View Full Version : боядисване
привет. от софия съм и карам алфа 145 и ме интересува дали някой знае къде правят качествено пребоядисване с голяма цветова гама бои и изчукване на калници и капаци. мерси
привет. от софия съм и карам алфа 145 и ме интересува дали някой знае къде правят качествено пребоядисване с голяма цветова гама бои и изчукване на калници и капаци. мерси
Sergey_gigov
17-08-2007, 09:12
в сливен го знаеме човека ама в софия :roll:
Sergey_gigov
17-08-2007, 09:12
в сливен го знаеме човека ама в софия :roll:
И мен ми е интересно колко струва цялостно кач. пребоядисване.
А вчера бях с един колега да си вземе Браво-то от един сервиз до ПроМобиле в Дружба-1 - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен ако не искате да ви направят колата като портокал :shock: сервизът се намира по-точно ве една уличка отстрани на ПроМобиле, до една ветеринарна клиника.
И мен ми е интересно колко струва цялостно кач. пребоядисване.
А вчера бях с един колега да си вземе Браво-то от един сервиз до ПроМобиле в Дружба-1 - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен ако не искате да ви направят колата като портокал :shock: сервизът се намира по-точно ве една уличка отстрани на ПроМобиле, до една ветеринарна клиника.
RaggaJungle
17-08-2007, 12:56
в сливен го знаемечоверка ама в софия :roll:
каде е човка в сливен щото тука да ми боядисат праговете и сивите пластмаси на броните ми искат 400 лева та аз ги пратих да го ду..ат :D
RaggaJungle
17-08-2007, 12:56
в сливен го знаемечоверка ама в софия :roll:
каде е човка в сливен щото тука да ми боядисат праговете и сивите пластмаси на броните ми искат 400 лева та аз ги пратих да го ду..ат :D
Рок енд Ролл сервиз-ул.Симеоновско шосе 34 :wink: :wink:
Рок енд Ролл сервиз-ул.Симеоновско шосе 34 :wink: :wink:
не че съм питал лично, но мисля, че някой колега беше споменал, че там не са много навити на цялостно боядисване. Добър повод е сега да се провери така ли е или не
не че съм питал лично, но мисля, че някой колега беше споменал, че там не са много навити на цялостно боядисване. Добър повод е сега да се провери така ли е или не
Sergey_gigov
17-08-2007, 15:06
Sergey_gigov написа:
в сливен го знаемечоверка ама в софия
каде е човка в сливен щото тука да ми боядисат праговете и сивите пластмаси на броните ми искат 400 лева та аз ги пратих да го ду..ат
пиши лично на колегата IXZIBIT със сигурност няма да ти вземе толкова пари и ще ги направи добре - той ми боядиса колата и стана много добре
Sergey_gigov
17-08-2007, 15:06
Sergey_gigov написа:
в сливен го знаемечоверка ама в софия
каде е човка в сливен щото тука да ми боядисат праговете и сивите пластмаси на броните ми искат 400 лева та аз ги пратих да го ду..ат
пиши лично на колегата IXZIBIT със сигурност няма да ти вземе толкова пари и ще ги направи добре - той ми боядиса колата и стана много добре
Boxer_Power
18-08-2007, 18:47
а случайно някой да знае долу горе колко излиза един литър боя да ти я напражят по номера(за металик)по точно?
Boxer_Power
18-08-2007, 18:47
а случайно някой да знае долу горе колко излиза един литър боя да ти я напражят по номера(за металик)по точно?
Sergey_gigov
18-08-2007, 22:50
май литъра беше 136лв и 65 лв лака
Sergey_gigov
18-08-2007, 22:50
май литъра беше 136лв и 65 лв лака
:oops: си алфата засмениам фиатката
Литъра на металика е между 70 и 100 лв в зависимост от цвета и марката на боята, а лака е от 35 до 65 за що годе хубав лак :wink:
Цената на акрилната боя е около 100 лв литъра с втвърдителя
За пребоядисване на цяла кола без вратите от вътрешната страна са нужни максимум 2 литра,с вратите около 2.3 литра