View Full Version : Къде е номера на боята ?
Алфа 146 - моля, някой да ми каже къде по колата е написан номера на боята. Гледах по вратите и в багажника - не го намерих. Дали пък са цифрите, дето са отвътре на капачето за резервоара - едно B[трицифрено число] ?
Алфа 146 - моля, някой да ми каже къде по колата е написан номера на боята. Гледах по вратите и в багажника - не го намерих. Дали пък са цифрите, дето са отвътре на капачето за резервоара - едно B[трицифрено число] ?
На 145 е отстрани на капака на багажника. На 146 не знам, но предполагам, че е пак някъде там...
На 145 е отстрани на капака на багажника. На 146 не знам, но предполагам, че е пак някъде там...
при мен е на багажника :roll: мисля че се падаше от дясната страна :wink:
при мен е на багажника :roll: мисля че се падаше от дясната страна :wink:
trustworthy
16-08-2007, 15:16
ПОд кората, до резервната гума
trustworthy
16-08-2007, 15:16
ПОд кората, до резервната гума
под кората уж гледахме дееба
и резервната гума я вадих
слизам долу пак да погледна
някой помни ли колко цифри е номера ?
под кората уж гледахме дееба
и резервната гума я вадих
слизам долу пак да погледна
някой помни ли колко цифри е номера ?
Или е там,или както казаха колегите на задния капак отстрани има лепенка :wink:
Или е там,или както казаха колегите на задния капак отстрани има лепенка :wink:
вътре в багажника под кората, вдясно от резервната гума без да има нужда да се вади самата гума - една метална пластина с 8 цифри отпечатани на нея - дали е това ?
вътре в багажника под кората, вдясно от резервната гума без да има нужда да се вади самата гума - една метална пластина с 8 цифри отпечатани на нея - дали е това ?
туй под кората явно е нещо друго, щото 8 цифри за цвят на боята е лееко множко
прави бяхте - лепенка отляво на багажника, пише:
Colour : Grigio chiaro met.
Colour code : 612 / A
направо са се чудя сутринта двама човека къде гледахме :)
благодаря ви
туй под кората явно е нещо друго, щото 8 цифри за цвят на боята е лееко множко
прави бяхте - лепенка отляво на багажника, пише:
Colour : Grigio chiaro met.
Colour code : 612 / A
направо са се чудя сутринта двама човека къде гледахме :)
благодаря ви
Като отвори багажника обиколи ли капака отстрани? Лепенка е не е пластина и е с буквен и цифров израз- пише-COLORE и CODE,другия вариянт дя е отлепена или премахната-тогава при бояджиите те имат мостри за сравняване! Успех!
Като отвори багажника обиколи ли капака отстрани? Лепенка е не е пластина и е с буквен и цифров израз- пише-COLORE и CODE,другия вариянт дя е отлепена или премахната-тогава при бояджиите те имат мостри за сравняване! Успех!
trustworthy
16-08-2007, 16:00
По принцип веротността да ти уцелят боята по тоя номер не била много голяма съм чувал :) По-добре, както предложи колегата, да я направи някой бояджия.
trustworthy
16-08-2007, 16:00
По принцип веротността да ти уцелят боята по тоя номер не била много голяма съм чувал :) По-добре, както предложи колегата, да я направи някой бояджия.
Абе така е но скоро ходих при тях за боя за спойлера и ми казаха,че за 100гр.не дават гаранция за улучване ,затова поръчах 250гр,че да ми остане и за предната броня...един цървул си беше паркирал теглича в нея :oops:
Абе така е но скоро ходих при тях за боя за спойлера и ми казаха,че за 100гр.не дават гаранция за улучване ,затова поръчах 250гр,че да ми остане и за предната броня...един цървул си беше паркирал теглича в нея :oops:
аз като купувах боя за моята, казаха, че им трябва номера, за да тръгнат от някъде с напасването на цвета
и в рокендрола поне нямаше проблем със 100те грама нацелване
аз като купувах боя за моята, казаха, че им трябва номера, за да тръгнат от някъде с напасването на цвета
и в рокендрола поне нямаше проблем със 100те грама нацелване
miromitev
17-08-2007, 08:46
Като отвориш багажника, от лявата страна на капака на багажника има стикер..там го пише(поне при мен)...сигурен съм , защото е пробвано и боята от този номер 100% съвпада :)
miromitev
17-08-2007, 08:46
Като отвориш багажника, от лявата страна на капака на багажника има стикер..там го пише(поне при мен)...сигурен съм , защото е пробвано и боята от този номер 100% съвпада :)
sirPetakoff
05-09-2007, 15:18
капачката на резервоара им откарваш и те знаят.... :)
номера на боята е и на двете места и на вратата на багайника отлявата врата и отдясно на резервната гума