View Full Version : продажат ми алфа 155 1.7 тс за 2000 лева добре ли е?
matsarush
20-08-2007, 20:04
сменени всички ресурси по колата предница и други неща
matsarush
20-08-2007, 20:04
Ми незнам кво да ти кажа, за тея пари има нещо гнило.
Ми незнам кво да ти кажа, за тея пари има нещо гнило.
притеснително ниска цена освен ако не е закьсал за кинти човека
Повече няма да и вземеш...
.
Аз вече имам няколко познати които си взеха перфектни 1,8 за по 2200лв.. Включително аз си взех 2.0 в перфектно запазено състояние за приблизително същите пари :wink:
Аз си взех 2.0 в перфектно запазено състояние за приблизително същите пари
Перфектна викаш а ?А разхода оправи ли го :Tease:
Аз си взех 2.0 в перфектно запазено състояние за приблизително същите пари
Перфектна викаш а ?А разхода оправи ли го :Tease:
:Tease: :Tease: :clapping: Разход 10 градско :static: :static: Това е заради новата ламбда сонда...Обаче този разход го постигам заради повече нощно каране :P Но това си включва и дръпки :P
Та колата наистина е перфектна :P
2800лв - 2,0л TS 8V 1994 г
Ivo Mitkowsky
29-08-2007, 11:25
за 2900лв. Уникална Alfa 155 1.8TS(междинката-новото купе стария двигател)казвам Ви наистина перфектна,95г. климатроник+всички останали ексрти
Какво стана с тез Алфони :roll: ,що така падат надолу цените им :shock: :?
остаряват :)
Е кво е тва остаряване,аз моята я взех преди половин година,ама като гледам тука кави цени се дискутират.....ще взема да си замълча :cry: :cry: :cry: щото ще ме вземете за :screwy:То вярно,че цените тогава бяха други ама като не ми се чакаше:brickwall:
Е кво е тва остаряване,аз моята я взех преди половин година,ама като гледам тука кави цени се дискутират.....ще взема да си замълча :cry: :cry: :cry: щото :brickwall:
Колега,нали знаеш,че има коли и Коли! :) За тази цена едва ли може да се очаква нещо впечатляващо от тази кола,но всеки сам си прави сметка.Хубавото си държи цена,но с годинките цените поефтиняват. :wink: А както и сам знаеш италианките се обезценяват по-бързо,в което поне аз не виждам лошо-така стават по-достъпните по-новите :)
Е кво е тва остаряване,аз моята я взех преди половин година,ама като гледам тука кави цени се дискутират.....ще взема да си замълча :cry: :cry: :cry: щото ще ме вземете за :screwy:То вярно,че цените тогава бяха други ама като не ми се чакаше:brickwall:
И аз това се чудя :wierdo:
То и другите остаряват ама държат цени все пак.Да не говорим за марки коли,които 92-93 г. без климатици държат цени по 5000 лв ,че и на горе :gruebel:
Колега,нали знаеш,че има коли и Коли! :) За тази цена едва ли може да се очаква нещо впечатляващо от тази кола,но всеки сам си прави сметка.Хубавото си държи цена,но с годинките цените поефтиняват. :wink: А както и сам знаеш италианките се обезценяват по-бързо,в което поне аз не виждам лошо-така стават по-достъпните по-новите :)
Ми не знам аз,тука постоянно се "говори" за перфектни алфони за по 2000 лв :? ,много бързо им падат цените,та аз моята преди точно година я взех за 2-3 пъти повече :roll: и си беше гаражна кола и на истина перфектна,а сега какво 3 хиляди надолу за една година ли :gruebel: :shocked: :stumm: :dunno:
Е кво е тва остаряване,аз моята я взех преди половин година,ама като гледам тука кави цени се дискутират.....ще взема да си замълча :cry: :cry: :cry: щото :brickwall:
Аз много добре знам,че има КОЛИ и КОЛИ,но както правилно отбеляза колежката преди мен тук се говори за уж ПЕРФЕКТНА Алфа за тия пари :wink: Незнам другите какво разбират под ПЕРФЕКТНА,но за мен перфектна кола значи да бъде съхранена като нова,сменяш консумативи и почваш да и навърташ километри,а не вземеш я и след 1000-2000 км.да почнеш с ремонтите :!: То един позапазен ГоУф струва 3500-4000,пък за два бона перфектна 155-ца.Не мога да разбера защо на тея каруци цената им пада с 500 да 1000 лв. на година пък на Алфите 2000 ++++ По-надеждни ли са,по-бързи,по-красиви,по-луксозни,по-удобни ли или какво :?: :?: :?:
аз моята преди точно година я взех за 2-3 пъти повече :roll: и си беше гаражна кола и на истина перфектна,а сега какво 3 хиляди надолу за една година ли :gruebel: :shocked: :stumm: :dunno:
И при мен положението е горе-долу същото.Явно това е имал предвид собсвеника на едно малко салонче като ми каза:"И що си я взел тая Алфа,тая кола е непродаваема".Ми то верно си е така-купуваш и само след няколко месеца вече си загубил околу 2000 :wink:То май както е тръгнало ще се наложи скоро време ако решим да се разделим с тях да ги подаряваме,че и пари отгоре да дадем,че някой да ги вземе :lol:
Аз много добре знам,че има КОЛИ и КОЛИ,но както правилно отбеляза колежката преди мен тук се говори за уж ПЕРФЕКТНА Алфа за тия пари :wink: Незнам другите какво разбират под ПЕРФЕКТНА,но за мен перфектна кола значи да бъде съхранена като нова,сменяш консумативи и почваш да и навърташ километри,а не вземеш я и след 1000-2000 км.да почнеш с ремонтите :!: То един позапазен ГоУф струва 3500-4000,пък за два бона перфектна 155-ца.Не мога да разбера защо на тея каруци цената им пада с 500 да 1000 лв. на година пък на Алфите 2000 ++++ По-надеждни ли са,по-бързи,по-красиви,по-луксозни,по-удобни ли или какво :?: :?: :?:
На същото мнение съм!И аз не мога ,а най вероятно и никога няма да разбера :? По принцип масово се карат немски коли в България :roll: ,ама аз нали съм по нестандартните неща :brickwall: Харесвам си количката и то много,ама какво е това нещо -Алфа 94-95 за по 2000 лв :angry:
Има коли и коли,обаче масово си държат цена,може би разлика м/у 500 лв зависимост от състоянието примерно на един Голф със друг .А тук става дума за 155 с климатроник /климатик за 2000 лв,ми то аз имам едно рено клио 92 г. и то струва толкова :cry: ,баба ми и дядо ми имат Голф 2,92 г без никакви екстри и е купено за 3500 лв........
То май както е тръгнало ще се наложи скоро време ако решим да се разделим с тях да ги подаряваме,че и пари отгоре да дадем,че някой да ги вземе :lol:
Дъщеря ми има джип ,кабрио,акумулаторен 12V за 1300 лв с радио :roll: ,та май най добре беше да и взема една 155 "перфектна" :roll: :lol:
Нищо чудно ние да даваме пари на някой за да ги купи :bangin:
Никакво подаряване,аз моята няма да я дам за 2000 лв :no_no_no: :no_no_no: ,на вторични суровини ще я хвърля ,ама няма да я подаря :twisted:
PEPI-2ALFA
01-09-2007, 22:49
[quote="deq"]
Нищо чудно ние да даваме пари на някой за да ги купи :bangin:
quote]
Може ли аз :lol:
Мда споделям мнението на колежката Дея.Аз също нямам намерение да си подарявам колата.Карам до като стане време да я хвърля за скрап.Може да я продам само при някоя аварийна ситуация в живота но се надявам че няма да се случи нещо такова :D
Дъщеря ми има джип ,кабрио,акумулаторен 12V за 1300 лв с радио :roll: ,та май най добре беше да и взема една 155 "перфектна" :roll: :lol:
Изчакай още година-две и й вземи направо 156,хем да понавърти малко км.и на джипката:drive:
Никакво подаряване,аз моята няма да я дам за 2000 лв :no_no_no: :no_no_no: ,на вторични суровини ще я хвърля ,ама няма да я подаря :twisted:
:th_up:
Към колегата PEPI-2ALFA-не се бъзикай така с хорското нещастие :cry: :cry: :cry:
Може ли аз :lol:
Ще ти се :hehe:
а началото на миналата година продадох 155 1.6 без клима за 5000лв :shock: сега като се сетя не мога да повярвам! :!: :D
по днешните цени,ако и взема 1500 тряа черпя следователно :static:
по днешните цени,ако и взема 1500 тряа черпя следователно :static:
Колеги,недейте така,защотото някой наистина ще си помисли,че алфите ги "подаряват". :idea: Аз редовно си ги приглеждам как вървят и смело мога да кажа,че хубава 155 под 3 000лв не може да се намери(без някой да се засяга)!Погледнете например мобилето,там лично на мен 155-те,които биха ми харесали се броят на пръстите на едната ми ръка.Какво искам да ви кажа с това,че има и на пръв поглед много ефтини алфи,но в какво състояние са и още колко ще дадеш по тях после е друг въпрос!Една хубава 155-ца не може да струва нито 1500,нито 2000,та кой каквото ще да ви разказва!Поздрави! :)
Хубава 155ца след 96та под 4500 няма! Последните 3 месеца ходя и гледам всяка заслужаваща! Ето сега има за по 4800лв. две едната е черна в мобилето, това е 155ца а не тея за по 2000лв.Вътре не е пушено! Относно цените мене ме радва че е така за 5000лв. взимаш качество което др. марки предлагат за 7-8000лв. а тръпката я няма :lol:
мммдаммм...
Хубава 155ца след 96та под 4500 няма! Последните 3 месеца ходя и гледам всяка заслужаваща! Ето сега има за по 4800лв. две едната е черна в мобилето, това е 155ца а не тея за по 2000лв.Вътре не е пушено! Относно цените мене ме радва че е така за 5000лв. взимаш качество което др. марки предлагат за 7-8000лв. а тръпката я няма :lol:
Бля бля бля....Скоро приятел купи 2.0 97г. 6 ти месец. 2.0 150коня..
4000лв. всичко и работи и всичко и е перфектно с книжки и глупости без ръжда и прочие от италия :wink:
И айде стига глупости вече...Алфи 155 са ЕФТИНИ И ТОВА Е! Искате не искате ужасно много са им ниски цените... В чужбина са яко тънкаж...
И ела да ти покажа 155ца за 2000лв! МОЯТА!! И ако кажеш, че НЕ Е ПЕРФЕКТНА ТИ Я ПОДАРЯВАМ!! АЙДЕ И да видим дали може да си кривиш душата.... !!!!!!!!!
140 000км с ТУВ от германия...И всички книжки...Колата е в напълно сток вид както е от завода... По ходава част--> САМО преден ЛЯВ НОСАЧ е сменян.. всичко друго е още от завода и това ми го казаха в 2 сервиза...Айде аз ти обещавам ела и ако намериш забележка тия прехвърлям веднага...Пфууу......
Стига бе пич! Няма да се бием сега,ти как запали......
ми ако си я докараш на толкова, ма ако си я земеш от тук близо пет.
А относно твойта за 2000лв. щом казваш. Ма незабравяй 8в и 93г. и още един куп работи!Аз карах 3години 8в 92г. и ти казвам колите нямат нищо общо. П.П. Лично мое мнение!
ALFA CORSE
05-09-2007, 20:03
И ела да ти покажа 155ца за 2000лв! МОЯТА!! И ако кажеш, че НЕ Е ПЕРФЕКТНА ТИ Я ПОДАРЯВАМ!! АЙДЕ И да видим дали може да си кривиш душата.... !!!!!!!!!
140 000км с ТУВ от германия...И всички книжки...Колата е в напълно сток вид както е от завода... По ходава част--> САМО преден ЛЯВ НОСАЧ е сменян.. всичко друго е още от завода и това ми го казаха в 2 сервиза...
Е те затова са евтини, щот всичко им е оригинално 13-14 годишно :wink:
И моята беше така преди време ма сега е много по-добре :)
А коя кола е перфектна мнения различни... аз и 10 000лв да налея сигурно пак няма да е перфектна за мен :shock:
Хубава 155ца след 96та под 4500 няма! Последните 3 месеца ходя и гледам всяка заслужаваща! Ето сега има за по 4800лв. две едната е черна в мобилето, това е 155ца а не тея за по 2000лв.Вътре не е пушено!
Тая е моята,но аз лично под 4000 лв немя я дам :!: Преди година е взета,а преди година и половина е вкарана,а в Бг е била гаражна кола. Прекалено си я обичам,че да я подаря на някой грозен мангал.Дет се вика "мъжат сменям,марката кола -не! :lol: Смених и гърнетата,другият месец и слагам кожа,а надявам се и някой готини джанти и ела да видиш как ще я дам аз па за 2000 лв.
И ела да ти покажа 155ца за 2000лв! МОЯТА!! И ако кажеш, че НЕ Е ПЕРФЕКТНА ТИ Я ПОДАРЯВАМ!!
...Пфууу......
Що се палиш толкова? :roll: Нема смисъл!К'во ти пука кой какво казал,карай си количката и се радвай ,че си попаднал на перфектната за тези пари!
За 2000 лв.мога да дам на някой да седне на шофьорското място,и ако ми е много симпатичен ,ще му отпусна 1 кръгче! :lol:
За 2000 лв.мога да дам на някой да седне на шофьорското място,и ако ми е много симпатичен ,ще му отпусна 1 кръгче! :lol:
:lol: :lol: Еха,супер е!Само така :lol: Черна красавица :D
Ето това ме изкефи!
:thumbup:
virusalfa
14-09-2007, 10:57
Нека селяците си купуват голфове ,това ме радва,че с пари за голф двойка си купуваш кола,а не голф :wink: Вместо голф двойка аз предпочитам лада :wink:
Нека селяците си купуват голфове......
Прав си,занапред ще го имам предвид :wink:
е кво се чудите кола на 15г за 1000евро си е нормално . тва че българина иска да ги даде за пребоядисана корса са предразсъдъци защото никой не вярва че за тия пари получаваш средно европейско качество с маса екстри . по-добре си земи там некой пасат щото той е вечен и след 40г да има кво да оставиш на унуците. няма търсене = ниски цени.. ми супер кво :lol: дето се вика по 2 за лев ги дават да имаш за части. освен тва 155специално си държи цена. вижте 145/6, 164, а вече и 156ци има за около 5000. а например 75ците почват да качват цените вече ма тва е друга бира
The_Game
01-10-2007, 18:06
Eвтини са. ФАКТ. В италия виснат по моргите като москвичи.
И скоро ще им дойде реда на пресата. И заминават за претопяване. Съвсем сериозно ви го казвам. Имам наблюдения от морга в Италия.
Все още не са започнали масово да ги мачкат (Поне до преди няколко месеца не бяха)но са готови. Има ги много такива алфи.
За малко пари може да се купи от там. За десетки евро си сваляш каквото искаш от някоя друга. И идва тука (вярно има много бараки) но за 2000лв това е. Като поне 500лв са печалба на продавача :)
Алфите са си шампиони по обезценка какво се чудите? Вземаш ги евтино и ги продаваш евтино, представете си тия дето си ги купуват по 50000лв и след 3-4г. ги продават по 10000 дали не им е тъпо. Нашата набутка е несравнимо малка! :)