View Full Version : Дискусия - срещи в Добрич
ShAMaR4eTO
29-10-2009, 10:53
и аз знам че за гуми не задължават ама все пак е добре да си сложиш зимните:rosso_racers:
А какви са цените на зимните гуми новите и втора употреба. И ми казаха да сложа зимни гуми само на предните колела, а отзад да остана с летните така става ли. Тоест каква е разликата когато имаш 4 зимни гуми и когато имаш 2 само отпред.
mirchozo
29-10-2009, 18:24
Разликата е огромна. Когато си само с 2 зимни гуми, задницата е доста нестабилна и преминаването през коловози си е приключение, докато когато си с 4 зимни гуми работата е съвсем различна, коренно различна стабилност.
Мога да дам и друг пример, правиш обратен завой с ръчна (2зинми гуми), пускаш ръчната и задницата продължава да се носи.Правиш същата работа(вече с 4 зимни гуми), пускаш ръчната и колата си тръгва нормално не поднася.
ShAMaR4eTO
29-10-2009, 18:45
Хаха ти пък от каде знаеш че колегата не е спокоен шофйор който не опъва ръчни!!! Не всички са дрифтаджиии:evil::evil::evil::evil::rosso_spider:
mirchozo
29-10-2009, 18:53
Хаха, че кой е тоя спокоен шофьор дето си купува алфа, аз не познавам такъв все още.
има много изписано по въпроса... зимните гуми помягат при снежна покривка... ако е сух студ зимата по добре се сдържат летните....изпитано и от мен в добрич.... събуждам се с летни гуми и натрупал сняг... пълен абсурд да контролираш колата,затова се принудих да зема зимни... и в ст.загора сега-миналат зима не съм сменял гумите изобщо и никъв проблем... сухия студ зимата и снежната покривка са различни неща.... :coolio:
Колеги какво става със срещата тоя петак ли беше или следващия :)
то и хора ли влизали в нашия форум (че и пишат)
другият петък е, на 20-ти. иначе някой беше казал, че алфите в града се увеличават, а ние намаляваме и е много прав. и все повече колежки виждам и все хубави....ммм за алфите говоря де ;) :)
ShAMaR4eTO
13-11-2009, 15:54
Ами ти уж знаеш кога са срещите пък ги пропускаш:ban:
mirchozo
14-11-2009, 13:56
Я виж ти, някой писал в темата...Аз се отказах отдавна да пиша тук, щото просто е безмислено и никой не влиза. ...Та така, ако някой иска да ме пита нещо, отговарям в скайп само.
А относно срещите, последната беше на 06.11.09, който иска да си води записки...
Държа да отбележа че не се сърдя на никой...
Я виж ти, някой писал в темата...Аз се отказах отдавна да пиша тук, щото просто е безмислено и никой не влиза. ...Та така, ако някой иска да ме пита нещо, отговарям в скайп само.
А относно срещите, последната беше на 06.11.09, който иска да си води записки...
Държа да отбележа че не се сърдя на никой...
:spam_laser: аххахаххахах миро, изби!
тъъъй и щом заговорихме за това, нека да направим промени, щом няма посещаемост на срещите. днес в 16 ч. на центъра се бяха събрали сигурно 10ина бавареца на аварийни и си рекох че и събота явно е удобен ден за срещи. като хората са си съобразили и светлото време, и рекламата из града, тъй като събират погледите.. предложете по-удобен час, явно е, че трябва да се промени.
е толкова ли е зле работата? :Suicide:
миро, теб няма да те закачаме. когато имап време и възможност, тогава идвай.
колеги я кажете един свестен майстор в добрич , че май нешо ми е твърд педала на спирачките и всеки различно ми казва а, колата е 156 1.8 безин
аз спирачките си ги правих при един познат на Балик. сервиза се казва РадоКар. при тях съм сменял ремъци и спирачни маркучи..
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=dobrich&tip=1&lang=bg
не съм сигурен дали беше в тая пресечка, но след центъра за гуми следващата вдясно, а сервиза е на 100 метра от кръстовището вляво.
ShAMaR4eTO
16-11-2009, 17:17
Ами спроред мен Неделята е най-добре вече не става за плаж така че няма да има управдания от рода:На море съм:dj::dj::dj:
mirchozo
16-11-2009, 17:33
Аз съм съгласен, ако ще и посреднощ да е, само че каквото и да се реши трябва да се намери начин да се каже на останалите(говоря за тези които не влизат във форума а всеки път са на срещите)
ще отида до там , ще проверя , доволен ли си от сервиза
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
аз спирачките си ги правих при един познат на Балик. сервиза се казва РадоКар. при тях съм сменял ремъци и спирачни маркучи..
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=...&tip=1&lang=bg
не съм сигурен дали беше в тая пресечка, но след центъра за гуми следващата вдясно, а сервиза е на 100 метра от кръстовището вляво.
да, доволен съм..поне за сега не съм имал проблеми и дано да нямам. но и работят чисто, не цапат колата като някои други сервизи. кажи им, че те праща "момчето със синята 146, на коята са сменяли спир.маркучи". не че няма да работят както трябва, но все пак :)
а мнения за сервиза на миро и недялко
mirchozo
25-11-2009, 20:13
Разбрах че тази неделя от 14:00ч на стария Техномаркет ще има среща на клуб Ланчиа. Та ако има мераклий да се организираме и евентуално да идем да видим за какво става дума. Аз мога да кажа в събота дали ще ходя или не.
аз съм "за" и мога да бъда там в неделя. хайде да се съберем, мисля, че е време вече. от целия форум като гледам сме най-несериозни в момента. таман и ще обсъдим новия час на срещите...
И аз съм свободен в неделя и мога да доида ако ще се сабираме.
mirchozo
26-11-2009, 17:42
"хайде да се съберем, мисля, че е време вече. от целия форум като гледам сме най-несериозни в момента"
Това не е точно така...
To ние не сме спирали да се събираме по принцип, просто вече не се отразява във форума (щото никой не пише) , дори се увеличихме с още двама. Та така, а за неделя, както казах по-горе, в събота ще знам дали ще мога да отида на срещата на ланчиа, пък вие като искате се организирайте и отидете (няма да се съобразявате с мен)
ShAMaR4eTO
26-11-2009, 22:46
Неделя ще има писта Варна ще има и дрифт така че може и да немога да дойда,но все пак нищо не се знае:thumbup:
mirchozo
26-11-2009, 23:25
Я раздуй за какво става дума на тая "писта Варна"
http://www.varnakarting.com/news/view/53
ето това е сайта. 29.11 - картинг писта Варна. вход 3лв, начало на квалификациите - 10 часа. състезанието се казва "италианско преследване".
didofurnira
28-11-2009, 16:18
кой ще ходи бре
mirchozo
28-11-2009, 22:35
Предполагам че аз и Веско (ФИАТ ФЕН) ще отидем, утре имам уговорка да се чуем и ....
на мен ми дойдоха гости от Търново снощи и освен ако предложа на тях да отидем, иначе не ме бройте.. напражете снимки и клипове :)
каде в добрич мога да намеря накладки текстар и масло селения 20к с еблемата на алфа
mirchozo
01-12-2009, 19:57
Магазина в който можеш да намериш накладки е Елит Кар (това е посока автогарата-градска градина по булевард Русия, на около 100м преди кръстовището на градската градина вдясно има нова кооперация, отдолу е въпросния магазин), а масло Селениа можеш да намериш 50м преди Елит Кар (има едно малко магазинче, там продават предимно масла и филтри)
ами ходех днес в елит кар но нямаха(някъде другаде) , а магазинчето за масла от същата страна на елит кар ли е
благодаря предварително
http://www.dobrich-avto.net/index.php?linkID=163
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a4b17d6077d917040011038960ed09d3&tip=1
дано ти помогне това :)
mirchozo
03-12-2009, 18:03
СРЕЩА петък 03.12.2009 от 20:00ч на Бриколаж
СРЕЩА петък 03.12.2009 от 20:00ч на Бриколаж
бърза поправка - 03.12 е четвъртък, а петък е 04.12, но нека не ни прави впечатление тази грешка на колегата, сигурно докато е писал поста, в другата ръка е държал памперс и се е разсеял нещо.... :bounce8:
mirchozo
04-12-2009, 22:04
Mммда, добра среща стана...
мдаа и аз така мисля. да благодарим на младия татко за почерпката и догодина пак да почерпи.. е вече за 1 годинка :)
Да добра среща стана само дето забраихме да снимаме, благодарим за почерпката на таткото и да му се връща, не се ослушвайте ейй тря се праят алфистчета . Значи щом се събрахме толкова коли няма да променяме часа на срещата, остава си така.
mirchozo
06-12-2009, 18:48
Хаха, то днеска рожденник имаме бре. Айде Данчо да си ни жив и здрав, и да почерпиш по една банбона на следващата среща.
А относно срещите, аз си мисля че така е удобно, пък и сега като се почнат празниците в неделя едва ли ще има желаещи за срещи(понеже всички ще са махмурлий,предполагам). "Байдъуей" трябва да си организираме една запивка някъде, да изпратим годината както подобава.
мерсии мерсии, естествено че ще почерпя, но да не сме с колите. следващата среща се пада на 18-ти декември, може да обсъдим някой вариант за запивка :)
mirchozo
06-12-2009, 22:05
Ауу, на 18-ти аз няма да мога да дойда, дежурен съм, дееба и раута....Ем нищо, ще карате без мен този път, няма как.
ShAMaR4eTO
07-12-2009, 16:22
Чух от някаде че се пишело за някакъв запой викам да са Фключа и аз:big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::big_bee r::big_beer::big_beer::big_beer::prescription:
Честит първи сняг на всички :)
mirchozo
12-12-2009, 14:07
Айде на пързалката...
Честит! и не се впускайте в непремерени изживявания..
-миро, на коя пързалка си, идвам и аз :)
mirchozo
12-12-2009, 15:36
Ами аз съм пред блока, има игрище сялото в сняг :wow: Трябва да се кача да пробвам ама нещо жилата ми задържат, тряя се сменят, че тая ръчна ще ръждяса цяла зима.
аз пък ходих на гости до Плачи дол, пътят е стъкло :|
иначе миналата зима Милица ми подари подлакътник с цел да ограничи движението на ръчната, а съм с нови жила! :(
Вчера ми беше първия ден на сняг с кола и долу горе мина добре като изключим, че сутринта 2 часа неможех да тръгна щото ръчната ми беше замръзнала и се чудих как да я размразя :)
mirchozo
13-12-2009, 19:31
Зимата не се оставя на ръчна колата, щото после е "голям кеф"
Научих го вече, но малко късно и сега в момента пак е замръзнала, но в свалено положение
Научих го вече, но малко късно и сега в момента пак е замръзнала, но в свалено положение
И как се оправи ве аз същата глупост напраих, ама не бях у нас , и докат се прибера карах на ръчна.
Утре с шейни ли ще сме на Бриколаж или...? като гледам как вали, аз май ще съм със снегорина!
mirchozo
17-12-2009, 19:37
И как се оправи ве аз същата глупост напраих, ама не бях у нас , и докат се прибера карах на ръчна.
Няма управия това, трябва смяна на жилата и отваряне и смазване на спирачните апарати.
Така става понеже пласмасовата обвивка или гумените маншончета в краищата на жилото с времето са остарели и напукани, и оттам влиза вода и като паднат температурите замръзват. А има и друг вариант в който самите апарати замръзват когато е дръпната ръчната.
Няма управия това, трябва смяна на жилата и отваряне и смазване на спирачните апарати.
Така става понеже пласмасовата обвивка или гумените маншончета в краищата на жилото с времето са остарели и напукани, и оттам влиза вода и като паднат температурите замръзват. А има и друг вариант в който самите апарати замръзват когато е дръпната ръчната.
:shocking:
А понякога залепват и накладките за дисковете.... на мен ми се случи това когато правих Добрич-Ст.Загора 24 часа и ме затрупа снега в Сливен....
Някой ко има желание мож да мини да ма вземи, или да вземи колата, щот аз вече съм омотан.
извинявам се, че не можах да дойда. поканиха ме в последния момент на Коледния благотворителен концерт в концертната зала.
-другата среща се пада на 01.01.10г. :) :)
В тази връзка (може би е малко рано) искам да направя предложение за сбирка по рано от Нова година. Да се съберем за послено през 2009г. Преценете всеки за себе си и да го обсъдим :)
mirchozo
19-12-2009, 14:32
Снощи имаше ли среща?
borislav82
22-12-2009, 20:36
здравейте ,аз съм съгласен за последна среща преди 2010 може на 29 или 30 .Съжалявам че последните срещи отсъствах но имах неотложни ангажименти.Това снегопочистване ме побърка тука 7-8 дена направо изперках а пък и да се похваля на 21 се увеличихме една малка алфистка се роди:punk::punk::punk:и поради тея причини не успях да се вясна но за последната ще положа всякакви усилия макар и за 20-30мин. да дойда
mirchozo
23-12-2009, 23:18
Aми да ти е жива и здрава щерката Борко, и да ви радва само занапред. Пък за срещата, едва ли някой ще пише в темата, напоследък гледам че не е често посещавана.
borislav82
24-12-2009, 13:54
Благодаря ти ,аз поне имам извинителна причина но все пак ако някой разбере нещо да драсне един ред
borislav82
26-12-2009, 13:46
както кажете но казвайте по навреме
mirchozo
26-12-2009, 13:50
Aко решите нещо, пишете ми на скайпа " mirchozo "
nebrejno_rus
28-12-2009, 12:23
какво стана,ще правим ли последно събиране за тази година или ще се видим 2010 година?Пишете да знаем какво се разбираме :)
mirchozo
28-12-2009, 12:40
Mай като гледам ще е догодина сбирката. Единствения възможен ден е 30.12 , но той е работен и едва ли ще дойде някой. Аз съм отпуска, така че за мен не е проблем да дойда.
Аз предлагам 03.01.10-неделя за среща, хем почивен ден, тъкмо и ще поизтрезнеем дотогава. Ако има желаещи, ще пишем и във фиат и ланчиа форума, който иска да дойде.
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?p=168563#168563
nebrejno_rus
28-12-2009, 13:08
Mай като гледам ще е догодина сбирката. Единствения възможен ден е 30.12 , но той е работен и едва ли ще дойде някой. Аз съм отпуска, така че за мен не е проблем да дойда.
Аз предлагам 03.01.10-неделя за среща, хем почивен ден, тъкмо и ще поизтрезнеем дотогава. Ако има желаещи, ще пишем и във фиат и ланчиа форума, който иска да дойде.
ами тя срещата ще е вечерта в 20:00ч. както си е по принцип,така че не виждам какъв е проблема да се направи на 30-ти,но вие си знаете,и все пак ако се организирате пишете да се съберем за последно тази година да е изпратим подобаващо :)
mirchozo
28-12-2009, 13:12
Ами ОК, аз ще питам довечера всички на които им имам скайпа и ще пиша в темата колко желаещи има.
nebrejno_rus
28-12-2009, 13:19
добре,дано да се съберем доста коли,може и да извикаме ланчиите и фиатите,ако са съгласни
mirchozo
28-12-2009, 19:10
СРЕЩА 03.01.2010-неделя от 14:00ч на паркинга на стария Техномаркет (на Добротица дето е)
Весело посрещане на новата 2010 година на всички!!!!!
borislav82
03-01-2010, 12:38
айди днес 14:00 на стария Техномаркет на Добротица.Да няма закъснели
mirchozo
03-01-2010, 13:22
http://mirchozo.snimka.bg/automobiles/sreshta-03-01-2010.459392
Добра среща стана, дано продължим и занапред така...
nebrejno_rus
03-01-2010, 23:54
http://mirchozo.snimka.bg/automobiles/sreshta-03-01-2010.459392
Добра среща стана, дано продължим и занапред така...
да,добра среща се получи,дано наистина и занапред да е такамда ставаме все повече коли :)
nebrejno_rus
04-01-2010, 20:12
колеги може ли да ми кажете как да си сложа и аз снимка на профила да ми излиза като вашите,благодаря ви предварително :)
mirchozo
04-01-2010, 20:45
Aз не помня, беше преди година и половина и оттогава не съм се занимавал.Виж в профила си, търси аватар, това е снимката в профила която излиза, а тази под подписа не се сещам как ставаше. Има изисквания обаче колко да са големи снимките, ако са по-големи не стават, трябва да си ги редактираш.
nebrejno_rus
04-01-2010, 21:20
Aз не помня, беше преди година и половина и оттогава не съм се занимавал.Виж в профила си, търси аватар, това е снимката в профила която излиза, а тази под подписа не се сещам как ставаше. Има изисквания обаче колко да са големи снимките, ако са по-големи не стават, трябва да си ги редактираш.
аха,мерси все пак!а кога ще е следващата среща?
следващата е на 15.01.. дано не забравиш за капаците ;) напомням от сега :) :)
nebrejno_rus
04-01-2010, 21:31
следващата е на 15.01.. дано не забравиш за капаците ;) напомням от сега :) :)
няма да забравя ;) а ти можеш ли да ми кажеш как да си направя като тебе там дето пише колко време си карал колата?
щракни на моята картинка и ще те препрати в сайт, където си нагласяш всичко.
nebrejno_rus
04-01-2010, 22:13
щракни на моята картинка и ще те препрати в сайт, където си нагласяш всичко.
благодаря ти :)
mirchozo
05-01-2010, 00:44
Малко е спорен въпроса кога ще е следващата среща.
Значи колегите от ланчия ни поканиха да се събираме с тях всяка неделя на същото място по същото време, това е единия вариант, другия е всичко да си остане постарому, през петък на Бриколаж от 20:00ч. Я кажете вашите мнения и да направим нещо по въпроса, аз ще питам всички на които имам скайпа и телефоните.
За мен няма никакво значение...
nebrejno_rus
05-01-2010, 14:53
ами и за мене няма никакво значение,както са съгласни другите ;)
borislav82
05-01-2010, 22:51
сякаш по добре е да се събираме с ланчиите па макар и през неделя да е към 14:00 е добре инъче петък в 20:00 става късно.Пък с ланчиите ставаме и повече хора ,само алфи ще сме пак 3-4 човека
nebrejno_rus
06-01-2010, 12:12
сякаш по добре е да се събираме с ланчиите па макар и през неделя да е към 14:00 е добре инъче петък в 20:00 става късно.Пък с ланчиите ставаме и повече хора ,само алфи ще сме пак 3-4 човека
Борко е прав,ако се събираме с ланчиите ще е по-добре,ще сме повече коли,понеже последно време някои от алфите не идват вече и взехме да уредяваме
nebrejno_rus
09-01-2010, 20:24
колеги като гледам много сме сериозни,вече никой не пише във форума,нищо чудно скоро време и срещите да спрем да си правим ;)
mirchozo
09-01-2010, 20:28
Ами има нещо вярно. Напоследък не е модерно да се пише във форума, всеки чака някой да му звънне че ще има среща.Май и аз така ще почна да правя...,аааако се обади някой...
пп Тогава "ептен" ще умре раутата
nebrejno_rus
09-01-2010, 22:01
не е за говорене работата,несериозни сме ние,хората в другите градове се събират из цяла България,а ние във форума не пишем вече пък камоли да правим среща,много зле я почваме тази година и незнам как ще я караме така
didofurnira
10-01-2010, 11:02
а днес ще има ли среща в 14ч. на бриколажа:evil:
аз ще съм там който изка да заповяда:hehe:
---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
някой за варна в 15:30
mirchozo
10-01-2010, 11:11
Всяка неделя ланчийте се събират на стария Техномаркет в 14ч, днес нищо не е организирано за Бриколаж, невярвам някой да дойде колега.
didofurnira
10-01-2010, 11:47
ок може да ви пратя снимки от варна:smile:
тръгвам към 14.30 ако има желаещи
don_pepone
10-01-2010, 13:41
kak mee qd che ne sym v dobrich da idvam i az.
Аз предлагам да не разбутваме деня на срещата демек на 2 петъка ами да го направим да е в 19.00ч. вместо 20.00ч. щот някои хора в 20.00ч. са седнали на ракия. А пък неделята пак може да си ходим с Ланчиите стига те да са редовни.
бат тео, г'де се губиш?
с ланчиите в неделя бива, но да не ходим точно в това заведение.. а и нали трябва да ни видят из града в колона.
mirchozo
10-01-2010, 18:23
Ние пък днес ходихме с Борко на срещата на ланчийте, не че беше предвидено, просто се сетих че пият кафе по това време и така се присъединихме към сбирката...
А относно срещите в 19ч петък, аз например съм до 17ч на работа във Варна, докато изляза от трафика става 18ч, докато се прибера става 19ч, и съм зверски гладен и няма да ми е до среща изобщо.Това не значи че трябва да се съобразявате с мен, просто ще идвам когато(ако изобщо) мога.
А относно това че трябвало някой да ни види в колона, боли ме швепса кой щял да ме види, аз идвам за да се видя с колегите, не да се показвам.
didofurnira
10-01-2010, 18:42
само да кажа че във варна се събират алфа,ланча,фиат
ние на кви са прайм
това е от днес http://didofurnira.snimka.bg/automobiles/sreshta-varna.461910.all
mirchozo
10-01-2010, 19:30
Aбе на никви не се праим, просто в неделя никой не идваше, затова ги направихме в петък срещите. Никой не е казал че трябва да сме само алфи, просто не знаехме дали някой други се събират. Ама гледам че все по-малко се събираме и в петък, а наскоро разбрах че ланчийте и те се събирали, та затова направихМЕ тая обща сбирка. Та така...
didofurnira
10-01-2010, 20:06
:prescription: ммм да нека да се съберем бре
па ще видим какво ще стане:drunk:
mirchozo
10-01-2010, 20:27
Ние вече се събирахме бре колега, виж по-предната страница, има и снимки даже...
nebrejno_rus
10-01-2010, 21:18
и последно кога ще правим следващата среща?
didofurnira
11-01-2010, 07:13
аз видях
ама срещите станаха всеки ходи кой където си иска
---------- Post added at 05:13 ---------- Previous post was at 05:09 ----------
и последно кога ще правим следващата среща?
и аз това питам
15.01.2010 г. 20.00ч това е по график.
didofurnira
11-01-2010, 17:48
за петъка съм против
но за неделя съм при колегите от ланчиа:gayfight:
:pokey: :boxing: :dark2:
остана сега и алфите да се разделим. тоз не ще това, тоз не ще онова.. малко смешно ми става ама карай........
nebrejno_rus
11-01-2010, 22:04
колеги дайте на 15-ти да се съберем сериозно и да обсъдим кога ще правим срещите,защото така не може,на всеки не му е изгодно като дадем предложение.аз предлагам срещата да се състои пред бриколажа в 18:00 часа в петък,ако сте съгласни пишете отговори
mirchozo
11-01-2010, 23:23
Айде сега стана 18:00ч....
"остана сега и алфите да се разделим. тоз не ще това, тоз не ще онова" Що бре Данчо, всеки си прави сметка кога може да ходи на срещите, и има пълното право да си го каже. Аз както казах преди, за мен няма значение дали ще е петък в 20ч (щото в 19ч просто нямам физическата възможност да присъствам) или неделя в 14ч с ланчийте.
Ако искате ще направим така бре, през-петък на Бриколаж, и през-неделя на стария Техномаркет, демек тоя петък 15.01 среща на Бриколаж, другата неделя 24.01 с ланчийте и така...
didofurnira
12-01-2010, 07:14
за мен в 20:00 ми е малко късно
затова и не идвам:no:
за петъка съм против
но за неделя съм при колегите от ланчиа:gayfight:
Ти да не си купи Ланча бре.
didofurnira
12-01-2010, 14:55
не бре не съм
ама много ми е късно за 20:00ч.
аз лягам тогаззззз
Аааа одъртяваш одъртяваш. Ми щом е така ше идваме напрао от вас да та взимами и внимавай как ше на посрешнеш.
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
Аз предлагаме да си гласуваме некакъв Правилник за тия срещи и които не го спазва да бъде глобяван най малко по 1 бира за всяко нарушение.:devil:. Малии аз колко бири ше тря да купувам :rotfl:
didofurnira
12-01-2010, 17:34
ми аз като дремех на техномаркета преди сам и никой неидваше :bad_evil:
сопите и във варна:drive: сещам се към 50 автомобила имаше на една от срещите
mirchozo
12-01-2010, 22:21
Мале колко бири ще има да пия, аз май съм най-редовния балък напоследък, че и срещи организирам даже...ужас...
Мен ако питате по-добре в неделя да направим срещите, поне за зимния и пролетния сезон, лятото ще си ги променим пак в петък.
pininfarina
12-01-2010, 22:26
Мале колко бири ще има да пия, аз май съм най-редовния балък напоследък, че и срещи организирам даже...ужас...
Мен ако питате по-добре в неделя да направим срещите, поне за зимния и пролетния сезон, лятото ще си ги променим пак в петък.
Да вземем и ние да ви направим едно гости скоро ;-)
М-у другото ходенето ми до Истанбул се отлага колега и няма да мога да ти взема лупи - сори.
mirchozo
12-01-2010, 22:36
Ами заповядайте на гости, а относно лупите, не се притеснявай...Днес си получих новите чаркала и вече имам 2 рефлектора с монтирани лупи, остава да ги тикна във фаровете ми и може би малко донастройки и....:go:
мен тази седмица няма да ме има. ще съм извън града. идеята за неделя я подкрепям, но не и за заведението на техномаркет.
didofurnira
13-01-2010, 07:12
това е то :drunk:
аз съм за
mirchozo
13-01-2010, 10:43
Среща петък 15.01.10 от 20:00ч на Бриколаж - ще се обсъждят кога ще са срещите занапред, тази среща е по-график и има хора които не влизат да четат в интернет, та затова ще я направим, който дойде дойде.
СРЕЩА неделя-17.01.10 от 14:00ч на стария Техномаркет, заедно с Ланчиа, Фиат, Ферари и т.н.
didofurnira
13-01-2010, 17:58
аз ще дойда направо в неделя
nebrejno_rus
14-01-2010, 12:06
значи в петък ще се видим в 20:00ч. на Бриколажа ;)
небрежно рус, не ми носи тасовете, защото не съм в града и ще отсъствам тая седмица.. ;) може през седмицата да се уговорим нещо,ако не си зает.
п.с. и да направите снимки
mirchozo
16-01-2010, 00:51
Добра среща стана, намерихме и ново яко барче, биричка, ...абе кеф.
В неделя да не забравите за срещата на стария Техномаркет.Ще гледам да си взема фотоапарата, че някой снимка да цъкнем.
Някой да ми напомни за утре, като дойде време, че като нищо ше забраа.
didofurnira
16-01-2010, 16:49
дай си телефона че го запилях нейде
mirchozo
17-01-2010, 17:00
Ето от мен 2 снимки, жалко че имаше закъснели, които не присъстват на снимките.
didofurnira
17-01-2010, 17:17
добра среща стана
браво:big_beer:
mirchozo
19-01-2010, 15:52
Изкарахте ли каляските бре?
Моята така се беше окопала, едвам стигнах до нея, но тия коне намат узъптяване бре, теглят си е..ло майката.
didofurnira
19-01-2010, 20:00
аз те видях бях с кашкая днес караше пред мен покрай пазара:photo:
иначе моя курник цял ден гази из добрич без проблем:super:
ShAMaR4eTO
22-01-2010, 17:46
Drifting To Night:]]]]:go::go::go::go:
mirchozo
22-01-2010, 18:55
To няма къде? Навсякъде е сняг и коловози...
егати ледовете и бабуните...добре че не ми се налага да карам много в това време.
ама и за въртене не става ма*а му!
вие как се справяте със снега и лошото време? проблеми при палене, затрупване, боксуване имате ли?
моята (не че я хваля) ама ме учудва как върви в дълбокия сняг. гумите ми са дебица втори сезон съм с тях, обаче добре се държат.
mirchozo
23-01-2010, 17:48
Мойта си гази перфектно до 20-30см (докато остане по корем), по-нагоре с вериги и лопата. Зора е да изляза от блока веднъж, дори в момента е на паркинг че тука станаха по 1м преспи и си е...ло майката.
borislav82
23-01-2010, 17:59
е аз вече отнесъх едно дърво по пътя от рилци за добрич.Поне пораженията са малки заден ляв калник и бронята ама ко да са прай
mirchozo
23-01-2010, 18:14
Ей лоша работа, с нещо ако трябва да се помага свиркай...
Утре ще ходим ли на среща бре, желаещи...?
didofurnira
24-01-2010, 09:56
в този студ:shock:
ако има аз мога да намина тамам да разбия маслото малко:scherzkeks:
Миии, мож да ударим по една :big_beer:
mirchozo
24-01-2010, 11:47
14ч на стария Техномаркет, аз и Тео сме там
и аз ще се радвам ако успея да дойда, но ще имаме семейно събиране на обяд и може да се позабавя. ще ви звънна преди да тръгна.
didofurnira
24-01-2010, 12:17
аз ще мина набързо само за :photo:
didofurnira
24-01-2010, 16:29
как е бре снегорини:notworthy:
ама никой не се сети да снима:big_whoops:
didofurnira
24-01-2010, 16:53
ето как си прекарват колегите от Ст.Загора;-)
http://didofurnira.snimka.bg/automobiles/st-zagora.466451.17084578
mirchozo
24-01-2010, 17:09
Браво на тях, то и ние знаем как става, ама такова мероприятие с колите...., някак си не става.
didofurnira
24-01-2010, 17:38
абе става ама само на бира
ще ни замръзнат карант....:-)
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
ако бяхте казали щях да докарам лопати барбекюто и 5л.вино да изчистим плаца пред техното
едно обаждане и камерите на БТВ щяха да бъдат там:flirt:
ето как си прекарват колегите от Ст.Загора;-)
http://didofurnira.snimka.bg/automobiles/st-zagora.466451.17084578
Ох котьоооо, ари другия път и ние тъй, по ена чаша вино нищо не пречи.
Между другото неска не запали пущината, акум. падна и са наложи да одим с маршрутка на раб. довечера ше го зареждам да видим.
didofurnira
25-01-2010, 14:30
мойта запали ама с клизма:blush:като валяка на пътното
моята пък без проблеми, хем 2,3 дена не съм я карал. само в началото лампата, приличаща на дюза, се забави с изгасването, но след 2,3 сек. изгасна. може нафтата да се е жилирала :)))))))))))))
mirchozo
25-01-2010, 21:04
И мойта запали от ряз..., ама навънка все пак беше -20гр, акумулатора доста беше паднал. Та така...., ще видим утре как ще е, дано да се е заредил до Варна и обратно.
mirchozo
27-01-2010, 18:27
Как е момци, неделя ще пием ли кафе?
borislav82
27-01-2010, 22:25
мойта запали ама с клизма:blush:като валяка на пътното
то ако е като него грижа няма да имаш пали на четвърт оборот дори и на -20 пробвах го ония ден
didofurnira
28-01-2010, 18:35
кафе ще пием ама няма да е лошо да ударим по:drinking: с патрахан:drool::wow:
аааа и вземете си лопати да чистим плаца пред техно
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
то ако е като него грижа няма да имаш пали на четвърт оборот дори и на -20 пробвах го ония ден
вай вай ко ми требаше да се обаждам:big_bow_down:
mirchozo
28-01-2010, 18:42
аааа и вземете си лопати да чистим плаца пред техно
Мойта лопата не е излизала от багажника бре, дори я ползвах 2 пъти за да си изровя котора от преспите пред блока.
и аз съм оборудван. добре че си я купих навреме, иначе гаража още нямаше да съм го отринал :)
в неделя съм на линия най-после. като разчистим, може да повъртим задната ос на паркинга (накого не му замръзва жилото де) ха-ха-ха ;)
mirchozo
28-01-2010, 20:51
На който му замръзват жилата, ще се качи на някоя дето не и замръзват и готово :evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley:
borislav82
29-01-2010, 15:41
снощи на кръговото на Рилци имаше сдухани ора ма са въртяха че въртяха хора без работа.Имаше едно бмв5серия бензиново много яко го пързаляше момчето абе диваци единия даже с джип беше и той абе лудница беше
mirchozo
29-01-2010, 20:46
В неделя желаещи за кафе???
Демек среща ще правим ли?
"ЗА".. днес минах покрай техното, но път не видях де :) :) дано не вали в неделя както го дават. а иначе тази неделя си е по график за мероприятие, тъй че ;)
mirchozo
29-01-2010, 21:47
Станахме 2ма за срещата вече...
"Ху из некст"
didofurnira
31-01-2010, 10:21
и аз ще намина
mirchozo
31-01-2010, 10:53
Aйде, други мераклий няма ли...
didofurnira
31-01-2010, 20:05
днес пак без фото мина:unsure:
mirchozo
31-01-2010, 23:40
Той Данчо имаше фото ама нещо го досрамя да снима май....
камерата бях взел, а тя не прави хубави снимки..
другият път като отидем на МТТ, ще направим снимки. таман може и повече да се съберем. :)
didofurnira
02-02-2010, 18:56
може :waving: може
:bionic:
mirchozo
05-02-2010, 20:31
Ей калпазани, ще пием ли кафе в неделя?
аххахаха аз ще дойда, ако не замина утре за Търново. Иначе съм там в 14ч. пишете и на момчетата с ланчиите. 147-цата предния път не дойде, ако имате телефон дайте да му звъннем.
Момци, утре ще правим среща, нали?!?
mirchozo
07-02-2010, 11:42
ми аз мисля да отида, пък който дойде...
didofurnira
07-02-2010, 11:59
аз съм пас :angry:
:hi_temerature:
Дидо, не го ли изплю тоя термометър вече? утре нали знаеш... а и не само ти де ;)
didofurnira
13-02-2010, 15:51
:prescription:диагноза ЗДРАф
само че утре съм на детски рожден ден
ако успея да се измъкнаааа
mirchozo
13-02-2010, 17:35
Аз незнам все още за утре, нещо ме боли главата и гърлото, ще видим до утре дали ще изтрепя бацилите.
mirchozo
14-02-2010, 16:22
Добра среща стана...
аз пък от 13:30 бях навън, но с колата на баща ми. наливахме антифриз, проверявахме да не би да има теч и т.н. прибра се бързо след като излезе, защото неговата страхотна VW джета загрявала (ахахахахахааха). смея се, щот с него все се драчим - немско с/у италианско :D
mirchozo
14-02-2010, 16:38
Ти що не дойде, и кво направи със ксеноните, реши ли се вече?
ми нали написах защо не можах. :)
за ксеноните още не съм решил, края на месеца сигурно..иначе други мераклии за ксенон дали има? още трима ли ни трябват за намалението???
миро, имам път към търново тая седмица. на 22,23 като се прибера, ще удариш ли едно рамо със свалянето и разглобяването на десния фар, че трябва да се ремонтира вече този водач.. най-трудно ми се вижда отлепянето на стъклото. и после с какво ще се залепи?!
mirchozo
14-02-2010, 18:05
Teo е отварял такъв фар точно за този проблем, можеш да се уговориш с него, пък аз ще помагам колкото мога. Дори днес го е монтирал обратно на колата, предполагам ще помогне.
Да няма проблеми. Данчо обади се събота неделя съм свободен за сега. лесно е стъклото се нагряя със сешоар и пада лесно. после го залепих с Дирко. и сега друго ше каже фара.
тео, през седмицата удобно ли ти е след работа? питам ако имаш предвид да го отворим. утре заминавам за търново и ще се прибирам във вторник най-вероятно. кажи ми с какво я замени тая ши*ана пластмаса? ;)
тео, през седмицата удобно ли ти е след работа? питам ако имаш предвид да го отворим. утре заминавам за търново и ще се прибирам във вторник най-вероятно. кажи ми с какво я замени тая ши*ана пластмаса? ;)
Аз гледах ей тука http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6890&page=2 мн ми помогна, долу горе така го направих и аз. Евала на колегата за снимките и за описанието спести ми мн време.
---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
Иначе след работа мн. рядко можеш да ме хванеш. Само събота и неделя
Колеги пукна ми се предното стакло да знаете дали мога да карам така известно време то е леко от едно отхвръкнало камаче. И някой да знае долу горе за 155 каква е цената на предно стакло :(
mirchozo
27-02-2010, 08:20
Няма да ти кажа пък, нъц...:nono:
Що не поздравяваш, снощи се направи че не ни видя.
На канала вие ли бяхте видях аз 2 156-ци но не видях кое е.
малко снимки от последната среща
mirchozo
10-03-2010, 09:48
Браво, все повече ставаме.
Здравейте колеги :)
Едно местенце за едно Фиатче има ли на срещите :)
Че като гледам във Фиат Форума не можем да се организираме :)
mirchozo
11-03-2010, 23:43
Здравейте колеги :)
Едно местенце за едно Фиатче има ли на срещите :)
Че като гледам във Фиат Форума не можем да се организираме :)
Разбира се колега, добре си дошъл.
Колкото повече, толкова по-весело...
Супер значи, мястото и часа на срещата същите ли са ?
Стария техномаркет неделя 14ч.
точно така. добре си дошъл. ако има някой познат или приятел с италиански автомобил, води го и него :)
сега по друга тема: нашият голям и многолюден град в скоро време се очаква да се прави СИНЯ ЗОНА! точно така, правилно сте прочели. границите ще са около центъра. едната граница е бул.3-ти март - ул.Отец Паисий, от другата не съм сигурен. още е в процес на разработка на плана, но аз съм твърдо против и то след като чух че дори и живущите щели да плащат наравно с другите. за 1 час - 1 лев. просто отново искат да ни изцедят парите по начин, който въобще не е обмислен. да се надяваме Общински съвет да не гласуват "ЗА" този проект. а има вариант и Областния управител да го обжалва.
-изобщо няма условия за това.
-ще изчакаме да видим какво ще стане. очаква се развитие в скоро време и пак ще пиша. но аз лично съм крайно против за този план в този му вид.
Имам един приятел с Типо ще говоря с него ако е свободен да дойде.
А по другата тема...напълно необмислено ми се струва, защото хората един път плащат за жилището си и после да плащат и за паркинг и то 1лв=1час, те ненормални ли са ?!? Лично аз не живея някаде там живея на Игликите до пожарната, но самата идея е просто...безумна.
Ще има... :starwars:
новотосега е, че няма всички места в този "квадрат" да са платени, а точно определени паркинги, обозначени с табели. ще има хора с жилетки, които да събират парите. и най-вайното - ще има паяк, който да следи за правилното паркиране :)
mirchozo
14-03-2010, 10:00
Аз днес ще пропусна, мисля да гледам формулата.
и аз ще пропусна днес, ще имаме семейна сбирка.
mirchozo
15-03-2010, 19:57
Как беше сбирката колеги, някой ходи ли тази седмица?
alfa_erazor
16-03-2010, 12:42
Здравейте колеги, някой може ли да коментира това, вярно ли е, и как се превежда?
Означава ли че данъка ми (ни) ще стане ~400лв ?
След като финансовият зам.-кмет Иван Колев предложи данъкът за автомобилите, който е част от местните налози, прибирани от общинска администрация, да се вдигне със 100%, а местният парламент, с абсолютно мнозинство на ГЕРБ, откъдето бе преизбрана и кметицата, прие искането, гражданите на Добрич обявяват в пространството безпрецендентен протест.
Те обявяват масово, че променят адресната си регистрация, за да заплащат данъка в съседна община, където той е в пъти по-нисък.
http://www.dobrich.com/n_readnews.php?id=12233
тц тц тц и таз добра, те да земат да си оправят пътищата първо и после да искат такива данъци. И не моа разбера защо колите над 100 коня плащат 5 пъти по голям данък да не би да трошат 5 пъти повече асфалт.
Много глупаво е измислено. Моята е 103 коня и данъка ми е 250лв. не стига че киловатите си ги умножавам по коефицент 2.2 защото е под 14 годишна, после пък защото е над 74 киловата , полученото се умножава по коефицент 1.5 и за капак нали съм над 74 киловата катализатора не ми смъква 50% от данъка. и ето 250лв. Ако ги вдигнат още сменям си местната регистрация и отивам в каварна да се регна :) мислил съм го това още преди 2 години като я взех но викам хайде няма да ме съботят 250 лв ама те сега ако го вдигнат още няма да имаме избор.:shoot:
mirchozo
17-03-2010, 10:19
Е нали за тая година ги намалиха, моя предната беше 430лв, сега е 294лв. Ако пак ги вдигнат ще се замисля и аз на този вариант, ебал съм ги, толкова пари няма да дам.
ебали си вятъра без извинение. цялото управление на герб май натам ни води като гледам. и на местно и на национално.
pacoy, иначе по общинската наредба за местните данъци и такси киловатите се умножават от тая година на 1,54 и после по закона за МДТ до 14г. се умножава по 1,5. за 77кв прави 177лв. миналата година вярно беше 254.
а иначе знаете ли аз какво не мога да разбера и стигам до извода, че държавата ни е мноого объркана и върви с наобратно на всички принципи. не мога да разбера защо тея новите коли, до 14 години, плащаме в пъти по-голям данък, от тези които са над 14. на баща ми джетата е с данък около 30-40лв, катализатора й познайте дали е в ред. те вместо да ни стимулират да караме по-нови коли и с това движението по пътищата да стане по-безопасно, а и старите коли замърсяват много повече.
- за синята зона сигурно сте разбрали :) еми да ни е честита! ще видим кой първи ще се хване в паяжинката на паячето, което ще обикаля из китните добрички улички ахахахаха!
до хората, които са пътували скоро до варна: започнали ли са да оправят кратерите???
mirchozo
18-03-2010, 19:50
Оправят е доста силно казано, но малко позапушиха кратерите, естествено не както трябва, но все е нещо...
valentino
18-03-2010, 20:08
Колегата 146_jtd е много прав за данъка излиза че като караш по стара кола плащаш по малко данък и това не е от вчера така ето например за моята кола която е производство далечната 1984 година с двигател 1.5/77киловата платих данък в размер на 117.53лева това е:hmm:
да,при теб идва по-малко от самия закон за местни данъци и такси. мисля че чл.54-55 беше. колата ти е над 14 годишна и коефициента е 1.. във Варна по наредбата 1 kW колко е? 1,52 май го смятам..
миро, а спокойно ли се кара? в смисъл има ли дупки или е закърпено навсякъде.
mirchozo
18-03-2010, 21:36
Ъъъ, такова понятие в Бг няма, дупки, кърпежи, разни изпреварвания, нито за миг не можеш да скучаеш зад волана.
до хората, които са пътували скоро до варна: започнали ли са да оправят кратерите???
В четвъртък ходих до Варна но през с.Кичево пътя от Бултрака до Варна е писта, а долу горе е същото разстояние.
mirchozo
20-03-2010, 16:42
Абе от Бултрака нататък е ОК, ама до там предполагам е по-зле от миналата година. Същата работа е според мен, то и до малко след Стожер е добре пътя, оттам нататък е малко "гигантски слалом", но поне дълбоките дупки ги позапълниха.
Все тая, и от двете места е кофти, само внимавайте щото се затопли, скороста се вдигна и куките отново са на пътя и вардят сериозно. На Стожер често има камера, бяла Астра и черен Форд Фокус, естествено без никакви обозначения, така че умната в населените места.
абсолютно си прав, добре е че предупреждаваш и с точното описание.. аз видях преди месец астра с камера на разклонението на каравелово ли, как се казваше селото. след гората към стожер. и така за 10км 2 камери.
утре сме на линия, нали? или поне повечето
mirchozo
21-03-2010, 00:08
Aз ще се опитам да дойда, че едно гости ми се очертава по това време, но ще видим как ще се наредят нещата.
"Синята зона" в гр.Добрич почти е факт. почти, защото това е само проект и наредбата все още не е влязла в сила. днес на сайта на общината бе качен въпросния проект:
http://www.dobrich.bg/index.php?s=nl&id=1892
приятно четене! ако имате предложения, пишете ги тук :)
mirchozo
27-03-2010, 10:46
Утре ще има ли ентусиасти?
Ако сме само 3коли като миналия път ич да не ходя...
аз няма да присъствам. на рали Търново съм днес и утре
borislav82
27-03-2010, 11:44
аз още незнам,май ще вкарвам аутомобила на ремонт на тенекиите :on_da_beach:
mirchozo
28-03-2010, 17:52
За втора трета седмица почти никой не идва на срещите, предния път бяхме 3 алфи, тоя път 2, явно няма да ги бъде.
пп А едно време колко алфи се събирахме ...
http://mirchozo.snimka.bg/automobiles/sreshta-14-08-09.410890
добре, как да променим нещата? дайте да се разбираме и да приключваме.ако искате в неделя в късния следобед. да кажем в 17 - 18ч. хем ще е светло, хем който е ходил някъде събота и неделя, ще се е прибрал, тъй като в понеделник е на работа. какво ще кажете?
тая седмица е великден, но ако не пречи на повечето, може да пробваме към 17-18ч. и без това няма да ядете цял ден яйца :D и едно борене може да си направим :)
Привет и от мен,аз също се каня да идвам на срещите ,но много кофти е времето в което се събирате,защо не опитаме дори и в събота към 17ч.Неделята всеки е забегнал някъде и се връща по късно.Само предлагам,вие сте по старши ще кажете какво да опитаме :)
mirchozo
30-03-2010, 19:12
Aми..., много скоро ще се променят пак в петък 20:00ч на паркинга на М.Бриколаж както миналото лято, щото всяка седмица идват все по-малко хора.
А това за събота, просто няма смисъл да се пробва, щото никой няма да дойде, всеки си е планувал нещо за вечерта.
Най-удобно си е петък през лятото и неделя през зимата, поне практиката досега това показва.
Иначе си добре дошъл/а.
Ок,петък сущо е добре,само кажете от кога и да опитаме,дори и пак на Техномаркет да е .
mirchozo
01-04-2010, 15:22
От месец май срещите ще са през петък от 20:00ч на паркинга на М.Бриколаж, т.е. на 07.05.2010 и 21.05.2010 и така през седмица занапред.
И аз съм за петък 20.00 часа на Бриколажа, щото в неделя съм или в някоя гора или в някой пясък.
---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------
От месец май срещите ще са през петък от 20:00ч на паркинга на М.Бриколаж, т.е. на 07.05.2010 и 21.05.2010 и така през седмица занапред.
Ами май месец добре ми април кво правим. Даваме си почивка ли:on_da_beach:
mirchozo
01-04-2010, 17:52
Ами май месец добре ми април кво правим. Даваме си почивка ли:on_da_beach:
Ами април....? Така или иначе ще трябва някой да иде на срещите за да каже какво имаме на предвид за петъците. Тая неделя едва ли ще има великденска среща, така че това остава евентуално за другата или подругата неделя, и то станало МАЙ...
тази неделя ще правим ли среща? ако искате надвечер да се видим, но да не е в 14ч.
didofurnira
09-04-2010, 19:52
за месец май аз съм :no:
аз в 20:00ч съм :rip:
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:49 ----------
тази неделя ще правим ли среща? ако искате надвечер да се видим, но да не е в 14ч.
както кажете
mirchozo
11-04-2010, 18:46
Днес някой ходи ли на среща?
борее, нали няма да ме анатемосаш за това че карах немско возило ахахахахаха :)
а към Елена някой ще пътува ли в събота?
mirchozo
14-04-2010, 19:38
Как да те анатемоса, той няколко дни движи с един дърт пежак 405-ца...
Аз мислих да ходя на събора ама нещо предвиденото финансиране се прецака и ще направя като миналата година, ще пропусна.
пази финанси да ходим на 15-ти май, макар че е работен ден (това мен още не ме засяга :) ) аз на събора няма да ходя, само през деня да се видя с този и онзи. вечерта съм зает, за това;
пази финанси да ходим на 15-ти май, макар че е работен ден (това мен още не ме засяга :) ) аз на събора няма да ходя, само през деня да се видя с този и онзи. вечерта съм зает, за това;
За Елена кво прайм :)
е как бе,нали това казвам :) в Елена съм, но вечерта няма да оставам.
Е то и аз съм за деня само ..... Във колко ще тръгвате и ще се чакаме ли ?? Ние уж сме се разбрали м/у 9:30 и 10:00 да се събираме ... така че може и да се изчакаме?
амии чакам варненци да се даоразберат за точния час. може би ще се тръгва към 8 и към 10:30-11 ще сме на отбивката за Елена. Директно там ли ще се събираме? вие какво решихте по въпроса?
mirchozo
14-04-2010, 21:31
Ами то хубо ще ходите през деня, но то няма да има какво да видите, няма да има някаква обща сбирка или нещо подобно както на Италфеста. Просто ще се съберат много алфи на паркинга на хотела и вечерта ще се напият, така че ако не се остава вечерта е безмислено, но вие си решавате все пак.
Та така...
пп Данчо какво ще има на 15-ти май?
:clap::thumbup: ние не мислим така.. а и аз имам уговорки с колегите. емблема ще ми носи едно момче, десния фар ще отваряме.. и така
иначе щом сме там, ще си намерим смисъл. то пък го дават да вали, пфууу
Ами то хубо ще ходите през деня, но то няма да има какво да видите, няма да има някаква обща сбирка или нещо подобно както на Италфеста. Просто ще се съберат много алфи на паркинга на хотела и вечерта ще се напият, така че ако не се остава вечерта е безмислено, но вие си решавате все пак.
Та така...
пп Данчо какво ще има на 15-ти май?
Колега както го каза .... "и вечерта ще се напият,така че ако не се остава вечерта е безмислено" това сбирка на алкохолици ли ще бъде :)? Важно е, че ще има присъствие било то и през деня,все пак всеки си има определени ангажименти...
mirchozo
14-04-2010, 21:52
Абе нямах това предвид, просто няма организирано мероприятие за през деня, сега то няма нищо лошо в разходката и присъствието, винаги има къде да пообиколиш и да разгледаш местноста, но просто си е "гъз път да види". Пък и като гледам ние напоследък изобщо не се събираме, камоли да организираме нещо подобно.
Ами то си е до хората , когато имат желание за даденото нещо то става , а когато всички чакат на един двама ... ест. че нищо няма да се получи :)
добричката група закрива ли се? или продадохте алфите? ще правим ли среща тая вечер от 8 или в неделя? има ли желаещи?
mirchozo
24-04-2010, 11:13
Явно няма да ги бъдат нещата...
ShAMaR4eTO
26-04-2010, 15:24
Остана ми още месец и пак съм си редовен!!! Стига да несте ги затрили до тогава:heavy_cry::heavy_cry:
Така си е,дайте последно да решим за тази седмица кога да е срещата?
mirchozo
28-04-2010, 15:59
Айде в 20:00ч на Бриколаж, пък който дойде, аз ще постоя 15мин и ако не дойде никой се прибирам.
ок ще се постарая да дойда,дано има колеги които също потвърдят тук дали ще дойдат.
mirchozo
28-04-2010, 23:03
И Тео ще дойде, супер, за сега сме 4ма, вероятно ще излъжа още някой :naughty:
mirchozo
29-04-2010, 19:22
Станахме 5ма, Кольо със 164-та ще дойде.
mirchozo
01-05-2010, 00:35
Добра среща стана, снимкаджийте да турят по някоя друга снимка.
Ето. Абе като за първа лятна среща за тая година добре беше, другия път повече.
с всяка следваща среща по един нов колега да идва, идеал ще е :)
Станчо го чакаме, той ще се брои като нов заради шоф.книжка :drinking: ;)
mirchozo
02-05-2010, 20:36
Хах, ще трябва да и да я накиснем...
Ама едни сте ми фотаджий, ще трябва да се намеся другия път, че да станат снимки като хората.
Дано да се сетя да взема фотото.