Log in

View Full Version : Само на мене се случва

LeoVin4i
23-08-2007, 21:00
Днеска излизам щастлив от сградата на КАТ, щото за втори път си земах шоф. книжка (предната я загубих) и що да видя на алфата някаква гад ниедна със зелен микробус или камион надрал предната врата и съответно избягал. След като се успокоя след няколко дена ще се ходи на бояджия явно, та ще ми препоръчате ли някой :roll:

П.С. Да му изсъхнат ****** на тоя мизерник
от една седмица я имам тая кола :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

s_romeo
24-08-2007, 09:46
съпричастен съм колега, много добре знам как се чувстваш. и естествено никой нощо не е видял или чул.

явно е бил крив ден за алфа 'щото и мойта я джасняха, а още не съм я карал, понеже нямам книжка. е, не е ли простотия?! :evil:

ма с ядове нищо няма да оправиш, е*** му м*** , нагласи си я и от тук нататък ти пожелавам безаварийни и в сервиз да влиза само за смяна на консумативи :lol:

mim
24-08-2007, 09:56
и аз съм от тия
докато се занимавах с бумащина в кат да я регистрирам и ми я сефтосаха с хубава дупка във вратата

lyuli
24-08-2007, 09:57
нямаш ли каско? ако имаш - отивай бързо да ти опишат щетата, поне да не се ръсиш много.

LeoVin4i
24-08-2007, 13:35
Нямам каско, трябва да е регистрирана в кат, за да ми напраявт, мислех тия дни да я водя, ама съм много зает на работа. Ама вече и да се ядосвам се тая :frown: Някой все пак не знае ли кадърни бояджии из Варна, че като я видя така и ми се реве :crybaby: :crybaby: :crybaby: