Log in

View Full Version : Предни габарити

kris11
19-08-2007, 09:47
Здравейте не ми светят предните габарити .
Не е от крушки - на буксите няма 12В , маса си има. Предпазители здрави, на чек панела ту светва ту загасва светодиода за габаритите.
Опитах се да проследя кабелите от куплунга до влизане в снопа - няма никъде ударено или изваден куплунг.
Някой има ли идеи ??

kris11
19-08-2007, 09:47
Здравейте не ми светят предните габарити .
Не е от крушки - на буксите няма 12В , маса си има. Предпазители здрави, на чек панела ту светва ту загасва светодиода за габаритите.
Опитах се да проследя кабелите от куплунга до влизане в снопа - няма никъде ударено или изваден куплунг.
Някой има ли идеи ??

axel
19-08-2007, 12:39
колега пробвай да извадиш буксата от ключа за светлините и от там да подадеш зехранване на габарита.ако свети сменяй ключа става от типо

axel
19-08-2007, 12:39
колега пробвай да извадиш буксата от ключа за светлините и от там да подадеш зехранване на габарита.ако свети сменяй ключа става от типо

kris11
19-08-2007, 22:31
Готово - за триене.
Намерих прекъснат кабел .

Ба си мъките днес нов проблем -взе да ми писва вече - включвател на стартер , а него и четките ги сменях миналата година :evil: :twisted:
не е от контактния ключ . Мамка му и боклуци дето продават

kris11
19-08-2007, 22:31
Готово - за триене.
Намерих прекъснат кабел .

Ба си мъките днес нов проблем -взе да ми писва вече - включвател на стартер , а него и четките ги сменях миналата година :evil: :twisted:
не е от контактния ключ . Мамка му и боклуци дето продават