View Full Version : Горивен филтър! - конкретно!
Кажете как се сменя тоя жабарски горивен филтър щото вече не издържам :evil: Прегледах в търсачката всички теми за тоя горивен филтър .. - това че има некви педалски щипки го виждам ... дърпах гадните тръби на ш$бания филтър, как ли не го суках и не мога да ги откача... Че от сите напъни едното зъбче дето е на тръбичката за двигателя се откини... :cussing: :boxed: :cry: Хайде поогнете :please:
П.С. А на всичко отгоре и сега забелязах че продавача от магазина ми е шътнал филтър за фиат (брава,барчета и т.н.) и ми отмъкна 19лв., а гадното копеле изрично го питах дали е точно аз 145-ца!!! :laser: :brickwall:
10лв. за смяна в клубен сервиз...Без нерви и чисти ръце :P
Значи .. прибавиме това че бая парици ше идат за да стигна до София, а и да не забравяме че не съм пълноправен член и не съм платил членския внос .. бая над 10лева ше ми трябват... а това не би трябвало да е толкова трудно да го сменя сам ...само да имаше кой да ми каже как да го измъкна :!: :gruebel: :new_Eyecrazy:
Crusader
22-08-2007, 21:09
Ами щуцерите имат като бутончета, натискат се и излиза много лесно
Бе то май бяха два вида едни с штуцери и едни с винт :roll: :wink:
резултатите от системата "направи си сам" обикновенно не са добри :waving: ,за да спестиш 10 лева можеш проблем за повече пари да си създадеш .
Ако има бутончета(май при мен бяха черни) малки призмички2/5мм натискаш и дърпаш, може да се опъва, но това е системата за сваляне, няма друг начин, аз го мъчих с клещи и с някакви метални работи за да се натиснат, че и при мен се опъваше , и на края излезе, така че това е начина.
И да го въртиш и да го сучеш не оказва влияние(най много да го строшиш), трябва бутончетата да са натиснати хубаво.
иначе влизането е много лесно после, но си е мъка докато излезе, явно запича. Едната част от към двг излезе лесно, но другата се опъваше
Благодаря на всички, които помогнаха със съвети!!! :notworthy: Определено това за зъбчетата, които трябва да се натиснат помогна :o , а и след като махнах противните щипки в края на новия филтър всичко си е на мястото :lol: Малко ме притеснявам заради факта, че новия филтър е по-малък на дължина от стария (не знам дали това е от някакво значение ) , но нямам избор .. :cry: :?