пръст на момчето... :frown:
Жалко за момчето! Наистина нелеп инцидент!
Лека му пръст!
Почивай в мир!!!
Много кофти ми стана , макар само веднъж да съм го виждал - тогава се запознахме и си говорихме за джантите.
Почивай в мир!!!
Много кофти ми стана , макар само веднъж да съм го виждал - тогава се запознахме и си говорихме за джантите.
Нито веднъж не съм го виждал, но като прочетох тези редове изпитах болка... :(
Когато думите са безсилни в мълчанието се изказва всичко, което тежи в душата на човек...
Бог да го прости!
Нито веднъж не съм го виждал, но като прочетох тези редове изпитах болка... :(
Когато думите са безсилни в мълчанието се изказва всичко, което тежи в душата на човек...
Бог да го прости!
адски много ми е гадно :( при такъв нелеп инцидент :cry:
ПОчИВАЙ В МИР!!!
адски много ми е гадно :( при такъв нелеп инцидент :cry:
ПОчИВАЙ В МИР!!!
http://clubalfaromeo.com/forum/profile. ... ile&u=2050 (http://clubalfaromeo.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2050)
Почивай в мир!
http://clubalfaromeo.com/forum/profile. ... ile&u=2050 (http://clubalfaromeo.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2050)
Почивай в мир!
WhitePower
16-08-2007, 15:26
Много ми е гадно когато някой от нас си отиде по такъв нелеп начин
почивай в мир брат :(
WhitePower
16-08-2007, 15:26
Много ми е гадно когато някой от нас си отиде по такъв нелеп начин
почивай в мир брат :(
Почивай в мир приятелю,тамън се запознахме и имахме планове да пием бира като се преместя в новия апртамент,той живееше или работеше там :cry: :cry: :cry: наистина е ужасно когато си отиде така човек,още повече толкова млад :cry: :cry:
Почивай в мир приятелю,тамън се запознахме и имахме планове да пием бира като се преместя в новия апртамент,той живееше или работеше там :cry: :cry: :cry: наистина е ужасно когато си отиде така човек,още повече толкова млад :cry: :cry:
virusalfa
16-08-2007, 17:08
Вечна Му памет!Почивай в мир!
virusalfa
16-08-2007, 17:08
Вечна Му памет!Почивай в мир!
Баси и ужаса, четох за това. Но изобщо не съм си и помислял че може да се окаже някой познат ( пък бил той виртуален) :(
:(
Баси и ужаса, четох за това. Но изобщо не съм си и помислял че може да се окаже някой познат ( пък бил той виртуален) :(
tokata_pz_flex
16-08-2007, 17:44
Почиваи в мир ... :(
tokata_pz_flex
16-08-2007, 17:44
Почиваи в мир ... :(
blank_jack
16-08-2007, 18:54
е това е ... :cry: :cry: :cry: ....
blank_jack
16-08-2007, 18:54
е това е ... :cry: :cry: :cry: ....
Защо не можем наведнъж да бъдем
и тук, и там – навсякъде, където
могъщо и безкрайно бий животът?
Ний непрестанно мрем и бавно чезнем
веднъж от туй место, подир от друго,
докле изчезнем най-подир съвсем.
---------------------------------А. Далчев
:small_cry:
Да е светла паметта му :!:
Защо не можем наведнъж да бъдем
и тук, и там – навсякъде, където
могъщо и безкрайно бий животът?
Ний непрестанно мрем и бавно чезнем
веднъж от туй место, подир от друго,
докле изчезнем най-подир съвсем.
---------------------------------А. Далчев
Да е светла паметта му :!:
:( :( :(
А някой дали има негова снимка?
:( :( :(
А някой дали има негова снимка?
Alfa User
16-08-2007, 20:06
Ужасно тъжно и нелепо е някой да загине по този начин... Всички думи са слаби и недостатъчни да изразят болката в сърцата ни. Мир на душата му, и дано наистина е вече на много по-добро място !
А дали като клуб не можем да заведем дело срещу Пътното управление в района ? Нека се изкажат по-компетентните.
Alfa User
16-08-2007, 20:06
Ужасно тъжно и нелепо е някой да загине по този начин... Всички думи са слаби и недостатъчни да изразят болката в сърцата ни. Мир на душата му, и дано наистина е вече на много по-добро място !
А дали като клуб не можем да заведем дело срещу Пътното управление в района ? Нека се изкажат по-компетентните.
Бог да го прости
Лека му пръст на момчето :frown: :frown:
Бог да го прости
Лека му пръст на момчето :frown: :frown:
Много мислих какво да напиша ! Думите недостигат !
Почивай в мир !
Още един живот изгасна в разгара си ! :cry:
Опазил ни бог останалите от некъдърници !
Много мислих какво да напиша ! Думите недостигат !
Почивай в мир !
Още един живот изгасна в разгара си ! :cry:
Опазил ни бог останалите от некъдърници !
deyan_88
17-08-2007, 03:03
Ох...незнам,дали от това ,че прочетох мненията на колегите от форума или от самия факт ,че наистена само заради от това ,че е съфорумник или по-простата пречина ,че и той е една невинна душа намерила своята гибел по такав нелеп начин но сега се чувствам така като ,че ли сам загубул някой от най-добрите си приятели :( все пак хаиде наистена да се замислим как той е на едно много по-добро място и да оценим истенски ЖИВОТА и да не забравяме ,че единственото сигурно нещо е смъртта...
..поклон пред светлата му памет...
deyan_88
17-08-2007, 03:03
Ох...незнам,дали от това ,че прочетох мненията на колегите от форума или от самия факт ,че наистена само заради от това ,че е съфорумник или по-простата пречина ,че и той е една невинна душа намерила своята гибел по такав нелеп начин но сега се чувствам така като ,че ли сам загубул някой от най-добрите си приятели :( все пак хаиде наистена да се замислим как той е на едно много по-добро място и да оценим истенски ЖИВОТА и да не забравяме ,че единственото сигурно нещо е смъртта...
..поклон пред светлата му памет...
vikoalfa
17-08-2007, 09:52
Последно сбогом на истински Алфист :cry:
Почивай в мир.
vikoalfa
17-08-2007, 09:52
Последно сбогом на истински Алфист :cry:
Почивай в мир.
Изключително нелепа история, душата ми се сви като прочетох за какво става дума.
Съболезнования на близките му и всички, които са го познавали!
Почивай в мир!
Изключително нелепа история, душата ми се сви като прочетох за какво става дума.
Съболезнования на близките му и всички, които са го познавали!
Почивай в мир!
Лека му пръст! :not-fair:
Лека му пръст! :not-fair:
Лека му пръст.
Дано там където е сега да разполага с 8С.
Лека му пръст.
Дано там където е сега да разполага с 8С.
milenamr
17-08-2007, 15:02
Наистина най-ужасното стечение на обстоятелствата в живота е смъртта, всичко друго се преодолява и преживява все някак си (колкто и да е тежко).Особено, когато става въпрос за такава нелепост отнела живота на невинно същество в разцвета си -жестоко е:(..и думите действително са прекалено слаби.......
Искрени съболезнования на близките му и лека пръст на момчето.
milenamr
17-08-2007, 15:02
Наистина най-ужасното стечение на обстоятелствата в живота е смъртта, всичко друго се преодолява и преживява все някак си (колкто и да е тежко).Особено, когато става въпрос за такава нелепост отнела живота на невинно същество в разцвета си -жестоко е:(..и думите действително са прекалено слаби.......
Искрени съболезнования на близките му и лека пръст на момчето.
Тъжна история :( много жалко
Тъжна история :( много жалко
BillyBoy`
17-08-2007, 15:44
да изпратиш близак човек на ония свят няма нищо по тежко от това голяма трагедия лека му праст на момчето въпреки че не съм го познавал и искренни съболезнования на неговите родители близки и познати :( :( :(
BillyBoy`
17-08-2007, 15:44
да изпратиш близак човек на ония свят няма нищо по тежко от това голяма трагедия лека му праст на момчето въпреки че не съм го познавал и искренни съболезнования на неговите родители близки и познати :( :( :(
J_I_V_K_O
17-08-2007, 16:07
най-нелепата смърт е чрез автомобилна катастрофа... колкото и да са напрази думите ни сега нека почива в мир и искренни съболезнования :cry:
J_I_V_K_O
17-08-2007, 16:07
най-нелепата смърт е чрез автомобилна катастрофа... колкото и да са напрази думите ни сега нека почива в мир и искренни съболезнования :cry:
немога да повярвам как може този свят да е изпълнен с толкова болка :( когато погледна жилетката се сещам постоянно за този изклиучително трагичен инцидент.Днес докато се пребирахме по царигратско имаше катастрофа и видях една йена вероятно уряла(надявам се да не е така) :( след всички тези случаи само за това мисля :cry: а утре заминаваме за морето.знам че не е хубаво да се говори за тези неща преди път но немга си мулча :!: толкова смърт и страдание за какво :?: :?: зада мойе някой да си избива комплекси : :evil: немога да разбера какъв е тоя начин на живот? с това ли ще се хвалиш.прави ли те пълноценен човек :?: НЕ :!: не мисля така.още не сам изкарал книшка но вече сам достатучно голям за да разбера че НИЩО не ни е наред в дъргавата :( на мен ми стига и това което сум видял до сега не искам да ставам един от многото които си мислят че са голяма работа когато десният им крак е натиснал педала на гаста до дупка :(
дано скоро всичкото това насилие свурши :?
немога да повярвам как може този свят да е изпълнен с толкова болка :( когато погледна жилетката се сещам постоянно за този изклиучително трагичен инцидент.Днес докато се пребирахме по царигратско имаше катастрофа и видях една йена вероятно уряла(надявам се да не е така) :( след всички тези случаи само за това мисля :cry: а утре заминаваме за морето.знам че не е хубаво да се говори за тези неща преди път но немга си мулча :!: толкова смърт и страдание за какво :?: :?: зада мойе някой да си избива комплекси : :evil: немога да разбера какъв е тоя начин на живот? с това ли ще се хвалиш.прави ли те пълноценен човек :?: НЕ :!: не мисля така.още не сам изкарал книшка но вече сам достатучно голям за да разбера че НИЩО не ни е наред в дъргавата :( на мен ми стига и това което сум видял до сега не искам да ставам един от многото които си мислят че са голяма работа когато десният им крак е натиснал педала на гаста до дупка :(
дано скоро всичкото това насилие свурши :?
Мир на праха му, и най-искрени съболезнования на близките и роднините му! :(
А за нелепия начин по който е станало - там само гняв! :furious:
Мир на праха му, и най-искрени съболезнования на близките и роднините му! :(
А за нелепия начин по който е станало - там само гняв! :furious:
Почивай в мир!!!!!!!!!!!!
Когато вчера прочетох темата ми стана много криво и не можах да спра да се ядосвам и да псувам, но от това няма никаква полза - момчето го няма и това няма да го върне!!!!!!!!!!
За това изчаках и оставих нещата да ги премисля и да дам едно, поне според мен, смислено предложение:
ХОРА :!: ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА НАПРАВИМ ФОНД, В КОЙТО ДА НАБЕРЕМ СРЕДСТВА ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ ОНЗИ ...ТИИИИИИИТ... И ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ ПОДОБНИ, ЧЕ ПЪТИЩАТА НЕ СА ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛКИ ПИШКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА ДАЛИ НА БЛИЗКИТЕ МУ СЕГА ИМ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ И НЕРВИ ПО СЪДИЛИЩА, НО Е ВРЕМЕ ДА НАКАЖЕМ БЕЗРАСЪДНИТЕ ШОФЬОРИ!!!!!!!!!
ДА КАЖЕМ STOP НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АКО ВСЕКИ ОТ РЕГИСТРИРАЛИТЕ СЕ ВЪВ ФОРУМА ДАДЕ ПО 10 ЛВ ЩЕ СЕ НАБЕРАТ НАД 30000ЛВ.
/е не вярвам че всички ще се навоят, но се надявам/
НЕКА НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ИДЕЯТА МИ, АКО СА СЪГЛАСНИ И ДА ИЗМИСЛИМ НАЧИН ДА Я РЕАЛИЗИРАМЕ!!!!!!!!
НЕКА НЯКОЙ, КОЙТО ГО Е ПОЗНАВАЛ ЛИЧНО И АКО ПОЗНАВА БЛИЗКИТЕ МУ ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ СВЪРЖЕ С ТЯХ И ДА ОБСЪДИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ.
Когато вчера прочетох темата ми стана много криво и не можах да спра да се ядосвам и да псувам, но от това няма никаква полза - момчето го няма и това няма да го върне!!!!!!!!!!
За това изчаках и оставих нещата да ги премисля и да дам едно, поне според мен, смислено предложение:
ХОРА :!: ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА НАПРАВИМ ФОНД, В КОЙТО ДА НАБЕРЕМ СРЕДСТВА ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ ОНЗИ ...ТИИИИИИИТ... И ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ ПОДОБНИ, ЧЕ ПЪТИЩАТА НЕ СА ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛКИ ПИШКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА ДАЛИ НА БЛИЗКИТЕ МУ СЕГА ИМ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ И НЕРВИ ПО СЪДИЛИЩА, НО Е ВРЕМЕ ДА НАКАЖЕМ БЕЗРАСЪДНИТЕ ШОФЬОРИ!!!!!!!!!
ДА КАЖЕМ STOP НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АКО ВСЕКИ ОТ РЕГИСТРИРАЛИТЕ СЕ ВЪВ ФОРУМА ДАДЕ ПО 10 ЛВ ЩЕ СЕ НАБЕРАТ НАД 30000ЛВ.
/е не вярвам че всички ще се навоят, но се надявам/
НЕКА НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ИДЕЯТА МИ, АКО СА СЪГЛАСНИ И ДА ИЗМИСЛИМ НАЧИН ДА Я РЕАЛИЗИРАМЕ!!!!!!!!
НЕКА НЯКОЙ, КОЙТО ГО Е ПОЗНАВАЛ ЛИЧНО И АКО ПОЗНАВА БЛИЗКИТЕ МУ ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ СВЪРЖЕ С ТЯХ И ДА ОБСЪДИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ.
Лека му пръст...
Жалко че още един млад човек си отива по такъв нелеп начин :cry:
Лека му пръст...
Жалко че още един млад човек си отива по такъв нелеп начин :cry:
Христо_Сираков
18-08-2007, 12:10
Почиваи в Мир приятелю
Христо_Сираков
18-08-2007, 12:10
Почиваи в Мир приятелю
Незнам какво да напиша... просто нямам думи.... :(
Почивай с мир :(
Незнам какво да напиша... просто нямам думи.... :(
Почивай с мир :(
Ужас -направо трагедия. :(
Жалко за момчето, не можа да се порадва на колата.
сега научавам и съм наистина съкрушен!познавах го единсвено около алфата му,често ходех при него на автомивката, където работеше да си поговориме за колите и да видя какво още е направил по колата!беше изключителен симпатяга и голям добряк!никога няма да забравя как случайно ни срещнаха алфите 155 като той и неговия колега в работно време, ни предложиха на мен и брат ми да ни повозят и да си направят гонка,като той заедно с мен в колата победи!разказвам това,защото го познавах бегло,но от далече личеше колко свестен мъж беше!!!
почивай в мир
сега научавам и съм наистина съкрушен!познавах го единсвено около алфата му,често ходех при него на автомивката, където работеше да си поговориме за колите и да видя какво още е направил по колата!беше изключителен симпатяга и голям добряк!никога няма да забравя как случайно ни срещнаха алфите 155 като той и неговия колега в работно време, ни предложиха на мен и брат ми да ни повозят и да си направят гонка,като той заедно с мен в колата победи!разказвам това,защото го познавах бегло,но от далече личеше колко свестен мъж беше!!!
почивай в мир
снощи на АМ "Тракия" около 22:30 часа преди разклона за село Долно Вършило в посока към София товарен автомобил "Скания", управляван от О.О., на 39 години от село Трънак, област Бургас, навлязъл в аварийната лента и блъснал стоящия до автомобила си Д.Ш, на 29 години от София, който е бил облечен със светлоотразителна жилетка, предаде Дарик радио. На път за болницата Д.Ш. е починал. Образувано е досъдебно производство. Според БТА, обаче, шофьорът на камиона е неизвестен и се издирва от органите на МВР.
снощи на АМ "Тракия" около 22:30 часа преди разклона за село Долно Вършило в посока към София товарен автомобил "Скания", управляван от О.О., на 39 години от село Трънак, област Бургас, навлязъл в аварийната лента и блъснал стоящия до автомобила си Д.Ш, на 29 години от София, който е бил облечен със светлоотразителна жилетка, предаде Дарик радио. На път за болницата Д.Ш. е починал. Образувано е досъдебно производство. Според БТА, обаче, шофьорът на камиона е неизвестен и се издирва от органите на МВР.
Той на живота не е могъл да се порадва :( ти за колата ... дано го намерят този с камиона. Едва ли ще направят нещо, но все продължаваме да се надяваме.
Той на живота не е могъл да се порадва :( ти за колата ... дано го намерят този с камиона. Едва ли ще направят нещо, но все продължаваме да се надяваме.
Здравейте, хора
изключително трудно ми е да пиша тук. Направих регистрацията само заради Добри, и от името на всички колеги, мои и негови, защото знаем колко си обичаше тоя форум. Затова решихме да потърсим дали някой тук се е сетил за него... и ви благодарим че сте почели паметта му. Виждам че сте стигнали до идеята, до която и ние - да помогнем някак да се заведе дело и въобще да помогнем по някакъв начин.
Тежко ми е да пиша, тежко ми беше и да чета писаното от вас, защото аз загубих много повече от колега и шеф, загубих човек, който ми беше станал като брат. Мисля че повечето, които го познаваха, биха казали същото.
Помнете го като на тази снимка
http://zlebrigade.org/images/do2.jpg
Здравейте, хора
изключително трудно ми е да пиша тук. Направих регистрацията само заради Добри, и от името на всички колеги, мои и негови, защото знаем колко си обичаше тоя форум. Затова решихме да потърсим дали някой тук се е сетил за него... и ви благодарим че сте почели паметта му. Виждам че сте стигнали до идеята, до която и ние - да помогнем някак да се заведе дело и въобще да помогнем по някакъв начин.
Тежко ми е да пиша, тежко ми беше и да чета писаното от вас, защото аз загубих много повече от колега и шеф, загубих човек, който ми беше станал като брат. Мисля че повечето, които го познаваха, биха казали същото.
Crusader
20-08-2007, 20:28
Почивай в мир колега!
Crusader
20-08-2007, 20:28
Почивай в мир колега!
Без думи.почиваи в мир колега.
Без думи.почиваи в мир колега.
Здравейте, хора
след като видях снимката,разбрах,че не е момчето,за което по-горе писах!
изглежда сърдечен,човек и въпреки,че не го познавах съжалявам,така както се почуствах първоначално!
лека ти пръст Добри
Здравейте, хора
след като видях снимката,разбрах,че не е момчето,за което по-горе писах!
изглежда сърдечен,човек и въпреки,че не го познавах съжалявам,така както се почуствах първоначално!
лека ти пръст Добри
Лека му пръст....
Много гадно, наистина!
Лека му пръст....
Много гадно, наистина!
155TS2.0
21-08-2007, 13:56
по4иваи в мир брат! моите саболезнованиа! един истински алфист ве4е го ниама!
155TS2.0
21-08-2007, 13:56
по4иваи в мир брат! моите саболезнованиа! един истински алфист ве4е го ниама!
Нямам сили да напиша всичко което извира от душата ми.........
Почивай в мир !!!
Нямам сили да напиша всичко което извира от душата ми.........
Почивай в мир !!!
Ужасно и безнаказано! Почивай в мир колега!
castello
23-08-2007, 03:33
Лека му пръст на човека... :(
Alfamaniak
23-08-2007, 09:26
Почивай в мир
Нелепа случка, дано на никой му се не случва. Почивай в мир.
alfatras
23-08-2007, 15:59
Почивай в мир колега.
Почивай в мир
с него няколко пъти си писъхме ЛС - да се видим ,да се запознаем , да ми даде да направя едно кръгче на прословутата червена 155 -ца.Но улисани всеки във своите си грижи така и не успяхме да изпълним съвместните ни планове.И така мина времи и нещата си останаха така без развитие.Много ама много мъчно ми стана когато Деян ми каза по телефона какво е станало.Стана ми адски кофти.Нелепа и много тъпа работа и смърт наистина.
Единственото което мога да кажа е..........
ПОЧИВАЙ В МИР. :small_cry: :small_cry: :small_cry: :rosso_spider:
Гората на Доб
Не е много, но го правим за него, и е неговото място.
http://dobsforest.act4trees.com/
Здравеите.. аз съм братовчедката на Добри. Йивея в момента в Вашингтон, но с Добри сме си били винаги повече от брат и сестра... Почти всеки ден се чувахме. Пристигах си за ваканция в сряда, но в понеделник вечер ме сполетя уясната новина. Няма да описвам емоции, всички си представяте какви ми/ ни е!
Случаино, чрез разни блогове, попаднах тук. Изклиучително съм впечатлена от всичките ви коментари.. и много ви благодаря!
Относно идеята за парите, не мисля, че ще мойе да се случи.. а ако някои я е подел - моля ви се се свърйете с мен. Това, от което истински имаме нуйда семеиството, приятелите му и всички останали, които сме по пътищата постоянно (аз съм отскоро тук и ще си се връщам в БГ скоро!) - подели сме дело. Ще има дело, още не е обявена датата. Ще я обява, веднага, щом я знам. Но имаме нуйда от присъствие в залата. Трябва да стане ясно, че тая безредица не мойе да продълйи.
Нека малко да разясня - шофиора на ТИР-а беше хванат, след като 40км полоцията го е гонила. Знаем кои е, работи за турска фирма. Естествено, всички знаем колко са силни те, веднага скриха от медиите коя е.
Имаме нуйда от присъствие в залата, за да стане ясно, че сме мнозинство.. че сме силни и като сме заедно, ще успеем да ги преборим. Трябва да се вкарат някакви закони по пътищата.. трябва да се пазим... и другите да ни пазят. И просто да са безцеремонни законите! И ченгетата да разберат, че това същото мойе да се случи на техния син.. на техния баща... и да спрат да взимат подкупи, а просто да глобяват!
Както и да е... които иска да се свърйе с мен, моля пишете ми. Много се кефя, че има хора, които дори от разстояние са г познавали и могат да оценят неговата добрина... наистина е Добри... доиде си и си отиде с името!
Много го обичам!
Мейду другото.. петък, 20ти.. които вече мина, са 40 дни!
Направо камък ми легна на сърцето още когато се появи темата, ужасна трагедия просто, а сега след твоите думи още по-гадно чуство заседна.... Дано имате сили достатъчно, много ще е мъка борбата...много...
Дано се дигне шум и не го покрият мръсника...макар че турците как плащат навсякъде...незнам...дано...
Много сили и кураж ти желая!
Mersi za podkrepata! Nie sme wsichki zaedno za nego i s nego:)
аз със сигурност ще дойда на делото! предполагам и много от съфорумниците ще дойдат! само кажи къде и кога
И аз ако мога ще дойда 100% :oops: :oops:
Здравеите.. аз съм братовчедката на Добри. Йивея в момента в Вашингтон, но с Добри сме си били винаги повече от брат и сестра... Почти всеки ден се чувахме. Пристигах си за ваканция в сряда, но в понеделник вечер ме сполетя уясната новина. Няма да описвам емоции, всички си представяте какви ми/ ни е!
Случаино, чрез разни блогове, попаднах тук. Изклиучително съм впечатлена от всичките ви коментари.. и много ви благодаря!
Относно идеята за парите, не мисля, че ще мойе да се случи.. а ако някои я е подел - моля ви се се свърйете с мен. Това, от което истински имаме нуйда семеиството, приятелите му и всички останали, които сме по пътищата постоянно (аз съм отскоро тук и ще си се връщам в БГ скоро!) - подели сме дело. Ще има дело, още не е обявена датата. Ще я обява, веднага, щом я знам. Но имаме нуйда от присъствие в залата. Трябва да стане ясно, че тая безредица не мойе да продълйи.
Нека малко да разясня - шофиора на ТИР-а беше хванат, след като 40км полоцията го е гонила. Знаем кои е, работи за турска фирма. Естествено, всички знаем колко са силни те, веднага скриха от медиите коя е.
Имаме нуйда от присъствие в залата, за да стане ясно, че сме мнозинство.. че сме силни и като сме заедно, ще успеем да ги преборим. Трябва да се вкарат някакви закони по пътищата.. трябва да се пазим... и другите да ни пазят. И просто да са безцеремонни законите! И ченгетата да разберат, че това същото мойе да се случи на техния син.. на техния баща... и да спрат да взимат подкупи, а просто да глобяват!
Както и да е... които иска да се свърйе с мен, моля пишете ми. Много се кефя, че има хора, които дори от разстояние са г познавали и могат да оценят неговата добрина... наистина е Добри... доиде си и си отиде с името!
Много го обичам!
Мейду другото.. петък, 20ти.. които вече мина, са 40 дни!
В момента не съм в България, но живот и здраве на 5-окт се връщам и след това ако има нужда ще помагаме.
Смятай, че имате цялата подкрепа на клуба.
и аз бих дошла, ако мога. Писна ми от покриване на случай като този в държавата. Може и към медиите да се обърнете.
Още не е ясно кога ще е делото, но ни е страх да не се въздейства на съдебната система. Разбира се, ние вси`ки близки на Добри не мовем да си позволим това.. .така че - веднага щом имаме насрочено дело, ще чуете и ... за съваление, ще се съберем по такъв повод.
Още един път - благодаря ви на вси`ки за подкрепата!
spe4elist
07-10-2007, 15:15
Моите най-искрени съболезнования на близките на Добри...
Почивай в мир...
"ONLY THE GOOD DIE YOUNG" ...
Аз гарантирам, че тоя случай няма да се потули! :x
Аз има наблюдения специално върху т.нар. ТИР-ове или прицепи с турска регистрация. Тези шофьори карат без никакво чувство за самосъхранение и най-откровенно заплашват да прегазят и убият всеки който им се препречи на пътя. Често пъти техните камиони са със премахнати ограничители на скоростта, а един такъв камион с 400+ конски сили , който е празен развива умопомрачаващи за разчерите си скорости. Дори съм чувал някаква камионджийска легенда. "Турците" никога не се отказвали от изпреварване, което вече са започнали. Независимо дали има място да се разминете или не. Имало някасъв знак с ръка показана през прозореца. Камионджиите го знаели видят ли го, значело че "турчина минава" каквото ще да става.
еми да.. именно поради тази приchина ... за да не се потули и да не се опитат да се прикрият, ако има пове chе хора, shtе стане ясно, chе всиchки ние, особено младите и активните, имаме дума в тази дървава и искаме да сме jиви. И не ме интересуват какви знаци си правят турците, ние трябва да се погрижим за живота на нашите близки и за нашия собствен...
И пак и пак.. мерси за подкрепата! Просто не може да си представите колко много ме измъчва несправидливостта и липсата на толкова близък човек до мен!!!
ChinaLord
13-10-2007, 17:01
...Бог да прости момчето...дръжте се!!!
...сбогом приятелю...съболезнование на близките...ще дойда на делото ... 8)
Моите съболезнования.
Ще очакваме с нетърпение датата на делото. Нека всички имаме ангажимента, тя да бъде добре оповестена.
Лека му пръст! Много Гадно,много................. :cry:
Клуба ще помогне с каквито средства разполага, само чакаме дата и информация с какво точно можем да бъдем полезни.
Живота сам по себе си е тежък, но най-тежко е, когато един живот си отиде без време и то заради глупостта на някой друг! Приеми моите съболезнования, макар, че не познавах това добро момче!
http://rousse.dir.bg/2007/10/22/news2242909.html
Просто без коментар.
Не трябва да позволяваме това да се случи и в този случай.
ДАТАТА НА ДЕЛОТО Е НА 7МИ НОЕМВРИ ОТ 9АМ В ПАЗАРДЙИК. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, АКО ЙЕЛАЕТЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ БРАТОВЧЕДКА МИ - МАРИА - НА ЕМАИЛ: mimi.22@abv.bg - СЕСТРАТА НА ДОБРИ.
НЕОБХОДИМО НИ Е ПРИСЪСТВИЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОТУЛИ НИШТО И ДА СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЕДНО - МОМЕНТАЛНА ПРИСЪДА!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО НИ ПОМАГАТЕ!!!
ПРЕГРЪШТАМ ВИ, ЗАШТОТО ВИ ЧУВСТВАМ БЛИЗКИ! От все сърце ви моля да разпространите датата и часа на делото, за да мойе колкото се мойе повече хора!
Ако имате още въпроси - мойе и на мен да ми пишете тук или на gerganan@gmail.com но проблемът е, че аз не съм в Бг в момента:(((
ИСКРЕНО ВИ БЛАДОДАРЯ!!!
trustworthy
25-10-2007, 21:22
Предлагам някой админ да сложи временно по една важна тема във всеки раздел
Ще съм много благодарна ако това може да се случи!!!
7-ми ноември е сряда. 9 часа сутринта. Ако тръгнем тук от София сутринта в колко трябва да е? И как ще се организираме изобщо? Аз имам желание да дойда. Можем да се организираме по повече хора в кола, че нещо с тия финанси... Лошото е, че е през седмицата, работен ден и т.н. За мен това, обаче не е проблем.
Добре е да се тръгне към 7.15-7.30 сутринта... зависи от коя част на града. Около час е пътят. Аз предлагам срещя в 8.30 пред Районния съд
- ето адреса - но не Окръжния, а Районния http://www.court-pz.info/about/page_cou ... e=contacts (http://www.court-pz.info/about/page_court6.php?page=contacts)
Можете да пишете на Мария на mimi.22@abv.bg за допълнителна координация.
Като цяло знам, че е проблем, че е през седмицата, но съда не мисля, че работи през почивните дни. Благодаря и благодаря!
Темата вече е със статус Важна.
За съжаление за мен е проблем да пътувам в работно време, така че няма да мога да се присъединя. :(
Надявам се да другите колеги да успеят да се организират.
Аз възнамерявам да пътувам, но понеже не влизам много често тук ако може някой да пусне ЛС (получавам известие на мейла си) ако ще се пътува организирано, иначе съм там
Аз също ще гледам да съм там...ако мога ще огринизирам и още хора
Аз ще помоля ако може малко информация да ми се изпрати относно делото на ЛС. за да мога да организирам евентуално и няколко журналисти.
В моята кола ще има 3 места....като гледам май ги запълних, но ако някой има желание нека пише, ще гледаме да се организираме в няколко коли.
Аз мисля да пътувам също с моя кола. За сега уж ще има двама души с мен, но не е сигурно. Ще има поне още едно място. Който има желание да свирка. Имам едно друго питане за делото и за залата. Някой ми подхвърли, че има вариянт залата, в която ще се гледа делото да е малка и да не допуснат много хора вътре. Как стои този въпрос в действителност?
alfa_164
30-10-2007, 03:09
Лека му пръст.помня как му заредих колата докато работех на една бензиностанция , и няма да забражя погледа и усмивката мъ когато го попитах дали може да снимам колата :?
emil georgiev
30-10-2007, 11:22
преди моста ихтима посока софия , уцелил е дупка и е спрял в авариина да погледне колата бил е с жилетка , момчето с него се е ровило в багажника , минал е камион и го е отнесъл и се е опитал да бяга , нелепа идиотщина , пълно е с малоумни и кйорави по пътищата Всичко е заради лакомите политици Не дават магистралите да се концесионират и да се поддържат за да могат да лапат пари пари .....И полицията трябва да помага на закъсалите а не само да се крият с радарите В европа полицията патрулира и помага Живял съм 3 години в италия и съм го видял с очите си Там караш с 140 - 160 и си пееш с един пръст на волана По скоро ше видиш извънземно отколкото ДУПКА на магистрала Вместо срещи да организираме автопоход срещу дупките по пътищата и пътната полиция Те трябва да пазят нас а не ние от тях Лека му пръс на момчето
emil georgiev
30-10-2007, 11:27
преди моста ихтима посока софия , уцелил е дупка и е спрял в авариина да погледне колата бил е с жилетка , момчето с него се е ровило в багажника , минал е камион и го е отнесъл и се е опитал да бяга , нелепа идиотщина , пълно е с малоумни и кйорави по пътищата Всичко е заради лакомите политици Не дават магистралите да се концесионират и да се поддържат за да могат да лапат пари пари .....И полицията трябва да помага на закъсалите а не само да се крият с радарите В европа полицията патрулира и помага Живял съм 3 години в италия и съм го видял с очите си Там караш с 140 - 160 и си пееш с един пръст на волана По скоро ше видиш извънземно отколкото ДУПКА на магистрала Вместо срещи да организираме автопоход срещу дупките по пътищата и пътната полиция Те трябва да пазят нас а не ние от тях Лека му пръс на момчето Допълнение когато закъсаш на магистрала в италия до 10 минута идва полицейска кола , спира пита какъв е проблема Стой с включени лампи ,нощно време поставя запалени парцали на пътя ,които светят допълнително С една дума грижи се наистина докато се оправиш
Колеги! Какво правим? Делото е в други ден. Аз пътувам със сигурност. Други ще идват ли? Има три места при мен!
Аз ще ходя, ще видя дали другите ще идват, да не си пътуваме само аз и ти...че тогава може и с една кола да отидем.
Айде ще се чуеме утре вечер и ще се разберем.
Ако има някой друг жалаещ, нека пише тук и да прати ЛС с телефона си за кординация, ако не го знаеме.
Аз ще пътувам със сигурност, тел. за контакт - 0899/142-870 Ако има някаква организация за тръгването звъннете или пишете тук, за съжаление по технически причини мога да кача само един човек при мен
Колеги аз съм от Пазарджик ще дойда на делото
Ако на знаете къде е Съда може да ми звъннете ще ви чакам в началото на града
0896751585-Веселин
Здравейте,
Колегите на Добри имаме малка организация за пътуването - ако искате можете да се възползвате, за да сме колона или поне по-организирани.
Срещата е на ОМВ на Цариградско в 6.
Ето линк, ако искате да се включите, иначе, ние ще се възползваме от телефона в Пазарджик.
Поздрави.
http://blog.ani4ka.com/?p=6
Аз също ще дойда. Има ли места при някой от вас?
Здравейте,
Колегите на Добри имаме малка организация за пътуването - ако искате можете да се възползвате, за да сме колона или поне по-организирани.
Срещата е на ОМВ на Цариградско в 6.
Ето линк, ако искате да се включите, иначе, ние ще се възползваме от телефона в Пазарджик.
Поздрави.
http://blog.ani4ka.com/?p=6
Кое от двете ОМВта...това след моста на 4ти км или другото след моста на горубляне???
По обяснението в линка става въпрос за ОМВ-то на Окръжна болница. АЗ писах там. С 90-та ще сме 2-ма или 3-ма души. Не е ли малко рано само това тръгване в 6?
Ако беше след обяд щях да дойда и аз.Лека му пръст на човека .Мой приятел го уби камион и всичко се потули.Дано този път не скрият истината от хората ,че камионите особено турските са убийци.Някой по нагоре споменава зо турски тирове ,които не се отказват от изпреварване и това е истина която съм изпитал на свой гръб.
По обяснението в линка става въпрос за ОМВ-то на Окръжна болница. АЗ писах там. С 90-та ще сме 2-ма или 3-ма души. Не е ли малко рано само това тръгване в 6?
Не мисля, че е рано, понеже ние сме 2 или три коли и докато се съберем, може да стане и 6.30.
Да - това на Окръжна Болница. Предполагам ще се познаем.
isralien
06-11-2007, 20:57
Не мисля, че е рано, понеже ние сме 2 или три коли и докато се съберем, може да стане и 6.30.
Да - това на Окръжна Болница. Предполагам ще се познаем.
Аз ще съм там от около 6:00, някой като идва ако може да донесе крик, защото моя не е много надежден, пък трябва да сложа зимните гуми.
Ще съм с тъмно син-сив-лилав голф 3 (привет от VW форума) с регистрация ВН 9898 ВН.
Иво съм (от колегите на Добри)
:wallbash: Да се *** , не съм чул алармите и на двата телефона и се успах зверски. Съжалявам :( .
isralien
07-11-2007, 13:28
2 години и 10 месеца в лек режим.
Толкова струва живота на един 29-годишен мъж.
Още веднъж се убедих, че живеем в абсурдистан и скоро няма да се оправим.
Шофьора на тира (убиеца) е турчин и бил заспал на волана, въпреки, че е карал 40 минути. Направил пълни самопризнания.
Освен утре да помета с голфа всички на "плиска" и да знам, че ще ми се размине с 2 години и 10 месеца.
П.П. Светнаха ме, че "лек режим" значи, че може да ходи на работа в затвора и събота и неделя да се прибира вкъщи.
То и в казармата не е така :x
Какво другао да кажа.
Поне са го осъдили бързо и все пак присъдата е ефективна.
То оставаше и условна да му дадат.
И 100 години да му дадат на тираджията - пак няма да върнат колегата сред нас :(
С няколко думи. Мисля, че хората които бяхме там оказахме влияние върху решението на съда. Първоначално всичко изглеждаше, че е нагласено и най-вероятно ще гонят само условна присъда. Протокола беше готов, съдята едвам дочака да се свърши с говореното....и трябваше за 10мин да вземат решение, но се забавиха доста и явно присъствието на доста хора в залата ги е накарало да променят мнението си...или поне аз така мисля.
За сега пръсадата е 2години и 10месеца ефективна, естествено те ще обжалват....
пс: Тепърва ще имаме нужда от подкрепа.
Извинявам се, но това за мен си е подигравка...да ходи на работа?
В Събота и Неделя да си е вкъщи??? :o
Каква присъда е това?Това е пълна глупост...каква наказателна стойност има това? :evil:
Благодаря ви от името на колегите на Добс че бяхте там.
Имаше значение.
Kaжете кога е следващата дата на делото.
Ще направя всико възможно да дойда и аз. :!:
Ако трябва ще си взема отпуска.
Ей, хора,
Няма да върнем Добри. Идеята на наказанието, присъдата, затвора или каквото и да е - е превъзпитание, а не да роди още по-голям престъпник. Мисля, че се борим това да не се повтори - аз поне. . .
Както вече казах - няма да го върнем.
Благодаря, че бяхме там заедно.
Това писмо ми го прати Мария, сестрата на Добри с молба да ви го изпратя. Понеже нямам мейли на никой от вас, копирам го тук.
---------------------------------------------------------------------
На 7 февруари от 9.00 часа в Пловдивския апелативен съд (4000 гр. Пловдив бул. "Шести септември" 167) ще се гледа делото на втора инстанция за убийството на Добрин Шишков (29) от Осман Халил Осман, който на 13 август 2007 г. го блъсна в аварийната лента на магистрала Тракия с шофирания от него ТИР Скания.
Първото дело се състоя на 7 ноември в Пазарджишкия районен съд. Подсъдимият е направил пълни самопризнания за това, че е блъснал Добрин и за това, че е избягал от местопроизшествието. Обяснява, че е заспал на волана, при положение, че е тръгнал от Пловдив 40 минути преди престъплението, след като два дни не е шофирал. Избягал е от местопрестъплението, защото в огледалото за обратно виждане не се виждала настилката на пътя и не бил разбрал какво е направил....
По време на делото подсъдимият се помоли да му се даде изпитателен срок (условна присъда), а адвокатите му пледираха да му се даде шанс...
Съдът присъди 2 години 10 месеца затвор.
Подсъдимият обжалва присъдата.
Питаме се за какъв шанс се молят на съда? Шанс Осман си има, жив е.... Добрин няма шанс... И още стотици нямат шанс....
---------------------------------------------------------------------
Отново с молба - и този път да сме повече на делото. Както се оказа, има значение.
В нелеп случка на магистрала ТРАКИЯ във вторник вече почина колегата turbi /винаги ще си с нас фестър/ панахидата ще се състои на централни софииски гробища 16.8.2007 от един часът
лека му птъст
...лека му пръст...
...нека почива в мир...
Нека почива в мир .... нов съм тук .. но като видях и ми стана много гадно :(
Е тва е българската селяния..... Почивай в мир колега...... :cry: :cry: :cry:
Привет! Извинявам се предварително, че ще повторя думите на Ula и на Venci - но наистина е много важно колкото повече хора да дойдат на делото... наистина за съдиите има значение присъствието, а и всеки един от нас, като хора по улиците, не бихме искали тази война да продължи... Няма да ни го върнат Добри, не е бора за справедливост, а въпрос на осъзнаване на проблема и как действаме от тук нататък. Предварително благодаря за подкрепата!!!
Ще има трето дело.
На 3 април от 9.00 часа във Върховния Касационен съд в София (Бул. Витоша 2 – съдебната палата), Трето наказателно отделение - ще се гледа делото на трета инстанция за убийството на Добрин Шишков (29) от Осман Халил Осман, който на 13 август 2007 г. го блъсна в аварийната лента на магистрала Тракия с шофирания от него ТИР Скания.
Първото дело се състоя на 7 ноември в Пазарджишкия районен съд. Подсъдимият е направил пълни самопризнания за това, че е блъснал Добрин и за това, че е избягал от местопроизшествието. Обяснява, че е заспал на волана, при положение, че е тръгнал от Пловдив 40 минути преди престъплението, след като два дни не е шофирал. Избягал е от местопрестъплението, защото в огледалото за обратно виждане не се виждала настилката на пътя и не бил разбрал какво е направил....
По време на делото подсъдимият се помоли да му се даде изпитателен срок (условна присъда), а адвокатите му пледираха да му се даде шанс...
Съдът присъди 2 години 10 месеца затвор.
Пловдивския апелативен съд потвърди присъдата.
Подсъдимият обжалва на най-високата инстанция.
Питаме се за какъв шанс се молят на съда? Шанс Осман си има, жив е.... Добрин няма шанс... И още стотици нямат шанс....
Моите съболезнования :!: :!: :!:
А доколкото делото.....и 2 години са малко :wink:
uricatoli
23-09-2008, 10:31
Жалко за отнетия живот... Почивай в мир :(
truck_boy
25-12-2008, 16:31
Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, които са спрели дъха ти.Дано това момче е живяло пълноценно и да е постигнало поне част от мечтите си.Нелепо наистина, човек не знае кога, какво ще му се случи, затова винаги трябва да се живее като за последно. Мир на праха му и дано смъртта му не е била напразна!!!
Много жалко.......Съболезнования на семейството и близките му....
а как се разви делото никои не писа повече на трета инстанция какво решиха тва ли остана присъдата на..... да не се изказвам поне тук расистки
SandoOne
24-02-2009, 18:58
Тея с тея камиони деба техната мама такива са гадни , че да фанеш да му гръмнеш гумата ти го взимаш той натиска газта .... Лека му пръст на човека да почива в мир :(
Kostadin`
24-02-2009, 20:23
лека му пръст и съболезнования на семейството и близките му
Не познавах момчето, но лека му пръст. Съболезнования за близките и роднините. Нека почива в мир
Лека му пръст.Жалко е ,защото е бил на 29....а колкото до расизма,аза ще се изкажа,пък ако админите сметнат за СПРАВЕДЛИВО да ме баннат-нека.Само нам ен ли ми писна от Мюмюновци,Османовци и прочеее,малко са колеги 2 години за това престъпление,малко са и не защото е турчин,а защото за такова нещо се лежи повече,за това. RIP
RIP
Лека му пръст.
:(лека му праст и да не забравчме от каде идваме и каде отиваме .
apostol-sdng
03-05-2009, 20:51
здравейте на всички.казвам се апостол.с добри следвахме заедно в минно-геоложкия.последно го видчх преди 6 години когато дойде в германия да купува кола.днеска го издирвах в атол и във фейсбоок,и накрая обща позната ми каза.аз още не осъзнавам какво е станало.искам смао да напиша,че ми липсва и че това е един рядко добър човек,сас прекрасно чувство за хумор и много начетен.
добри ако ни гледаш виж колко хора те помнчт и обичат!
почивай ш мир причтелю
от майната
alfonco147GTA
12-05-2009, 02:25
R.I.P
benji_gb
23-05-2009, 20:51
И аз не го познавах, но това няма значение. Трябва ли да познаваш някого за да ти стане мъчно като му се случи нещо лошо, още повече да загине така нелепо! И аз както останалите колеги Алфисти
ИЗКАЗВАМ ИСКРЕНИТЕ СИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО, БЛИЗКИТЕ И ПОЗНАТИТЕ НА ДОБРИ!!!!:cry::cry::cry:
п.п. И нека поне веднъж съдебната ни система си свърши работата както трябва, а не да стои със скръстени ръце както обикновено!