View Full Version : Истината и факти относно случая "СТАВИСКИ" ...
Dodo 155
16-08-2007, 00:41
Ето това се появява днес, какво ли ще стане утре когато всички очевидци се престрашат да говорят?
---------------------
от ФИАТ форума:
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... 952#167952 (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=167952#167952)
Ето разказ на очевидец (и за малко участник) на катастрофата:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=60 (http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=60451&postdays=0&postorder=asc&start=60)
"отговарям късно но сега се връщам от море
Буквално секунда ме раздели от това и моето име сега да се споменава по медиите. Бях предната кола пред аудито и сивика. Ето и пълната истина за това което се случи!
Нямаше изпреварване, колона или каквото и да е. Просто завой който аз бих взел със 70км/ч Максим се опита да вземе с около 160км/ч!!!
Естествено тази скорост я казвам по преценка на око и не гарантирам за верността. Но беше абсолютно очевидно че беше прекалено висока за този завой. Още преди да го видя се чуваше фучене и свирене на гуми, а мина толкова бързо че въобще неможах да видя какъв е джипа. Още преди да се разминем почна да изпуска завоя и мина на няколко сантиметра от мен. В следващата кола, аудито, се удари странично. В по-следващата, сивика, челно. След това сигурно е имало въртене при което е закачил леко един бус и се удря със задница в едно дърво, което е на 2 метра от реката. Метър в ляво или в дясно и щеше да се озове на дъното на реката, както и може би заслужаваше.....
Когато обърнахме и спряхме на мястото, той още не беше излязъл от хамъра.
Тук вече ми се губи точната хронология но ще нахвърлям определени факти.
Двигателя на сивика пушеше, а отзад имаше газова.
Максим твърди че е бил сам, но с него имаше още двама души. Една наточена мадама и някакъв мургав тип, които на бързо се дръпнаха и се смесиха с хората по назад.
Именно този мургав тип извади пожарогасител от хамъра с които ние загасихме двигателя.
Максим твърди че бил помагал.....е ако обикалянето напред назад, държането за главата и викането "мале, какво стана" е помагане.....
е към 30 мин по късно реши наистина да помага ама с ритници точно там където беше шофьора, който беше толкова затиснат и смазан, че само главата му се подаваше изпод волана, който беше стигнал някъде до предната седалка.....
Полицаите които дойдоха, очевидно го познаваха. Той им каза "Просто не ми говори"
По някое време заяви че имал 2 пищова в колата, когато куките го пратиха да ги донесе, на половината път се върна и каза "Абе единия съм го оставил НЯКЪДЕ"
По мое лично и субективно мнение, освен пил, Максим беше и надрусан....
Друго разминаване с информациата по медиите. Двете момчета бяха от пред, а момичетата отзад.
Именно хората в лявата страна на сивика пострадаха най-много, тъй като хамъра ги смаза предимно в ляво. Шофьора е мъртъв, момичето зад него в кома. 2-мата в дясно бяха в съзнание.
Само тях успяхме да извадим в началото, тъй като другите бяха прекалено затиснати и имаше опасност да им навредим още повече.
Тук идва и картинката при която едва се сдържах да не се разплача, по-младото момче лежи на асфалта във видимо лошо състояние, супер трудно приказваше, но единственото което казваше е "къде е БРАТ ми"
Как да му обесня че брат му е на 3 метра от него, смазан в колата, в безсъзнание и плюещ кръв и пяна........
Полицаите които доидоха през повечето време само гледаха, цивилни помагаха и стояха при ранените. Цивилни извадиха газовата от колата...
Първата линейка дойде след около 15 мин, втората след може би 30мин.....
Браво на лекаря който дойде от някъде с лична кола (мисля) и постоянно тичаше напред-назад, напълно се раздаваше. Именно той с малко помощ успя да извади шофьора
Взеха алкохолна проба с дрегер може би час по-късно....а кръвната сигурно е била часове след това
Максим беше по анцунг и потник, и нямаше нищо общо с интелигентния тип на който се прави по телевизията. Не бих го познал ако не ми бяха казали че е той. Честно казано преди ми беше симпатичен, т.е. образа по телевизията....
Не гарантирам за пълна точност на нищо от казаното, бях в състояние в което едва ли съм имал много правилна преценка за каквото и да е....."
-------------------------
Нямам думи :shock:
Nasko_77
16-08-2007, 01:17
ДРОГАТА
ВЕЧЕ.... един не по-малък и не по-рядък от алкохола виновник за подобни драми :!:
На пътя за пияния.....дрегер. А за надрусания :?: :?: :?:
Dodo 155
16-08-2007, 07:48
ДРОГАТА
ВЕЧЕ.... един не по-малък и не по-рядък от алкохола виновник за подобни драми :!:
ЗАТВОР :!: :!: :!:
[quote="Nasko_77":1rnraz3n]ДРОГАТА
ЗАТВОР :!: :!: :!:[/quote:1rnraz3n]
дано не му се размине..........
Как ми се иска, ако хванат шофьор с повече от 0,2 промила (все пак алкохол в кръвта не се полъучава само от пене) да му взимат книжката до живот и повече да не му я връщат НИКОГА!!!!!!!
еее 0.2 си е малко пък и е разрешено. Но за над 1.2 съм за!
Как ми се иска, ако хванат шофьор с повече от 0,2 промила (все пак алкохол в кръвта не се полъучава само от пене) да му взимат книжката до живот и повече да не му я връщат НИКОГА!!!!!!!
0.3 ми е показвало и от сиропа за кашлица на дрегера. А 0.1 ми показва само заради това че съм пушил - без да съм близвал с дни.Малко е крайно 0,2
0.3 ми е показвало и от сиропа за кашлица на дрегера. А 0.1 ми показва само заради това че съм пушил - без да съм близвал с дни.Малко е крайно 0,2
Furious 155
16-08-2007, 14:16
трябва да почнат да разстрелват за над 1.0 в кръвта! Само по този начин ще направи впечатление на тия дето карат така!!!
Furious 155
16-08-2007, 14:16
трябва да почнат да разстрелват за над 1.0 в кръвта! Само по този начин ще направи впечатление на тия дето карат така!!!
Nasko_77
16-08-2007, 15:13
Добре де...
За алкохола все пак си има някакво противодействие. Спират те, надуваш дрегера и...... понякога те наказват :lol:
А за онези "пилоти" дето се грабват в Петък от София или Пловдив с лъскави летящи чинии и много бързат за "якото парти" на Какао или в Мания и чертаят още в колите по пътя.... а на връщане в Неделя е още по-омазан щото два дена не е спирал да шмърка и минутка не спал...... Кво праим?
Или мислите, че тея ся рядкост :D
Чичкото от КАТ с лошия мустак дето амфетамин му звучи като нещо от аптеката като го спре някъде между селата... наиш как ша го разпознае :lol: Да бе да.
П.С Ей го наш Максимчо си е бил баш надрусан кат магаренце май :)
Nasko_77
16-08-2007, 15:13
Добре де...
За алкохола все пак си има някакво противодействие. Спират те, надуваш дрегера и...... понякога те наказват :lol:
А за онези "пилоти" дето се грабват в Петък от София или Пловдив с лъскави летящи чинии и много бързат за "якото парти" на Какао или в Мания и чертаят още в колите по пътя.... а на връщане в Неделя е още по-омазан щото два дена не е спирал да шмърка и минутка не спал...... Кво праим?
Чичкото от КАТ с лошия мустак дето амфетамин му звучи като нещо от аптеката като го спре някъде между селата... наиш как ша го разпознае :lol: Да бе да.
nikola_n
16-08-2007, 15:20
Ти не искаш ли за 0,5 да режат ръце!? Всимко е от чувство за безнаказаност, не че санкцийте са малки, просто лесно може да се измъкнеш. А пък на Максим, познайте дали ще му се случи друго освен една условна присъда.
nikola_n
16-08-2007, 15:20
Ти не искаш ли за 0,5 да режат ръце!? Всимко е от чувство за безнаказаност, не че санкцийте са малки, просто лесно може да се измъкнеш. А пък на Максим, познайте дали ще му се случи друго освен една условна присъда.
Furious 155
16-08-2007, 16:02
да проблема е безнаказаността, ама пияните водачи са като луд с картечница, т.е. това си е опит за непредумишлено убийство, а поняког и директно убийство! Следователно и мерките трябва да са такива.
Furious 155
16-08-2007, 16:02
да проблема е безнаказаността, ама пияните водачи са като луд с картечница, т.е. това си е опит за непредумишлено убийство, а поняког и директно убийство! Следователно и мерките трябва да са такива.
trustworthy
16-08-2007, 16:09
Нека видим какъв ще е изходът от делото! Тогава ще стане ясно накъде сме
trustworthy
16-08-2007, 16:09
Нека видим какъв ще е изходът от делото! Тогава ще стане ясно накъде сме
Изходът е ясен за съжаление. Условна присъда и глоба...
Изходът е ясен за съжаление. Условна присъда и глоба...
в българия всички разбираме от всичко
много тъжен факт
много тъжен факт
Надявам се да остане зад решетките доста време :frown: Такива като него с чувство за безнаказаност има безброй дано да послужи за назидание
ПП 1.2-1.3 показва на около 300 гр концентрат. Пробвано е с полицейски дрегер много пъти - стоя в квартирата ми един около месец:wink: Интересното е че на две бири показва 0,6 не мога да разбера как точно става отчитането :roll: :!:
До колкото знам в Европа е допустимо до 0,8 Пък нали ние носим повече :roll:
Надявам се да остане зад решетките доста време :frown: Такива като него с чувство за безнаказаност има безброй дано да послужи за назидание
ПП 1.2-1.3 показва на около 300 гр концентрат. Пробвано е с полицейски дрегер много пъти - стоя в квартирата ми един около месец:wink: Интересното е че на две бири показва 0,6 не мога да разбера как точно става отчитането :roll: :!:
nikola_n
16-08-2007, 16:26
Дано стане така, но след толкова пародий в тази държава ми е трудно да се надявам на нещо.
nikola_n
16-08-2007, 16:26
Дано стане така, но след толкова пародий в тази държава ми е трудно да се надявам на нещо.
Всимко е от чувство за безнаказаност, не че санкцийте са малки, просто лесно може да се измъкнеш. А пък на Максим, познайте дали ще му се случи друго освен една условна присъда.
Това е закони има санкции също, но и корупция и като знаеш, че може да се разминеш с една 20тачка не ти "дреме", а никой не се замисля за последствията
много тъжен факт
:grandpa: Много вярно ...
Всимко е от чувство за безнаказаност, не че санкцийте са малки, просто лесно може да се измъкнеш. А пък на Максим, познайте дали ще му се случи друго освен една условна присъда.
Това е закони има санкции също, но и корупция и като знаеш, че може да се разминеш с една 20тачка не ти "дреме", а никой не се замисля за последствията
много тъжен факт
:grandpa: Много вярно ...
WhitePower
16-08-2007, 17:06
момчета в тая скапана държава наи много да го осъдят условно
вервайте ми
всичко ще се потули с месеци и така
WhitePower
16-08-2007, 17:06
момчета в тая скапана държава наи много да го осъдят условно
вервайте ми
всичко ще се потули с месеци и така
Добре де...
Потвърждавам......
Добре де...
Потвърждавам......
santo_traficante
16-08-2007, 17:22
какво стана с Кирил Маричков :?:
това ще стане и сега
santo_traficante
16-08-2007, 17:22
това ще стане и сега
И каквото стана с Калоянчев :!:
И каквото стана с Калоянчев :!:
Абе всчики говорят за случая Калоянчев, но там май беше леко по различно. Първо не е пил до колкто знам, и второ пешеходката е изкочила изневидаелица на платното. Поне аз това съм чувал за този случай.
Абе всчики говорят за случая Калоянчев, но там май беше леко по различно. Първо не е пил до колкто знам, и второ пешеходката е изкочила изневидаелица на платното. Поне аз това съм чувал за този случай.
и второ пешеходката е изкочила изневидаелица на платното. Поне аз това съм чувал за този случай.
Нема значение че е изневиделица,закона си е закон бате щом я е блъснал значи е карал със несъобразена скорост :idea: :idea: :idea:така пише в закона ако ще и с 5 км. да е карал фактите са си факти :idea: :idea:
и второ пешеходката е изкочила изневидаелица на платното. Поне аз това съм чувал за този случай.
Нема значение че е изневиделица,закона си е закон бате щом я е блъснал значи е карал със несъобразена скорост :idea: :idea: :idea:така пише в закона ако ще и с 5 км. да е карал фактите са си факти :idea: :idea:
blank_jack
16-08-2007, 21:21
много неприятно .. ние тогава се прибирахме от морето, но вече бяха поразчистили ... имаше само останки ... кофти история като цяло ... ама истината за законите и за спазването им е, че всеки има собствена истина ... и всеки вижда закона по свой си начин ..
blank_jack
16-08-2007, 21:21
много неприятно .. ние тогава се прибирахме от морето, но вече бяха поразчистили ... имаше само останки ... кофти история като цяло ... ама истината за законите и за спазването им е, че всеки има собствена истина ... и всеки вижда закона по свой си начин ..
Прокурорски отпуск проточва делото ”Стависки”
16 август 2007 / News.dir.bg
Най-рано на 15 септември ще има отговор на въпроса кой е виновен за катастрофата край река Ропотамо, в която участва световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.
Разследването на инцидента бе спряно вчера, след като наблюдаващият прокурор Огнян Стоянов излезе в отпуск, предаде Sportal bg. като цитира Тема Спорт. Малко преди това той отново отказа да обяви дали вече има резултати от автотехническата експертиза като се позова на следствената тайна. Според източници от Бургас обаче и двата автомобила - хамърът на Стависки и тойотата на Петър Петров, са се движили с превишена скорост. Пред кореспондент на руското онлайн издание Спорт Экспресс Стависки бил казал, че в деня на катастрофата "не е употретребявал алкохол".
Катастрофата стана вечерта на 5 август, на десен завой край моста на реката. В резултат на челния сблъсък 23-годишният Петър почина в болницата. Спътничката му Мануела Горсова лежи в кома във ВМА-София, след тежка черепно-мозъчна операция. Състоянието й остава тежко. Кръвната проба на Стависки показа 1,1 промила алкохол. Минути преди трагедията той бил спрян от пътен патрул, но се оттървал само с препоръки. Срещу двамата полицаи няма да бъде образувано разследване. Причината е, че липсват свидетели на проверката.
Тва с "Тойотата" също е начин да се замажат и размият нещата.
Щото блъснатия автомобил е Хонда, а после в съда ще се окаже че са писали Тойота, пък то било Хонда, пък Тойотата се движила с превишена скорост, пък няма да признаят експертизите, ще назначат нови, пък няма да признаят документите, ще се загубят снимките, после ще изгубят документа за алкохолната проба, после ще кажат че Стависки бил пил преди 2 години ама имал проблеми с метаболизма и затва 2 години си стои с 1,1 промила, адвокатите изведнъж ще почнат да боледуват,ще назначат нови, ще минат няколко години, свидетелите вече няма да си спомнят кво точно е станало, и т.н. и т.н. и накрая я камилата я камиларя....
Тоя филм сме го гледали...
Прокурорски отпуск проточва делото ”Стависки”
16 август 2007 / News.dir.bg
Най-рано на 15 септември ще има отговор на въпроса кой е виновен за катастрофата край река Ропотамо, в която участва световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.
Разследването на инцидента бе спряно вчера, след като наблюдаващият прокурор Огнян Стоянов излезе в отпуск, предаде Sportal bg. като цитира Тема Спорт. Малко преди това той отново отказа да обяви дали вече има резултати от автотехническата експертиза като се позова на следствената тайна. Според източници от Бургас обаче и двата автомобила - хамърът на Стависки и тойотата на Петър Петров, са се движили с превишена скорост. Пред кореспондент на руското онлайн издание Спорт Экспресс Стависки бил казал, че в деня на катастрофата "не е употретребявал алкохол".
Катастрофата стана вечерта на 5 август, на десен завой край моста на реката. В резултат на челния сблъсък 23-годишният Петър почина в болницата. Спътничката му Мануела Горсова лежи в кома във ВМА-София, след тежка черепно-мозъчна операция. Състоянието й остава тежко. Кръвната проба на Стависки показа 1,1 промила алкохол. Минути преди трагедията той бил спрян от пътен патрул, но се оттървал само с препоръки. Срещу двамата полицаи няма да бъде образувано разследване. Причината е, че липсват свидетели на проверката.
Тва с "Тойотата" също е начин да се замажат и размият нещата.
Щото блъснатия автомобил е Хонда, а после в съда ще се окаже че са писали Тойота, пък то било Хонда, пък Тойотата се движила с превишена скорост, пък няма да признаят експертизите, ще назначат нови, пък няма да признаят документите, ще се загубят снимките, после ще изгубят документа за алкохолната проба, после ще кажат че Стависки бил пил преди 2 години ама имал проблеми с метаболизма и затва 2 години си стои с 1,1 промила, адвокатите изведнъж ще почнат да боледуват,ще назначат нови, ще минат няколко години, свидетелите вече няма да си спомнят кво точно е станало, и т.н. и т.н. и накрая я камилата я камиларя....
Тоя филм сме го гледали...
Alexanderbb
17-08-2007, 08:59
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACT ... IMAGE_ID=2 (http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=2)
ето я показателната истина с колко е карал скапаняка. А това че сега ще се опитат да замажат всичко е пределно ясно. Обаче пък ако посмее да се появи на някоя ледена пързалка или друго обществено събитие този самозабравил се индивид аз лично ще отида с едно черно знаме и през цялото време ще викам "Убиец"
Alexanderbb
17-08-2007, 08:59
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACT ... IMAGE_ID=2 (http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=2)
ето я показателната истина с колко е карал скапаняка. А това че сега ще се опитат да замажат всичко е пределно ясно. Обаче пък ако посмее да се появи на някоя ледена пързалка или друго обществено събитие този самозабравил се индивид аз лично ще отида с едно черно знаме и през цялото време ще викам "Убиец"
didko_boy
17-08-2007, 15:38
не се хаби заради него обади се аз ще развея плакат "УБИЕЦ" прослави България но почерни хората НЕ ИСКАМ ТАКИВА ДА СА ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ "ЗАТВОР" "ЗАТВОР" "ЗАТВОР"
didko_boy
17-08-2007, 15:38
не се хаби заради него обади се аз ще развея плакат "УБИЕЦ" прослави България но почерни хората НЕ ИСКАМ ТАКИВА ДА СА ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ "ЗАТВОР" "ЗАТВОР" "ЗАТВОР"
BillyBoy`
17-08-2007, 16:01
колеги истината е една и е стара колкото света и за родната ни България важи във пълна сила или както казват старите хора за кокошка нямя прошка за милиони няма закони всичко около този случаи ще се размие със времето и тоя пумиар Ставииски ще си остане ненаказан това е истината
BillyBoy`
17-08-2007, 16:01
колеги истината е една и е стара колкото света и за родната ни България важи във пълна сила или както казват старите хора за кокошка нямя прошка за милиони няма закони всичко около този случаи ще се размие със времето и тоя пумиар Ставииски ще си остане ненаказан това е истината
Dodo 155
18-08-2007, 00:01
Така е!
1. Калоянчев не е пил!!!
2. Калоянчев не е карал с над 100км/ч в завоя!!!
3. Калоянчев не е бил спиран 500м по-назад и пуснат!!!
4. Калоянчев е доста по-възрастен и това му е изиграло лоша шега!!!
5. Калоянчев блъска ненадейно излязъл пешеходед!!!
6. Калоянчев прави опит да избегне удара - съзнателно!!!
7. Калоянчев закарва жената до болница!!!
Не защитавам или оправдавам Калоянчев!
Но общота със случая Стависки е само, че двамата са известни!
Dodo 155
18-08-2007, 00:01
Така е!
1. Калоянчев не е пил!!!
2. Калоянчев не е карал с над 100км/ч в завоя!!!
3. Калоянчев не е бил спиран 500м по-назад и пуснат!!!
4. Калоянчев е доста по-възрастен и това му е изиграло лоша шега!!!
5. Калоянчев блъска ненадейно излязъл пешеходед!!!
6. Калоянчев прави опит да избегне удара - съзнателно!!!
7. Калоянчев закарва жената до болница!!!
Не защитавам или оправдавам Калоянчев!
Но общота със случая Стависки е само, че двамата са известни!
Dodo 155
18-08-2007, 00:05
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=2
Ти внимавай с тези снимки :idea: Да не вземат да те сплашват нещо :roll:
Стависки не би трябвало да се измъкне, защото има доста доказателства, които няма как да се покрият вече.
Аз предлагам да се направи едно шествие в случай, че магистрати или там подобни лакеи започнат да шикалкавят процеса :idea:
Ще направим връзки и с колеги от всички форуми да се присъединят :idea:
Нека обществото види, че НЕ СМЕ СЛЯПИ или ИДИОТИ :!: :!: :!:
Dodo 155
18-08-2007, 00:05
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=2
Стависки не би трябвало да се измъкне, защото има доста доказателства, които няма как да се покрият вече.
Аз предлагам да се направи едно шествие в случай, че магистрати или там подобни лакеи започнат да шикалкавят процеса :idea:
Nasko_77
18-08-2007, 00:34
Нека обществото види, че НЕ СМЕ СЛЯПИ или ИДИОТИ :!: :!: :!: Много добра идея :idea:
И между другото.... ето какво си приказват неговите НЕпълнолетни фенки дето го сънуват, гол нощем с белите коне.
ПИКЛИ!
http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e (http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e)
Nasko_77
18-08-2007, 00:34
Нека обществото види, че НЕ СМЕ СЛЯПИ или ИДИОТИ :!: :!: :!: Много добра идея :idea:
И между другото.... ето какво си приказват неговите НЕпълнолетни фенки дето го сънуват, гол нощем с белите коне.
ПИКЛИ!
http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e (http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e)
Според мене тва ко.еленце гадно трее да се разтреля пред НДК! А ако му се размине трее да се сформира бунт и аз бих участвал в него! :shoot:
Според мене тва ко.еленце гадно трее да се разтреля пред НДК! А ако му се размине трее да се сформира бунт и аз бих участвал в него! :shoot:
tipo1960
18-08-2007, 00:41
това ще стане и сегаКирил Маричков уби на майка ми съученичка,и наша комшийка,връщайки се от митинг на СДС и мислейки се за господ ,и за него правила за движение не съществуват.И беше много по пиян отколкото е бил Стависки.И дори да направят Стависки изкупителна жертва в случая,какво ще направят с колегите на Маричков от парламента които си карат против всякакви правила,дори документирани.Или подобни на този с Ламборджинито,и тези хора гласуват закони и управляват държавата,егати и държавата :priest: :ranting: :guillotine:
tipo1960
18-08-2007, 00:41
това ще стане и сегаКирил Маричков уби на майка ми съученичка,и наша комшийка,връщайки се от митинг на СДС и мислейки се за господ ,и за него правила за движение не съществуват.И беше много по пиян отколкото е бил Стависки.И дори да направят Стависки изкупителна жертва в случая,какво ще направят с колегите на Маричков от парламента които си карат против всякакви правила,дори документирани.Или подобни на този с Ламборджинито,и тези хора гласуват закони и управляват държавата,егати и държавата :priest: :ranting: :guillotine:
blank_jack
18-08-2007, 01:18
[quote=Alexanderbb]http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=2
ПИКЛИ!
http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e (http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e)[/quote:193fse69]
:shock: :shock: :shock: за кво го четох тва въобще- баси простотията .... тва е пълно лицемерие...
blank_jack
18-08-2007, 01:18
[quote=Alexanderbb]http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=2
ПИКЛИ!
http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e (http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e)[/quote:193fse69]
:shock: :shock: :shock: за кво го четох тва въобще- баси простотията .... тва е пълно лицемерие...
Dodo 155
18-08-2007, 09:03
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Какви са тия изроди :shock:
Ебати фанатизираната маса :shock:
Все съм мислил, че не всички са интелигентни, но тия са прости и откачени.
Ще трябва да се строят повече и по-големи психиатрии, а не болници и бизнес сгради :idea:
Едно шествие в подкрепа на пострадалите от катастрофата ще е достатъчно, с лозунги "УБИЕЦ" :wink:
Dodo 155
18-08-2007, 09:03
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Какви са тия изроди :shock:
Ебати фанатизираната маса :shock:
Все съм мислил, че не всички са интелигентни, но тия са прости и откачени.
Ще трябва да се строят повече и по-големи психиатрии, а не болници и бизнес сгради :idea:
Едно шествие в подкрепа на пострадалите от катастрофата ще е достатъчно, с лозунги "УБИЕЦ" :wink:
Я четете тук (http://www.albena-maksim.dir.bg/_wm/forum/showThreaded.php?p=1&dlimit=0&sortby=a&mid=72564&boardid=124855&df=706&dflid=3) какво пише ... трагедията не била голяма, важното било състезанията да продължават :?
Я четете тук (http://www.albena-maksim.dir.bg/_wm/forum/showThreaded.php?p=1&dlimit=0&sortby=a&mid=72564&boardid=124855&df=706&dflid=3) какво пише ... трагедията не била голяма, важното било състезанията да продължават :?
ПИКЛИ!
http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e (http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e)[/quote]
Там е пълно с болни мозъци. Същества, които са болни по идол убиец. И това ако са ни кумирите..... бати българите дето сме.
ПИКЛИ!
http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e (http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e)[/quote]
Там е пълно с болни мозъци. Същества, които са болни по идол убиец. И това ако са ни кумирите..... бати българите дето сме.
Alexanderbb
18-08-2007, 10:02
Ами верно че има луди но има и много платени клакьори дето сега се стремят да го изкарат ангелче неземно
Alexanderbb
18-08-2007, 10:02
Ами верно че има луди но има и много платени клакьори дето сега се стремят да го изкарат ангелче неземно
tipo1960
18-08-2007, 11:47
Ами верно че има луди но има и много платени клакьори дето сега се стремят да го изкарат ангелче неземноБаси и ангелчето,афишира да се кара в трезво състояние и да се спазват правилата,а той ще си кара пиян и дрогиран.За такива смъртно наказание,защото цял живат ще си бъдат такива :sniping:
tipo1960
18-08-2007, 11:47
Ами верно че има луди но има и много платени клакьори дето сега се стремят да го изкарат ангелче неземноБаси и ангелчето,афишира да се кара в трезво състояние и да се спазват правилата,а той ще си кара пиян и дрогиран.За такива смъртно наказание,защото цял живат ще си бъдат такива :sniping:
Абе народа много сериозно се е издухал!!! чета и за убийството в Пловдив (момчето е мой съученик) . Някой казал, че си били оставили боклука пред вратата на тоя където ги застреля и всички като почнали да коментират как можело такива работи лекар да си оставя боклука пред апартамента на друг човек и направо забравиха за убийството , че чак ще вземат да го оправдаят. Половин българия е за психиатрична клиника!
Абе народа много сериозно се е издухал!!! чета и за убийството в Пловдив (момчето е мой съученик) . Някой казал, че си били оставили боклука пред вратата на тоя където ги застреля и всички като почнали да коментират как можело такива работи лекар да си оставя боклука пред апартамента на друг човек и направо забравиха за убийството , че чак ще вземат да го оправдаят. Половин българия е за психиатрична клиника!
Подкрепям Додо - цитат от негов пост.
Едно шествие в подкрепа на пострадалите от катастрофата ще е достатъчно, с лозунги "УБИЕЦ" .
Подкрепям Додо - цитат от негов пост.
Едно шествие в подкрепа на пострадалите от катастрофата ще е достатъчно, с лозунги "УБИЕЦ" .
blank_jack
20-08-2007, 14:51
Да, може и да си права - поне да ги подкрепят тези, които наистина ги ценят. Вече ми е ясно, че страната ни не заслужава своите герои.
:shock: :shock: :shock: :shock:
blank_jack
20-08-2007, 14:51
Да, може и да си права - поне да ги подкрепят тези, които наистина ги ценят. Вече ми е ясно, че страната ни не заслужава своите герои.
:shock: :shock: :shock: :shock:
WhitePower
20-08-2007, 16:37
Да не се обиждат хората дето четат но сме скапана нация !!!
Сега нашите управници си правят каквото си пойскат, строят и крадат
циганите нападат с брадви а българина какво прави
само се тюхка и вика "еиии колко сме зле , няма пари "
и така продалжава скапания ни животец и си траеме а тези (с висше) ни ебават
просто и в този случей ще се подкупи съотвения човек и ще се потули
и така до следващата новина по ефирните ни телевизии
WhitePower
20-08-2007, 16:37
Да не се обиждат хората дето четат но сме скапана нация !!!
Сега нашите управници си правят каквото си пойскат, строят и крадат
циганите нападат с брадви а българина какво прави
само се тюхка и вика "еиии колко сме зле , няма пари "
и така продалжава скапания ни животец и си траеме а тези (с висше) ни ебават
просто и в този случей ще се подкупи съотвения човек и ще се потули
и така до следващата новина по ефирните ни телевизии
че е за затвор ,за затвор е , но тъпото в случая е,че понеже е известен и се вдига шум,а в същото време е пълно с подобни катастрофи, стрелят се по улиците и още какво ли не , и никой нищо не казва.
че е за затвор ,за затвор е , но тъпото в случая е,че понеже е известен и се вдига шум,а в същото време е пълно с подобни катастрофи, стрелят се по улиците и още какво ли не , и никой нищо не казва.
MainaCore
20-08-2007, 16:53
Максимчо ако влезе в затвора дори и за 2 дни /което дълбоко ме съмнява/, с тая дълга косица.... ще му отпушат цялата генерация :D ... но за жалост не виждам как ще стане, дано поне повече да не се състезава и да не се показва никъде, защото това вече ще е абсолютно безочие...
MainaCore
20-08-2007, 16:53
Максимчо ако влезе в затвора дори и за 2 дни /което дълбоко ме съмнява/, с тая дълга косица.... ще му отпушат цялата генерация :D ... но за жалост не виждам как ще стане, дано поне повече да не се състезава и да не се показва никъде, защото това вече ще е абсолютно безочие...
за кокошка нямя прошка за милиони няма закони
за съжаление точно такава е истината............
за кокошка нямя прошка за милиони няма закони
за съжаление точно такава е истината............
Какво стана с този убиец, някой има ли някаква информация :?: :roll:
Furious 155
01-11-2007, 17:26
гледах накъде бяха писали че си бил намерил свидетел, в негова полза...хондата и тя биля летяла...абе проста държава сме ...
Mind_Control
02-11-2007, 11:12
гледах накъде бяха писали че си бил намерил свидетел, в негова полза...хондата и тя биля летяла...абе проста държава сме ...
Е какво значение има, че хондата е летяла? ако ще и с 200 да се е движела не тя а той е навлязъл в насрещното :? или искат да ми кажат, че ако тя се е движела с 80, той с 120 при челен удар резултата нямаше да бъде същия..
raitchev
30-01-2008, 16:36
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1154610
BillyBoy`
30-01-2008, 16:54
еми това е народната поговорка за кокошка няма прошка за милиони няма закони тука връхлита със страшна сила е баси кенефа дето е наща хубава държава за съжаление :( :frown: :?
Дано господ да има!...като няма държавност!!!!!
viliivanov
30-01-2008, 18:12
винаги съм вярвал че живеем в най-гнусната мутренско-полицейска държава на света, ама чак пък толкова наглост и безсрамие не очаквах. Даже предвиждах да му дадат 3 години условно а те 2.5...Егати и мизерниците. Колеги, нали си давате сметка, че това ако се случи с някой обикновен човек като нас (не дай си Боже), бял ден няма да видим до края на живота си, а това мизерно съветско келеменце ще си смърка и порка безгрижно и на свобода. А това че са му взели книжката, голем праз. Егати и държавата егати и кенефа. И като знам, че на 01.02. ще ми резнат от заплатата 700-800 кинта за данъци, за да харантутя престъпния държавен апарат и пионките му, направо ми драйфа и от държава и от куки и от мутри...
Никой не е застрахован от подобно събитие и пожелавам на всеки никога да не катастрофира и да си караме колите с кеф по пътищата...
- на колко от вас се случва да пийнете по едно и да карате
- на колко от вас се случва да понастъпите газта
- на колко от вас се случва да изгубите пълния контрол над автомобила (в тази зима с поледица и убийствени дупки няма такъв)
Е на Ставийски му са се случили тези неща едновременно - лош късмет.
Аре да вземем и да го затрием сега. От всички случаи които знам за катастрофи с ранени и убити няма НИТО ЕДИН осъден ефективно - всички са с условна присъда макс ...
Ако човек има сърце винаги страда при това май и цял живот. Мислите ли че Стависки може да забрави този случай?
А който е "темерут" - и 20г в затвора да влезе най много по голям темерут да стане. И е забравил, също както проститутка забравя бройката и имената на клиентите си ...
Добре че Prooff-a не чете форума, че един път обядваме в Лъчони и двамата пием бира. И аз карам алфата му че той ПИЛ, а че е дал на пиян да кара колата му май е също толкова голямо нарушение :)
Колеги, нали си давате сметка, че това ако се случи с някой обикновен човек като нас (не дай си Боже), бял ден няма да видим до края на живота си...
питай някой юрист
- на колко от вас се случва да изгубите пълния контрол над автомобила (в тази зима с поледица и убийствени дупки няма такъв)
- не ми се случва
- случва се на магистралата(не че това е оправдание де)
- не ми се е случвало
Ей заради тоя начин на мислене има изроди на пътя. А на момчето дето нито е пило нито губило контрол кво? "Сори батка лош късмет, пък и що караш срещу Ставински." Колко трябва да си нагъл за да си лице на кампанията "Не карай пил" и реално да караш пил. Колко трябва да си нагъл за да заявиш пред камерите че ти не караш бързо, а ниско летиш? Такива като Ставински се наказват не само заради него самия но и за назидание. За да не може да се появяват мисли от рода на "е случило му се е едновремнно кво пък толкоз".
Нищо не му се случило. Да ти падне тухла на главата е случка. Да пиеш и да караш като джигит танкоподобния си джип си е напълно съзнателно действие. Между твоя пост и репликата "Опа изнасилих дъщеря ти, е кво да правиш лош късмет, случва се" не намирам разлика.
Хора мислете малко!!!
И сега ще правим ли нещо по въпроса или ще си мълчим?
Crusader
31-01-2008, 18:46
Аре да вземем и да го затрием сега. От всички случаи които знам за катастрофи с ранени и убити няма НИТО ЕДИН осъден ефективно - всички са с условна присъда макс ...
Ако човек има сърце винаги страда при това май и цял живот. Мислите ли че Стависки може да забрави този случай?
А който е "темерут" - и 20г в затвора да влезе най много по голям темерут да стане. И е забравил, също както проститутка забравя бройката и имената на клиентите си ...
Добре че Prooff-a не чете форума, че един път обядваме в Лъчони и двамата пием бира. И аз карам алфата му че той ПИЛ, а че е дал на пиян да кара колата му май е също толкова голямо нарушение :)
Колега, направи ги тия всичките неща и блъсни моята кола в която съм аз или семейството ми и ще свършиш с 15 прострелни рани, ако свети Петър ти даде условна ->живей!
===
бате не се пеняви толко де
пий едно малко да ти мине
око за око зъб за зъб викаш а?
стегни се :idea:
ALFA155Ts
31-01-2008, 19:20
бате ти тва лято виждал ли си го някъде как кара тоа ла...о и как парадираше и си избиваше комплексите из лозенец и царево? мене лично щеше да ми мине отгоре поне 3 пъти тва въпросно лято.........
trustworthy
31-01-2008, 20:19
- никога :idea: А забрави ли че русата муцуна беше рекламно лице на кампанията срещу карането пил :?:
- точно по този път, където естанало - НИКОГА. Пътят надолу от Бургас е много опасен и десетки са намерили смъртта си там
- каква поледица, какви дупки?!? Лятото, сравнително нов, широколентов път :idea:
Няма никаво оправдание за постъпката му! Редно е хората да започнат най-после да влизат по затворите за каране в нетрезво състояние. Това е начина :!: